Събор 2008 - Спам
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- BeXTMaN
- младши ентусиаст
-
- Кара: е34
- Мечтае да кара: е32
M-TEAM написа:аз като мноо голям фен на 30-ските аз на тях най им се радвах,особено на бесния на Е30-ската, и искам да питам софиянци що си мислят че са недосегаеми и че сичко и м е позволено ,щот имаше доста Е36 с софийски номера дет въртяха около пистата и станахме сички в прах а може и да са били от околните села около софия и да се мислят за софиянци,доволен съм от събора ама май станахме повече селяни отколкото бмв ентусиасти
папи мн си прав баце наслушах се на селски коментари
може би събора тря да се направи само за бмв фенове ( ако могат да се отсеят де

дано другия е по-хубав
иначе имаше невероятни коли изтекоха ми очите
и да питам подробности за драга че не го дочаках и кав инцидент е станал ?
- SummonedToDIe
- старши ентусиаст
-
bum_bum написа:Що не я забравите тая кофти случка вече. Всеки си я интерпретира така, както му изнася.
Аз бях на не повече от метър от мястото и видях доста добре какво точно стана. Като начало беше виновен пича, който изяде боя защото все пак като са си докарали хората палатката поне да беше клекнал, а не да седи прав и да обяснява как няма да седне за да не им пречи. Хората от палатката коментираха простотии от типа как на следващия събор ще дойдат с бодлива тел да оградят всичко и който им пречи да гледат ще го пребиват и т.н.. После един от тия от палатката се изплю в посока на пича, който им пречеше като същевременно оплю поне 4- 5 човека около виновника, които нямаха нищо общо със случая.(тва беше най- селската постъпка на която съм ставал свидетел от не знам кога, още повече, че въпросния май беше там с детето си, което гледаше цялата сцена). После този, който скочи първи започна да обяснява как ще стане да го пребие ако не седне след малко и т.н. и след 2 мин остри реплики наистина стана, а след него и още няколкото мъже от палатката и му нададоха доста тупаници. Т.е. твърдението, че е бил пребит от 1 човек не отговаря на истината. За мен виновни са и човека, който го отнесе и тези които го биха
Той за това, че наистина не беше прав да не иска да седне за да могат хората да си гледат шоуто от мястото, което са заели още от сутринта, а те за това, че не опитаха преди боя с малко блага дума и дипломация да оправят нещата.
А иначе относно героизма на биячите виковете и заканите им бяха доста повече от уменията
Аз знам от пострадалия точно какво е станало

Само, че аз гъзари МРАЗЯ и МРАЗЯ да се ебават с приятелите ми

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
тая тема наистина е кофти...! ние не сме боксьори-ентусиасти,а бмв-ентусиасти! аз също си бях наредил колата на един завой и си седях в комбито да ми е удобно и на сянка,ма като надойдоха хора и се наредиха пред мен -кво са!? да фана да ги псувам или плюя!??!!! предложих даже като заваля на един да се скрие под мойта врата,па се заприказвахме...! ако хората с шатрата бяха направили същото или пък човека отпред не им е теглил една веднага нямаше са да пишем за тва,а как няколко запознали се на събора са се наяли,напили и нагледали с кеф....
SKISA написа:нощеска май имаше некви екшъни до единия хотел...!! едни гуми цвилиха здраво и после един бял луноход дойде на лампи и сирени....!
чу се ,че някой е спал в районното,а и някой друг е брал ядове с пловдивските ченгета...!?!?
3 лунохода с марсиянци дофтасаха...обаче е адски готино да караш по пловдивските улици и 2 лунохода да ти правят кордон

Един крайно ограничен и отчайващо глупав бездарник с отрицателен коефицент на интелигентност, както си джитка из интернет, започва да чете това.....
Синтаксис от ергативен тип, в който пециенсът е в субектна позиция, а агенсът - в ергативна
Какво е П.У.Т.К.А ?
Това е Пункт за Управление и Тактическа Координация на Авиацията
Синтаксис от ергативен тип, в който пециенсът е в субектна позиция, а агенсът - в ергативна
Какво е П.У.Т.К.А ?
- SKISA
-
-
HA_PEMOHT написа:SKISA написа:нощеска май имаше некви екшъни до единия хотел...!! едни гуми цвилиха здраво и после един бял луноход дойде на лампи и сирени....!
чу се ,че някой е спал в районното,а и някой друг е брал ядове с пловдивските ченгета...!?!?
3 лунохода с марсиянци дофтасаха...обаче е адски готино да караш по пловдивските улици и 2 лунохода да ти правят кордонще вземе да ми хареса баси
е дай повече инфо де...!!! а па аз ше ви покажа кво си намерих у гардиробата в хотела...!!заради ,което одих до районното да давам показания!!

