Темите за регионални сбирки!
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- BMW///M-ma6inata
- Петко ///M големия
-
- Кара: E46 330xd / Mini Cooper S
Ама защо се впечатляваш, аз свикнах вече, хора дошли на 5 сбирки и с мнения бол раздават акъли и се разпореждат наляво и надясно кое как трябва да стане и раздават правосъдие
идва момента в който само седиш острани гледаш и си слагаш на ... сеш ли се
никой не бръсне за слива хората от които е потръгнала цялата работа, то затва като отида на ЕХО си казвам здрасти с 5 човека на кръст които познавам от едно време още.

- miro_mcm
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е-34 525i, E-39 520i, E-36 320i
Е вече не мога се сдържа и аз затова реших да изразя и моето мнение за заключването на темите. Няма спор наистина не трябва да се спами - но в нашите си регионални темни като не можем да се отпуснем да ти Е.. и форума. Явно някой ги дразни ФАКТА, че BMW Team Sliven се разрастна(визирам горепрочетените мнения, няма почти страница в която да не се пише за Сливен - още от втората се подразних от мнението на Пенчев но си премълчах е вече няма да мълча) и показа на другите градове какво е истински ентусиазъм ( НИЕ НЕ ГОВОРИМ САМО ЗА ПИЕНЕ И ЯДЕНЕ В НАШАТА ТЕМА - както няко ни обвиняват). Щом искат да са ненавиждани от голяма част от хората посещаващи форума ОК аз нямам проблеми не ми и пука дали ще ме БАННАТ. Но с ръка на СЪРЦЕТО КАТО ИСТИНСКИ ФЕН НА МАРКАТА СМЕЯ ДА ТВЪРДЯ, ЧЕ ЛИЧНО АЗ МНООООООГО МАЛКО СЪМ СПАМИЛ(до сега нито съм наказван нито съм предупреждаван - отдавам го и на факта, че може и да са ми прощавали някой път). И точно това ме дразни като ми заключват темата, аз никого не съм обидил за да ме лишават от удоволствието да си пиша с приятели.BMW FOREVER - НЕ МОЙТЕ МА ПРЕКЪРШИ!!! ЖИВИ И ЗДРАВИ ДА СТЕ от СЪРЦЕ ВИ ГО ЖЕЛАЯ!!!
П.П. Станахме за смях на другите форуми( вече може би 10-и човек ми звъни да ме пита: " А бе Миро кво става при вас що така?") дайте си вашите тлф. номера да им обясните Вие, защото аз не мога и все още не мога да си обясня. Кви са тея мерки кво е тва чудо все едно сме престъпници.
П.П. Станахме за смях на другите форуми( вече може би 10-и човек ми звъни да ме пита: " А бе Миро кво става при вас що така?") дайте си вашите тлф. номера да им обясните Вие, защото аз не мога и все още не мога да си обясня. Кви са тея мерки кво е тва чудо все едно сме престъпници.
- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
- Кара: ниско на земята
Вие в управата на клуба не можете да се разберете какво правите и се ругаете един друг, а искате другите хора да ви разберат
Е няма как да стане това
Весо, аз това с модератори го предложих още вчера за всеки регион да си има модератор и да си следи неговите теми ама засега нямало да стане... За мен това е решението като на сегашните модератори им идва в повече да четат и да трият "по 10 страници спам всяка вечер". Просто оставете да си го контролира това човек от даден град, който знае кво се случва на сбирките и може да преценя кое е за триене
Айде със здраве.

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Koлеги , не ми разбрахте мисълта - аз казах, че заради многото страници на BMW Team Sliven май стана всичко, като изрично подчертах ,че съм против това , което се случи тук в темите на всички вас - феновете от цяла България
В случая според мен ако на мен ми е възложен този подфорум ,както каза някой от колегите една седмица преди това поне ,щях да пусна важна тема за да информирам вас ,за предстоящо триене в темите ви.
Трябва да има диалог ,не може да се посича така рязко ... Този ,който поде "кампанията" ,обикновенно мисли или поне си дава вид на мислещ за хората/масовите потребители . Сега обаче доказа нещо друго ... Всички сме хора а не роботи ,всички грешим ,но има едно нещо ,което е много важно и то е отношението и уважението към аудиторията - ако показваш ,че всички останали са нещо и държиш на тях , то тогава ,както хората са казали "блага дума - желязни порти отваря" - с една проста молба и нищо нямаше да изкара толкова много хора от равновесие! А всички знаете ,че има хора дето предимно четат ...
Георги Пенчев

