сбирки във Варна

Тук се дискутират срещите.

Модератори: mitaka7, Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Mr.President » 15 Ное 2006, 14:07

Честит рожден ден и от мене, да си жив и здрав, голям да порастеш, а всъщност на колко годинки ставаш ? :)

Музикално деформиран
Аватар
Кара: 330ci

Мнение от Icco » 15 Ное 2006, 16:01

Mr.President написа:Честит рожден ден и от мене, да си жив и здрав, голям да порастеш, а всъщност на колко годинки ставаш ? :)

Много добър въпрос :?: на колко ли ставам в същност и аз незнам :mhihi:

Палавника
Аватар
Кара: 320 D '03; Х5 Е70

Мнение от тони6600 » 15 Ное 2006, 16:25

Icco® написа:
Mr.President написа:Честит рожден ден и от мене, да си жив и здрав, голям да порастеш, а всъщност на колко годинки ставаш ? :)

Много добър въпрос :?: на колко ли ставам в същност и аз незнам :mhihi:

На толкова колкото се чуства :P

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от BraZeN » 15 Ное 2006, 16:39

Честито и от мен Ице , много да дрифтиш и много дрифт да прайш :mhihi: ! Много щастие , късмет и збъднати мечти ! И следващия баварец да е не по - малко от 3.5 !

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Sound_Maniak » 15 Ное 2006, 18:31

До всички който ще идват в афера,Ицо каза ,че всички трябва да бъдат с "офицялен анцуг", в противен случай охраната са негови хора и ще ни връщат :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от DK krasi » 15 Ное 2006, 18:33

Sound_Maniak написа:До всички който ще идват в афера,Ицо каза ,че всички трябва да бъдат с "офицялен анцуг", в противен случай охраната са негови хора и ще ни връщат :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
:shock: :shock: :shock:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от BraZeN » 15 Ное 2006, 18:38

Аз и за тази вечер пак не съм сигурен че ще мога да дойда , ама ще се пробвам много силно :) . И сеа аз като нямам униформа с дълъг ръкав ще дойда с тази с късия , обаче с коя . Дайте всички които ще идват с клубни тениски да съгласуваме цвета - бял , син или черен ? За събота Ицо каза -всиччки със сини ! Какво мислите за днес ?[/code]
Последна промяна BraZeN на 15 Ное 2006, 18:40, променена общо 1 път

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от DK krasi » 15 Ное 2006, 18:39

BraZeN написа:Аз и за тази вечер пак не съм сигурен че ще мога да дойда , ама ще се пробвам много силно :) . И сеа аз като нямам униформа с дълъг ръкав ще дойда с тази с късия , обаче с коя . Дайте всички които ще идват с клубни тениски да съгласуваме цвета - бял , син или черен ? За събота Ицо каза -всиччки със сини ! Какво мислите за днес ?

розов :gay:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от BraZeN » 15 Ное 2006, 18:44

Стига бе Краси , сериозно питам

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от DK krasi » 15 Ное 2006, 18:51

BraZeN написа:Стига бе Краси , сериозно питам

виж ко за мен няма значение каква ще е тениската или анцуга/и без това нямам на БМВ.трябва да взема на дъщеря ми якето :lalala: /
според мен за Ицо едва ли има значение кой с кво е.важното е да го уважим.И за това........аз ще дойда с фрак :idea: а който иска може и така :arrow:
[img][img]http://img354.imageshack.us/img354/3775/funkefche20488757eae6.jpg[/img][/img]

Музикално деформиран
Аватар

Мнение от Icco » 15 Ное 2006, 20:43

Екипа няма значение заповядайте в мястото с двете имена в 21и :bchug: :have one: :drinking: :drink: :lalala:

Е53 Фанатик
Аватар
Кара: xDrive

Мнение от BMW-X5 » 15 Ное 2006, 21:28

Ице, Честит Рожден Ден !!!
Изображение
Искам да те поздравя с една песен много специално за повода понеже знам ,че си и почитател на стила :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Ето това е линка :arrow: http://store1.data.bg/trabo/Simo/Music/ ... %20Den.mp3
ENJOY :winky:

Icco® написа:Екипа няма значение заповядайте в мястото с двете имена в 21и :bchug: :have one: :drinking: :drink: :lalala:

Ех, тамън си бях приготвил пижамата на БМВ да идвам с нея ти ся нямало значение ;)

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 15 Ное 2006, 21:40

Ехааа, Милене честито за яростната придобивка :D :twisted:
То тогава с Милен изчезнахте пред онова заведение дето нямаше грам място за колите ни и така и не разбрах после какво е станало ма сега като видях и се зарадвах :have one: :have one: Пешо спийдмастъра има нечовешки апарати Брембо за Е21 леки алуминиеви :shock: :shock: ... и на тях пише БМВ :shock: :shock:
Той има и още много ценни части,поговори за някой ъпгрейд с него ако може да ти помогне.Иначе на Стефчо акулката ти е насреща като гледам

Въпрос : Миленчо ,аз пратих ли ти снимките от съботата ,в която бях с вас :?: Нещо много неща и километри :mhihi: ми минаха за една седмица и сега не мога да се сетя :roll:

Ехааа като я подкарате с вратите ,пуснете снимка та да се порадваме и ние тук в дълбоката провинция :mhihi: :mhihi:

Краси,някой те е минал или аз не можах да разбера нещо :confused:
така и не можах да се повозя на твойта машина да му се невиди :confused: Смени ли съединителя ?

Ицо,честит рожден ден :arrow: жив и здрав да си :D :чрд:
Сега ще ходя на Весна Змиянац парти та ще изджаскам един "жак" за твое здраве :have one:

Георги Пенчев
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Vipers » 15 Ное 2006, 21:52

ЧРД братчед.
Да си жив и здрав и мнооого безаварийни километри.
Да ти спори бизнеса и да сложиш едно М3 до мойто М5 :mhihi: :mhihi: :bchug: :have one: :bchug: :have one:

Музикално деформиран
Аватар

Мнение от Icco » 16 Ное 2006, 15:03

Добре си копунясахме снощи само искам да питам папарака Къде са снимкитееееее :roll: :?:

ПредишнаСледваща

Назад към Събори/Мероприятия