Събор 2008 - Спам
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- body
-
-
- Кара: E90 330xd
- Детайли за колата: Черен фолиран седан.
- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
Нищо питам си ... Интересно ми е само доста жени биха избрали да им купят Z3 , Z4 пред 850 но различни хора има на тоя свет !
I'm slowly drifting

- body
-
-
Знаеш ли?Преди време на една позната мъжа беше зад решетките я тя си джъткаше с най яката с 5-цата всяка вечер по баровете.Джанти,гуми,акцизен двигател...А момичето нежничко като за Фиат Пунто кабрио за ония години 1997-ма някъде. Та само тя си знае защо кара МЪЖКА кола.
- BMWPower
- младши ентусиаст
-
- Кара: колко да кара
- Мечтае да кара: Е34-540
- Детайли за колата: То кола ли е чудо ли е
Да кажа че тая година събора говоря за 3-ти беше на много слабо ниво много хора ги нямаше а тая изцепка със 9-те души за свободната програма нараво ме изкърти ,имаше хора които не стигнаха входа а носеха гуми вместо хора и не им се предостави възможност при положение че са си платли да си правят густото на тоя ден
много голяма компания от Пловдив другата година няма да дойдат или поне няма да дойдат с правилните коли
Незнам как се определиха тея 9 човека ,а другите другата година-тоя лаф кат го каза направо ........трябваше да го оставя на калояново да чака до другата година
айе

много голяма компания от Пловдив другата година няма да дойдат или поне няма да дойдат с правилните коли
Незнам как се определиха тея 9 човека ,а другите другата година-тоя лаф кат го каза направо ........трябваше да го оставя на калояново да чака до другата година

айе
<<<DRIVE BMW ONLY>>>
- GEORGIEV
- Е30 Fanatic
-
- Кара: от онея старите....
- Мечтае да кара: магазинска е30-ка
Първо до Мишел, кака, евала, ама що гледаше само в 6ичката, що не погрледна и във Фокусчето, де се ни гонеше
Второ, боя нема го коментирам, що не го видях целия, гредата беше само, че аз бх от позьорите, а познавам и момчетата от бялата шатра и реших, че е по-добре да не съм там, че да е кофти, нимоа се застъпа за никой
Трето Събора бе много добре организиран, но найстина много слаб откъм посещаеост, в сравнение с миналата година, или поне така ми изглеждаше н менл Дрифтовете бяха добри, ама ние не бяхме на правилното място
Искам да кажа едно голямо ЕВАЛА на Дифчо и на Алекс-Матрикс. Това бяха хората с най-добро каране и дрифтове. Мките си бяха добре, ама на нас все ни се струва малко, я се замислете колко от вас ако имат Е92 М3 ще го карат по този начин, а камо ли да му раздават цялата газ на писта дето е подобие на писта за този вид автомобил?
Четвърто Това е критика за Ицо Стойлов!!! Просто трябва още много да работи по пистата и нейната инфраструктура, за да стане найстина добра, и ако не го направи, а се намери инвеститор и построй от-до писта, а не да оправя селскостопанска, той ще загуби много
Пето Незнам къ е било с петъчната група, ама аз искам за питам, ИМА ЛИ НЕ ДОВОЛНИ ОТ СЪБОТНАТА?
И последно, оня цървул, с черното е36 седан, дето ни изпредари на пистата преди Пловдив между платната и вдигна всичката прах и камани по нас, ако го набараме, ше му ги навреме сите, пруз сите дупки и ше го прайме на бетоновоз

Второ, боя нема го коментирам, що не го видях целия, гредата беше само, че аз бх от позьорите, а познавам и момчетата от бялата шатра и реших, че е по-добре да не съм там, че да е кофти, нимоа се застъпа за никой

Трето Събора бе много добре организиран, но найстина много слаб откъм посещаеост, в сравнение с миналата година, или поне така ми изглеждаше н менл Дрифтовете бяха добри, ама ние не бяхме на правилното място

