Събор 2008 - Спам

Тук се дискутират срещите.

Модератори: mitaka7, Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е34
Мечтае да кара: е32

Мнение от BeXTMaN » 04 Май 2008, 19:25

M-TEAM написа:аз като мноо голям фен на 30-ските аз на тях най им се радвах,особено на бесния на Е30-ската, и искам да питам софиянци що си мислят че са недосегаеми и че сичко и м е позволено ,щот имаше доста Е36 с софийски номера дет въртяха около пистата и станахме сички в прах а може и да са били от околните села около софия и да се мислят за софиянци,доволен съм от събора ама май станахме повече селяни отколкото бмв ентусиасти :(

папи мн си прав баце наслушах се на селски коментари
може би събора тря да се направи само за бмв фенове ( ако могат да се отсеят де :roll: ) развалиха ми настроението някви паляци ...
дано другия е по-хубав
иначе имаше невероятни коли изтекоха ми очите
и да питам подробности за драга че не го дочаках и кав инцидент е станал ?

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от SummonedToDIe » 04 Май 2008, 19:25

bum_bum написа:Що не я забравите тая кофти случка вече. Всеки си я интерпретира така, както му изнася.
Аз бях на не повече от метър от мястото и видях доста добре какво точно стана. Като начало беше виновен пича, който изяде боя защото все пак като са си докарали хората палатката поне да беше клекнал, а не да седи прав и да обяснява как няма да седне за да не им пречи. Хората от палатката коментираха простотии от типа как на следващия събор ще дойдат с бодлива тел да оградят всичко и който им пречи да гледат ще го пребиват и т.н.. После един от тия от палатката се изплю в посока на пича, който им пречеше като същевременно оплю поне 4- 5 човека около виновника, които нямаха нищо общо със случая. :shock: (тва беше най- селската постъпка на която съм ставал свидетел от не знам кога, още повече, че въпросния май беше там с детето си, което гледаше цялата сцена). После този, който скочи първи започна да обяснява как ще стане да го пребие ако не седне след малко и т.н. и след 2 мин остри реплики наистина стана, а след него и още няколкото мъже от палатката и му нададоха доста тупаници. Т.е. твърдението, че е бил пребит от 1 човек не отговаря на истината. За мен виновни са и човека, който го отнесе и тези които го биха :idea: Той за това, че наистина не беше прав да не иска да седне за да могат хората да си гледат шоуто от мястото, което са заели още от сутринта, а те за това, че не опитаха преди боя с малко блага дума и дипломация да оправят нещата.
А иначе относно героизма на биячите виковете и заканите им бяха доста повече от уменията ;)

Аз знам от пострадалия точно какво е станало ;)
Само, че аз гъзари МРАЗЯ и МРАЗЯ да се ебават с приятелите ми :idea:

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 04 Май 2008, 19:27

тая тема наистина е кофти...! ние не сме боксьори-ентусиасти,а бмв-ентусиасти! аз също си бях наредил колата на един завой и си седях в комбито да ми е удобно и на сянка,ма като надойдоха хора и се наредиха пред мен -кво са!? да фана да ги псувам или плюя!??!!! предложих даже като заваля на един да се скрие под мойта врата,па се заприказвахме...! ако хората с шатрата бяха направили същото или пък човека отпред не им е теглил една веднага нямаше са да пишем за тва,а как няколко запознали се на събора са се наяли,напили и нагледали с кеф....

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от HA_PEMOHT » 04 Май 2008, 19:33

SKISA написа:нощеска май имаше некви екшъни до единия хотел...!! едни гуми цвилиха здраво и после един бял луноход дойде на лампи и сирени....!
чу се ,че някой е спал в районното,а и някой друг е брал ядове с пловдивските ченгета...!?!?

3 лунохода с марсиянци дофтасаха...обаче е адски готино да караш по пловдивските улици и 2 лунохода да ти правят кордон :) ще вземе да ми хареса баси :)
Един крайно ограничен и отчайващо глупав бездарник с отрицателен коефицент на интелигентност, както си джитка из интернет, започва да чете това.....

