Събор 2008 - Спам

Тук се дискутират срещите.

Модератори: mitaka7, Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 03 Май 2008, 23:40

Иво написа:
dj_ennsy_1 написа:Боя не беше бой, а селско изпълнение и то щото един не се навел като му казали "играчи" от шатричката която си бяха опънали... в крайна сметка "охраната" изгони цялата компания барабар със шатрата им... :mhihi:

Именно. Боя не е бил никакъв бой и престанете да клюкарствате като баби. Държалите се нагло хора са били отсранени от охраната и туй то. Селяния има навсякъде. Обсъждайте си тук, но не окрасявайте нещата. Имало е разправия между двама-трима души, която е приключила бързо и в рамките на доброто поведение. Наслаждавайте се на снимките и клипчетата, а не на разни грозни слухове :)

Aбе баш бой си беше ама айде. Пича, дето първо го биха не беше прав за това, че се изтъпанчи на хората пред шатрата да му гледат гърба ама и те прекалено остро реагираха.
А кой беше с е36- цата с номер от събора 121 с който си покарахме малко на влизане в София преди малко?
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: м50б20

Мнение от Deadgame » 04 Май 2008, 0:08

bum_bum eвала за купето и старанието което си вложил в него ;)

кандидат ентусиаст
Аватар

да

Мнение от kami83 » 04 Май 2008, 0:19

евала много яко беше днес 03 05 2008 за първи пат ходя и се изкефих.
Изображение
Смених комбинизона с по нов.

ентусиаст
Аватар
Кара: 2005 E61 525d
Мечтае да кара: просто да кара...
Детайли за колата: <3

Мнение от |`oTuH » 04 Май 2008, 0:52

хех ако счупен нос и единния на носилка не е сериозен бой... ;)

или па може би е имало и втори бой...

а иначе за събора... бях за 10 мин...
малко по-тъпо от миналия...

обичам форума и много хора от тука, които дори не познавам, ама на тоя събор е пълно със селски пръчки и въобще... не е за мен

има групи от приятели които се забавляват и тва е

иначе в хотела в който бачкам е лудиагсм и му зяпам количката ;)
4 8 15 16 23 42

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини

Мнение от DirtySouth » 04 Май 2008, 1:01

Добро беше ... Само дето драга не стана ама здраве да е

Евала на Е30ките просто на дрифта бяха номер 1 ... Никога не съм мислил че може да дрифтят по добре от М3 е36 , е46 и е92 .... Направо супер ... Ама това е не до каква кола ,а до шофера

П.С. Търси се момиче на видима възраст 16-17-18 макс с дълга черна коса днес беше с черна тениска на БМВ стара -загора нещо такова Свържете ме че съм влюбен :mhihi:
I'm slowly drifting
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F10 520d / E90 320d

Мнение от blagun » 04 Май 2008, 2:49

Иво написа:
dj_ennsy_1 написа:Боя не беше бой, а селско изпълнение и то щото един не се навел като му казали "играчи" от шатричката която си бяха опънали... в крайна сметка "охраната" изгони цялата компания барабар със шатрата им... :mhihi:

Именно. Боя не е бил никакъв бой и престанете да клюкарствате като баби. Държалите се нагло хора са били отсранени от охраната и туй то. Селяния има навсякъде. Обсъждайте си тук, но не окрасявайте нещата. Имало е разправия между двама-трима души, която е приключила бързо и в рамките на доброто поведение. Наслаждавайте се на снимките и клипчетата, а не на разни грозни слухове :)

Значи аз съм един от участниците в това събитие и искам да кажа, че бой имаше!!!
Боя стана заради един младеж, който реши че може да стои зад загражденията и да пречи на събитието и на нас - тези които дойдоха рано-рано, платиха си по 5лв. и опънаха шатрата!!!
Този младеж беше многократно предупреждаван от така наречената охрана да не преминава лентата и да не пречи! Беше помолен от поне 5 човека най-учтиво, но той реши да нагрубява и естествено един от нас го преби!!!
След което дойдоха бандата с тениски с надписи "простаци - позьори. цоп." и един от тях реши да се бие с нашия приятел! И този човек изяде шамарите! След което дойдоха организаторите и ни помолиха да се преместим - НЕ да напуснем (има огромна разлика) и ние това и направихме!!!
Няма да спестя и изваждането на нож от страна на един от "позьорите", който рано или късно ще си получи заслуженото!!!
Ние хич не сме "селяни" и сме хора, които повечето от вас познават!!!
От София сме!!! Познаваме се!!!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от JohnnyBlack » 04 Май 2008, 3:04

