сбирки във Варна
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- Калъфа
- Потребител
-
- Кара: E36 1.8i
- Детайли за колата: комби
ей хора в Шумен беше страхотно .Само мога да ви кажа че изпуснахте много .Имам снимки и клипчета .сега ги свалям на компа и ще ги кача

Даа , на мен и безтуй ми се идваше , сеа като казваш че било супер , още повече съжалявам , ама ко да прайш . Още малко и ще стегна и моя баварец както трябва . Вчера гаста в бутилката свърши , и явно наистина изтича от някъде щот иначе няма как двг.1.5 да ми дава разход 20- 25 на сто гас
. Надявам се да е от клапана който седи постоянно отворен и в най - скоро време щте оправя . Та вчера заради това се върнахме на бензин хубаво омешан с газови изпарения ( доста неприятно ) .
Както и да е неска вече на светло затворих кранчето на бутилката и най - после останах само на бензин . И след вчеращните жалки опити и излагация , неска си върнах самочувствието след като на тесния паркинг зад блока си я завъртях много готино пред очудения и доста изплашен поглед на един чичко , дет си ремонтираше опела
.
Дори и тя мизерни 75 коня на бензин вървят МНОГО по-добре от на гас , ама ако бях дошъл на бенз до Шумен трябваше да се сръся прекалено сериозно .
Нищо радвам се че вие поне сте си изкарали готино !

Както и да е неска вече на светло затворих кранчето на бутилката и най - после останах само на бензин . И след вчеращните жалки опити и излагация , неска си върнах самочувствието след като на тесния паркинг зад блока си я завъртях много готино пред очудения и доста изплашен поглед на един чичко , дет си ремонтираше опела

Дори и тя мизерни 75 коня на бензин вървят МНОГО по-добре от на гас , ама ако бях дошъл на бенз до Шумен трябваше да се сръся прекалено сериозно .

- Milcho
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 520d, E83 3.0D, E36 316ti
Ето от мен (цъкайте на снимките за пълен размер)
И накрая решихме да си ходим, понеже си беше хладничко.... Отивам аз до BMW-то, обаче неиска да се отваря с дистанционното за алармата. Гледам... гледам.... и ... колата няма абсолютно никакъв ток
Бутнаха ме едни момчета, обаче кой да се сети
, че тя имала имобилайзер и няма да стане както я мисля аз
Накрая звъннах на баща ми да ме спасява
А в 15-те мин. докато го чаках се повъртях край джиповете и какво да видя....
За тези, които бяха там, а и не само - мисля че това е причината турския екипаж да се представи толкова зле на финала... Иначе се движеха мнооого добре.
П.П. тази седмица, ще ви донеса и DVD със записа от камерата.

И накрая решихме да си ходим, понеже си беше хладничко.... Отивам аз до BMW-то, обаче неиска да се отваря с дистанционното за алармата. Гледам... гледам.... и ... колата няма абсолютно никакъв ток

А в 15-те мин. докато го чаках се повъртях край джиповете и какво да видя....

За тези, които бяха там, а и не само - мисля че това е причината турския екипаж да се представи толкова зле на финала... Иначе се движеха мнооого добре.
П.П. тази седмица, ще ви донеса и DVD със записа от камерата.
Последна промяна Milcho на 03 Дек 2006, 21:04, променена общо 1 път
- Mr.President
- младши ентусиаст
-
ShuShu® написа:Ей това сериозно ли има такива ?!
Бъзикам се, нямало е загинали, но имаше припаднали от пренапиване на водка

Фотографа къде е ? Чакам да видя клипчетата, че ми е интересно какво сме правили

- Icco
- Музикално деформиран
-
- Кара: 330ci
Мисля че няма нужда да споменавам че и на мене ми е било супер гот в Шумен
Благодарности на Колегата Пепелянка1 за посрещането и снимките
и искам да кажа няколко думи за ВОДЕЩИЯ на мероприятието
просто Няма такъв клоун казва се Крум Крумов и организаторите на следващия събор могат да го наемат да води шоуто а то дори и да няма просто ще се попикаете
Присъстващите днес могат да потвардят
Някои от нас дето си тръгнаха рано могат само да съжаляват защото после стана супер готино

просто Няма такъв клоун казва се Крум Крумов и организаторите на следващия събор могат да го наемат да води шоуто а то дори и да няма просто ще се попикаете

Някои от нас дето си тръгнаха рано могат само да съжаляват защото после стана супер готино

- van_ko
- кандидат ентусиаст
-
- Калъфа
- Потребител
-
- Кара: E36 1.8i
- Детайли за колата: комби
Ето ви малко снимки от офроуд ралито в Шумен.Между другото както споменах и в едно по- горно съобщение тоеа ,което ще ви покажа сега трябваше да се види на живо.
Това тук е великия селски монтьор който по една или друга причина след отпадането на неговия човек повече не искаше да си говори с нас.

Това е една велика джипка(ВРАНГЛЕР) или нещо такова която приключи участието си рано рано по някакви странни причини.

А това тук са хората които мръзнаха заради вас за да можете да видите това което видяхме и ние

Това тук е великия селски монтьор който по една или друга причина след отпадането на неговия човек повече не искаше да си говори с нас.
Това е една велика джипка(ВРАНГЛЕР) или нещо такова която приключи участието си рано рано по някакви странни причини.
А това тук са хората които мръзнаха заради вас за да можете да видите това което видяхме и ние

Последна промяна Калъфа на 06 Дек 2006, 18:49, променена общо 5 пъти
- van_ko
- кандидат ентусиаст
-