ДОБРИЧ - архив
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- bavareca112
- Потребител
-
- Кара: BMW 318 tds
- Мечтае да кара: Novata 5-ca
Здравейте пичове тази регистрация е на брат ми тои е от Варна аз сам от Добрич Имам един проблем Климатроникът ми постоянно се включва и изключва,някои път не мога да го стартирам даже сам си включва и сам си изключва ,диспеля се гаси и пак светва защо прави така каква му стана. Моля помогнете
- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
bavareca112 написа:Здравейте пичове тази регистрация е на брат ми тои е от Варна аз сам от Добрич Имам един проблем Климатроникът ми постоянно се включва и изключва,някои път не мога да го стартирам даже сам си включва и сам си изключва ,диспеля се гаси и пак светва защо прави така каква му стана. Моля помогнете
Колега,виж потърси връзки и попитай и в някой от скритите форуми

- mladi
- младши ентусиаст
-
- Кара: ИНТЕРЕСНО!
- Мечтае да кара: в гр.Толбухин :)
- Детайли за колата: В клуба на 20+
Днес взех стикерите и плакатите
който мисли да спомогне със разлепянето да ми пише или да ми звънне 0887/155 446;днес съм тук в Добрич но утре отивам по работа и се връщам чак в Четвъртък(в деня на тръгването към Калояново)тоест няма време за разлепяне (днес ще лепя) и който може днес да вземе малко плакати и да поработи
стикери също днес или в деня на тръгване,който поиска и е сигурен ,че ще идва на събора!За останалите сериозни колеги, които поради една или друга причина няма да могат да присъстват на Калояново да не забравят,че в Събота от 15.00часа има сбирка на Техномаркет
надявам се ,че ще се посъберете понеже някои от нас няма да присъстват разбираемо защо
Имам и едно предложение за връщането на стария летен час на нашите сбирки(17.00) предлагам от другата Събота 09.05.09г.сбирките да се състоят от 17.00часа естествено на паркинга пред Техномаркет,поради по-топлото време и по-късното залязване на слънцето
Мисля,че старят летен час,ще бъде удобен и за колеги които до сега неможеха да идват, понеже бяха ангажирани с работата си!Ако имате какво да кажете по темата,сега е момента 

ISTINSKI PRIATEL E NE TOZI,KOITO TI BARSHE SALZITE,A TOZI KOITO NE TE KARA DA PLACHESH!
В КАКЪВ СВЯТ ЖИВЕЕМ,ЩОМ ДА ВЪРНЕШ НЕЩО,КОЕТО НЕ ТИ ПРЕНАДЛЕЖИ Е ГОЛЯМ ПОДВИГ?
- justboy
- Олдскул фен
-
- Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
- Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)
Значи стикери Младенски от теб ще вземем.
Четвъртак се прибирам, ако искаш може да се видим към 20:00 да се видим, ако пък не 2:50 бъди пред вас, да те взема, 3:00 взимаме Сашо и 3:15 тръгваме от лукоила на излизане от града, където ще ни чака Драго и от там 4:00 трябва да сме във Варна на лукоила на аспарухов мост.
А другите дето няма да идват, да утиват на Техномаркет :-)
Та, Младене, от теб ще чакам стикер за събора.
Четвъртак се прибирам, ако искаш може да се видим към 20:00 да се видим, ако пък не 2:50 бъди пред вас, да те взема, 3:00 взимаме Сашо и 3:15 тръгваме от лукоила на излизане от града, където ще ни чака Драго и от там 4:00 трябва да сме във Варна на лукоила на аспарухов мост.
А другите дето няма да идват, да утиват на Техномаркет :-)
Та, Младене, от теб ще чакам стикер за събора.

E34, E38
- cobrata_m3
- младши ентусиаст
-
niki_cb написа:днес нямаше никои на Техномаркет тъкмо се прибирам-ходих и към МТТ и добротица обиколих и пак на Маркет-а нямаше никои
дали щото има събор.
- mladi
- младши ентусиаст
-
- Кара: ИНТЕРЕСНО!
- Мечтае да кара: в гр.Толбухин :)
- Детайли за колата: В клуба на 20+
Завърнахме се!!!!!!Ники така е братчето ми,прав си но да не ти пука важното е ,че си в манията здраво и това,че си бил сам не е лошо а е похвално,браво!Няколко думи в страни от темата но немога да се здържа!Там от където идваме е нещо ненормално ,като преживяване!Видяхме,научихме,разбрахме и се запознахме със хора които са се доказали и все още го правят,заради любимата марка и въпреки трудностите заради неогасващият пламък в сърцето им към самата нея!Нито с клипове,нито със снимки или с думи може да се опише преживяното и видяното!Друго си е да си там на полигона,там се видя кой наистина е старши,кой е младши и кой е ентусиаст,чакаме с нетърпение и другия национален събор,пък нека и червен сняг да вали,пак сме там!Искам да благодаря на Драго за помоща и времето което отдели за да разлепим на време плакатите в Добрич!И така мисля ,че другата Събота 09.05.09г. ще се видим на паркинга на Техномаркет от 17.00часа(новият летен час)Искам да помоля автора Wenzy,ако чете под-раздела (сбирки Добрич) на който той е създател да промени заглавието с вписване на новият час на нашите сбирки Събота ,17.00часа!Примерно както са си го вметнали колегите от Варна,благодаря предварително!niki_cb написа:не всички са отишли на събора-както и да е
ISTINSKI PRIATEL E NE TOZI,KOITO TI BARSHE SALZITE,A TOZI KOITO NE TE KARA DA PLACHESH!
- longy
- младши ентусиаст
-
- Кара: Грозната Лети
- Детайли за колата: Чопли семки упорито
- **Novobraneca
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 525 tds ЧЕРНАТА ПИЧЕЛОВКА
- Детайли за колата: С чио чипс :D
Младенския е прав, клипчета и снимки не могат да опишат видяното на пистата, мисля че и той както мен все още трепери като се сети 