На всички хейтъри бих им казал нещо, но не е много цензурно и ще си замълча :mhihi: Всяка година става все по-добре, едно голямо БЛАГОДАРЯ на организаторите и всички, които направиха този събор реалност. :bowdown:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини

Мнение от DirtySouth » 04 Май 2008, 3:07

А верно кви бяха тея типове с тениските позьори ?
I'm slowly drifting
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: триста двайсе и пеш

Мнение от h4ckED » 04 Май 2008, 8:13

DirtySouth написа:А верно кви бяха тея типове с тениските позьори ?
е как какви ? ПОЗЬОРИ :D :mhihi: :mhihi:
Изображение
M - The most powerful letter in the world

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: Тежка

Мнение от Ненко Вранков » 04 Май 2008, 8:30

Незнам... аз бях само до шатрата и това което крещя оня големия от охраната (същия който държеше Е30-ската докато си палеше гумите) беше омитайте се! По колите и да ви няма. Даже единия вика "ми с кво да си хода, като колите са тука" и му викат "пеш си ходи ако трябва" ... както и да е... няма значение! На фона на целия ден и най-вече на дрифтовете и поничките, това не би направило впечатление :) Евала на момчетата! Е30-ските най-ме накефиха! Издразни ме човек от публиката (и то даже не само един), който при коментар на "водещия"- "ръкопляскайте му-той го прави за Вас", той вика "к'во прай за мен... решил е че ше фърли едни гуми тука, днес... за мен го правил..." Не му стига акъл да се досети че ако всички расъждават като него няма да има никой на пистата, а всички ще чакат зад гумите и шоу няма да има естествено. А относно Е92М3... защо тези автомобили неможаха да ме впечатлят, както ме впечатлиха Е30-ските :roll: Най-вероятно ще е до шофьорите... не казвам че е лесно да владееш перфектно толкова коне под капака, но все пак...
Вече чакаме догодина, следващия събор 8)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Х5

Мнение от stambo_81dg » 04 Май 2008, 8:48

мене наи много ме впечатли бургаската е28-ца
бахти пауъра дат имаше туи животно
тия М-ки бледнеят някак си пред та турбалана :bowdown:
Изображение

Новият ПИКАСО
Новият ПИКАСО
Аватар
Кара: The Dark Side of the Force
Мечтае да кара: S
Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio

Мнение от madpetio » 04 Май 2008, 9:17

къф пауар като Е30ската го би??? :roll:
иначе евала за ентусиазма на момчето все пак поработил е доста над тва Е28 за да се получи това.
"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей

олдскулърски облъченяк
Аватар

Мнение от Любака » 04 Май 2008, 9:21

E Кво Е 30то да не би да е без повер?
АУТЯГА - братството на умствено увредените автопсихопати.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Х5

Мнение от stambo_81dg » 04 Май 2008, 9:30

madpetio написа:къф пауар като Е30ската го би??? :roll:
иначе евала за ентусиазма на момчето все пак поработил е доста над тва Е28 за да се получи това.

аз бях на финала и последните 10-на метра е28-цата така се ускори чеее..... след още 10на метра след финала е30-то щеше да му диша прахта мможе би точно затова неможа да земе завоя :idea:
много неподходящо място за драг
Изображение

Sooooo many times
Аватар

Мнение от pAbLo » 04 Май 2008, 10:01

|`oTuH написа:хех ако счупен нос и единния на носилка не е сериозен бой... ;)

СИГУРЕН ЛИ СИ В ТОВА :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Или плетеш интрижки :!:

ПредишнаСледваща

Назад към Събори/Мероприятия