Бургас-седмични сбирки - 15:00
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- Cosworth
- ентусиаст
-
- Кара: Е30 и Е36 и Е90,Е93
- Мечтае да кара: Турбо кола със задно
- Детайли за колата: Е30 318iS RennAuto
Аре бре снимки искам Матриал ....
Много добре беше днес на ралито в Дебелт И от там искам матриал ако е снимал някой от наще

Много добре беше днес на ралито в Дебелт И от там искам матриал ако е снимал някой от наще

- Vlado Sky Fox
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36, E87
- Мечтае да кара: McLaren F1
Пичове, снимки от (Сбирката) има но немога да ги кача, някои който може да ми пише на SKYPE да му ги пратя да ги сложи. От Дебелт нямам, имам едно много весело клипче с "ОБОРОТИ" които е бил там знае как задна гума остава на пътя. Поздравявам бургаската Голф 1 -чка която наказа "лошите" Ланчи.
А това е един сайт с една много реална игра става много добър дрифт след саответни настроики на колата порбваите "http://www.liveforspeed.net/"
на даунлоад.

на даунлоад.

- Гост
-
Следващата сбирка ще е в Неделя 28.01.2007 в 15:00часа на Лукойл на изхода за София
За мястото на събиране за в бъдеще има идеи но трябва да се съберем Наистина Всички за да се разберем на място
Ако случайно Времето е толкова отвратително че да не може да се седи отвън е Възможна Промяна на Мястото НО Датата и Часът остават Непроменени
По въпроса за стикерите като се видим ще се разберем нещо така че малко търпение
От ралито имам цели клипове но още не съм ги свалил а и мисля че не са за този форум така че ще ги разпространяваме по друг начин
През седмицата ще взема от VladoSkyFox снимките от Сбирката и ще ги кача
А иначе може да се повтарям но
Всеки Един Е Добре Дошъл 

За мястото на събиране за в бъдеще има идеи но трябва да се съберем Наистина Всички за да се разберем на място

Ако случайно Времето е толкова отвратително че да не може да се седи отвън е Възможна Промяна на Мястото НО Датата и Часът остават Непроменени

По въпроса за стикерите като се видим ще се разберем нещо така че малко търпение

От ралито имам цели клипове но още не съм ги свалил а и мисля че не са за този форум така че ще ги разпространяваме по друг начин

През седмицата ще взема от VladoSkyFox снимките от Сбирката и ще ги кача
А иначе може да се повтарям но

Последна промяна Гост на 22 Яну 2007, 0:29, променена общо 1 път
- small
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е34
Калояне дай снимки от ралито, че ми се скапаха батериите и нищо не снимах Outlines@abv.bg 

- small
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е34
Калояне дай снимки от ралито, че ми се скапаха батериите и нищо не снимах Outlines@abv.bg 

- BMW_mania4e
- Потребител
-
- Кара: jenite da se podmokrqt
Момчета мисля че трябва да научат всички които карат БМВ в Бургас че има такива събори трябва да се направи нещо повече защтото знам че из нашия град има доста зарибени на тема БМВ и няма как да го научат ако не се направи нещо повече така като гледам влизат ограничен брой хора в този форум а съм сигорен че има доста желаещи да бъдат в този клуб ще се помъча да разпроня тези събирания по приятелчета, който са зарибени и те.
Гори долу около колко коли се събрахте сега в събота дето беше,ако мога да попитам.
Гори долу около колко коли се събрахте сега в събота дето беше,ако мога да попитам.
BMW Is The Best
BMW e Ne ProSTo KoLa ToVa E NaChIN Na JiVoT
:):)

- Cosworth
- ентусиаст
-
- Кара: Е30 и Е36 и Е90,Е93
- Мечтае да кара: Турбо кола със задно
- Детайли за колата: Е30 318iS RennAuto
ето малко снимки от владо скай фокс
останалите снимки са тук http://bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=4 ... umId=84807
останалите снимки са тук http://bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=4 ... umId=84807
- Гост
-
Общо бяхме 10 коли ама бяхме малко заради полу-работния ден и заради тренировките за състезанието в Дебелт
А заради самото състезание деня на събирането беше Събота а не Неделя
От тук нататък Сбирките ни ще бъдат всяка Неделя от 15:00часа само мястото все още се обсъжда но засега е Лукойл-а на изхода за София

А заради самото състезание деня на събирането беше Събота а не Неделя

От тук нататък Сбирките ни ще бъдат всяка Неделя от 15:00часа само мястото все още се обсъжда но засега е Лукойл-а на изхода за София

- Vlado Sky Fox
- младши ентусиаст
-
Това е в София, надявам се скоро и в Бургас.
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=41539
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=41539
- bumar
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46-330ci
- Мечтае да кара: e92-Mpower
- BMW_mania4e
- Потребител
-
- Кара: jenite da se podmokrqt
Браво момчета тази гледка в София единствено и само може да радва окото с нетърпение чакам да го видя това и в Бургас

BMW Is The Best
:):)

- Mishel_Vaian
- ИС-пушил ентусиаст
-
- Кара: С 601 Трабант И С БМВ 318
- Мечтае да кара: Ферари ф 40
- Детайли за колата: Малко е счупена , но и предстои реставрация
Една позната била там на разходка до вселена и ми разправя че видяла 7-8 Бмв-та паркирани едно до друго и се шашнала
Другия път трябва да са повече 

My life is all I have ...
Не е важно какво БМВ караш а доколко си ентусиаст ...
Не е важно какво БМВ караш а доколко си ентусиаст ...
- Vlado Sky Fox
- младши ентусиаст
-
И аз се надявам тази седмица да се съберем всички, само че този път няма да имам камера и апарат за снимки, така че ако може някой да вземе за да снима. Тази седмица е хубаво да успеем да се съберем всички за да може да уточним новото място за срещи което е доста удобно и празно. Тези който дойдоха в събота го видяха, мисля че е добро и събира много коли и е спокоино.