ДОБРИЧ - архив
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- Icco
- Музикално деформиран
-
- Кара: 330ci
**Novobraneca написа:Ей ама в другите теми и раздели не ги санкционирате, тука се накъсахте да ни режете, Лазарони батка от там ще минаваме щото сме с колоната която от Варна отива в Бургас и после Сливен, Стара и нова загора и така
ПП: Ице батко за поредн път ти казвам нямам думи
За пореден път ти казвам проблема на колегата лазарони е че се изказва така че да му сложа цензура
Проблема му в случая е конктерно заменените от мен думи със ***
така че .......
- cobrata_m3
- младши ентусиаст
-
WALL написа:Този път дето сте начертали е мнооого заобиколен... и то подбалканския и то през Бургас... В никакъв случай... От Варна, Провадия, Айтос, Н и Ст Загора магистралата Пловдив и слизате там за Калояново.... на подбалканския ще намачкате джанти със сигурност такива трапища има около Казанлък и не само там пътя е отврат... Ама все пак както си решите...
Колега по-спокойно със цензурата кат не ти отърва не чети....!!!
Icco: Като не ти отърва не пиши, има си правила и трябва да се спазват !!
абе колега само на мен ли ми се струва или момчетат са обяснили защо този маршрут и че не го определят те.
- justboy
- Олдскул фен
-
- Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
- Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)
Моя грешка, просто като зададох отправните точки ми предложи този маршрут, естествено, че всички ще патуваме заедно.ogi dog написа:такаааааааа, значи този път от Долни Чифлик за Бургас никак не ми е ясен,а никак не обичам да пътувам по пътища които не познавам.Така че лично аз си продължавам за Бяла,Обзор,и тн. Вие минавайте от там ако искате,ще се чакаме в Бургас. Също така от Сливен после Нова, и Стара Загора-среща с колегите на Метро,там ще е голяма лудница на паркингаколегите от Бургас и те са за Стара Загора.Незнам защо реши през Казънлък да се минава.
Утре 15:00 паркинга на техномаркет, който неможе навреме, а по-късно, да се обади, има оставени телефони назад в темата.

E34, E38
- mladi
- младши ентусиаст
-
- Кара: ИНТЕРЕСНО!
- Мечтае да кара: в гр.Толбухин :)
- Детайли за колата: В клуба на 20+
Айде бе колеги мат'риал,нещо...в Събота на язовира даже ми замириса на изгоряла гума!? 

ISTINSKI PRIATEL E NE TOZI,KOITO TI BARSHE SALZITE,A TOZI KOITO NE TE KARA DA PLACHESH!
В КАКЪВ СВЯТ ЖИВЕЕМ,ЩОМ ДА ВЪРНЕШ НЕЩО,КОЕТО НЕ ТИ ПРЕНАДЛЕЖИ Е ГОЛЯМ ПОДВИГ?
Тази събота най-вероятно ще дойда, надявам се утре колата да е готова.
1 час се мъчих да сваля дифа... като оставим на страна 30 минути чудене как да вдигна колата с 1 крик от 2-те страни, че на резервни гуми я подпирах... че на не знам си какво... както и да е стана. Само, че за 20 минути 2 болчета...
.. това добре, но като разбрах че трябва да завъртя кардана направо полудях вече.
На всичкото отгоре нямам ключ 18, а само 17 и 19...
Оттам викам един познат и отиваме в първия сервиз - "смяна на диференциала" - НЕ....
Втори сервиз - "трябва да се сваля целия мост, не ми се занимава"... аз целия мръсен, адски ме ядоса му викам, че искам да ми свали ДИФЕРЕНЦИАЛА, не МОСТА... седи ме гледа кат теле. Ще им скоча на сервизите.
Че тай де в 3-тия сервиз я взеха(познат)...
Едит: Авера се обади, БМВ-то готово.
Този е луд, аз 20 минути развивах 2 болта, той за 1 час го смени.
Ей СЕГА ЩЕ И ВЗЕМА АКЪЛАА!!!

Оттам викам един познат и отиваме в първия сервиз - "смяна на диференциала" - НЕ....

Че тай де в 3-тия сервиз я взеха(познат)...

Едит: Авера се обади, БМВ-то готово.

Ей СЕГА ЩЕ И ВЗЕМА АКЪЛАА!!!

