Коментари и мнения след събора.
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
Събора беше супер, въпреки че първия ден бях подгизнал целия заради гадното време, но за смека на това втория ден времето ни се отплати. Надявам се съборите да стават все по и по-добри предвит какви ентусиасти има, които знаят как да си харчат парите правейки на нас зрителите огормен кеф от видяното. Продължавайте все така!!!
п.с. Дочух че някакво БМВ било катастрофирало на магситралата. Повеве инфо да имс някой?
п.с. Дочух че някакво БМВ било катастрофирало на магситралата. Повеве инфо да имс някой?
- samsurnik
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 комби
много добър събор браво на организаторите
а сега искам да кажа за пътуването на източната група които пътувахме в петък много добро и културно каране се получи на колона от около 70 автомобила имам снимана цялата колона ще кача скоро да преработя двд-то, на магистралата нямаше никакви изпълнения и скороста беше между 60-80 км камионите ни изпреварваха, но ние не бързхме и всички карахме заедно
за прибирането ни днес и за вечерта снощи искам да изкажа благодарности на групата от варана аз съм от бургас снощи се почерпихме с тях и днес също така с тях направихме малка орханизяция за обратното пътуване на лукойл в село труд сложихме плакат върху е46-цата на владо от варна и така събрахме пак колона, не бяхме много но се получи пък добре 12 коли 7 бъргаски и 6 варненски пътувахме заедно много културно и цивилизовано евала на коелгите от варна страшни пичове
извинявам се ако съм писал много глупоти но исках да споделя че нашето придвижване беше на много високо ниво много клутурно се представихме
п.с. на сливен полицаите спряха един колега от варна за превишена скорост, но цялата колона спря в двете ленти и затвори пътя и плицая вика: ето ето връщам му документите само се махайте от тука че вижте какво задръстване направихте на главния път
айде до скоро и всичко беше ок Владо мерси за 2000 рупий и да знаеш че си чакам професионалните снимки
а сега искам да кажа за пътуването на източната група които пътувахме в петък много добро и културно каране се получи на колона от около 70 автомобила имам снимана цялата колона ще кача скоро да преработя двд-то, на магистралата нямаше никакви изпълнения и скороста беше между 60-80 км камионите ни изпреварваха, но ние не бързхме и всички карахме заедно
за прибирането ни днес и за вечерта снощи искам да изкажа благодарности на групата от варана аз съм от бургас снощи се почерпихме с тях и днес също така с тях направихме малка орханизяция за обратното пътуване на лукойл в село труд сложихме плакат върху е46-цата на владо от варна и така събрахме пак колона, не бяхме много но се получи пък добре 12 коли 7 бъргаски и 6 варненски пътувахме заедно много културно и цивилизовано евала на коелгите от варна страшни пичове
извинявам се ако съм писал много глупоти но исках да споделя че нашето придвижване беше на много високо ниво много клутурно се представихме
п.с. на сливен полицаите спряха един колега от варна за превишена скорост, но цялата колона спря в двете ленти и затвори пътя и плицая вика: ето ето връщам му документите само се махайте от тука че вижте какво задръстване направихте на главния път
айде до скоро и всичко беше ок Владо мерси за 2000 рупий и да знаеш че си чакам професионалните снимки
жена с малки гърди е като село без начално училище - няма от къде да започнеш
- ///M Body Shop
-
-
- Кара: E39
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... p?t=147235BMWALPINA написа:Събора беше супер, въпреки че първия ден бях подгизнал целия заради гадното време, но за смека на това втория ден времето ни се отплати. Надявам се съборите да стават все по и по-добри предвит какви ентусиасти има, които знаят как да си харчат парите правейки на нас зрителите огормен кеф от видяното. Продължавайте все така!!!
- ///Milen_bmw
- Drinker
-
- Кара: E36 Touring 328i
- Мечтае да кара: нормално
BoLiViV написа:Въпреки лошото време 1-вия ден всичко си беше супер!!!Евала на всички!!
Сметай щом аз кашлям

- Sivako
- младши ентусиаст
-
- Кара: F20 116d / F01 750i xDrive
- Мечтае да кара: Колело
Събора беше супер (Като изключим инцидентите с Е36 ците и дебилите които постоянно минаваха загражденията и заставаха пред нас)
Днес като пристигнах и видях баварците половин час обикалях като уарен от гръм
Организацията беше перфектна, абе много яко беше
И всичко това Благодарение на колегата ''dokie'' който ме повози до Калояново в е34ката
Днес като пристигнах и видях баварците половин час обикалях като уарен от гръм