ШЕСТАКА СИ Е ШЕСТАК
[OO==[|][|]==OO] 
Продавам E39 523I на части viewtopic.php?f=15&t=206351&p=2266070#p2266070

Продавам E39 523I на части viewtopic.php?f=15&t=206351&p=2266070#p2266070
А какво ли е да участваш
повярвайте ми кефа и адреналина са уникални
Радвам се много за вас, че сте си изкарали добре и че сте станали свидетели на едно такова мероприятие
, да ви зарадвам, това не е последното за тази година
следва още едно
жалко, че аз отново ще го пропусна
Въпреки всичко, след обажданията по телефона от приятели и след четенето на някой теми от форума съдя обаче, че предишния събор беше много по на ниво, знам ли...
За всеки случай сега имаше по добре подготвени коли и много ///M за разлика от предния
Една грозна снимка на баба яга от предишния събор
за спомен...
Мнооо яко беше маааму стара

Радвам се много за вас, че сте си изкарали добре и че сте станали свидетели на едно такова мероприятие

Въпреки всичко, след обажданията по телефона от приятели и след четенето на някой теми от форума съдя обаче, че предишния събор беше много по на ниво, знам ли...

За всеки случай сега имаше по добре подготвени коли и много ///M за разлика от предния

Една грозна снимка на баба яга от предишния събор

Мнооо яко беше маааму стара

Take Me to the Hospital...
- cobrata_m3
- младши ентусиаст
-
аз започнах работа вече и съм на златни и всяка вечер съм на бачкане но ако имате идване насам за плажче това онова съм навит иначе не можах да дойда за съжаление но пък за сметка на това вече съм със шпер 

- Noob4o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е39
**Novobraneca написа:Младенския е прав, клипчета и снимки не могат да опишат видяното на пистата, мисля че и той както мен все още трепери като се сети
А и по пътя си е тръпка

The Ultimate Driving Machine
Момчета и момичета по традиция на БМВ ТИМ ВАРНА всяка година месец МАЙ е месец на пикника Very Happy Очаквайте в най-скоро време дата за пикник.Ще има едене,пиене и спортни игри WinkКато ден най-вероятно ще е неделя.Само още малко да се затопли.....Пари няма да се събират.Всеки,който желае да заповяда.Практикуваме така-всеки си носи каквото реши,прави се една голяма "маса''на земята и всичко става на всички
Аз предлагам да се съберем на пикник тази неделя 10.05,защото от следващата седмица има много други мероприятия и не всички ще могат да дойдат.Има ДРИФТ ДЕЙ в Хасково,а после започват и баловете.
Прогноза за периода 07.05.2009–12.05.2009
В четвъртък ще има променлива облачност, често значителна, но към края на деня ще започне да намалява. На отделни места е възможно да превали краткотраен дъжд. В петък и събота ще преобладава слънчево време. Вятърът ще ослабне. Температурите ще се повишават и в събота минималните ще бъдат между 6 и 11°, а максималните - между 20 и 25. В неделя и в началото на следващата седмица времето ще бъде предимно слънчево. Временни увеличения на облачността ще има над източните и планинските райони, където на отделни места е възможно да превали. Максималните температури ще са между 22 и 27°, по морското крайбрежие малко по-ниски.
Миналата година пикника беше на една местност малко след Аксаково.Има поляни,вода.....Ако някой има друго предложение наоколо нека сподели.За всички,които незнаят къде се намира може да направим сбирка на Лук Ойла на магистралата за София
за повече следете темата ни
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... &start=480

Аз предлагам да се съберем на пикник тази неделя 10.05,защото от следващата седмица има много други мероприятия и не всички ще могат да дойдат.Има ДРИФТ ДЕЙ в Хасково,а после започват и баловете.
Прогноза за периода 07.05.2009–12.05.2009
В четвъртък ще има променлива облачност, често значителна, но към края на деня ще започне да намалява. На отделни места е възможно да превали краткотраен дъжд. В петък и събота ще преобладава слънчево време. Вятърът ще ослабне. Температурите ще се повишават и в събота минималните ще бъдат между 6 и 11°, а максималните - между 20 и 25. В неделя и в началото на следващата седмица времето ще бъде предимно слънчево. Временни увеличения на облачността ще има над източните и планинските райони, където на отделни места е възможно да превали. Максималните температури ще са между 22 и 27°, по морското крайбрежие малко по-ниски.
Миналата година пикника беше на една местност малко след Аксаково.Има поляни,вода.....Ако някой има друго предложение наоколо нека сподели.За всички,които незнаят къде се намира може да направим сбирка на Лук Ойла на магистралата за София
за повече следете темата ни