РУСЕ - Архив
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- shengi
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320d 136
- Мечтае да кара: e30 m3
- svetlaka_rs
- кандидат ентусиаст
-
Аз точно слагам едни клипчета от днеска от ДЗС-то в YouTube.com. Никак не е лошо там пък е и доста по широчко от на полигона. Там може да става максималната простотия..хахах. Като ги кача ще сложа линк 

Живей...мечтай...карай мечтата си...BMW..
--- BMW - марка немски автомобили, които не са пригодени за движение в дясната лента.

--- BMW - марка немски автомобили, които не са пригодени за движение в дясната лента.
- svetlaka_rs
- кандидат ентусиаст
-

- shengi
- ентусиаст
-
Малко прашно там ми се струва.аз не съм ходил там досега.Или на полигона или си въртях на свобода на работа /зад кат/

- nesko
- старши ентусиаст
-
- Кара: му се шейната на дядо коледа
- Мечтае да кара: самолет с 4 гуми и емблема на BMW
мен идеята ми е да се съберем да си направим една хубава фото сесия а за каране на дзс то мен ма няма много бързо заминават гумите и е гадна настилката крива не става много да се засилваш 

- Master™
- младши ентусиаст
-
- Кара: е30 М50 ТУРБО & е28 м20 Турбо
- Мечтае да кара: е30 си с безплатен бенз
nesko написа:мен идеята ми е да се съберем да си направим една хубава фото сесия а за каране на дзс то мен ма няма много бързо заминават гумите и е гадна настилката крива не става много да се засилваш
папа яко гуми там асфалта. ма пък ако искате простотия там съм

олеле предварително го напи6ете кога 6те се састои тази сбирка пак може до тогава да се прибераnesko написа:Много се радвам да гледам всяка седмица как се повече са БМВ та та на полигонаПредлагам някой сланчев ден да се съберем колкото можем повече ентусиясти и да отидем на текето и да си направим една добра фото сесия ако има навити да пишат да се организираме

- shengi
- ентусиаст
-
Тя мойта бимичка не е много за снимки, че е тръгнала да ръждясва доста по вратите .... ама все пак мога да покажа 4 оченца някаде
Пък за глупоста може да направим една обиколка на града ? Да ни видят, че сме живи 

- svetlaka_rs
- кандидат ентусиаст
-
shengi написа:Тя мойта бимичка не е много за снимки, че е тръгнала да ръждясва доста по вратите .... ама все пак мога да покажа 4 оченца някадеПък за глупоста може да направим една обиколка на града ? Да ни видят, че сме живи
Хехе, айде сега да мислим позитивно дет се вика

http://www.youtube.com/watch?v=KHpGn8nTOP0
П.С. Във връзка с това, че асфалта там много яде гумите - може би е така, но като лично наблюдение, както се вижда на клипа отзад съм прежалени гуми( някъв Michelin зимен втора ръка) и след всичката простотия дет я напраих там гумите си бяха почти същите(може би причината е че са зимни ли незнам)
Ако нпкой има някакви интересни предложения - да чуем

- shengi
- ентусиаст
-
И да се смеете и да не се смеете аз ще съм от секмаджиите.Безработен предното лято изтърках едни гуменки и сега ....с едни зимни които са само за бърнаут но няма пари за други но какво да правим;) все пак няма да е лошо да се разберем един ден да се разходим /за бензин имаме пари обаче
/ било то в града или извън града повечко бмв-та /няма да ви излагам тя мойта не е чак толкова зле/ 

- Master™
- младши ентусиаст
-
- Кара: е30 М50 ТУРБО & е28 м20 Турбо
- Мечтае да кара: е30 си с безплатен бенз
абе не е въпроса за кой ще чупи, а да се събереме.... или събираме постоянно. събота или неделя
то все ще има някой да дава газ. като не ще поговорим поне ще се запознаеме и така........ каквото стане все ще е по добре от нищо
а пък на кой колата как изглежда......... май награди няма да раздаваме. единствения фейсконтрол е дали си с правилната кола според мен

а пък на кой колата как изглежда......... май награди няма да раздаваме. единствения фейсконтрол е дали си с правилната кола според мен

- BlacK-EviL
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: бавно 32?и цупе
- Мечтае да кара: е92 м3 цупе
- shengi
- ентусиаст
-
Ако е хубаво времето събота 04.04.2009 ?
Гледам никой не предлага дати дни ... някой ако не го устроива всеки да каже кои кога може
За колата с правилната кола съм 

- nesko
- старши ентусиаст
-
- Кара: му се шейната на дядо коледа
- Мечтае да кара: самолет с 4 гуми и емблема на BMW
- shengi
- ентусиаст
-