РУСЕ - Архив

Тук се дискутират срещите.

Модератори: mitaka7, Общи модератори

вълкодав
Аватар
Кара: go na 3ki :)

Мнение от RSxRacer » 09 Мар 2009, 21:17

svilgg написа:някой да има някви впечатления от бензиностанцията на Воден ... която вече е Лукойл ... първо кажете вие после ще кажа защо ...?

Баща ми зарежда само от там мондеото с нафта и няма грижи,аз ис-ката зареждах там с 95 също нямах грижи,Влади(Алианса) също доста често зарежда там и не ми е казвал да е имал проблеми...
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E46 320d 136
Мечтае да кара: e30 m3

Мнение от shengi » 09 Мар 2009, 22:28

Аз пък зареждам вече от Шела до Ялта там си е добър бенза .... поне мойта кола го харесва. Я кажете полигон молигон ходи ли някой там :)Кога колко часът ..... RsXRacer .... кога ще ти видя очите ;)

вълкодав
Аватар

Мнение от RSxRacer » 09 Мар 2009, 22:45

shengi написа:Аз пък зареждам вече от Шела до Ялта там си е добър бенза .... поне мойта кола го харесва. Я кажете полигон молигон ходи ли някой там :)Кога колко часът ..... RsXRacer .... кога ще ти видя очите ;)

събота сине,събота :D
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info
Изображение
Изображение

вълкодав
Аватар

Мнение от RSxRacer » 10 Мар 2009, 0:33

nesko написа:
RSxRacer написа:
shengi написа:Аз пък зареждам вече от Шела до Ялта там си е добър бенза .... поне мойта кола го харесва. Я кажете полигон молигон ходи ли някой там :)Кога колко часът ..... RsXRacer .... кога ще ти видя очите ;)

по пъдпъдъково време ли :mhihi:

Стига сте спамили ве!!!
www.bizzart.info
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: 97' E36 m43b18 sedan
Мечтае да кара: E34

Мнение от svilgg » 10 Мар 2009, 0:35

uCnaHeTcA написа:
nesko написа:никога не съм зареждал там но ако ти е бил гаден бенза може да е било единичен случай принципно на ЛУКОИЛ са добри горивата аз карам с такав и рядко с шЕЛАДЖИЙСКИ и разлика не виждам ;)

:no: Питай мене , аз щи кажа колко пъти ми свети Ламбдата от тия "добри горива на Лукойл" :D :winky:
Виж , ако говориш за 98, може да съм по-съгласен , ама 95 - чиста бозичка , само банички да продаваха и щяха да са Номер 1 :mhihi: :bgflag:

е тва е верния отговор ...
аве баси все си зареждам от ОМВ ама сега си взех една карта за лукойл и почнах да си зареждам от техните горива .. ок дотук добре
все зареждах или до метро или горе на бул.българия ...но сега се преместих да работя близо до Воден и все там ми се пада да зареждам ...
точно 2 пъти съм заредил досега от там,и то се набутвам да го пълня почти до горе ... ебаси какво е туй чудо дето го продават незнам ...
колата ама изобщо неиска да върви постоянно глъхне,кат й подам газ се чуди кво става па по някое време се сети да ттръгне .. сутрин прекъсва ... аве чудеса
взех да си мисля за обичайните проблеми ламбда сонда,дебитомер и ...абе нали се сещате ....
но си викам "абе я първо да пробвам да заредя от другаде ...ок...зареждам от ОМВ и познайте ... ебаси все едно нищо й няма на колата ... като чисто нова ;)

ся незнам ,неискамд а им осирам далаверката на тия там ... ама да кажеш веднъж се случило ОК...ама то 2 пъти .. и то с по 100 лева

аре аре стига вече ....
пък и най малкото се сещате баварците кви са претенции особенно от към горива ....

Потребител
Аватар

Мнение от Yorka » 11 Мар 2009, 16:53

RSxRacer написа:

Я кажете и на мене за събота :mhihi:
И кога се събирате... Уж на Форте от 20:00h... Защо последните няколко пъти минаваме от там към 20:30h, пък няма никой :?: :roll: За половин час ли свършва клуба вече ... :confused:
Мненията са като задниците - всички ги имаме, но не винаги е уместно да ги показваме!

