БМВ събор 2010 - отзиви, критики, похвали и коментари !

Тук се дискутират срещите.

Модератори: mitaka7, Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Re: БМВ събор 2010 - отзиви, критики, похвали и коментари !

Мнение от ((:BuKcu:)) » 09 Май 2010, 14:34

Добре беше събора. Първият ден мина в :bchug: за някои и беше много весело, нямаше много народ като че ли. Вторият вече беше голямата лудница - народ, коли, пищене на гуми....добре беше.

Искам само да вметна като препоръка за следващите събори - видео стени! Наличието на такива вече просто е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО. Аз лично не видях нищо от състезанията, ама нищичко. Постоянно има хора, които снимат, така че остава да се намерят видео стени, които да покриват поне малък периметър от случващото се.

Влизането на пистата през втория ден беше ужасно трудно, имаше доста свободни и неизползваеми площи, които можеха да бъдат предвидени за коли, а не още на входа да те отбиват по треволяците....

И един въпрос.....в темата за регламента на Тайм атак, ако не се лъжа, едно от изискванията беше участващите да имат книжки, талони и ...всичко както си му е реда.....нали така?! Интересно ми е как 14-годишното момче участваше, та и спечели накрая....?!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: само по празници

Мнение от Wolfen » 09 Май 2010, 14:55

Айде дойде и моя ред.... прибрах се преди няколко часа и още не мога да повярвам, че всичко свърши. Изключително съм доволен от събора, най-вече заради страхотната компания, в която бях и заради перфектното време... малко съм поизгорял, но това е бял кахър :)
Организацията беше добра, по-добра от миналата година. За съжаление съществуващата инфраструктура няма капацитета да поеме големия брой хора и автомобили. В петък беше далеч по-спокойно и по-приятно, главно заради отсъствието на субекти с по-тъмен цвят на кожата и тълпите селяни, семкаджии и простаци. В събота беше наистина лудница, организаторите на входа правеха всичко възможно да поемат многото идващи автомобили. Добре, че имаше полицай, който регулираше движението на отбивката към входа за пистата и спираше насрещния трафик.

Очаквам с нетърпение феста тази година, където всъщност можеш да срещнеш истинските ентусиасти.

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 09 Май 2010, 15:03

станчев,в отговор към тебе за кебапчиите: и ти баше поскал да си вкараш караванка съм убеден, че от управата щяха да те пуснат, да си платиш таксата и готово. ясно ,че не е без пари ,ма няма върнат.дойде един сладоледаджия със синя каравана и след 3мин разговор пред мен с един от управата влезе като се разбраха . та упрека е малко не на място.

триксер,към тебе ,мамо.....! за стените -говори другия път с приятеля ти да се включат в спонсорството/щото тоя път малко чух ,че са отказали/ или евентуално дай ти нещо като спонсорство ,както правят някои /да не посочвам/ и може би ще има пари за видеостени,за конна охрана,за снимки от космоса и за климатизирани трибуни с ложи и минибар....! до тогава ще се задоволим с това ,което имаме и ще се радваме на повишаването на качеството с всяка година..../ казвам го с добри чуства и усмивка-не ти се карам/

по въпроса за условията и книжките -тука вече не мога нищо да кажа и може би си права ,та се обърни към някой от УС....! при положение ,обаче че двете момчета имат сертификати за пилоти в картинг,пистов шампионат и прочие си мисля ,че просто не са написали това в условията ,а са сметнали ,че се подразбира.
и васко и денис карат много ,ама много добре и едва ли книжките ше ги направят повече шофьори ,но принципно по зададените условия си права...

по един поставен въпрос за пропускливостта на входовете / в събота се редуваха няколко човека от УС лично да помагат на входа/ентусиазма е хубаво нещо ,но и той има някакви физически и биологически граници/ и вечерта всички имаха прах във всяка дупка ,дето имат,без крака,потни и в гъза и с червени от слънцето и прахоляка очи,със скъсани дрехи и психически изтощени....!

