За събора - въпроси, предложения, коментари.
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- DILDO
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е30;Е65
- Мечтае да кара: Е30
Представлението трае към 15-20 мин.(имаше вятър и си навлякох настинка но не съжалявам).Цялата крепост а и вътре е обградена от прожектори в различни цветове има и лазери на храма и на бълдуиновата кула. През цялото време се редуват по различни начини цветовете и всичко това е на фона на музика която е идеално подбрана (създаване ...възход...падение....и т.н.)Преживяването е един път
.Ако сте гледали по К1 от време на време пускат клипове със забележителности из България...там съм гледал кадри от "Звук и светлина".Значи незнам с кого точно трябва да се говори за да го пуснат но ако наистина имате желание да го видите до 30мин -1 час ще разбера:)
ПС вятърът правеше усещането още по -яко

ПС вятърът правеше усещането още по -яко
- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
Значи мислили сме по въпроса. Проблемът е, че трябва да е абсолютно тъмно, т.е. някъде след 21.00(всъщност то и тогава си почва). А движението го отцепват още в 20.30. 200 души->50 коли. Къде ще ги спреме? Да не говориме, че по това време ще сме в ресторанта на М.Крепост
. И кой
? Не става, не се връзва 

- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
Хацо, да се взмета и педложенията на alx. ще е веслеба 

Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
- LANA
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 330d
- Мечтае да кара: M550d
- BMW-X5
- Е53 Фанатик
-
- Кара: xDrive
Извинивям се ако се повтарям с въпроса си ,но ме домързя да чета 5 страници
Искам да попитам покани тази година ще има ли ?!
И ако има как мога да се сдобия с 10-20 бройки !?
Мерси Предварително

И ако има как мога да се сдобия с 10-20 бройки !?
Мерси Предварително

- KAIL_77
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36
Абе гледам сега излезе програмата за събора... то хубаво, ама защо с такова голямо закъснение??? Това трябваше да стане преди дни, за да се ориентират хората кога и какви мероприятия ще има, и да си направят сметка кога да идват в Търново, за колко вечери да си запазят стаи... сега вече резервациите са направени. Добре де, защо конкурсите са изтеглени толкова рано? Ще има много коли, които ще пристигнат в събота, и те няма да имат възможност да участват в каквито и да било конкурси. Вие, които сте от София първи научавате всичко, разменяте си информация, а във форума всичко тече с егати закъснението. Черна точка по този въпрос!!!
Защо никой не постна тук една карта с разположението на двата хотела? Как ще ги търсят хората, които не са наясно с града и дори идват за първи път. Защо не помислите и за тях. Все пак това е НАЦИОНАЛЕН събор, а не СТОЛИЧЕН. Тотална липса на информация. Хората се чудят, опитват се да налучкат информацията, която би трябвало да им бъде подадена от Вас, ОРГАНИЗАТОРИТЕ. И какво се получава на практика? ПЕТЪК и СЪБОТА адски наситена програма, изобщо несъобразена с НАС, масата посетители и участници в това мероприятие. В същото време за НЕДЕЛЯ остават какво:
10:00 - 11:00 - Сутрешно кафе
12:00 - Тръгване от Велико Търново
Пиши я неделята направо празен ден. -> никакви мероприятия.
Защо не помислихте за феновете, които работят в петък, че и в събота? Те какво ще видят и разберат от събора? ЕДНО ГОЛЯМО НИЩО според мен.
Така, давам конкретни предложения за промяна на програмата, смятам че има време да се направят такива. Ако е възможно съобразете се с МАСАТА от хората, не само със ВАС-> Софиянци.
Вземете помислете и ако е възможно:
1. Изтеглете Конкурсите и Гонките на свободен принцип за събота
2. За неделя да останат Провеждане на турнир drag racing за БМВ-та над 170 к.с. и Официална галавечеря, награждаване на победителите от конкурсите и победителя от турнира.
3. Напишете тук на видно място КОНКРЕТНО и ПОДРОБНО, КЪДЕ (като места и локации) ще се провеждат конкурсите и гонките! Ние не сме медиуми да четем мислите Ви.
Така ще бъдат пълноценно и поравно заети и трите дена на събора, съответно ПОВЕЧЕ ХОРА И КОЛИ ще имат възможност да участват в мероприятията. Или може би умишлено не искате да дадете поле на изява на ПРОВАНСА? Това сега не искам да бъде тълкувано като заяждане! Целта ми е ГРАДИВНА КРИТИКА!
Ето, давам пример. Току-що прочетох поста на 5етко 5етицата:
"Досега 4 коли ще тръгнем около обяд на 7 май (събота). Предлагам да се съберем от 13 до 14ч. на ЕКО и да тръгнем в 14ч."
Това означава (по текущата програма), че тези момчета само ще се разходят до Търново/ГО, за да хванат в най-добрия случай "Турнира drag racing за БМВ-та над 170 к.с.", и то не изцяло.
Ами, че то и други хора, от цяла България ще пътуват за събора в събота.
ИМА ВСЕ ОЩЕ ВРЕМЕ, ПОМИСЛЕТЕ И ЗА ТЯХ!!!

