сбирки във Варна

Тук се дискутират срещите.

Модератори: mitaka7, Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от BraZeN » 03 Дек 2006, 18:55

Краси , после като се върнете от Шумен разказвай как беше и давай снимков материал , ако си направил . Апък снимките на мойта измита акулка ми ги прати по едно ЛС , моля !

Потребител
Аватар

Мнение от ShuShu® » 03 Дек 2006, 18:55

Ехе Дани какъв коментар си ми сложил все едно съм някоя танцьорка... :maad: :bang: :mrgreen: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :winky:

Потребител
Аватар
Кара: E36 1.8i
Детайли за колата: комби

Мнение от Калъфа » 03 Дек 2006, 19:20

ей хора в Шумен беше страхотно .Само мога да ви кажа че изпуснахте много .Имам снимки и клипчета .сега ги свалям на компа и ще ги кача :P :P :P

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от BraZeN » 03 Дек 2006, 20:08

Даа , на мен и безтуй ми се идваше , сеа като казваш че било супер , още повече съжалявам , ама ко да прайш . Още малко и ще стегна и моя баварец както трябва . Вчера гаста в бутилката свърши , и явно наистина изтича от някъде щот иначе няма как двг.1.5 да ми дава разход 20- 25 на сто гас :mhihi: . Надявам се да е от клапана който седи постоянно отворен и в най - скоро време щте оправя . Та вчера заради това се върнахме на бензин хубаво омешан с газови изпарения ( доста неприятно ) .

Както и да е неска вече на светло затворих кранчето на бутилката и най - после останах само на бензин . И след вчеращните жалки опити и излагация , неска си върнах самочувствието след като на тесния паркинг зад блока си я завъртях много готино пред очудения и доста изплашен поглед на един чичко , дет си ремонтираше опела :mhihi: .
Дори и тя мизерни 75 коня на бензин вървят МНОГО по-добре от на гас , ама ако бях дошъл на бенз до Шумен трябваше да се сръся прекалено сериозно . :uups: Нищо радвам се че вие поне сте си изкарали готино !

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 520d, E83 3.0D, E36 316ti

Мнение от Milcho » 03 Дек 2006, 20:53

Ето от мен (цъкайте на снимките за пълен размер) :arrow:

Изображение

Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение

Изображение

Изображение

И накрая решихме да си ходим, понеже си беше хладничко.... Отивам аз до BMW-то, обаче неиска да се отваря с дистанционното за алармата. Гледам... гледам.... и ... колата няма абсолютно никакъв ток :shock: Бутнаха ме едни момчета, обаче кой да се сети :uups: , че тя имала имобилайзер и няма да стане както я мисля аз :help: Накрая звъннах на баща ми да ме спасява :uups:

А в 15-те мин. докато го чаках се повъртях край джиповете и какво да видя....
Изображение
Изображение

За тези, които бяха там, а и не само - мисля че това е причината турския екипаж да се представи толкова зле на финала... Иначе се движеха мнооого добре.

П.П. тази седмица, ще ви донеса и DVD със записа от камерата.
Последна промяна Milcho на 03 Дек 2006, 21:04, променена общо 1 път

Потребител
Аватар

Мнение от ShuShu® » 03 Дек 2006, 20:54

А дааааа ...... беше наистина много яко само ботушките ми много малко се изкаляха но в сравнение с останалата част от публиката... :) :D :D :D :lol: :driving: :driving: :driving: само жалко че до края останахме 4 от 6 ... :smoke: ЯКО БЕШЕ ДА ВИ Е ЯД :!: а за днес защо никой нищо не казва бе ?! афери мафери ала бала ?!?!?!??!? днес ден за релакс ли е ?!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Mr.President » 03 Дек 2006, 21:11

Не днес е за отдаване на почит она загиналите от снощното надпреварване по улиците на Варна :P

Потребител
Аватар

Мнение от ShuShu® » 03 Дек 2006, 21:23

Ей това сериозно ли има такива ?!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Mr.President » 04 Дек 2006, 0:43

ShuShu® написа:Ей това сериозно ли има такива ?!

Бъзикам се, нямало е загинали, но имаше припаднали от пренапиване на водка :P

Фотографа къде е ? Чакам да видя клипчетата, че ми е интересно какво сме правили :)

Музикално деформиран
Аватар
Кара: 330ci

Мнение от Icco » 04 Дек 2006, 2:00

Мисля че няма нужда да споменавам че и на мене ми е било супер гот в Шумен :) Благодарности на Колегата Пепелянка1 за посрещането и снимките :) и искам да кажа няколко думи за ВОДЕЩИЯ на мероприятието
просто Няма такъв клоун казва се Крум Крумов и организаторите на следващия събор могат да го наемат да води шоуто а то дори и да няма просто ще се попикаете :) Присъстващите днес могат да потвардят :)
Някои от нас дето си тръгнаха рано могат само да съжаляват защото после стана супер готино :)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от van_ko » 04 Дек 2006, 18:52

21:00 Тайното място с две имена!!! :drinking: :have one:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Vipers » 05 Дек 2006, 22:20

Ее, добре де :uups:
Какво да направя като съкровището орева орталъка, че й е студено и иска да си ходи. Аз й предложих да се прибере сама с колата ама не иска. :evil:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Vipers » 05 Дек 2006, 22:22

Днес видях едно ново място за сбирки. Има и място за коли. Утре ще проверя дали работи в събота и как е въобще. На "Журналист" е. :mhihi:

Потребител
Аватар
Кара: E36 1.8i
Детайли за колата: комби

Мнение от Калъфа » 06 Дек 2006, 18:03

Ето ви малко снимки от офроуд ралито в Шумен.Между другото както споменах и в едно по- горно съобщение тоеа ,което ще ви покажа сега трябваше да се види на живо.
Изображение

Това тук е великия селски монтьор който по една или друга причина след отпадането на неговия човек повече не искаше да си говори с нас.
ИзображениеИзображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение
Това е една велика джипка(ВРАНГЛЕР) или нещо такова която приключи участието си рано рано по някакви странни причини.
ИзображениеИзображение
А това тук са хората които мръзнаха заради вас за да можете да видите това което видяхме и ние :have one: :have one: :have one:Изображение
Последна промяна Калъфа на 06 Дек 2006, 18:49, променена общо 5 пъти

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от van_ko » 06 Дек 2006, 18:14

Колеги някой,нещо,някъде за тази вечер?Имате ли предложения? :) :?:

ПредишнаСледваща

Назад към Събори/Мероприятия