Потребител
Аватар

Мнение от pasadena » 09 Май 2010, 15:04

Добър беше съборът, ама наистина имаше доволно много субекти, които са чули от някъде, че ще има някакъв събор и да не изпуснат и те отишли да видят за кво иде реч. Догодина входа 20-ка и ще си говорим дали няма да са само ентусиасти...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 330d CBR 600RR
Мечтае да кара: F82 ,S1000RR

Мнение от xerial » 09 Май 2010, 15:15

pasadena написа:Добър беше съборът, ама наистина имаше доволно много субекти, които са чули от някъде, че ще има някакъв събор и да не изпуснат и те отишли да видят за кво иде реч. Догодина входа 20-ка и ще си говорим дали няма да са само ентусиасти...

:yes:
Изображение Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от uCnaHeTcA » 09 Май 2010, 15:20

Оти нямаше сурат контрол :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: си Е65-цата.

Мнение от ///M Power » 09 Май 2010, 15:20

SKISA написа:
по един поставен въпрос за пропускливостта на входовете / в събота се редуваха няколко човека от УС лично да помагат на входа/ентусиазма е хубаво нещо ,но и той има някакви физически и биологически граници/ и вечерта всички имаха прах във всяка дупка ,дето имат,без крака,потни и в гъза и с червени от слънцето и прахоляка очи,със скъсани дрехи и психически изтощени....!

Понякога бяха и по 2-ма ! , вечерта ги видях какво представляват ..... толкова бяха уморени , че ако незнаш какво са правили ще кажеш , са взимали нещо много силно :mhihi: :mhihi: ....

пс: И навръщане кара бързо :wave:
Последна промяна ///M Power на 09 Май 2010, 15:21, променена общо 1 път
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от S_GonzaLes » 09 Май 2010, 15:20

Целта на събора не е само ентусиастите да се съберат. целта да се популяризира клубът, марката и моторния спорт като цяло.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Мнение от ((:BuKcu:)) » 09 Май 2010, 15:21

SKISA написа:
триксер,към тебе ,мамо.....! за стените -говори другия път с приятеля ти да се включат в спонсорството/щото тоя път малко чух ,че са отказали/ или евентуално дай ти нещо като спонсорство ,както правят някои /да не посочвам/ и може би ще има пари за видеостени,за конна охрана,за снимки от космоса и за климатизирани трибуни с ложи и минибар....! до тогава ще се задоволим с това ,което имаме и ще се радваме на повишаването на качеството с всяка година..../ казвам го с добри чуства и усмивка-не ти се карам/

Отказали са се, защото тяхното участие зависи и от БМВ Бг дали ще разрешат....
То не е казано да се купуват видео стени, а може да се наемат. Аз нямам интерес да ставам спонсор честно казано, но пък може да залагне като идея на някои от редовните спонсори да се помисли над отразяване на случващото се по пистата...
Това мероприятие ще става все по-посещавано и по.....така че в даден момент ще бъде полезно.
Беше ми 1-ви събор, така че съм доволна от организацията....така че се надявам само да се надгражда за напред.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E30

Мнение от zzuzi » 09 Май 2010, 15:28

Mного хубав събор стана.Организацията беше добра като се има предвид коло хора се изсипаха 2рия ден,имаше шоу,имаше адреналин и добро каране.Малко не разбирам защо някой се оплакват от многото семкаджий(верно е малко неприятно по време не дрифта да слушаш 150кг толуп до тебе,който с пълна с понички уста обяснява как "ще и скъса гумите на тая кочина ако му я дадът"),като точно чрез тях се привличат и спонсори,а чрез тях събора става все по-добър всяка година.Това с малкото трибуни(които пък са и на гадни места)е проблем на собствениците на пистата,не на клуба.Малко кофти единствено се разкъса петъчната колона и имаше преди основната груа няколко такива от по 4-5 коли,но в крайна сметка се събрахме.И феновете на палатките се изкефихме с хубаво време без дъжд,а в събота сутринта бяхме на 2 метра от входа.С нетърпение чакам феста и следващия събор. :bowdown: на организаторите.
Изображение Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 600 коня с умивна на лицето
Мечтае да кара: всичко бързо на четири гуми
Детайли за колата: Garrett 3582

Мнение от Smoocki » 09 Май 2010, 15:34

Събора просто беше доста добре организиран .Проблем найстина беше гледането поради големият брой хора .
И аз като доста от колегите не можах да си вкарам колата вътре ,но кой превари той завари ,това е нормално големия наплив от хора.
Тази година случихме и на перфектно време ,суха писта и доста интересни изненади
Изображение

нафтения
Аватар
Кара: го на спомени
Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3

