Пътуване за събора-"ЗАПАДНА ДИВИЗИЯ"събота 3май
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- h4ckED
- ентусиаст
-
- Кара: триста двайсе и пеш
- Methodius
- Митоди яде мисо
-
Още няколко надежданци ще сме на Шел в събота .. 

Единственото нещо, от което се нуждае злото, за да триумфира, е добрите хора да не правят нищо ...
- Гост
-
Мишел написа:Остава ли още идеята на един от колегите да се прави списък с колите и телефоните на пътуващите? И кога започваме да се броим по този списък?
Да, остава.
Колегата valery пое ангажимента...
"Мисля, че поне за София часа и мястото са уточнени, 8-8.15ч на Лукойла след караулката!
Струва ми се одачно броенето да стане, като всеки в четвъртък или петък надпише заявената бройка (примерно: Аз влизам и виждам че са заявени 5 коли, ще дойда с 2, пиша 7 и казвам какви са), като поемам грижата да следя броиката до 24ч на 2 май, ще направя една разпечатка, за да не тръгнем без някой..."
Ако той не успее, ще го направи някой друг. Всички ще потвърдим четвъртък-петък, по предложения по-горе начин. Още 4 дни колеги, не остана...

- Жоро 320и
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е91 320d
А ако някой се откаже без да предопреди и не вдига тела кво правим? Трябва всеки знае, че ще се чакаме до 8:30ч и потегляме!
- valery
- кандидат ентусиаст
-
Уговорката остава
!
Въпреки че днес трябваше да оставя колата за поправка, но сервиза не работеше (нормално де), но все пак да не ме бяха записвали за 28-ми. В следствие на това незнам дали ще е готова до събота, но задължително ще пиша дали ще доида или не, с някоя друга ли
, незнам още.

Въпреки че днес трябваше да оставя колата за поправка, но сервиза не работеше (нормално де), но все пак да не ме бяха записвали за 28-ми. В следствие на това незнам дали ще е готова до събота, но задължително ще пиша дали ще доида или не, с някоя друга ли

Последна промяна valery на 29 Апр 2008, 17:34, променена общо 1 път
- Гост
-
valery написа:Оговорката остава!
Въпреки че днес трябваше да оставя колата за поправка, но сервиза не работеше (нормално де), но все пак да не ме бяха записвали за 28-ми. В следствие на това незнам дали ще е готова до събота, но задължително ще пиша дали ще доида или не, с някоя друга ли, незнам още.
Ако червения комбинизон е в бокса събота и не намериш друга кола - ще се возиш на черно седанче(ще го преживееш некак си)

- valery
- кандидат ентусиаст
-
Ако червения комбинизон е в бокса събота и не намериш друга кола - ще се возиш на черно седанче(ще го преживееш некак си) Няма как, списъка ще е у теб, само ше кажеш от къде да мина да те взема...
Супер, сърдечно благодаря, но ще пътувам поне с още един човек, така че за да не стават обърквации или по скоро затруднения ще вземем неква кола. То коли има, ама мерака беше да е БМВ-то ( е нищо не се знае за сега).
Споко " Списъка на Шиндлер" ще е там

- bace_martu
- ентусиаст
-
- Кара: колело
- Garribaldi
- ентусиаст
-
- Кара: 'Е36'
- Мечтае да кара: e92 m3
bace_martu написа:някой ще носи ли стикери за колите в събота да се налепим още от СФ
Същия въпрос...

- to6o6o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46 coupe M3
- Мечтае да кара: M6
за
kколеги какви са тези стикери че аз за шърви пут ще ходя на такъв сабор смисал на БМВ сабор и незмам какви са тези стикери ако може някой да ми поясни и ,при кой да се запиша в списака и съответно за какво е този списак питам за да знам за другия път

- h4ckED
- ентусиаст
-
- Кара: триста двайсе и пеш