Защо никой не постна тук една карта с разположението на двата хотела? Как ще ги търсят хората, които не са наясно с града и дори идват за първи път. Защо не помислите и за тях. Все пак това е НАЦИОНАЛЕН събор, а не СТОЛИЧЕН. Тотална липса на информация. Хората се чудят, опитват се да налучкат информацията, която би трябвало да им бъде подадена от Вас, ОРГАНИЗАТОРИТЕ. И какво се получава на практика? ПЕТЪК и СЪБОТА адски наситена програма, изобщо несъобразена с НАС, масата посетители и участници в това мероприятие. В същото време за НЕДЕЛЯ остават какво:
10:00 - 11:00 - Сутрешно кафе
12:00 - Тръгване от Велико Търново
Пиши я неделята направо празен ден. -> никакви мероприятия.
Защо не помислихте за феновете, които работят в петък, че и в събота? Те какво ще видят и разберат от събора? ЕДНО ГОЛЯМО НИЩО според мен.
Така, давам конкретни предложения за промяна на програмата, смятам че има време да се направят такива. Ако е възможно съобразете се с МАСАТА от хората, не само със ВАС-> Софиянци.
Вземете помислете и ако е възможно:
1. Изтеглете Конкурсите и Гонките на свободен принцип за събота
2. За неделя да останат Провеждане на турнир drag racing за БМВ-та над 170 к.с. и Официална галавечеря, награждаване на победителите от конкурсите и победителя от турнира.
3. Напишете тук на видно място КОНКРЕТНО и ПОДРОБНО, КЪДЕ (като места и локации) ще се провеждат конкурсите и гонките! Ние не сме медиуми да четем мислите Ви.
Така ще бъдат пълноценно и поравно заети и трите дена на събора, съответно ПОВЕЧЕ ХОРА И КОЛИ ще имат възможност да участват в мероприятията. Или може би умишлено не искате да дадете поле на изява на ПРОВАНСА? Това сега не искам да бъде тълкувано като заяждане! Целта ми е ГРАДИВНА КРИТИКА!
Ето, давам пример. Току-що прочетох поста на 5етко 5етицата:
"Досега 4 коли ще тръгнем около обяд на 7 май (събота). Предлагам да се съберем от 13 до 14ч. на ЕКО и да тръгнем в 14ч."
Това означава (по текущата програма), че тези момчета само ще се разходят до Търново/ГО, за да хванат в най-добрия случай "Турнира drag racing за БМВ-та над 170 к.с.", и то не изцяло.
ИМА ВСЕ ОЩЕ ВРЕМЕ, ПОМИСЛЕТЕ И ЗА ТЯХ!!!
- rtzankov
- Ценко изложбения
-
- Кара: дългия да си плати входа !!!
Не си прав, за това че имало хора дет ще тръгнат в събота .. ми то може даима хора дет ще тръгнат в неделя, дай да нарпавиме нещатата да са в понеделник тогава а ? Има една поговрока страра, българска, петима петко не чакат ! замисли се че софиянци да не са всико не софиянци зарязват всико и тръгват ... все пак събор има един път в годината !