В случая според мен ако на мен ми е възложен този подфорум ,както каза някой от колегите една седмица преди това поне ,щях да пусна важна тема за да информирам вас ,за предстоящо триене в темите ви.
Трябва да има диалог ,не може да се посича така рязко ... Този ,който поде "кампанията" ,обикновенно мисли или поне си дава вид на мислещ за хората/масовите потребители . Сега обаче доказа нещо друго ... Всички сме хора а не роботи ,всички грешим ,но има едно нещо ,което е много важно и то е отношението и уважението към аудиторията - ако показваш ,че всички останали са нещо и държиш на тях , то тогава ,както хората са казали "блага дума - желязни порти отваря" - с една проста молба и нищо нямаше да изкара толкова много хора от равновесие! А всички знаете ,че има хора дето предимно четат ...
Георги Пенчев
Последна промяна Penchev на 22 Яну 2008, 19:30, променена общо 1 път
- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
Като цяло подхода Ви е много грешен момчета... Прас и изведнъж всичко заключено и една тема направете си нови теми... Еми не става така... Можеше да пуснете същата тая тема и да обясните, че след седмица примерно ще бъдат заключени всички теми, защото са станали прекалено дълги и товарят много форума и ще трябва да си направим нови. Нямаше да има нито възражения, нито нищо и хората щяха да ви разберат. Това е от мен, аз спирам да коментирам

- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
- Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
- Мечтае да кара: и да е жив и здрав!
Абе хубаво,че действията не се развиват в някой бар,че като гледам как се бяхме наежили голям търкал щеше да става и после да гледаме като еднооки Голфове!
A сега сериозно!Мисля,че всеки регион трябва да си има модератор който да размахва метлата и да си контролира хората за да няма кой кого и т.н.!

A сега сериозно!Мисля,че всеки регион трябва да си има модератор който да размахва метлата и да си контролира хората за да няма кой кого и т.н.!
<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
- Spit-Fire
- Scrapyard user
-
- Кара: Peugeot 3008 + Yamaha MT-09
Асене, може да съм прав за това което ще кажа, а може и да не съм прав. Да, в случая ТИ си прав за това, че спамим по повечко. Но запитвал ли си се защо го правим именно тук, а не в някой друг форум? - Може би ни е най-приятно да споделяме всичко ТУК, в този форум, в който се чувстваме като в наш дом така да се каже, с нашите приятели и братя от БМВ Клуб България.
Ако някога разбереш думите ми, тогава ще разбереш защо всички се бунтуваме срещу заключването на темите ни !
Ако някога разбереш думите ми, тогава ще разбереш защо всички се бунтуваме срещу заключването на темите ни !
The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.
- Turbo_Ted
- великият шестак
-
- Кара: няколко и киселее
(ще се въздържа от коментар по следната ситуация)
ако мога да дам едно предложение към модераторите - и по специално за раздела събори мероприятия - отключете темите и публикувайте по един пост с който да обясните за спамене, флудене и т.н.... но не разваляйте традицията която сме почнали - всички сме хора - не сме роботи (верно е че има хора дето живеят само и само за да напишат нещо във форума и да се напраат на много умни), но от това страдат и хората, които са си мълчали....
надявам се да сте ме разбрали правилно - ако има нещо неясно или некво подобрение на идеята - ще следя темата с особено внимание
и друго предложение е да се ограничават мненията на потребителите в "извън темата" защото има хора натрупали мнения само оттам
истина е че е БМВ форум и основната тематика, но затова ще публикувам мнение в друг подфорум 
ако мога да дам едно предложение към модераторите - и по специално за раздела събори мероприятия - отключете темите и публикувайте по един пост с който да обясните за спамене, флудене и т.н.... но не разваляйте традицията която сме почнали - всички сме хора - не сме роботи (верно е че има хора дето живеят само и само за да напишат нещо във форума и да се напраат на много умни), но от това страдат и хората, които са си мълчали....

