Събор 2008 - Спам
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- Гост
-
голям събор, евала на всички ни
и на организаторите също
Пускайте снимки и клипчета на колоната от събота, бая се посъбрахме
С доста колеги се запознахме, само издирвам една колежка със сребристо Е36 купе, доста време покарахме зад нея, и беше сама в колата
Всичко си имаше събора - много баварци, жега, дъжд, бири, скари (Брабуса сигурно беше на скараджията
- 3 кебапчета с бира и салата - 8лв
- като в Хилтън
), италиански гонки, понички, дръпки...че и бой за десерт
... абе всичко беше на ниво...евалата пак 

Всичко си имаше събора - много баварци, жега, дъжд, бири, скари (Брабуса сигурно беше на скараджията

- BeXTMaN
- младши ентусиаст
-
- Кара: е34
- Мечтае да кара: е32
позъорите бяха простаци.цоп
а че има много селски пръчки и адски много ГОЛФАДЖИЙ които на дрифта обсъждаха как " тоя виж го ме ноже да вземе завоя и поднася " и " абе брат ти с голфа поне знаеше как да дърпащ ръчната " така ми се повръща от такива селски голфаджийчета че направо ми се развали настроението на събора ама здраве да е пак добре стана
а че има много селски пръчки и адски много ГОЛФАДЖИЙ които на дрифта обсъждаха как " тоя виж го ме ноже да вземе завоя и поднася " и " абе брат ти с голфа поне знаеше как да дърпащ ръчната " така ми се повръща от такива селски голфаджийчета че направо ми се развали настроението на събора ама здраве да е пак добре стана
dj_ennsy_1 написа:...А относно Е92М3... защо тези автомобили неможаха да ме впечатлят, както ме впечатлиха Е30-скитеНай-вероятно ще е до шофьорите... не казвам че е лесно да владееш перфектно толкова коне под капака, но все пак...
Не си прав. Малко да защитя Мките
1. Те не реват толкова много, движат се изключително тихо когато ускоряват.
2. Все пак Калояново е далече от истинска писта, където ако излетиш просто спираш и продължаваш. Тия коли струват куфари с пари и е нормално да ги пазят, защото ако я изпуснат щетите ще са пагубни.
3. Когато заваля все пак излезнаха и покараха за тяхно удоволствие и наша радост.
Нямам нищо против е30ките, но Мките са просто друга религия. Сигурен съм, че ако в БГ някой ден се построи истинска състезателна писта тези момчета ще изцедят максимума от тях.

Последна промяна BMX на 04 Май 2008, 10:19, променена общо 1 път
Biankonero написа:голям събор, евала на всички нии на организаторите също
С доста колеги се запознахме, само издирвам една колежка със сребристо Е36 купе, доста време покарахме зад нея, и беше сама в колата
![]()
Всичко си имаше събора - много баварци, жега, дъжд, бири, скари (Брабуса сигурно беше на скараджията- 3 кебапчета с бира и салата - 8лв
![]()
- като в Хилтън
![]()
![]()

- Гост
-
Мишел написа:Biankonero написа:голям събор, евала на всички нии на организаторите също
![]()
Всичко си имаше събора - много баварци, жега, дъжд, бири, скари (Брабуса сигурно беше на скараджията- 3 кебапчета с бира и салата - 8лв
![]()
- като в Хилтън
![]()
![]()
![]()
Намерих я...

- K27
- кандидат ентусиаст
-
Тази година събора беше още по-добър в сравнение с миналата година, за което евала на организаторите! Малко хора могат да си дадат сметка колко много труд и тичане се иска, за да се организира едно такова мероприятие като хората. Имам, обаче, една-две забележки относно информираността на публиката - макар че озвучаването беше доста силно в центъра, при входа на пистата, там където имаше най-много хора - по завоите, не се чуваше нищо, както и на предишните събори.
За сбиването просто нямам думи... жалко и грозно е, че на годишен събор на БМВ се случват такива неща!
За Е30-ките и аз се присъединявам към мнението, че изнесоха най-якото шоу!
А тийн-а отново рулира! Както миналата година, така и тази! Евала на момчето, много ме кефи! Надявам се един ден да покаже на света, че и в България могат да се разждат шампиони в автомобилния спорт! Ама първо да му дадат книжка, де! То не че му трябва!
За сбиването просто нямам думи... жалко и грозно е, че на годишен събор на БМВ се случват такива неща!
За Е30-ките и аз се присъединявам към мнението, че изнесоха най-якото шоу!
А тийн-а отново рулира! Както миналата година, така и тази! Евала на момчето, много ме кефи! Надявам се един ден да покаже на света, че и в България могат да се разждат шампиони в автомобилния спорт! Ама първо да му дадат книжка, де! То не че му трябва!

- madpetio
-
Новият ПИКАСО
-
- Кара: The Dark Side of the Force
- Мечтае да кара: S
- Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio
И ние я намерихмеBiankonero написа:Мишел написа:Biankonero написа:голям събор, евала на всички нии на организаторите също
![]()
![]()
- като в Хилтън
![]()
![]()
![]()
Намерих я...![]()
![]()

п.с.Ние бяхме с 635csi-то

"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей
madpetio написа:И ние я намерихмеBiankonero написа:Мишел написа:Biankonero написа:голям събор, евала на всички нии на организаторите също
![]()
![]()
- като в Хилтън
![]()
![]()
![]()
Намерих я...![]()
![]()
![]()
![]()
Доста време покарахме зад момичето с сивото Е36 но ни свърши бензина
![]()
![]()
После заредихме и ви задминахме бяхте спряли....
п.с.Ние бяхме с 635csi-то
Еееееееее, супер, страшно ми е приятно!!!!!!!