Перник-Архив
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- dokie
- ентусиаст
-
- Кара: BMW e39, VW Golf, Audi
- Мечтае да кара: Е60 М5
smok.bg написа:И какво стана къде са другите идват ли на збирки нещо май няма никоиNai - V1rvejen написа:на мен ми се ходи много ама съм на работа на 28 и 29 и няма как да ходя така че ще го пропусна
нещо нещо - няколко е36 и аз

поне не сме навалица и можем да седнем някъде

който иска да идва - а се чудеха на софианци - колко се малко били събирали... айде са моренце туй онуй, ама някои хора не са се появявали от месец и нещо... който има желание да идва... аз поне си раздвижвам цилиндрите малко, че нещо ще я правя гаражна...
re
А колегите с петиците къде са не минават лиdokie написа:smok.bg написа:И какво стана къде са другите идват ли на збирки нещо май няма никоиNai - V1rvejen написа:на мен ми се ходи много ама съм на работа на 28 и 29 и няма как да ходя така че ще го пропусна
нещо нещо - няколко е36 и аз
поне не сме навалица и можем да седнем някъде![]()
който иска да идва - а се чудеха на софианци - колко се малко били събирали... айде са моренце туй онуй, ама някои хора не са се появявали от месец и нещо... който има желание да идва... аз поне си раздвижвам цилиндрите малко, че нещо ще я правя гаражна...

Роден с четри бъбрека.
- Nai - V1rvejen
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: kvo mu padne
ееее вчера беше по-добре от миналия път най после да се събереме малко повече коли но има какво още да се желае от вас "ентусиасти"
Аз не съм Бог!!!Не е нужно да ми се кланяте...Но щом настоявате...!!!
- stf85
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Чераната Перла
- Мечтае да кара: BMW Z4 M ROADSTER
- Детайли за колата: ЧИП + 6 ЦИЛИНДЪРА МНОГО ЯК СПОЙЛЕР И ЛУД ЗАД ВОЛАНА :P
re
Браво бе кой беше Сивако, Анатоли и кутретоNai - V1rvejen написа:ееее вчера беше по-добре от миналия път най после да се събереме малко повече коли но има какво още да се желае от вас "ентусиасти"
Роден с четри бъбрека.
- stf85
- кандидат ентусиаст
-
- dokie
- ентусиаст
-
stf85 написа:Нещо Сбирки Перник взе да слиза много на долу в списака къде се изгубихме![]()
Въпреки че не направихме някакъв поход тази вечер, трябва да отбележа - добре възродихме традицията

- stf85
- кандидат ентусиаст
-
- Mecho
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: по улици без дупки
- Детайли за колата: E36 m50b20
E36 M52B28
E39 M52B28
re
Караш по магистралата посока Радомир като отминеш Бела Вода има табела Батановци свиваш и караш само на долу отминаваш високия мост и на следващия първата пряка в ляво и отам само направоMecho написа:Абе колеги искам да ви питам от софия от къде да мина за язовир Лобош

Роден с четри бъбрека.
- dokie
- ентусиаст
-
само само - ама не помня на кое още село се свиваше пак наляво - там на едно интересно кръстовище - май там бяха легналите полицаи - а и после лесно се пропуска отбивката за самия язовир - то там си бе на почти 180-градуса... иначе завоите са си доста добри 

re
dokie написа:само само - ама не помня на кое още село се свиваше пак наляво - там на едно интересно кръстовище - май там бяха легналите полицаи - а и после лесно се пропуска отбивката за самия язовир - то там си бе на почти 180-градуса... иначе завоите са си доста добри

Роден с четри бъбрека.
- Mecho
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: по улици без дупки
- Детайли за колата: E36 m50b20
E36 M52B28
E39 M52B28