Синтаксис от ергативен тип, в който пециенсът е в субектна позиция, а агенсът - в ергативна

Какво е П.У.Т.К.А ?
Това е Пункт за Управление и Тактическа Координация на Авиацията

Аватар

Мнение от SKISA » 04 Май 2008, 19:36

HA_PEMOHT написа:
SKISA написа:нощеска май имаше некви екшъни до единия хотел...!! едни гуми цвилиха здраво и после един бял луноход дойде на лампи и сирени....!
чу се ,че някой е спал в районното,а и някой друг е брал ядове с пловдивските ченгета...!?!?

3 лунохода с марсиянци дофтасаха...обаче е адски готино да караш по пловдивските улици и 2 лунохода да ти правят кордон :) ще вземе да ми хареса баси :)

е дай повече инфо де...!!! а па аз ше ви покажа кво си намерих у гардиробата в хотела...!!заради ,което одих до районното да давам показания!! 8)

Потребител
Аватар

Мнение от Dizelara » 04 Май 2008, 19:37

според мен събора мина доста добре беше весело имаше красиви коли както и жени.... имаше някои неща които не ми харесаха като от сорта на "деветте избрани".. но както и да е но какво пък Шаро, Дилян Пенчев и едно от момчетата от плевен ни направиха хубав втори дубъл на дрифта от деня за което :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown:

Аватар
Кара: E90 330xd
Детайли за колата: Черен фолиран седан.

Мнение от body » 04 Май 2008, 19:41

А интересно.Казвай де.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от HA_PEMOHT » 04 Май 2008, 19:45

Ми седя си аз на Шела срещи СПС хотела и най спокойно си ровя обявите за платени какички и изведнъж чувам едно скръъъъъъъццццццц и вятъра ми довя мириса на Пенчевите гумета...а то човека така го хванало това кръгово че не може да излезе от него 4 обиколки....след това bavareca_86 се напъна момчето и той да събуди хотела но не успя и най накрая момчето което обра наградите за дрифта реши да покаже как си вдига гюрлутия и взеха че се появиха луноходките и пиууу пиууууу след него, ама в кръговото 2 обиколки след него и се отказаха...и то момчето реши да си ходи до хотела да си легне че беше късно и те му скочиха на гърба...а мен ме помолиха да покарам със тях защото "най случайно" бях запушил единия луноход така че ни напред можеше да мръдне ни назад...та карах и без книжка ! срам за мене баси...след това си полафихме с марсиянците на затворени врати и плевенския ни колега като си хареса 1 легло там не можем да го изкараме до сутринта...даже и връзките на обувките се свали за да се върже за тв легло...

та общо взето е това
Един крайно ограничен и отчайващо глупав бездарник с отрицателен коефицент на интелигентност, както си джитка из интернет, започва да чете това.....

Синтаксис от ергативен тип, в който пециенсът е в субектна позиция, а агенсът - в ергативна

Какво е П.У.Т.К.А ?
Това е Пункт за Управление и Тактическа Координация на Авиацията

ентусиаст
Аватар
Кара: '07 E91 335i

Мнение от Maverick_VS » 04 Май 2008, 19:48

SKISA написа:
HA_PEMOHT написа:

е дай повече инфо де...!!! а па аз ше ви покажа кво си намерих у гардиробата в хотела...!!заради ,което одих до районното да давам показания!! 8)

Aaaa тука става дълбока работата :mhihi: - я и двамата се разприказвайте- как ще си държите преживяванията само за вас ;) !

Едит: Колегата е разказал, айде skisa -> ти си на ход :mhihi: ;)!

Аватар

Мнение от SKISA » 04 Май 2008, 19:58

ми колегата обясни тва дет аз гледах от балкона/са ше треа да си платя билетите явно.... :mhihi: / а иначе мойта случка е следната:
отварам гардироба и вътре...една торба! и в торбата....5 шашки,една полицейска радиостанция,видеокасета с пренавиващо устройство и некви кабели....!!бая се замислих ко да праа,ма вариантите беха три ! и трите беха кофти за мен!
1.ако се напраа на луд и си траа 2 дни ,за да не ме дърпат-некоя чистачка мое да ги намери и да излезе ,че са мои...
2. ако ги предам-както и стана ше ме дърпат да пиша...
3. ако ги прибера "за лично ползване" -мое некои пагони да са били преди тва в стаята,да са ги забраили и да додат да си ги търсят...
избрах втори вариант,викнах една камара полицаи,додоха дознател,инсректор и две униформени момчета,писаха протокол за изземване,малко ходене да пиша в районното показания,малко отпечатъци и така....!!!
шматките от рецепцията май смотаха некой ,щот казаха,че в тая стая некой не бил спал от 6 месеца и немат данни за предишните почивали там!! имам снимки на целата находка,ма не мога да ги сваля от тела...!
и те така те...!за малко да изпият сичкото пиене първата вечер ,докат смогна да дам отпечатъци и да стигна до ресторанта...! в интерес на истината ченгетата бяха доста бързи и коректни ,което май се дължеше на жокера "обади се на приятел" the Boss....!!! :lol:

ентусиаст
Аватар
Кара: '07 E91 335i

Мнение от Maverick_VS » 04 Май 2008, 20:05

SKISA написа:ми колегата обясни тва дет аз гледах от балкона/са ше треа да си платя билетите явно.... :mhihi: / а иначе мойта случка е следната:
отварам гардироба и вътре...една торба! и в торбата....5 шашки,една полицейска радиостанция,видеокасета с пренавиващо устройство и некви кабели....!!бая се замислих ко да праа,ма вариантите беха три ! и трите беха кофти за мен!
1.ако се напраа на луд и си траа 2 дни ,за да не ме дърпат-некоя чистачка мое да ги намери и да излезе ,че са мои...
2. ако ги предам-както и стана ше ме дърпат да пиша...
3. ако ги прибера "за лично ползване" -мое некои пагони да са били преди тва в стаята,да са ги забраили и да додат да си ги търсят...
избрах втори вариант,викнах една камара полицаи,додоха дознател,инсректор и две униформени момчета,писаха протокол за изземване,малко ходене да пиша в районното показания,малко отпечатъци и така....!!!
шматките от рецепцията май смотаха некой ,щот казаха,че в тая стая некой не бил спал от 6 месеца и немат данни за предишните почивали там!! имам снимки на целата находка,ма не мога да ги сваля от тела...!
и те така те...!за малко да изпият сичкото пиене първата вечер ,докат смогна да дам отпечатъци и да стигна до ресторанта...! в интерес на истината ченгетата бяха доста бързи и коректни ,което май се дължеше на жокера "обади се на приятел" the Boss....!!! :lol:

Съвестен гражданин си - браво - така трябва :yes: ;)!
А можеше и да идеш на рецепцията, да питаш (срещу 20лв :mhihi: , щото май нямат право да дават информация) кой е бил преди в стаята и ако няма нищо интересно в наемателите, накрая да си задържиш пакетчето :mhihi: !

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от BMX » 04 Май 2008, 20:07

SKISA, баси късмета. То след този събор какъв сценарий за екшън може да се напише - куки, каки, саморазправи, изгорели (от слънцето) :mhihi: :mhihi: :mhihi:

FiRe WaLK WiTh Me !
Аватар
Кара: винаги с усмивка :)
Детайли за колата: 316is touring - Виолетка

Мнение от SpUd3r » 04 Май 2008, 20:09

при нас с куките беше забавно и после пред районното още по-голям смях, а Тошко баварец-86 лудака си се качи при полицая в колата с биричката и цигарката като пич :mhihi: :mhihi: :mhihi:

ма Дифчо на кръговото показа как се прави евалата :yes:
Tux0 Ca !
Изображение

Каобой
Аватар
Кара: 318

Мнение от МРЪСНИЯТ_ХАРИ » 04 Май 2008, 20:13

А един мармот с гоуф 3 направи спрело червеното мазерати на Тракия :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Последна промяна МРЪСНИЯТ_ХАРИ на 04 Май 2008, 20:13, променена общо 1 път
Изображение

Бургаското явление
Аватар

Мнение от Illusion » 04 Май 2008, 20:13

Аз да благодаря на Tano, MadVanio и на Захо за съдействието. Момчета, показахте, че дори и да не дойда на събора, ще помогнете.
Всъщност за Захари двойно, ама на живо ще му благодаря. :)

И, ако догодина живот и здраве и изправна кола дойда на събора, гледайте да направите събора по-добър от всякога. 8)

ПС: Не ми се карайте, че не дойдох - не е лесно да отглеждаш Е21 :D
Mishel_Vaian написа:Качвайте се на бързи ИС-ки. И отзад возете яки Миски. Жените от мотори не разбират.Те колите по цвят избират
Само Илюжън не може се прекара да опита ИС-ка тя да кара

ИзображениеИзображениеИзображение

ПредишнаСледваща

Назад към Събори/Мероприятия