и друго предложение е да се ограничават мненията на потребителите в "извън темата" защото има хора натрупали мнения само оттам

- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
Spit-Fire написа:Асене, може да съм прав за това което ще кажа, а може и да не съм прав. Да, в случая ТИ си прав за това, че спамим по повечко. Но запитвал ли си се защо го правим именно тук, а не в някой друг форум? - Може би ни е най-приятно да споделяме всичко ТУК, в този форум, в който се чувстваме като в наш дом така да се каже, с нашите приятели и братя от БМВ Клуб България.
съжалявам че ще го кажа,но това са пълни глупости.
аре моля ви се проявете разбиране и вместо да си смучем от пръстите теории защо, как и къде да си вземем поука за да направим от любимия ни форум образцово местенце за разтуха .
форума наистина взе да бъгва напоследък,малко или много спамът има някакъв пръст в това,винаги съм бил против това да се води чат в темите има си места за това.
подкрепям асен имаите предвид,че не вярвам това да е самосиндикално негово деиствие и със сигурност се прави за форума,а не срещу когото и да е било

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
изчетох от първата до последната страница цялата тема-ами с две думи това си е жива КРИЗА в нашия форум.Ми в всеки форум си има кризи.Доста пъти съм имал пререкания с модовете тук ама все пак моето мнение е че все пак трябва отнякъде да се всява респект иначе ще става голяма олелия тука.Много пъти нерви съм трошил но в крайна сметка правилата са си правила и ние трябва да се примиряваме с тях .Макар че съм един от най старите ентусиасти тука/39год/ се съобразявам малко или много че тва тук не е свободно съчинение и тва нещо се чете от всеки любител на БМВ от целия свят-та това е Интернет
идеята за модератори на всяка регионална сбирка и на мен ми допада
също и идеята за отключването на старите теми също ми допада тъй като ако човек иска да влезе в историята на една регионална сбирка то трябва да рови назад в страниците
работата на Асен и останалите негови колеги съвсем не е лека заради което искам да покажа уважението си към тях и за това че малко или много поддържат тоа форум .като и да е-всичко ще се оправи 

- Новини
-
miro_mcm написа:.....
Циклиш на едно място и нещо ми подсказва, че каквото и да ти напиша, няма да го прочетеш. Отговорите на всички въпроси, поставени от теб вече получиха отговори в предните постинги. Ако ще търсите за какво да се заядете, не виждам смисъл да продължаваме.
SuPeR_FLY написа:Вие в управата на клуба не можете да се разберете какво правите и се ругаете един друг, а искате другите хора да ви разбератЕ няма как да стане това
Весо, аз това с модератори го предложих още вчера за всеки регион да си има модератор и да си следи неговите теми ама засега нямало да стане... За мен това е решението като на сегашните модератори им идва в повече да четат и да трият "по 10 страници спам всяка вечер". Просто оставете да си го контролира това човек от даден град, който знае кво се случва на сбирките и може да преценя кое е за триене
![]()
Айде със здраве.
Управата на клуба дали се разбират, това май няма нищо общо с темата. Аз се занимавам с форума и това е, което живо ме интересува.
Вчера, когато разговарях с теб на ICQ-то, ти ми предложи да въведем модератори от различните градове. Тази система я прилагаме вече от дълго време. Има един модератор от София, един от Пловдив и един от Плевен.
В последната една година общностите и в другите градове, включително и вашия, се разраснаха неимуверно и това ще наложи включване на нови попълнения именно от тези градове. Друг е въпроса ще намеря ли сред вас хора, които са готови да поемат тази отговорност и да спрат да се държат като деца. Колко от вас могат с ръка на сърцето да обещаят, че ако техен приятел наруши правилата, ще му изтриете постинга без да се замислите и да си затворите очите?
На думи е лесно ама....