Мнение от Zagy » 09 Май 2010, 15:44

uCnaHeTcA написа:Оти нямаше сурат контрол :mhihi: :mhihi:

Щото толко криви физиономии и киселяци имаше, че ако имаше сурат контрол вътре щяха да са не повече от 1000 човека.
Si non confectus, non reficiat.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '99 E46 318i
Детайли за колата: M43B19TU

Мнение от TheKiller » 09 Май 2010, 16:04

Stanchev написа:
SKISA написа:няколко набързо нахвърляни отговора на поставените въпроси по организацията на събора:
-пистата има някакъв капацитет за коли и хора и просто няма как да влязат повече,колкото и да ни се иска.

капацитет за запълване на пространство или ? то е като при киното 100 седящи места и още 4000 правостоящи в салона :mhihi:
SKISA написа:-семкаджиите/специално по-тъмно зелените роми/ не бяха допускани с казаните и кофите със семки,но няма как да ги спреме да влязат като обикновени зрители и след това да си прехвърлят кофите през мрежата,както и стана.охраната трябваше да бъде 10пъти повече ,за да се гонят такива, но нямаше как да стане.

видях ги сотаджиите кротко си стояха в буса отпред при входа

SKISA написа:-гледането на писта винаги е съпроводено с трудно виждане на всичко ,но дори и на формулата или на врц не се вижда добре от всички.

да, но тук затроднението беше при всеки 7/10 човека
SKISA написа:-пускането на каравани и кебапчии със сигурност не е на принципа на наши и ваши.

според мен е ;) не вярвам коя да е фирма да откаже доволна печалба от ОБОРОТ :winky:

И ЦЕНИ,без КАЧЕСТВО :yes:
/// 6>4
ИзображениеИзображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: V8 комби

Мнение от samsurnik » 09 Май 2010, 16:10

Събора беше на добро ниво, винаги ще има доволни и недоволни, доста от нещата, които спонехате като минуси по-горе лично аз не ги смятам за минуси, наприемр, че не можело да се гледа, че имало цигани, да така е , но това не зависи от организаторите, идваш на входа плащаш и влизаш никой няма правото да те спира, относно глеането буса с който бе една от нашите коли беше залепен плътно до стената седнахме си върху него и се виждаше, т.е всеки сам се спасва и си търси мястото, такива са условията в нашата държава, няма писта която да може да се гледа нормално. Относно храната толкова ли е сложно да си вземете една скаричка, малко въглища и ето ти я храната, а не да се редиш на опашка, относно тези които не влезнаха с колите си наистина много жалко, съжалявам за тях, това може да обърнат внимание организаторите, защото наистина имаше начин как да се подредят всички и къде да застанат, но трябваше да има кой да им казва как да се наредят, а то нямаше и всеки си спира как си иска, важен е ентусиазма и искам последно да кажа на колегите които не им е било приятно да чакат доста време докато влезнат, че не са прави да се сърдят, нали все пак това е идеята от всички регионо да се организираме и да пътуваме заедно в колона, ами нормално е всички тези колони като пристигнат и да става така все пай 20 мин не са кой знае колко ако си истински ентусиаст и такива неща не трябва да ни карат да седържим враждебно и аз лек конфликт с организаторите, (той ще се сети кой е) относно тонколоните обърнати към нас набичли музиката и аз не мога да чуя човека до мен но след като няколко пъти си ги обръщахме сами откликнаха на искането ни и ги намалиха значително БЛАГОДАРЯ ВИ!!!!!

Всичко беше на ниво евала , но и аз ви моля, помислете за догодина друго място за провеждане на събора и неговото времетраене, мисля, че двата дни са недостатъчни за събитие случващо се веднуж в годината, направете го един ден само шоу дрифт донът и т.н един ден съзтезателна част, направете и трети ден неделята свободен ден само за дрга, за всички които участват така мисля, че ще е по-добре, а не да се претупват нещата. Ако мога да помгна с нещо винаги съм на разположение
жена с малки гърди е като село без начално училище - няма от къде да започнеш

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от zazomazo » 09 Май 2010, 16:26

SKISA написа:няколко набързо нахвърляни отговора на поставените въпроси по организацията на събора:
..........

ти тези набързо нахвърляни отговори в качеството си на организатор на събора ли ги даваш? :shock:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Събори/Мероприятия