СОФИЯ - Е36 архив

Тук се дискутират срещите.

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 01 Дек 2008, 15:49

Дилян с кабриото е бил ,но не е имал време да се качи при вас , аз пък се прибирах от втората национална Е34 сбирка в Петрич ,иначе щях да съм с вас на всяка цена :D

Хубаво сте си изкарали :D

Георги Пенчев
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW Е36 M3
Мечтае да кара: BMW 2002, BMW Z3 MCoupe

Мнение от KepeHcku » 01 Дек 2008, 18:58

Penchev написа:Дилян с кабриото е бил ,но не е имал време да се качи при вас ...
Аз си размених няколко думи с него ... но бяхме в движение ... само каза че имал работа. btw кабриото на живо, макар и да беше малко мръсничко, е просто ... уникално :++ :++ :++ :++

Ето и няколко снимки от мен (извинявам се за качеството, но с телефон нощтни снимки не стават)

Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

Имам и едно клипче на горе по бул. България малко преди околомръсното, но паметта ми свърши докато снимах и сега не иска да го отвори.

ПС: На снимките има и GPS координатите
На три морета граници ще мием,
БЪЛГАРИЯ ще бъде земен рай,
победно знаме гордо ще развеем,
на хаоса ще сложим край!!!

Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 8,5&10X17 Keskin KT1
Мечтае да кара: Само Мки.

Мнение от bobi 318 is » 01 Дек 2008, 19:03

Е36 сбирка........ :shock: ,ае ше се довле4а и аз само трябва да сложа гадните джанти,колеги от провинцията с грозни коли :mhihi: приемат ли се ;)
ИзображениеИзображение

ентусиаст
Аватар
Кара: икономично
Мечтае да кара: на 1.2лв/л бензин

Мнение от BMW дизайн » 01 Дек 2008, 19:13

Приемат се всички от всякъде.Колеги несе бъркайте 8-ми е понеделник :mhihi: така,че следващата збирка трябва да е масова безредица :mhihi: :mhihi: :mhihi:
...."хайде да продадем България и да си купим нещо по на ЮГ"....
Изображение
Изображение

РазБОЙниКА
Аватар
Кара: го на тройки
Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
Детайли за колата: Черна

Мнение от Apassionata » 01 Дек 2008, 19:41

И такаааа... да разкажем кво станааа.. някой питаше за снимки пред и и след Витоша... Преди:
ИзображениеИзображение
След
ИзображениеИзображение
Снощи, брях, първа сбирка на Е36, хахах Милко дойде и разби всички мечти в нас... Тя мойта ясна де, да му имам колата, ма и колегите разбраха за кво иде леч... Милкоууу, Туу коол ли си, то фен ли си, ту да ти имам готината мацка / еваларка/... да дадеш няква крайна цена все пак...
Та 15-на коли сме се строили към Витоша /минахме покрай OMW- то на Бояна все пак - да НИ ВИДЯТ рейсърите/, некъв дядка имаше по пътя, не знам с кво беше, ама дрисна здраво, кат отвсякъде го заградиха любимине баварки... и се носим нагоре, колона, като по филм... само гледаш след теб как блестят халогени на поне още 7-8 колеги... И, бръм, бръм... бръмчиме чинно... всичко ток и жица... обаче... влизам аз в некъв скапанзавой с обратен вираж, газ, заледено може би.../ абе търса си оправдания/ и ... резултата е това .... Поднесе на ляво, явно с повече газ влезнах, да не говорим че никъв опит няям на заледени учъстъци, ма... дай обратен да изправа .... и няколко камшика и в един момент си мислех ахахха овладях яяяя .. за спирачка не се сетих изобщо, даже не мога да си спомна дали пуснах газта... Някъв колега в офиса ми говори днес, че човек като очаква удар се спича, гипсира и грам не пуска газта, напротив - натиска я... изпъва краци и ръце и ... седи... Абе няям спомен за газта, май я отнех, аз със волана бях заета... ай на лево, опппа надеснооо...обаче неее... хелоууу канафка мая... видех клони отпред и викам ареее оттекох ...удар, дрън, дрън, даже малко нагоре излетех, нали тряя да има атракция, ся една жена на сбирката, ако не се размаже кат хората... добре че имаше земя там, мекичко и не уцелих дървото в лево, дет е одрана от него колата... Първата ми мисъл беше, размазах Пантеркатааааа... После, хахах, чак задна дадох да излизам на пътя...а тя едната задна гума висяла... и дойдоха колегите - добре ли си... ААА, нищо ми няма, само не мога да си отвора вратата.. аре прескочи ръчна кобила и слизам...и си викам, ТЦ, не съм добре... куцам, нищо, хихиххи, малко ми се беше счупило точкето / Е некой се изхили къде съм тръгнала с токчета да карам, ма аз само с точкета карам - търси се спонсор за ниски обувки/ ... Добре ли си викат, викам даа, перфектно, отидоха ми скъпите ботушки, абе майтап си беше през цялото време.../ Все ПАК, доволна съм че през цялото време запазих самообладание, не се панирах, не се уплаших и ... не равах за колата...гледам по-ведро на нещата... Е, верно, малко не можах да си кажа номера на тия от КАТ, два пъти го обърках, та се наложи да ми го диктува едно момиче /значи все пак нещо съм се спекла, хммм/... и ... така, извадихме я / 10 на колеги се напънаха, че си беше 90 % извън пътя/, изправиха с триста зора калника колегите /основен принос има едни колега дет така и не му запомних Името- ТЕНКС/, да не дере гумата, прибрах си едния халоген и едната лайсна, запалих, напред назад, върви, спира ..... и викам, аре, нали щехме да ходиме на кръчма... и давай надолу бавно... Пак малкия дявол, ако нямаше хора да я извадим или не можеше да върви тряяше да чакам цяла нощ кран сигурно...
Та така, крайно време беше дет викаше тука едини. колега едно леко ПТП да направиш... е, стана... Утре съм в КАТ да ми правят протокол.
Огромно благодара на всички колеги... май ви стана ясно от колко време карам, а не мене май ми стана ясно колко не мога да карам... Сбирката си беше пиерфектна, както си трябва, и фън ви направих... а дааа, имаше още нещо мноо смешно... отиваме на кръчма все пък, нали тря ясе полее ПЪРВАТА сбирка и ПРЪРВОТО ми ПТП... и аз, оставих колата пред блока / хич не щях да я гледам, и без това ми беше ясно че е ... майко мила/... и коцук, коцук, със счупеното токчееее muhihihihi и влизаме бандата-дружина в кръчмата и аз виждам на земята една количка, мъничка червеничка, играчка от шоколадово яйце най-вероятно и ... хахаха, викам, ми така, кат не можем да караме истински коли, така ни се пада... ей с това ше си игреем... muhihihihi Баси, може следващата да ми е червена... кобриоооо Shocked Е93 може би... Къде отиваш ти... Дядо Коледа навярно спи...
Ще се видим някой некст тайм... обещавам да не правя повече такива нещаааа... И хайде Изображение
НАЗДРАВЕ на всички фенове / кандидат и прочие ентусиасти... А Е36 е :yes: /този отрязания в заден план е Милкоу... Ахтопол дринкинг тийм...
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини

Мнение от DirtySouth » 01 Дек 2008, 20:13

Да бе вечер си сковава ние в съботата като събирахме Е30ките на един мост лъзнахме 2-3 поне :mhihi: Нищо това е козметика оправя се
I'm slowly drifting
Изображение

РазБОЙниКА
Аватар

Мнение от Apassionata » 01 Дек 2008, 20:13

bobi 318 is написа:Е36 сбирка........ :shock: ,ае ше се довле4а и аз само трябва да сложа гадните джанти,колеги от провинцията с грозни коли :mhihi: приемат ли се ;)

Адашчееее, то твойта ако е грознааааа... снимки да слагам ли?

ИзображениеИзображение
ИзображениеИзображение
Дано не съм те объркала, ма все си мисля.... че няма толкоз КРАСИВ... аз съм само цвят лилав.... Куфар бех, куфар бех.....ЛЮЛЯК сиии
Добре си ни дошъл ;) Всеки цвят, различен от ЧЕРНО е ... толериран ;)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е53 4.4
Мечтае да кара: Е60 V10

Мнение от Demo 9 » 01 Дек 2008, 20:37

@Apassionata наистина ЕВАЛА за ентусиазма и самообладанието :bowdown: :bowdown: :bowdown:
аз ако си натреса така колицата, признавам си ще се депресирам много :uups:
Като изключим лекия инцидент (лек лек ама ми изкара акъла) всичко беше на 6 :)
айде бе нема ли да идва неделя вече :mhihi:
едит: Галерията ти цепи мрака :D
Последна промяна Demo 9 на 01 Дек 2008, 22:02, променена общо 1 път
Изображение

РазБОЙниКА
Аватар

Мнение от Apassionata » 01 Дек 2008, 20:48

Demo 9 написа:@Apassionata наистина ЕВАЛА за ентусиазма и самообладанието :bowdown: :bowdown: :bowdown:
аз ако си натреса така колицата, признавам си ще се депресирам много :uups: :mhihi:

Е, ти па ся, нали сме кандидати за Старши ентусиасти... Абе къдей ми Е30 ка та брях.... :roll: Демоооо, още мноо хлеП има да ядем и... още мнооо Бенз има да изгорим... докат станем Тусиасти, Брааат... още имаме жълто около ... съеднителя дет се вика :confused: А щората на Аватара ше я махнем... кат виждаме клийн завоите :mhihi:
Изображение

Летящия холандец
Аватар
Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.

Мнение от ///Явор » 01 Дек 2008, 21:02

кака, сега е момента да те оборудваме с някоя фешън е30 :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини

Мнение от DirtySouth » 01 Дек 2008, 21:05

Нещо не ми ловят окото тея е36ци :confused:
I'm slowly drifting
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишу » 01 Дек 2008, 21:05

за тази кака поне е30 м3 с мотор с62 иначе нема да и тича :mhihi:

Летящия холандец
Аватар
Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.

Мнение от ///Явор » 01 Дек 2008, 21:10

то и без това вече нямам малолитражки :mhihi:..освен бенца де :mhihi: ма той е друга бира

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от skibadee » 01 Дек 2008, 21:41

Явор написа:кака, сега е момента да те оборудваме с някоя фешън е30 :mhihi:
:yes:

U.S. MARINES
Аватар
Кара: '13 BMW S1000RR, '09 Е71 4.0d
Мечтае да кара: ///M6, E31 k55 Racing Dynamics, '13-'14 BMW S1000RR

.....

Мнение от Тоо Cool » 01 Дек 2008, 23:49

Сбирката беше мноого сполучлива! Евала за идеята!!!! Мерси за добрите думи за май прешъс!!!!!! 8) 8) 8)
Жалко за неприятния завършек на иначе готината вечер-дано Apassionata си оправи колата максимално бързо и да няма повече такива кофти моменти! Айде и другата събота живи и здрави пак там ;)
In memory of CPL Jason Dunham,
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006

THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!

ПредишнаСледваща

Назад към Събори/Мероприятия