SuPeR_FLY написа:Като цяло подхода Ви е много грешен момчета... Прас и изведнъж всичко заключено и една тема направете си нови теми... Еми не става така... Можеше да пуснете същата тая тема и да обясните, че след седмица примерно ще бъдат заключени всички теми, защото са станали прекалено дълги и товарят много форума и ще трябва да си направим нови. Нямаше да има нито възражения, нито нищо и хората щяха да ви разберат. Това е от мен, аз спирам да коментирам![]()
Във всяка от проблемните теми имаше редица предупреждения от модераторския екип. Предупреждения, на които никой не обърна внимание. Какво още ви трябваше за да се позамислите до какво ще доведат стотиците страници оффтопик.
Ще си ги говорим тези неща сигурно дълго време. Аз време и нерви имам достатъчно, но само тогава, когато видя, че има смисъл.
Ако ще избухвате с теории как някой ви бил завиждал и искал ентусиазма да ви убие, то тогава очевидно няма причина да продължаваме дискусията.
- miro_mcm
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е-34 525i, E-39 520i, E-36 320i
!!Asen_X написа:miro_mcm написа:.....
Циклиш на едно място и нещо ми подсказва, че каквото и да ти напиша, няма да го прочетеш. Отговорите на всички въпроси, поставени от теб вече получиха отговори в предните постинги. Ако ще търсите за какво да се заядете, не виждам смисъл да продължаваме.
Ей пич ти май нещо а.... въобще прочете ли какво съм написъл или ей тъй между другото отговаряш. Не аз цикля на едно място, а ти - не ми се занимава повече с вас триите си заключвайте вече не ме кефите.
Последна промяна miro_mcm на 22 Яну 2008, 22:12, променена общо 2 пъти
- AlibiTu
- ентусиаст
-
- Кара: BMW M6 Cabrio V10 manual
- Детайли за колата: Единственото в Европа M6 Cabrio V10 с ръчни скорости
!!Asen_X написа:SuPeR_FLY написа:Вие в управата на клуба не можете да се разберете какво правите и се ругаете един друг, а искате другите хора да ви разбератЕ няма как да стане това
![]()
Айде със здраве.
Управата на клуба дали се разбират, това май няма нищо общо с темата. Аз се занимавам с форума и това е, което живо ме интересува.
Вчера, когато разговарях с теб на ICQ-то, ти ми предложи да въведем модератори от различните градове. Тази система я прилагаме вече от дълго време. Има един модератор от София, един от Пловдив и един от Плевен.
В последната една година общностите и в другите градове, включително и вашия, се разраснаха неимуверно и това ще наложи включване на нови попълнения именно от тези градове. Друг е въпроса ще намеря ли сред вас хора, които са готови да поемат тази отговорност и да спрат да се държат като деца. Колко от вас могат с ръка на сърцето да обещаят, че ако техен приятел наруши правилата, ще му изтриете постинга без да се замислите и да си затворите очите?
На думи е лесно ама....![]()
Аз съм готов да поема тази отговорност!
Е30 325 > Е30 318ис (М50Б25) > Е36 316 > Е38 728 > F32 435i > E64 M6 V10
- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
Дидо, чакай сега... Ти до преди малко напускаше тийма и не искаше да имаш нищо общо, а сега вече искаш да поемаш отговорности свързани с него... Аз мисля, че всеки тийм може да си избере по един модератор, който би се наел да се занимава с това
Асене, не каза нищо конкретно по въпроса как щяха да реагират всички ако бяхте предупредили за това, което ще се случи седмица по-рано и да обясните, че има много спам и темите са големи и товарят форума и просто да си пуснем нови

Асене, не каза нищо конкретно по въпроса как щяха да реагират всички ако бяхте предупредили за това, което ще се случи седмица по-рано и да обясните, че има много спам и темите са големи и товарят форума и просто да си пуснем нови

- bozukov_g
- Голямата Базука
-
- Кара: E36-328i sedan E30-323i cabrio
Е нали се отказа от BMW как така искаш да станеш модернаторAlibiTu написа:!!Asen_X написа:SuPeR_FLY написа:Вие в управата на клуба не можете да се разберете какво правите и се ругаете един друг, а искате другите хора да ви разбератЕ няма как да стане това
![]()
Айде със здраве.
На думи е лесно ама....![]()
Аз съм готов да поема тази отговорност!