ВЕЛИКО ТЪРНОВО - Архив
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- bmw_power_f
- Потребител
-
.
здравеите само да подсетя вси4ки които са забравили на 21-22 март 6те има сазтезание на картинг пистата в плевен съ6то така и но6тен дрифт 

- Kambe
- старши ентусиаст
-
- Кара: Peugeot 307 HDI
аз не разбирам какво може да ни направи полицията ако си се съберем и си лафим без да правим изпълнения 

- YOKOHAMA
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: М-ки
- Детайли за колата: от ония старите, дето гледат намръщено и само душат за бензиностанций, Е30 май им викаха
Yed написа:Мога само да ви кажа че Вилян днеска РАЗПИЛЯ където се бяхме сабрали.. направи уникалното шоу което никой друг до сега не го е правил!
http://vbox7.com/play:705809d7 Май не му личи че от скоро има книжка ако небеше той,Ицака с черното бмв Е46 и Светльо Винкела с черната Е30 щеше да е поредната скучна сбирка![]()
![]()
Eй Виляне луд си мааму деба, настръхнаха ми косите като го гледах тва клипче, поне 20 пъти си го пусках, тиа неща само японците ги правеха досега

Евала за куража,кефиш ме момче но внимавай много, че това си е доста опасна каскада.
- MoToRsPoRtS_VT
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: С 240 Бавно През Града
- Детайли за колата: Е30 318 Coupe;190e 3.2
Благодаря ти Роска!!!:bowdown:YOKOHAMA написа:Yed написа:Мога само да ви кажа че Вилян днеска РАЗПИЛЯ където се бяхме сабрали.. направи уникалното шоу което никой друг до сега не го е правил!
http://vbox7.com/play:705809d7 Май не му личи че от скоро има книжка ако небеше той,Ицака с черното бмв Е46 и Светльо Винкела с черната Е30 щеше да е поредната скучна сбирка![]()
![]()
Eй Виляне луд си мааму деба, настръхнаха ми косите като го гледах тва клипче, поне 20 пъти си го пусках, тиа неща само японците ги правеха досега
Евала за куража,кефиш ме момче но внимавай много, че това си е доста опасна каскада.

- snooperchi
- младши ентусиаст
-
- Кара: G30 540iX
- Nikkie
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: като тъпанар ... Е61 530D
- Детайли за колата: Параход
Питч тебе те лазят бръбарите по целата тиква чесно .. много добро изпълнение но помисли ако нещо се случи .. заеби не ми се мисли .. бъди внимателен иначе ЕВАЛАТА чесно .. разкърти
http://vbox7.com/play:705809d7
Ей момче, ти направо си избил рибата бе...спря ми дъха просто!!! Не те знам кой си, но ти свалям шапка. Прави каквото искаш, но внимавай преди всичко! Страхотно изпълнение
Ей момче, ти направо си избил рибата бе...спря ми дъха просто!!! Не те знам кой си, но ти свалям шапка. Прави каквото искаш, но внимавай преди всичко! Страхотно изпълнение

- mitak_88
- младши ентусиаст
-
абе не ви ли писна с тия семкаджии...за това после ще се питате защо нямало хора по сбирките....аз чета коментарите и във всяко мнение,включително и моето,постоянно се говори за семкаджии...модераторите трябва да забранят тая дума 

- madrus
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E 60 - 218 ка
- Мечтае да кара: V 10 5.0