- body
-
-
- Кара: E90 330xd
- Детайли за колата: Черен фолиран седан.
Ми седя си аз на Шела срещи СПС хотела и най спокойно си ровя обявите за платени какички и изведнъж чувам едно скръъъъъъъццццццц и вятъра ми довя мириса на Пенчевите гумета...а то човека така го хванало това кръгово че не може да излезе от него 4 обиколки....след това bavareca_86 се напъна момчето и той да събуди хотела но не успя и най накрая момчето което обра наградите за дрифта реши да покаже как си вдига гюрлутия и взеха че се появиха луноходките и пиууу пиууууу след него, ама в кръговото 2 обиколки след него и се отказаха...и то момчето реши да си ходи до хотела да си легне че беше късно и те му скочиха на гърба...а мен ме помолиха да покарам със тях защото "най случайно" бях запушил единия луноход така че ни напред можеше да мръдне ни назад...та карах и без книжка ! срам за мене баси...след това си полафихме с марсиянците на затворени врати и плевенския ни колега като си хареса 1 легло там не можем да го изкараме до сутринта...даже и връзките на обувките се свали за да се върже за тв легло...
та общо взето е това
та общо взето е това
Един крайно ограничен и отчайващо глупав бездарник с отрицателен коефицент на интелигентност, както си джитка из интернет, започва да чете това.....
Какво е П.У.Т.К.А ?
Какво е П.У.Т.К.А ?
- Maverick_VS
- ентусиаст
-
- Кара: '07 E91 335i
SKISA написа:HA_PEMOHT написа:SKISA написа:нощеска май имаше некви екшъни до единия хотел...!! едни гуми цвилиха здраво и после един бял луноход дойде на лампи и сирени....!
3 лунохода с марсиянци дофтасаха...обаче е адски готино да караш по пловдивските улици и 2 лунохода да ти правят кордонще вземе да ми хареса баси
е дай повече инфо де...!!! а па аз ше ви покажа кво си намерих у гардиробата в хотела...!!заради ,което одих до районното да давам показания!!
Aaaa тука става дълбока работата

Едит: Колегата е разказал, айде skisa -> ти си на ход

- SKISA
-
-
ми колегата обясни тва дет аз гледах от балкона/са ше треа да си платя билетите явно....
/ а иначе мойта случка е следната:
отварам гардироба и вътре...една торба! и в торбата....5 шашки,една полицейска радиостанция,видеокасета с пренавиващо устройство и некви кабели....!!бая се замислих ко да праа,ма вариантите беха три ! и трите беха кофти за мен!
1.ако се напраа на луд и си траа 2 дни ,за да не ме дърпат-некоя чистачка мое да ги намери и да излезе ,че са мои...
2. ако ги предам-както и стана ше ме дърпат да пиша...
3. ако ги прибера "за лично ползване" -мое некои пагони да са били преди тва в стаята,да са ги забраили и да додат да си ги търсят...
избрах втори вариант,викнах една камара полицаи,додоха дознател,инсректор и две униформени момчета,писаха протокол за изземване,малко ходене да пиша в районното показания,малко отпечатъци и така....!!!
шматките от рецепцията май смотаха некой ,щот казаха,че в тая стая некой не бил спал от 6 месеца и немат данни за предишните почивали там!! имам снимки на целата находка,ма не мога да ги сваля от тела...!
и те така те...!за малко да изпият сичкото пиене първата вечер ,докат смогна да дам отпечатъци и да стигна до ресторанта...! в интерес на истината ченгетата бяха доста бързи и коректни ,което май се дължеше на жокера "обади се на приятел" the Boss....!!!

отварам гардироба и вътре...една торба! и в торбата....5 шашки,една полицейска радиостанция,видеокасета с пренавиващо устройство и некви кабели....!!бая се замислих ко да праа,ма вариантите беха три ! и трите беха кофти за мен!
1.ако се напраа на луд и си траа 2 дни ,за да не ме дърпат-некоя чистачка мое да ги намери и да излезе ,че са мои...
3. ако ги прибера "за лично ползване" -мое некои пагони да са били преди тва в стаята,да са ги забраили и да додат да си ги търсят...
избрах втори вариант,викнах една камара полицаи,додоха дознател,инсректор и две униформени момчета,писаха протокол за изземване,малко ходене да пиша в районното показания,малко отпечатъци и така....!!!
шматките от рецепцията май смотаха некой ,щот казаха,че в тая стая некой не бил спал от 6 месеца и немат данни за предишните почивали там!! имам снимки на целата находка,ма не мога да ги сваля от тела...!
и те така те...!за малко да изпият сичкото пиене първата вечер ,докат смогна да дам отпечатъци и да стигна до ресторанта...! в интерес на истината ченгетата бяха доста бързи и коректни ,което май се дължеше на жокера "обади се на приятел" the Boss....!!!

- Maverick_VS
- ентусиаст
-
- Кара: '07 E91 335i
SKISA написа:ми колегата обясни тва дет аз гледах от балкона/са ше треа да си платя билетите явно..../ а иначе мойта случка е следната:
Съвестен гражданин си - браво - така трябва

А можеше и да идеш на рецепцията, да питаш (срещу 20лв

- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
при нас с куките беше забавно и после пред районното още по-голям смях, а Тошко баварец-86 лудака си се качи при полицая в колата с биричката и цигарката като пич
ма Дифчо на кръговото показа как се прави евалата

ма Дифчо на кръговото показа как се прави евалата

Tux0 Ca !

- МРЪСНИЯТ_ХАРИ
- Каобой
-
- Кара: 318
А един мармот с гоуф 3 направи спрело червеното мазерати на Тракия

Последна промяна МРЪСНИЯТ_ХАРИ на 04 Май 2008, 20:13, променена общо 1 път
- Illusion
- Бургаското явление
-
Аз да благодаря на Tano, MadVanio и на Захо за съдействието. Момчета, показахте, че дори и да не дойда на събора, ще помогнете.
Всъщност за Захари двойно, ама на живо ще му благодаря.
И, ако догодина живот и здраве и изправна кола дойда на събора, гледайте да направите събора по-добър от всякога.
ПС: Не ми се карайте, че не дойдох - не е лесно да отглеждаш Е21
Всъщност за Захари двойно, ама на живо ще му благодаря.

И, ако догодина живот и здраве и изправна кола дойда на събора, гледайте да направите събора по-добър от всякога.

ПС: Не ми се карайте, че не дойдох - не е лесно да отглеждаш Е21

Mishel_Vaian написа:Качвайте се на бързи ИС-ки. И отзад возете яки Миски. Жените от мотори не разбират.Те колите по цвят избират
Само Илюжън не може се прекара да опита ИС-ка тя да кара