Организацията беше перфектна, абе много яко беше

И всичко това Благодарение на колегата ''dokie'' който ме повози до Калояново в е34ката
- Asterix
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320Ci
За съжеление като си тръгвах не можах да го направя лично, но ще го направя тук.
Евала на всички организатори! Искам да благодаря на Искрен, който изключително адекватно реагира след като се беше получило едно малко недоразумение
, на водещия, който даваше акъл на публиката, когато забравяше да ръкопляска, на Росен Коларов, за страхотните похвали към победителите във всички класове и т.н. и т.н. Списъкът е безброен!
Иккам да благодаря на всички, които караха и на всички които присъстваха. Без вас просто няма да е същото.
Професионални и лични успехи на всички!
Поздрави от Велико Търново, Мартин.
Евала на всички организатори! Искам да благодаря на Искрен, който изключително адекватно реагира след като се беше получило едно малко недоразумение

Иккам да благодаря на всички, които караха и на всички които присъстваха. Без вас просто няма да е същото.
Професионални и лични успехи на всички!
Поздрави от Велико Търново, Мартин.
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Поздрави на организаторите Дрифт Клуб България и БМВ Клуб България - Искрен,Росен Коларов ( и за жеста с бензиновия генератор , газовото котлонче и газовата лампа,които ни предложи без да питаме) , Живко и да не продължавам да изброявам - всички ВИЕ
с оранжевите жилетки и тези ,които работихте по обработката на данните , един голям поклон
Аз лично много добре знам какво е това да организираш такова мероприятие ,като един от главните организатори през 2006 и 2007 година , ВИЕ бяхте абсолютни професионалисти
Искам да поздравя всички колеги ,които излязоха и даваха газ на пистата , да поздравя победителите в различните дисциплини , видях много подготвени автомобили ,както и пилоти ,които показаха класа
Имаме страхотно развитие , само напред и живи и здрави да сме всички БМВ фенове
:lalala:
Имам един въпрос
дадох интервю в първия ден от събора , точно когато се откриваха квалификациите ,като пръв участник на пистата ,но не разбрах за коя телевизия
Оператора беше млад мъж ... Моля ви дайте ми малко информация по възможност , много искам да видя това интервю
Георги Пенчев

Искам да поздравя всички колеги ,които излязоха и даваха газ на пистата , да поздравя победителите в различните дисциплини , видях много подготвени автомобили ,както и пилоти ,които показаха класа

Имам един въпрос

Георги Пенчев
- kOnPuBkA
- daytona violett
-
- Кара: e36+24
Нито студа, нито дъжда, нито каквото и да било е способно да помрачи Националния БМВ събор и го доказахме напълно през тези два дни! И първият и вторият ден имаха своя чар и емоции. Просто уникално изживяване...
Поздравления за организаторите, поздравления за участниците, за пиячите, за тези които се опушваха около скарите, за тези които опъваха шатрите, за тези които си дремеха по колите, за тези които се мокреха на дъжда, за всички ВАС фенове, които доказахме че БМВ е най-великата марка и ние сме най-големите ентусиасти !
Честито на победителите, горе главата за тези, които намачкаха колите, важното е че всички сме живи и здрави и гледаме напред към следващия събор!!!
Изкарах прекрасни 2 дни, видях се с много хора, запознах се с много колеги, бях заобиколена от стотици БМВ-та - щастието беше пълно !
пп. Пенчев, телевзия "Европа" снимаше първия ден около пистата, видях когато даваше интервю, но не съм 100% убедена дали теб, точно те са те снимали.

Поздравления за организаторите, поздравления за участниците, за пиячите, за тези които се опушваха около скарите, за тези които опъваха шатрите, за тези които си дремеха по колите, за тези които се мокреха на дъжда, за всички ВАС фенове, които доказахме че БМВ е най-великата марка и ние сме най-големите ентусиасти !

Честито на победителите, горе главата за тези, които намачкаха колите, важното е че всички сме живи и здрави и гледаме напред към следващия събор!!!
Изкарах прекрасни 2 дни, видях се с много хора, запознах се с много колеги, бях заобиколена от стотици БМВ-та - щастието беше пълно !

пп. Пенчев, телевзия "Европа" снимаше първия ден около пистата, видях когато даваше интервю, но не съм 100% убедена дали теб, точно те са те снимали.

HAPPINESS IS NOT AROUND THE CORNER, HAPPINESS IS THE CORNER!

IMPOSSIBLE IS NOTHING !

