РУСЕ - Архив
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- Tigar1972
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: влака
- Мечтае да кара: самолет с духалка :)
Желаещи за Плевен събота, неделя има ли ? И малко по сериозно по темата за клубът, некой да даде тон за песен

"Лиляно моме " например

И съм си сменил стоповете

"Лиляно моме " например

И съм си сменил стоповете

- Tigar1972
- кандидат ентусиаст
-
Re: РУСЕ - сбирки всеки понеделник ...
некой да ми помогне , да каже майстор на гърнета да си сменя моето, имам друго , само да ги подменя , освен даскалов ! 

Tigar1972 написа:некой да ми помогне , да каже майстор на гърнета да си сменя моето, имам друго , само да ги подменя , освен даскалов !
Ко му има на Даскала

Инък доста пъти минавам покрай Даша и гледам там до него има някъв сервиз за Ауспуси... Табелата е готЕна, ма незнам качеството и нивото на работа

- Momcho
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E34 520i Touring 95'
- Мечтае да кара: BMW E34 M5 Touring
И така между другото приятелчета, утре къде ли ше се събираме??? За Вас-а май вече е хладничко, а вътре е тесничко, така, че давайте идеи и да се местим 

Колеги кажете къде сте, миналата седмица не можах да дойда и чета тука ама нема - не пише 

- pantzer3
- ентусиаст
-
- Кара: Е39 М57Д30
- Мечтае да кара: Е65
По въпроса за мястото на сбирките! Варианта е следния: следващия понеделник тоест(05.10.09) отиваме на кръчмата дето е на гърба т.к.Ялта(до автомивката) и ще видим как са цените, как е обстановката и т.н. , а следващата седмица ще повторим процедурата на "кофеин"-срещу църквата на центъра и ще преценим къде ще останем! Между другото - сега е момента да давате и други предложения за добри заведения(със кухня, добри цени, и голям паркинг) ! И всеки да изкаже мнение - кое предпочита?

- Cherenz
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320d,Е46 М3
- Мечтае да кара: E46 M3 Touring
Аз пък след дълги размисли,измислих вариант другия понеделник "Ялта" следващия "Coffeine",и до тогава да обсъдим сбирки в неделя по обед на заведението което Светльо предложи и след това тренировки с МПС'тата по спортните площадки
Давайте и вашите мнения да ги обсъдим 

- Momcho
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E34 520i Touring 95'
- Мечтае да кара: BMW E34 M5 Touring
Хммм, работата отива на "Здравей сбирка, през ден сбирка"

- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
Tigar1972 написа:некой да ми помогне , да каже майстор на гърнета да си сменя моето, имам друго , само да ги подменя , освен даскалов !
Ако не си го сменил като тръгнеш от покрития пазар на товарна гара посока стадион локомотив ще видиш една табела Гърнета.Всичките коли от автокъщата винаги там съм ги карал и съм страшно доволен

п.п Внимаааай как го караш онуй зеленото нещо,че замалко да ме згазиш ония дни

20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

- Tigar1972
- кандидат ентусиаст
-
Cherenz написа:Аз пък след дълги размисли,измислих вариант другия понеделник "Ялта" следващия "Coffeine",и до тогава да обсъдим сбирки в неделя по обед на заведението което Светльо предложи и след това тренировки с МПС'тата по спортните площадкиДавайте и вашите мнения да ги обсъдим
Еииии черен , ти го подкара и вече да вървим да караме а

Ама пък става предложението в неделя малко каране и чоплене на семки по площадките в понеделник сбирка с биричка и скара / евентуално/ ! Ами може и пък така един ден в Ялта на другия ден на Кофеин, в неделя - кои кото има да кара !

- Tigar1972
- кандидат ентусиаст
-
RSxRacer написа:Tigar1972 написа:некой да ми помогне , да каже майстор на гърнета да си сменя моето, имам друго , само да ги подменя , освен даскалов !
Ако не си го сменил като тръгнеш от покрития пазар на товарна гара посока стадион локомотив ще видиш една табела Гърнета.Всичките коли от автокъщата винаги там съм ги карал и съм страшно доволен![]()
Не съм видел, пак съм зи забравил пенджурите

- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
Tigar1972 написа:RSxRacer написа:Tigar1972 написа:некой да ми помогне , да каже майстор на гърнета да си сменя моето, имам друго , само да ги подменя , освен даскалов !
Ако не си го сменил като тръгнеш от покрития пазар на товарна гара посока стадион локомотив ще видиш една табела Гърнета.Всичките коли от автокъщата винаги там съм ги карал и съм страшно доволен![]()
Не съм видел, пак съм зи забравил пенджурите![]()
![]()
а гърнето опрай ли?
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

- pantzer3
- ентусиаст
-
- Кара: Е39 М57Д30
- Мечтае да кара: Е65
- svilgg
- ентусиаст
-
- Кара: 97' E36 m43b18 sedan
- Мечтае да кара: E34
Това важи само за колегите от русе затова го поствам тук! :
Заменям 2 летни гуми Hankook Ventus 225/35/17 за други 2 с по нормален размер -225/45/17 или 215/45/17 , че тия са ми мнооого ниски ...
някой с е30 може да се накичи
само за Русе , защото искам този дето ще взема , да види какво взема , съответно и аз ...пък и е по лесно
Заменям 2 летни гуми Hankook Ventus 225/35/17 за други 2 с по нормален размер -225/45/17 или 215/45/17 , че тия са ми мнооого ниски ...
някой с е30 може да се накичи

само за Русе , защото искам този дето ще взема , да види какво взема , съответно и аз ...пък и е по лесно