R.I.P Landikar
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
За последен път питам : Ще пътува ли някой от Варна към събора в Петък ? (Явно оттам няма да идва никой
)
Георги Пенчев

Георги Пенчев
- BMW-X5
- Е53 Фанатик
-
- Кара: xDrive
Ще идваме бе как няма да идваме
обаче събота ще патуваме най-вероятно има и вероятност в петък ,но тя е малка на тебе какво ти трябва ?
ако искаш остави тел ако тръгваме в петък да ти се обадим ?!

обаче събота ще патуваме най-вероятно има и вероятност в петък ,но тя е малка на тебе какво ти трябва ?
- KAIL_77
- кандидат ентусиаст
-
rtzankov написа:Не си прав, за това че имало хора дет ще тръгнат в събота .. ми то може даима хора дет ще тръгнат в неделя, дай да нарпавиме нещатата да са в понеделник тогава а ? Има една поговрока страра, българска, петима петко не чакат ! замисли се че софиянци да не са всико не софиянци зарязват всико и тръгват ... все пак събор има един път в годината !
Сега, аз предложих неща по същество, като изложих достатъчно факти и аргументи. rtzankov, уважавам те като БЕЗСПОРЕН ФАКТОР в този форум, но не си прав във случая. ИМА МНОГО ХОРА, КОИТО ЩЕ ПЪТУВАТ И В СЪБОТА, аз посочих само един пресен пример:
-> http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=18575
Пък относно това: "петима петко не чакат"...

Добре де, значи според тебе е нормално в неделя сутрин да станем, да пием по едно кафе и да си ходим който от къде е?
Е добре, защо тогава НЕДЕЛЯ (08.05.2005) фигурира като ден от събора? Какво ще се случва тогава?
Идеята ми беше мероприятията да се разпределят поравно и в трите дена на събора, за да може за всички да има по нещо, независимо (според възможностите) кой в кой ден е дошъл.
За мен не е проблем да кацна и от петък (06.05.) в Търново, но аз пиша тази тема от името на многото хора, които нямат тази възможност.
Пък и как ще оправдаеш тоталното закъснение с което се публикува информацията тук и липсата на редица важни пояснения? (горе съм ги изброил, чети).
Или пак ще кажеш: "петима петко не чакат"... не се разсъждава така, приятелю, когато си се нагърбил да правиш НАЦИОНАЛЕН СЪБОР. Съобразете се наистина с повечето хора, не само с Вас си.
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
BMW-X5 написа:Ще идваме бе как няма да идваме![]()
Питам защото можем да организираме още от феновете/посетителите във форума за общо пътуване