IMPOSSIBLE IS NOTHING !
- zigo
- младши ентусиаст
-
- Кара: e46 328ci
Аз за сажаление присъствах само 2рия ден Сефтето ми беше по мероприятията но останах много доволен от шофиорите . само шофиора на бялата е92 М3 нищо не направи от това БМВ бях разочарован
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
Още като видях темата с програмата бях твърдо решен да пътувам в събота...но реших да изкарам 8-мия събор както трябва!
Тръгнах в петък, събрахме се със Слави, а после изчакахме всичко останали, който пътуваха от Метро Стара Загора.
Тук искам да вметна, че не успях да се запозная с много от колегите, тъй като аз и брат ми сновяхме из между колите, за да търсим такива без стикери и да ги "оборудваме", но Pol_Starshi успя да издебне удобен момент и да ме привика
Страхотен човек, чиято страст към марката си личи от далече!
Евала - повече такива хора!!
Искам и да изкажа признателност на СЛАВИ ("С" в кръгче), който макар и с все още не напълно въстановен крак и чифт патерици дойде
)
Евала!!
Изказвам и суперлативи към водещите колоната от Стара Загора до Калояново! - КУЛТУРНО и без изпълнения - както трябва да бъде!!
Събрахме очите на хората по магистралата просто!!
Организаторите:
Въпреки студеното време и обилния дъжд през първия ден - старанието, което са вложили няма как да не остане незабелязано!Браво!
Втория ден Ви позволи да дадете още от себе си и мисля, че събора се получи много добре!!
Пожелавам лека и безаварийна на всички и дано следващата година бъдем още повече !!!
Тръгнах в петък, събрахме се със Слави, а после изчакахме всичко останали, който пътуваха от Метро Стара Загора.
Тук искам да вметна, че не успях да се запозная с много от колегите, тъй като аз и брат ми сновяхме из между колите, за да търсим такива без стикери и да ги "оборудваме", но Pol_Starshi успя да издебне удобен момент и да ме привика

Страхотен човек, чиято страст към марката си личи от далече!
Евала - повече такива хора!!
Искам и да изкажа признателност на СЛАВИ ("С" в кръгче), който макар и с все още не напълно въстановен крак и чифт патерици дойде

Евала!!
Изказвам и суперлативи към водещите колоната от Стара Загора до Калояново! - КУЛТУРНО и без изпълнения - както трябва да бъде!!
Събрахме очите на хората по магистралата просто!!

Организаторите:
Въпреки студеното време и обилния дъжд през първия ден - старанието, което са вложили няма как да не остане незабелязано!Браво!

Втория ден Ви позволи да дадете още от себе си и мисля, че събора се получи много добре!!
Пожелавам лека и безаварийна на всички и дано следващата година бъдем още повече !!!
- stef4o_BMW
- ентусиаст
-
- Кара: настрани
- Мечтае да кара: M3 Power
- Детайли за колата: BMW E36 320 coupe
Събора беше супер,единствено не ми хареса когато червеното купе се удари
Организацията беше на ниво,малко зрителите неможеха да гледат,но нищо.
Прекрасен събор с най-добрата марка автомобили.

Прекрасен събор с най-добрата марка автомобили.

- kalobrana
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Квото намери
Първия ми събор еее няма друго такова преживяване.За първи път спах на писта,евала на всички участници голямо шоу направиха 

Бирата е доказателство че Бог съществува!
- BMWPetar
- BMWPhotographer
-
- Кара: F10 530d xdrive LCI
- Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии
Просто нямам думи...
Благодяря на организаторите, на всички, които караха, и на всички, които присъстваха там!
Беше уникално, въпреки, че времето не беше много с нас...
Нагледахме се на уникални карачи с уникални коли.
Пенчев, ти специално ми напълни душата
Доказа, че най-важното нещо в една кола е задкормилното устройство.
///М шоуто беше супер, ЕВАЛА на пича с бялата Е92ка, на която скъса гумите. Малко хора са като теб!
За дрифт шоуто пък нямам думи.
Като автомобили най-много ме впечатлиха червеното Е36 купе с Мков двигател, уникалната турбо Е28ца, онова Е34 което се появи накрая и само Господ знае какво точно има под капака...И в багажника
Ще кача снимки днес
Благодяря на организаторите, на всички, които караха, и на всички, които присъстваха там!
Беше уникално, въпреки, че времето не беше много с нас...
Нагледахме се на уникални карачи с уникални коли.
Пенчев, ти специално ми напълни душата

///М шоуто беше супер, ЕВАЛА на пича с бялата Е92ка, на която скъса гумите. Малко хора са като теб!
За дрифт шоуто пък нямам думи.
Като автомобили най-много ме впечатлиха червеното Е36 купе с Мков двигател, уникалната турбо Е28ца, онова Е34 което се появи накрая и само Господ знае какво точно има под капака...И в багажника

Ще кача снимки днес

"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
- |`oTuH
- ентусиаст
-
- Кара: 2005 E61 525d
- Мечтае да кара: просто да кара...
- Детайли за колата: <3
събора беше ок... но на никои ли не му направи впечатление, че 90% от хората на събора пиеха бирИ включително и шофьорите?
не трябваше да се продава алкохол...
и всички овце на които 200 пъти им се повтори да минат зад огражденията, а те продължаваха към пистата... прости хора...
не трябваше да се продава алкохол...
и всички овце на които 200 пъти им се повтори да минат зад огражденията, а те продължаваха към пистата... прости хора...
4 8 15 16 23 42