РУСЕ - Архив
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
svilgg написа:някой да има някви впечатления от бензиностанцията на Воден ... която вече е Лукойл ... първо кажете вие после ще кажа защо ...?
Баща ми зарежда само от там мондеото с нафта и няма грижи,аз ис-ката зареждах там с 95 също нямах грижи,Влади(Алианса) също доста често зарежда там и не ми е казвал да е имал проблеми...
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

- shengi
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320d 136
- Мечтае да кара: e30 m3
Аз пък зареждам вече от Шела до Ялта там си е добър бенза .... поне мойта кола го харесва. Я кажете полигон молигон ходи ли някой там
Кога колко часът ..... RsXRacer .... кога ще ти видя очите 

- RSxRacer
- вълкодав
-
shengi написа:Аз пък зареждам вече от Шела до Ялта там си е добър бенза .... поне мойта кола го харесва. Я кажете полигон молигон ходи ли някой тамКога колко часът ..... RsXRacer .... кога ще ти видя очите
събота сине,събота

20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

- RSxRacer
- вълкодав
-
nesko написа:по пъдпъдъково време лиRSxRacer написа:shengi написа:Аз пък зареждам вече от Шела до Ялта там си е добър бенза .... поне мойта кола го харесва. Я кажете полигон молигон ходи ли някой тамКога колко часът ..... RsXRacer .... кога ще ти видя очите
събота сине,събота
Стига сте спамили ве!!!
www.bizzart.info

www.bizzart.info

- svilgg
- ентусиаст
-
- Кара: 97' E36 m43b18 sedan
- Мечтае да кара: E34
uCnaHeTcA написа:nesko написа:никога не съм зареждал там но ако ти е бил гаден бенза може да е било единичен случай принципно на ЛУКОИЛ са добри горивата аз карам с такав и рядко с шЕЛАДЖИЙСКИ и разлика не виждам
Питай мене , аз щи кажа колко пъти ми свети Ламбдата от тия "добри горива на Лукойл"
![]()
![]()
Виж , ако говориш за 98, може да съм по-съгласен , ама 95 - чиста бозичка , само банички да продаваха и щяха да са Номер 1![]()
е тва е верния отговор ...
аве баси все си зареждам от ОМВ ама сега си взех една карта за лукойл и почнах да си зареждам от техните горива .. ок дотук добре
все зареждах или до метро или горе на бул.българия ...но сега се преместих да работя близо до Воден и все там ми се пада да зареждам ...
точно 2 пъти съм заредил досега от там,и то се набутвам да го пълня почти до горе ... ебаси какво е туй чудо дето го продават незнам ...
колата ама изобщо неиска да върви постоянно глъхне,кат й подам газ се чуди кво става па по някое време се сети да ттръгне .. сутрин прекъсва ... аве чудеса
взех да си мисля за обичайните проблеми ламбда сонда,дебитомер и ...абе нали се сещате ....
но си викам "абе я първо да пробвам да заредя от другаде ...ок...зареждам от ОМВ и познайте ... ебаси все едно нищо й няма на колата ... като чисто нова

ся незнам ,неискамд а им осирам далаверката на тия там ... ама да кажеш веднъж се случило ОК...ама то 2 пъти .. и то с по 100 лева
аре аре стига вече ....
пък и най малкото се сещате баварците кви са претенции особенно от към горива ....
RSxRacer написа:shengi написа:Аз пък зареждам вече от Шела до Ялта там си е добър бенза .... поне мойта кола го харесва. Я кажете полигон молигон ходи ли някой тамКога колко часът ..... RsXRacer .... кога ще ти видя очите
събота сине,събота
Я кажете и на мене за събота

И кога се събирате... Уж на Форте от 20:00h... Защо последните няколко пъти минаваме от там към 20:30h, пък няма никой

Мненията са като задниците - всички ги имаме, но не винаги е уместно да ги показваме!
- SaInZ
- Потребител
-
- Кара: по празниците :)
Yorka написа:RSxRacer написа:shengi написа:Аз пък зареждам вече от Шела до Ялта там си е добър бенза .... поне мойта кола го харесва. Я кажете полигон молигон ходи ли някой тамКога колко часът ..... RsXRacer .... кога ще ти видя очите
събота сине,събота
И кога се събирате... Уж на Форте от 20:00h... Защо последните няколко пъти минаваме от там към 20:30h, пък няма никой![]()
За половин час ли свършва клуба вече ...
Понеделник никой не е казвал събота