Георги Пенчев
KAIL_77 написа:rtzankov написа:Не си прав, за това че имало хора дет ще тръгнат в събота .. ми то може даима хора дет ще тръгнат в неделя, дай да нарпавиме нещатата да са в понеделник тогава а ? Има една поговрока страра, българска, петима петко не чакат ! замисли се че софиянци да не са всико не софиянци зарязват всико и тръгват ... все пак събор има един път в годината !
Сега, аз предложих неща по същество, като изложих достатъчно факти и аргументи. rtzankov, уважавам те като БЕЗСПОРЕН ФАКТОР в този форум, но не си прав във случая. ИМА МНОГО ХОРА, КОИТО ЩЕ ПЪТУВАТ И В СЪБОТА, аз посочих само един пресен пример:
-> http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=18575
Пък относно това: "петима петко не чакат"...Но комент!
Добре де, значи според тебе е нормално в неделя сутрин да станем, да пием по едно кафе и да си ходим който от къде е?
Е добре, защо тогава НЕДЕЛЯ (08.05.2005) фигурира като ден от събора? Какво ще се случва тогава?
Идеята ми беше мероприятията да се разпределят поравно и в трите дена на събора, за да може за всички да има по нещо, независимо (според възможностите) кой в кой ден е дошъл.
За мен не е проблем да кацна и от петък (06.05.) в Търново, но аз пиша тази тема от името на многото хора, които нямат тази възможност.
Пък и как ще оправдаеш тоталното закъснение с което се публикува информацията тук и липсата на редица важни пояснения? (горе съм ги изброил, чети).
Или пак ще кажеш: "петима петко не чакат"... не се разсъждава така, приятелю, когато си се нагърбил да правиш НАЦИОНАЛЕН СЪБОР. Съобразете се наистина с повечето хора, не само с Вас си.
В неделя хората са уморени, освен това стаите се освобождават рано, а не на всеки ще е приятно да се размотава насам натам като бездомен. Датата си е ясна. Все едно да ми дойдеш на рождения ден на сутринта и да очакваш да има торта

П.П. Освен това този събор го организират достатъчно малко хора, а не е лесна работа. А никой не им плаща за това. Следователно дори да има закъснение то не се коментира. Ако хората го правеха "за тях си" нямаше да се занимават с организацията бъди сигурен.
човек се учи докато е жив...
- Vasilen
- Доктор на БМВ науките
-
- Кара: 400 коня и едно магаре зад волана
KAIL_77 написа:Защо никой не постна тук една карта с разположението на двата хотела? Как ще ги търсят хората, които не са наясно с града и дори идват за първи път.
Такива ще има!
KAIL_77 написа:изобщо несъобразена с НАС, масата посетители и участници в това мероприятие. В същото време за НЕДЕЛЯ остават какво:
Невъзможно е да я съобразим с всички от масата, твърде много фактори влиаят на програмата!
KAIL_77 написа:Защо не помислихте за феновете, които работят в петък, че и в събота? Те какво ще видят и разберат от събора? ЕДНО ГОЛЯМО НИЩО според мен.
Съжаляваме за тези които няма да могат да присъстват, но както се казва събор има само веднъж в годината, ако трябва отпуск да си вземе човек за да дойде си струва.
KAIL_77 написа: 1. Изтеглете Конкурсите и Гонките на свободен принцип за събота
Това е абсурдно да се осъществи, има мероприятия на самата община които не позволяват първо, второ полицията едва ще ни помогне за няколоко часа, пък ти с лека ръка ни даваш два дни

Туристически комплекс "Момина Крепост" и пътя до захарните заводи в Горна ОряховицаKAIL_77 написа:3. Напишете тук на видно място КОНКРЕТНО и ПОДРОБНО, КЪДЕ (като места и локации) ще се провеждат конкурсите и гонките! Ние не сме медиуми да четем мислите Ви.
KAIL_77 написа:Ето, давам пример. Току-що прочетох поста на 5етко 5етицата:
Тук не разбрах, да променим програмата заради групата на 5етко 5етицата ли?
Които си е избрал да пътува в събота е преценил какво ще изпусне, наистина съжаляваме че не можем да се съобразим със всички, но ако помислиш това всъщност е и невъзможно

Използва се както и друга година наличието на официален празник, по добро от това не можем да изберем, на който му се налага да работи и през официалните празници няма как да му бъде удобно да види или участва във всичко !
May the BMW force be with you!
- KAIL_77
- кандидат ентусиаст
-
Е, работата е ясна. Част от съображенията на Vasilen са наистина приемливи, естествено не е възможно да се съобрази организацията с всеки персонално. Аз просто дадох моето мнение и някои предложения, пък каквото направите, това ще е, спор няма.