Четвърто Това е критика за Ицо Стойлов!!! Просто трябва още много да работи по пистата и нейната инфраструктура, за да стане найстина добра, и ако не го направи, а се намери инвеститор и построй от-до писта, а не да оправя селскостопанска, той ще загуби много
Пето Незнам къ е било с петъчната група, ама аз искам за питам, ИМА ЛИ НЕ ДОВОЛНИ ОТ СЪБОТНАТА?
И последно, оня цървул, с черното е36 седан, дето ни изпредари на пистата преди Пловдив между платната и вдигна всичката прах и камани по нас, ако го набараме, ше му ги навреме сите, пруз сите дупки и ше го прайме на бетоновоз

тодор написа:sonny написа:тодор написа:7-9 коли аз съм бяло е36
Колега, ако теб те мернах днес на макадамовия паркинг на пистат с бяло е36 със смолянски номер и мина малко злобно през паркинга покрай количката с детето, не очаквай добро отношение от мен във форума за напред. Като ти се дава газ, ще даваш на пистата, а не паркинга и да ни стряскаш и да ни правиш целите в пепел.
колега сажалявам но несем бил аз. аз тръгвам днес за сабора.
ОК Радвам се, но моля разбери кой е бил, та да си го предупредя и нахраня едно хубаво, че просто е тъпо и селско това което направи

- Engi
-
Нощния ездач
-
- Кара: дългия по таван
blagun написа: Не сме Голфаджии или пък селяни!
ако е така, как Митко Мпауър-а, уважаван член на клуба от години, плюеше кръв? Познавам това момче от поне 4-5 години и до сега не съм бил свидетел то ДАЖЕ да каже нещо на въпреки на някой!!! Като отиваш някъде, трябва да знаеш как да се държиш! Не може да си позволяваш да посягаш на който си поискаш, без даже да го познаващ, защото просто така ти е скимнало!
blagun написа: Някой хора прекалиха и от двете компании
Единствено и само в резултат на първоначалното развитие.
blagun написа: Мога да кажа, че ние не сме губещи от ситуацията, губи самият събор заради такива изцепки!!!
Е това е най-сериозния факт ! И сега вече се говори как тия по БМВ съборите се бият и правят простотии. Не ви знам кои сте и какви сте, ама ние присъстваме на БМВ събори от както съществуват и до сега подобен безумен конфликт по време на самото мероприятие, не е имало.
Ако наистина държите на тази общност, ще се извините тук публично за това, че без основателна причина сте посегнали на уважаван член на БМВ клуб България, защото не виждам коя причина може да е достатъчно основателна за да му разбиете муцуната. Тия хора на тия събори сме ги събирали един по един години на ред, за да се учреди една здрава неразбиваема общност от БМВ ентусиасти, която да може да е заедно и да си помага, когато има нужда. Ако си мислите, че това, че Вие сте си петима приятели, които сте си докарали шатра на събора и от там на татък можете да се държите, както си иската, просто не сте попаднали на правилното за Вас място.
Последна промяна Engi на 04 Май 2008, 16:07, променена общо 1 път

sonny написа: Мките си бяха добре, ама на нас все ни се струва малко, я се замислете колко от вас ако имат Е92 М3 ще го карат по този начин, а камо ли да му раздават цялата газ на писта дето е подобие на писта за този вид автомобил?
Отговорът е - малцина.
Искам само да попитам колегите с Мките... Колко струват 2 броя задни гуми?
- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
sonny написа:Първо до Мишел, кака, евала, ама що гледаше само в 6ичката, що не погрледна и във Фокусчето, де се ни гонеше![]()
Второ, боя нема го коментирам, що не го видях целия, гредата беше само, че аз бх от позьорите, а познавам и момчетата от бялата шатра и реших, че е по-добре да не съм там, че да е кофти, нимоа се застъпа за никой![]()
Трето Събора бе много добре организиран, но найстина много слаб откъм посещаеост, в сравнение с миналата година, или поне така ми изглеждаше н менл Дрифтовете бяха добри, ама ние не бяхме на правилното мястоИскам да кажа едно голямо ЕВАЛА на Дифчо и на Алекс-Матрикс. Това бяха хората с най-добро каране и дрифтове. Мките си бяха добре, ама на нас все ни се струва малко, я се замислете колко от вас ако имат Е92 М3 ще го карат по този начин, а камо ли да му раздават цялата газ на писта дето е подобие на писта за този вид автомобил?
Червенкото ли? Ми от къде да знам че Фокусче идва от БМВ събор?!

- body
-
-