- pantzer3
- ентусиаст
-
- Кара: Е39 М57Д30
- Мечтае да кара: Е65
Yorka написа:RSxRacer написа:shengi написа:Аз пък зареждам вече от Шела до Ялта там си е добър бенза .... поне мойта кола го харесва. Я кажете полигон молигон ходи ли някой тамКога колко часът ..... RsXRacer .... кога ще ти видя очите
събота сине,събота
И кога се събирате... Уж на Форте от 20:00h... Защо последните няколко пъти минаваме от там към 20:30h, пък няма никой![]()
За половин час ли свършва клуба вече ...
В понеделник колега от 20:00ч. - и като отидеш на форте, слизаш по стъпалата долу!

- nesko
- старши ентусиаст
-
- Кара: му се шейната на дядо коледа
- Мечтае да кара: самолет с 4 гуми и емблема на BMW
кога искаш да отидем на лукойл аз ша заредя 95 а ти зареди 98 или 100 на шела и да ти покажа колко не ти вари колата с уж по хубавия бензин и моята как вари с гадното 95uCnaHeTcA написа:nesko написа:никога не съм зареждал там но ако ти е бил гаден бенза може да е било единичен случай принципно на ЛУКОИЛ са добри горивата аз карам с такав и рядко с шЕЛАДЖИЙСКИ и разлика не виждам
Питай мене , аз щи кажа колко пъти ми свети Ламбдата от тия "добри горива на Лукойл"
![]()
![]()
Виж , ако говориш за 98, може да съм по-съгласен , ама 95 - чиста бозичка , само банички да продаваха и щяха да са Номер 1![]()

- SaInZ
- Потребител
-
- Кара: по празниците :)
nesko написа:кога искаш да отидем на лукойл аз ша заредя 95 а ти зареди 98 или 100 на шела и да ти покажа колко не ти вари колата с уж по хубавия бензин и моята как вари с гадното 95uCnaHeTcA написа:nesko написа:никога не съм зареждал там но ако ти е бил гаден бенза може да е било единичен случай принципно на ЛУКОИЛ са добри горивата аз карам с такав и рядко с шЕЛАДЖИЙСКИ и разлика не виждам
![]()
![]()
спокойно малко мн си се превазбудил да не е почнала червената "стрела" да се засилва много

- djoni82
- младши ентусиаст
-
- Кара: e36 2.5I / е36 2.0I / е34 2.5IA
То от лукойл до лукойл има разлика ве колеги
.Аз лично зареждам само от лукойла личния си автомобил и служебната и съм много доволен спрямо други бензиностанции

В РАЯ има повече удобства,но в АДА компанията е по Готина!!!!
nesko написа:кога искаш да отидем на лукойл аз ша заредя 95 а ти зареди 98 или 100 на шела и да ти покажа колко не ти вари колата с уж по хубавия бензин и моята как вари с гадното 95
Чакай ся, аз нищо не съм казал за вървенето на колата , наЛ

П.С. А това с показването колко не ми върви колата , ще го измислим кога ще ми покажеш, не бой се

- nesko
- старши ентусиаст
-
- Кара: му се шейната на дядо коледа
- Мечтае да кара: самолет с 4 гуми и емблема на BMW
когато кажеш един път из града ти показах и пак може нали знаеш колко съм примерен шофер из града а за лампата дали колата не е направена за 95+ а не за мин.95 има разлика голяма ако е за 95+ и караш с 95 който из бг едвали е 95uCnaHeTcA написа:nesko написа:кога искаш да отидем на лукойл аз ша заредя 95 а ти зареди 98 или 100 на шела и да ти покажа колко не ти вари колата с уж по хубавия бензин и моята как вари с гадното 95
Чакай ся, аз нищо не съм казал за вървенето на колата , наЛА казах , че няколко пъти ми светва лампата за ламбдата от 95 на Лукойл и малко след като сипя от друг бензин , си изгася , сеш се защо
![]()
П.С. А това с показването колко не ми върви колата , ще го измислим кога ще ми покажеш, не бой се![]()
![]()

ари беги си караш с включено АСЦ и не се пали

- Cherenz
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320d,Е46 М3
- Мечтае да кара: E46 M3 Touring
REMUS написа:И к`во общо има сондата с качеството на бензина
То май ще излезе,че свети АСЦто а не сондата