Събор 2008 - Спам
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Иво написа:dj_ennsy_1 написа:Боя не беше бой, а селско изпълнение и то щото един не се навел като му казали "играчи" от шатричката която си бяха опънали... в крайна сметка "охраната" изгони цялата компания барабар със шатрата им...
Именно. Боя не е бил никакъв бой и престанете да клюкарствате като баби. Държалите се нагло хора са били отсранени от охраната и туй то. Селяния има навсякъде. Обсъждайте си тук, но не окрасявайте нещата. Имало е разправия между двама-трима души, която е приключила бързо и в рамките на доброто поведение. Наслаждавайте се на снимките и клипчетата, а не на разни грозни слухове
Aбе баш бой си беше ама айде. Пича, дето първо го биха не беше прав за това, че се изтъпанчи на хората пред шатрата да му гледат гърба ама и те прекалено остро реагираха.
А кой беше с е36- цата с номер от събора 121 с който си покарахме малко на влизане в София преди малко?
- Deadgame
- младши ентусиаст
-
- Кара: м50б20
да
евала много яко беше днес 03 05 2008 за първи пат ходя и се изкефих.

Смених комбинизона с по нов.
- |`oTuH
- ентусиаст
-
- Кара: 2005 E61 525d
- Мечтае да кара: просто да кара...
- Детайли за колата: <3
хех ако счупен нос и единния на носилка не е сериозен бой...
или па може би е имало и втори бой...
а иначе за събора... бях за 10 мин...
малко по-тъпо от миналия...
обичам форума и много хора от тука, които дори не познавам, ама на тоя събор е пълно със селски пръчки и въобще... не е за мен
има групи от приятели които се забавляват и тва е
иначе в хотела в който бачкам е лудиагсм и му зяпам количката

или па може би е имало и втори бой...
а иначе за събора... бях за 10 мин...
малко по-тъпо от миналия...
обичам форума и много хора от тука, които дори не познавам, ама на тоя събор е пълно със селски пръчки и въобще... не е за мен
има групи от приятели които се забавляват и тва е
иначе в хотела в който бачкам е лудиагсм и му зяпам количката

4 8 15 16 23 42
- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
Добро беше ... Само дето драга не стана ама здраве да е
Евала на Е30ките просто на дрифта бяха номер 1 ... Никога не съм мислил че може да дрифтят по добре от М3 е36 , е46 и е92 .... Направо супер ... Ама това е не до каква кола ,а до шофера
П.С. Търси се момиче на видима възраст 16-17-18 макс с дълга черна коса днес беше с черна тениска на БМВ стара -загора нещо такова Свържете ме че съм влюбен
Евала на Е30ките просто на дрифта бяха номер 1 ... Никога не съм мислил че може да дрифтят по добре от М3 е36 , е46 и е92 .... Направо супер ... Ама това е не до каква кола ,а до шофера
П.С. Търси се момиче на видима възраст 16-17-18 макс с дълга черна коса днес беше с черна тениска на БМВ стара -загора нещо такова Свържете ме че съм влюбен

I'm slowly drifting

- blagun
- младши ентусиаст
-
- Кара: F10 520d / E90 320d
Иво написа:dj_ennsy_1 написа:Боя не беше бой, а селско изпълнение и то щото един не се навел като му казали "играчи" от шатричката която си бяха опънали... в крайна сметка "охраната" изгони цялата компания барабар със шатрата им...
Именно. Боя не е бил никакъв бой и престанете да клюкарствате като баби. Държалите се нагло хора са били отсранени от охраната и туй то. Селяния има навсякъде. Обсъждайте си тук, но не окрасявайте нещата. Имало е разправия между двама-трима души, която е приключила бързо и в рамките на доброто поведение. Наслаждавайте се на снимките и клипчетата, а не на разни грозни слухове
Значи аз съм един от участниците в това събитие и искам да кажа, че бой имаше!!!
Боя стана заради един младеж, който реши че може да стои зад загражденията и да пречи на събитието и на нас - тези които дойдоха рано-рано, платиха си по 5лв. и опънаха шатрата!!!
Този младеж беше многократно предупреждаван от така наречената охрана да не преминава лентата и да не пречи! Беше помолен от поне 5 човека най-учтиво, но той реши да нагрубява и естествено един от нас го преби!!!
След което дойдоха бандата с тениски с надписи "простаци - позьори. цоп." и един от тях реши да се бие с нашия приятел! И този човек изяде шамарите! След което дойдоха организаторите и ни помолиха да се преместим - НЕ да напуснем (има огромна разлика) и ние това и направихме!!!
Няма да спестя и изваждането на нож от страна на един от "позьорите", който рано или късно ще си получи заслуженото!!!
Ние хич не сме "селяни" и сме хора, които повечето от вас познават!!!
От София сме!!! Познаваме се!!!
- JohnnyBlack
- младши ентусиаст
-
На всички хейтъри бих им казал нещо, но не е много цензурно и ще си замълча
Всяка година става все по-добре, едно голямо БЛАГОДАРЯ на организаторите и всички, които направиха този събор реалност. 

- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
- h4ckED
- ентусиаст
-
- Кара: триста двайсе и пеш
е как какви ? ПОЗЬОРИDirtySouth написа:А верно кви бяха тея типове с тениските позьори ?

M - The most powerful letter in the world
- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: Тежка
Незнам... аз бях само до шатрата и това което крещя оня големия от охраната (същия който държеше Е30-ската докато си палеше гумите) беше омитайте се! По колите и да ви няма. Даже единия вика "ми с кво да си хода, като колите са тука" и му викат "пеш си ходи ако трябва" ... както и да е... няма значение! На фона на целия ден и най-вече на дрифтовете и поничките, това не би направило впечатление
Евала на момчетата! Е30-ските най-ме накефиха! Издразни ме човек от публиката (и то даже не само един), който при коментар на "водещия"- "ръкопляскайте му-той го прави за Вас", той вика "к'во прай за мен... решил е че ше фърли едни гуми тука, днес... за мен го правил..." Не му стига акъл да се досети че ако всички расъждават като него няма да има никой на пистата, а всички ще чакат зад гумите и шоу няма да има естествено. А относно Е92М3... защо тези автомобили неможаха да ме впечатлят, както ме впечатлиха Е30-ските
Най-вероятно ще е до шофьорите... не казвам че е лесно да владееш перфектно толкова коне под капака, но все пак...
Вече чакаме догодина, следващия събор

Вече чакаме догодина, следващия събор

- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
- Кара: Х5
мене наи много ме впечатли бургаската е28-ца
бахти пауъра дат имаше туи животно
тия М-ки бледнеят някак си пред та турбалана
бахти пауъра дат имаше туи животно
тия М-ки бледнеят някак си пред та турбалана

- madpetio
-
Новият ПИКАСО
-
- Кара: The Dark Side of the Force
- Мечтае да кара: S
- Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio
къф пауар като Е30ската го би???
иначе евала за ентусиазма на момчето все пак поработил е доста над тва Е28 за да се получи това.

иначе евала за ентусиазма на момчето все пак поработил е доста над тва Е28 за да се получи това.
"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей
- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
- Кара: Х5
madpetio написа:къф пауар като Е30ската го би???
аз бях на финала и последните 10-на метра е28-цата така се ускори чеее..... след още 10на метра след финала е30-то щеше да му диша прахта мможе би точно затова неможа да земе завоя

много неподходящо място за драг