- rosen.kolarov
- Старши ентусиаст
-
Колеги,
обърнете внимание на тази тема и дайте вашите заявки за събора
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=145708
обърнете внимание на тази тема и дайте вашите заявки за събора
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=145708
- mladi
- младши ентусиаст
-
Mалко по темата от колегата и малко извън нашата:Казвайте колеги кой мисли да участва в състезание на Калояново за да се знае колко стикера да се поръчват(казвайте,че не остана време)
Ако никой не се е заел(за сега) със задачата да поеме инициативата със поръчката на стикери и плакати,включително и тяхното разлепяне с удоволствие мога аз да поема тази работа
Сериозно кажете до довечера кой,ще иска да поеме инициативата или аз да се захващам и също,така дайте поръчки (ЛС) ако,ще имаме състезатели за бройката на стикерите(аз щях да съм 1-вият за два стикера но за жалост имам причини
поради които няма да мога да се пробвам дори на едно от състезанията) надявам се на сериозно отношение от страна на всички колеги от Добрич
Ако всичко е ок в Събота поръчката ще е при нас и тъкмо на време ,че съвпада със нашата сбирка(15.00ч.Техномаркет) и се надявам всички да се хванем да разлепиме плакатите
Хаде поне един да се престраши да изцапа колата си дали на драг ,дали на италианско...в Калояново,като състезател от Добрич
Да ме извинят Модераторите за отклонението но е за каузата все пак!

ISTINSKI PRIATEL E NE TOZI,KOITO TI BARSHE SALZITE,A TOZI KOITO NE TE KARA DA PLACHESH!
- ogi dog
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 530dA M-Individual
стикери и плакати
здравейте колеги, стикерите не са само за участници в състезанията,а за всички присъстващи автомобили на събора. така че си поръчайте колкото коли ще идвате и плакати да разлепите насам натам, да се знае за това дългоочаквано събитие. 

Добре бе Младенски това за сьстезателя от Добрич ми хареса,но просто няма кинти за да участвам,но ще присъствам!!!!! Относно темата за плакатите мисля че ще е добре ти да се заемеш поради липсата на Лазарони все пак той се занимаваше с тия неща!! Надявам се че никой няма да има нищо против,ти да заемеш временно функциите му!!! Надявам се че в събота ше се видим в уречения час 15:00..................
- mladi
- младши ентусиаст
-
Ок както се вижда никой не казва нищо,смисъл колко коли ще сме то е ясно,че състезатели от нашия град няма да има но поне да бяхте писали колко коли ще идват аз знам за сега за 2-само
!Значи всеки един може да поеме работата с плакатите и стикерите не е важно кой а е по-важно да се работи усърдно по въпроса!Благодаря на ''многото''
отзовали се по темата и въпроса ми по-горе...значи колегата ogi-dog е ясен отдавна той ще тръгва от Варна,Пламен ще тръгва от Добрич съответно и стикер за него за другите незнам!Поради тази причина ,ще поръчам дето се казва на ''око''стикери а плакати също по моя преценка и се надявам на колективност при разлепянето им из градът ни!Тази вечер поръчвам колкото толкова после да няма ''ееей ти що не се обади''еми ето по-публично казване от това...няма на къде,все пак благодаря на далите мнение по въпроса!Сори още веднъж към модераторите (толкова не съм се извинявал и на гаджето си) за отклонението но да потърпят още мъъъничко,всичко е заради благото все пак на най-великата марка и на нас самите 

- **Novobraneca
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 525 tds ЧЕРНАТА ПИЧЕЛОВКА
- Детайли за колата: С чио чипс :D
Еееееееееееее мене каде ме забраихте бре, само Пламен и ти ли ще ходите на събора? Аз ще лепя плакати давайте насам.
ШЕСТАКА СИ Е ШЕСТАК
[OO==[|][|]==OO] 
Продавам E39 523I на части viewtopic.php?f=15&t=206351&p=2266070#p2266070

Продавам E39 523I на части viewtopic.php?f=15&t=206351&p=2266070#p2266070
- justboy
- Олдскул фен
-
- Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
- Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)
mladi написа:Ок както се вижда никой не казва нищо,смисъл колко коли ще сме то е ясно,че състезатели от нашия град няма да има но поне да бяхте писали колко коли ще идват аз знам за сега за 2-само!Значи всеки един може да поеме работата с плакатите и стикерите не е важно кой а е по-важно да се работи усърдно по въпроса!Благодаря на ''многото''
отзовали се по темата и въпроса ми по-горе...значи колегата ogi-dog е ясен отдавна той ще тръгва от Варна,Пламен ще тръгва от Добрич съответно и стикер за него за другите незнам!Поради тази причина ,ще поръчам дето се казва на ''око''стикери а плакати също по моя преценка и се надявам на колективност при разлепянето им из градът ни!Тази вечер поръчвам колкото толкова после да няма ''ееей ти що не се обади''еми ето по-публично казване от това...няма на къде,все пак благодаря на далите мнение по въпроса!Сори още веднъж към модераторите (толкова не съм се извинявал и на гаджето си) за отклонението но да потърпят още мъъъничко,всичко е заради благото все пак на най-великата марка и на нас самите
Просто не сме се виждали отдавна, затова Младен е останал с грешно впечетление.
Иначе засега Драго, Калоян, Сашо(с червената Е30ка), Момчил и може би Никито, да се надяваме, тоест 2те коли са нормално запълнени, като другата кола ще е не безизвестната черна пичеловка

E34, E38