Седмични сбирки в София. Дискусия за ново място.
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- Hastalavista
- Е21 fanatic
-
Хондаджиите си ги правят там, и е удачен вариянт, въпреки наличиет на кафе/бар на около. Но всеки път идват полицаи, и то през дена, а се сещаш в девет вечерта, че ще стоим там максимум 15 мин.
Мяста като еко - няма!
Мяста като еко - няма!
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
aве доста от местата предложени са доста по-добри от еко ...
на еко също няма къде да се спира принципно и пак се събираме ...
няма къде да се праат дивотии и ходим на бояна ... ама просто с него сме си свикнали
на еко също няма къде да се спира принципно и пак се събираме ...
няма къде да се праат дивотии и ходим на бояна ... ама просто с него сме си свикнали
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
- Timeto
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 M52B20
TiGoNiSh написа:Като искамЕ забравено място от Бога що не отидем на битака,дето е в Орландовци,верно доста е странно мястото,но пък е доста обширно (и доста дупчесто) малко кофти се стига до там,но е насред полето и не ми се вярва някой от квартала да мранка толкоз.Само предлагам,без критики,аз там съм се въртял,доста е голямо и е асвалтирано.Но пък едва ли ще е удобно за всички...
Следвайки логиката на колегата, аз предлагам паркинга на АРЕНА Младост. Хубав асфалт ( пробван е) и няма кой да кряка заради щуротиите.
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
Там асфалтът е едър, настилката не е много равна, намират се и дупки/шишета/буркани/чайници/телевизори/гуми...

CreAt1ve написа:Аз искам да дам предложение за паркинга на реисовете и камионите на битака ОГРМОМНО е ! За асфалт не мога да ви кажа, защото съм ходил само когато имаше лед зимата и е невероятно
Ако изявите желание да ви водя, че не всички го знаят
Не говорим ли за едно и също място,или това е друг битак

TiGoNiSh написа:CreAt1ve написа:Аз искам да дам предложение за паркинга на реисовете и камионите на битака ОГРМОМНО е ! За асфалт не мога да ви кажа, защото съм ходил само когато имаше лед зимата и е невероятно
батко аз първи го написах и тогава почнах да чета на зад

Абе кой кво ще да казва "ПЕРКАТА" си е перка !
Колеги , отдеве ходих до паркинга между стадион "Васил Левси" и езерото "Ариана" да го поогледам. Асвалта е супер , местата за паркиране са доста , също има и закрити с навес , а и най важното , че паркинга е осветен. Единственното , което трябва да се направи е да се отиде пробно няколко пъти и ако ни хареса , да се говори с хората от къщичките за бира , безлкохолни и скара , да са по добре заредени за четвъртък , а и може да договорите някакви отстъпки за членовете на клуба.
CreAt1ve написа:TiGoNiSh написа:CreAt1ve написа:Аз искам да дам предложение за паркинга на реисовете и камионите на битака ОГРМОМНО е ! За асфалт не мога да ви кажа, защото съм ходил само когато имаше лед зимата и е невероятно
батко аз първи го написах и тогава почнах да чета на задможе и да са 2
споко де,ако има и друг трябва да го посетим

но все си мисля,че ако изключим факта че е малко неудобно местото,е доста обширно и затънтено,надали някой би дошъл да ни се скара

НО съм по-навит за стадиона Левски,предложението ми е алтернатива,както повечето от местата

- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
еми айде да се пробваме .. ама някси ако може изтриеш другите мнения .. или да ги слойиш тва в първото или нова тема или некво съобщение...., че да го видят повечко хора
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
- Acceleration
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW M5
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
..
егоист,шо само за 4леновете бе и ние сме хора///sasho написа:Колеги , отдеве ходих до паркинга между стадион "Васил Левси" и езерото "Ариана" да го поогледам. Асвалта е супер , местата за паркиране са доста , също има и закрити с навес , а и най важното , че паркинга е осветен. Единственното , което трябва да се направи е да се отиде пробно няколко пъти и ако ни хареса , да се говори с хората от къщичките за бира , безлкохолни и скара , да са по добре заредени за четвъртък , а и може да договорите някакви отстъпки за членовете на клуба.