Събор 2008 - Спам
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5 E53
- Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
- Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .
Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)
Абе, не сте ли уморени от пътя що не спите ???
пп:не мен събора ми хареса аз ли4но пенсионерствах на воля с колегата BMX и приятелките ни , имахме си шатри4ка стол4ета цър пър коли4ки от хладилната 4анта мноу яко

пп:не мен събора ми хареса аз ли4но пенсионерствах на воля с колегата BMX и приятелките ни , имахме си шатри4ка стол4ета цър пър коли4ки от хладилната 4анта мноу яко

- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
ludiagsm написа:Абе, не сте ли уморени от пътя що не спите ???![]()
де са ми кабелите луд

ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5 E53
- Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
- Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .
Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)
Sharo написа:ludiagsm написа:Абе, не сте ли уморени от пътя що не спите ???![]()
де са ми кабелите луд

- Sharo
- старши ентусиаст
-
ludiagsm написа:Sharo написа:ludiagsm написа:Абе, не сте ли уморени от пътя що не спите ???![]()
де са ми кабелите луд
зад шофьорската

ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
- Mishel_Vaian
- ИС-пушил ентусиаст
-
- Кара: С 601 Трабант И С БМВ 318
- Мечтае да кара: Ферари ф 40
- Детайли за колата: Малко е счупена , но и предстои реставрация
Добре беше ... Дразни ме само това че е България и си няма културно трибуни . Един застава зад лентата , друг минава пред него , трети минава пред тях ... И накрая блъсканица и я видиш нещо я не ... Иначе ебем ти и кебапчетата майната им на цената важното е че бяха полусурови , кръвчица пускаха ама карай живи сме здрави сме 

My life is all I have ...
Не е важно какво БМВ караш а доколко си ентусиаст ...
Не е важно какво БМВ караш а доколко си ентусиаст ...
А тази вече afterparty ще има ли?
Май остаряваме. Едно време до 6.00ч сутринта в (Н)Ай Клуб, и после директно тръгвахме за Казанлък, ама сега вече... и шкембета сме пуснали

ludiagsm написа:...аз ли4но пенсионерствах на воля с колегата BMX и приятелките ни , имахме си шатри4ка стол4ета цър пър коли4ки от хладилната 4анта мноу яко
Май остаряваме. Едно време до 6.00ч сутринта в (Н)Ай Клуб, и после директно тръгвахме за Казанлък, ама сега вече... и шкембета сме пуснали

- Sharo
- старши ентусиаст
-
тия времена нещо май не са.... защото тука съм на пред в калсирането па аз не се класирах хееххе
Някой да има снимки на едно Е36 сиво-бяло, олекотено само със една седалка беше и ролбари вътре 

Дилян Пенчев написа: МИнава се време, успокояваш се - караш супер лачена Е30-ка...която ти струва 20 бона![]()
![]()
И си викаш...аджеба аз що не си купих Е46... и в момента в който ти мине тая мисъл ти вече НЕ СИ МАНЯК
![]()
- KickingKing
- ентусиаст
-
Мани ти ако имаше трибуни ми е чудно как щяхте да издържите по 10 часа на некви столчета. Аз сменях през 3мин позата: в/у одеало на земята по корем, на стол, по гръб, настрани, по бедро, над яденето, за нова бира, разкрачен, за още една и те така... На неква трибуна на 10тата минута щех да си наденем бримката на врата 

Изяж бобър - спаси дърво!

По-добре да търсиш в google earth къде си пил, отколкото да видиш в youtube как!
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
ако мама ми купи чисто нова м-ка,ще стана ли голяма работа и ще мога ли да се разхождам по пистата,ще ми се радват ли всички тъпаци и невежи 

Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- body
-
-
- Кара: E90 330xd
- Детайли за колата: Черен фолиран седан.
Гарантираноpavlin_e30 написа:ако мама ми купи чисто нова м-ка,ще стана ли голяма работа и ще мога ли да се разхождам по пистата,ще ми се радват ли всички тъпаци и невежи

- BT9028BA
- старши ентусиаст
-
- Кара: ...don`t drive fast, just fly low
- Мечтае да кара: E36 M3
Изкам да ми обясните какво беше това оценяване на ДРИФТА - имаше момчета които много добре наварзваха завоите без грешки и те не отидоха на Донати шоуто а имаше такива които се въртяха по завоите а бяха класирани - примерно момчето с хамелионовия Компакт много добре се престави на дрифта а нe беше допуснат до финала
http://www.vbox7.com/play:c64a0ac1
http://www.vbox7.com/play:c64a0ac1
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
pavlin_e30 написа:ако мама ми купи чисто нова м-ка,ще стана ли голяма работа и ще мога ли да се разхождам по пистата,ще ми се радват ли всички тъпаци и невежи
ти сериозно ли ... трябва да си смениш и гражданството иначе немаш шанса ако ще и Х6 да имаш

но тфа ще ти е най малкия проблем предполагам че ваште ще могат да ти купат и в СФ некоя къщичка да събираш "новоприятелите" и ще си решиш проблема