Събор 2008 - Спам

Тук се дискутират срещите.

Модератори: mitaka7, Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: X5 E53
Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .

Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)

Мнение от ludiagsm » 05 Май 2008, 0:37

Абе, не сте ли уморени от пътя що не спите ??? :mhihi:

пп:не мен събора ми хареса аз ли4но пенсионерствах на воля с колегата BMX и приятелките ни , имахме си шатри4ка стол4ета цър пър коли4ки от хладилната 4анта мноу яко :winky:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: или поне се учи ежедневно
Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М

Мнение от Sharo » 05 Май 2008, 0:44

ludiagsm написа:Абе, не сте ли уморени от пътя що не спите ??? :mhihi:

пп:не мен събора ми хареса аз ли4но пенсионерствах на воля с колегата BMX и приятелките ни , имахме си шатри4ка стол4ета цър пър коли4ки от хладилната 4анта мноу яко :winky:

де са ми кабелите луд :mhihi:
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола

старши ентусиаст
Аватар
Кара: X5 E53
Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .

Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)

Мнение от ludiagsm » 05 Май 2008, 0:45

Sharo написа:

:uups: зад шофьорската

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Sharo » 05 Май 2008, 0:47

ludiagsm написа:
Sharo написа:

:uups: зад шофьорската

:yes:
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related

ИС-пушил ентусиаст
Аватар
Кара: С 601 Трабант И С БМВ 318
Мечтае да кара: Ферари ф 40
Детайли за колата: Малко е счупена , но и предстои реставрация

Мнение от Mishel_Vaian » 05 Май 2008, 0:49

Добре беше ... Дразни ме само това че е България и си няма културно трибуни . Един застава зад лентата , друг минава пред него , трети минава пред тях ... И накрая блъсканица и я видиш нещо я не ... Иначе ебем ти и кебапчетата майната им на цената важното е че бяха полусурови , кръвчица пускаха ама карай живи сме здрави сме :winky:
My life is all I have ...
Не е важно какво БМВ караш а доколко си ентусиаст ...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от BMX » 05 Май 2008, 0:51

А тази вече afterparty ще има ли? :mhihi:

ludiagsm написа:...аз ли4но пенсионерствах на воля с колегата BMX и приятелките ни , имахме си шатри4ка стол4ета цър пър коли4ки от хладилната 4анта мноу яко :winky:

Май остаряваме. Едно време до 6.00ч сутринта в (Н)Ай Клуб, и после директно тръгвахме за Казанлък, ама сега вече... и шкембета сме пуснали :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от go4et0o » 05 Май 2008, 1:09

GEORGIEV написа:някой може ли да качи тук времената от квалификациите на италианското преследване :help:

Изображение

ето това сам снимал в сабота сутринта от петака е всичкото не е излезнало цялото инфо щото имах порачка за определен човек да снимам времето и главно на него сма наблегнал ама дано това е достатачно :winky:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Sharo » 05 Май 2008, 1:13

тия времена нещо май не са.... защото тука съм на пред в калсирането па аз не се класирах хееххе

Потребител
Аватар

Мнение от kaseto » 05 Май 2008, 1:16

Някой да има снимки на едно Е36 сиво-бяло, олекотено само със една седалка беше и ролбари вътре :?:
Дилян Пенчев написа: МИнава се време, успокояваш се - караш супер лачена Е30-ка...която ти струва 20 бона :mhihi: :mhihi: :mhihi: И си викаш...аджеба аз що не си купих Е46... и в момента в който ти мине тая мисъл ти вече НЕ СИ МАНЯК :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от go4et0o » 05 Май 2008, 1:18

kaseto написа:Някой да има снимки на едно Е36 сиво-бяло, олекотено само със една седалка беше и ролбари вътре :?:

качил сам в бгфото.нет пи6и ми ника там и разгледай снимките от сабора има го пише 316 отзад

ентусиаст
Аватар

Мнение от KickingKing » 05 Май 2008, 1:30

Мани ти ако имаше трибуни ми е чудно как щяхте да издържите по 10 часа на некви столчета. Аз сменях през 3мин позата: в/у одеало на земята по корем, на стол, по гръб, настрани, по бедро, над яденето, за нова бира, разкрачен, за още една и те така... На неква трибуна на 10тата минута щех да си наденем бримката на врата :mhihi:
Изображение
Изяж бобър - спаси дърво!

Изображение
По-добре да търсиш в google earth къде си пил, отколкото да видиш в youtube как!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 05 Май 2008, 1:32

ако мама ми купи чисто нова м-ка,ще стана ли голяма работа и ще мога ли да се разхождам по пистата,ще ми се радват ли всички тъпаци и невежи :roll:
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

Аватар
Кара: E90 330xd
Детайли за колата: Черен фолиран седан.

Мнение от body » 05 Май 2008, 1:35

pavlin_e30 написа:ако мама ми купи чисто нова м-ка,ще стана ли голяма работа и ще мога ли да се разхождам по пистата,ще ми се радват ли всички тъпаци и невежи :roll:
Гарантирано :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ...don`t drive fast, just fly low
Мечтае да кара: E36 M3

Мнение от BT9028BA » 05 Май 2008, 1:40

Изкам да ми обясните какво беше това оценяване на ДРИФТА - имаше момчета които много добре наварзваха завоите без грешки и те не отидоха на Донати шоуто а имаше такива които се въртяха по завоите а бяха класирани - примерно момчето с хамелионовия Компакт много добре се престави на дрифта а нe беше допуснат до финала

http://www.vbox7.com/play:c64a0ac1

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 05 Май 2008, 1:55

pavlin_e30 написа:ако мама ми купи чисто нова м-ка,ще стана ли голяма работа и ще мога ли да се разхождам по пистата,ще ми се радват ли всички тъпаци и невежи :roll:

ти сериозно ли ... трябва да си смениш и гражданството иначе немаш шанса ако ще и Х6 да имаш ;)

но тфа ще ти е най малкия проблем предполагам че ваште ще могат да ти купат и в СФ некоя къщичка да събираш "новоприятелите" и ще си решиш проблема :mhihi:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Събори/Мероприятия