Потребител
Аватар
Кара: по празниците :)

Мнение от SaInZ » 11 Мар 2009, 17:18

Yorka написа:
RSxRacer написа:

И кога се събирате... Уж на Форте от 20:00h... Защо последните няколко пъти минаваме от там към 20:30h, пък няма никой :?: :roll: За половин час ли свършва клуба вече ... :confused:

Понеделник никой не е казвал събота 8)

ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 М57Д30
Мечтае да кара: Е65

Мнение от pantzer3 » 11 Мар 2009, 20:06

Yorka написа:
RSxRacer написа:

В понеделник колега от 20:00ч. - и като отидеш на форте, слизаш по стъпалата долу! :winky:
Изображение Изображение Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: му се шейната на дядо коледа
Мечтае да кара: самолет с 4 гуми и емблема на BMW

Мнение от nesko » 13 Мар 2009, 9:01

uCnaHeTcA написа:
nesko написа:никога не съм зареждал там но ако ти е бил гаден бенза може да е било единичен случай принципно на ЛУКОИЛ са добри горивата аз карам с такав и рядко с шЕЛАДЖИЙСКИ и разлика не виждам ;)

:no: Питай мене , аз щи кажа колко пъти ми свети Ламбдата от тия "добри горива на Лукойл" :D :winky:
Виж , ако говориш за 98, може да съм по-съгласен , ама 95 - чиста бозичка , само банички да продаваха и щяха да са Номер 1 :mhihi: :bgflag:
кога искаш да отидем на лукойл аз ша заредя 95 а ти зареди 98 или 100 на шела и да ти покажа колко не ти вари колата с уж по хубавия бензин и моята как вари с гадното 95 ;)
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: по празниците :)

Мнение от SaInZ » 13 Мар 2009, 11:45

nesko написа:
uCnaHeTcA написа:

кога искаш да отидем на лукойл аз ша заредя 95 а ти зареди 98 или 100 на шела и да ти покажа колко не ти вари колата с уж по хубавия бензин и моята как вари с гадното 95 ;)

спокойно малко мн си се превазбудил да не е почнала червената "стрела" да се засилва много :mrgreen:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 2.5I / е36 2.0I / е34 2.5IA

Мнение от djoni82 » 13 Мар 2009, 13:18

То от лукойл до лукойл има разлика ве колеги ;) .Аз лично зареждам само от лукойла личния си автомобил и служебната и съм много доволен спрямо други бензиностанции
Изображение
В РАЯ има повече удобства,но в АДА компанията е по Готина!!!!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от uCnaHeTcA » 13 Мар 2009, 13:30

nesko написа:кога искаш да отидем на лукойл аз ша заредя 95 а ти зареди 98 или 100 на шела и да ти покажа колко не ти вари колата с уж по хубавия бензин и моята как вари с гадното 95 ;)

Чакай ся, аз нищо не съм казал за вървенето на колата , наЛ :winky: А казах , че няколко пъти ми светва лампата за ламбдата от 95 на Лукойл и малко след като сипя от друг бензин , си изгася , сеш се защо :winky:
П.С. А това с показването колко не ми върви колата , ще го измислим кога ще ми покажеш, не бой се :winky: :driving: :have one:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: му се шейната на дядо коледа
Мечтае да кара: самолет с 4 гуми и емблема на BMW

Мнение от nesko » 13 Мар 2009, 14:12

uCnaHeTcA написа:
nesko написа:кога искаш да отидем на лукойл аз ша заредя 95 а ти зареди 98 или 100 на шела и да ти покажа колко не ти вари колата с уж по хубавия бензин и моята как вари с гадното 95 ;)

Чакай ся, аз нищо не съм казал за вървенето на колата , наЛ :winky: А казах , че няколко пъти ми светва лампата за ламбдата от 95 на Лукойл и малко след като сипя от друг бензин , си изгася , сеш се защо :winky:
П.С. А това с показването колко не ми върви колата , ще го измислим кога ще ми покажеш, не бой се :winky: :driving: :have one:
когато кажеш един път из града ти показах и пак може нали знаеш колко съм примерен шофер из града а за лампата дали колата не е направена за 95+ а не за мин.95 има разлика голяма ако е за 95+ и караш с 95 който из бг едвали е 95 ;) и като заредиш98 или 100 се едно си заредил 95 или 98 :winky:
ари беги си караш с включено АСЦ и не се пали :nono:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от REMUS » 13 Мар 2009, 15:01

И к`во общо има сондата с качеството на бензина :roll:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 320d,Е46 М3
Мечтае да кара: E46 M3 Touring

Мнение от Cherenz » 13 Мар 2009, 15:12