сбирки във Варна

Тук се дискутират срещите.

Модератори: mitaka7, Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от DK krasi » 26 Окт 2006, 16:55

van_ko написа:Еееееее най-накрая раздвижване,какво правите,какво стана снощи на магистралата?
да беше останал да видиш :lol:

Музикално деформиран
Аватар
Кара: 330ci

Мнение от Icco » 26 Окт 2006, 19:45

Днес ще пропусна :(

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 520i Vanos и Е60 525i
Мечтае да кара: F10

Мнение от Runner » 27 Окт 2006, 0:10

Айде честито, Иво :) Дай малко инфо за колата. Снимков материал също се приема ;) Аз няма да мога да я видя в близките две седмици, щото малко съм затруднен в ходенето, ама си правих дрифтове с количката в Спешното преди малко ;) :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 27 Окт 2006, 1:23

Runner написа:Айде честито, Иво :) Дай малко инфо за колата. Снимков материал също се приема ;) Аз няма да мога да я видя в близките две седмици, щото малко съм затруднен в ходенето, ама си правих дрифтове с количката в Спешното преди малко ;) :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Ти пък как се подреди :?:
А инфо за колата на Иво :arrow: има какво да се прави по нея- не е като да няма, но не е нищо страшно. Най-важното е, че доста прилично понавървява като за годинките си.

Иво, със здраве да си я караш и само задни гуми да и сменяш :twisted:
Изображение
Изображение

Е53 Фанатик
Аватар
Кара: xDrive

Мнение от BMW-X5 » 27 Окт 2006, 4:01

ms написа:Ти пък как се подреди :?:

Гонил е някоя мадама или някое БМВ ;)
Ванко скорошно оздравяване ти пожелавам ,че да можеш здраво да стъпваш на съединителя само баща ти да не разбере :P
Иво честито за новата придобивка само положителни емоции с нея и много гума по асфалта да оставиш ;)
ms написа:Иво, със здраве да си я караш и само задни гуми да и сменяш :twisted:

А и предни и предни мисли и за Краси Корадото
:mhihi: :mhihi:

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 27 Окт 2006, 6:39

BMW-X5 написа:
Гонил е някоя мадама или някое БМВ ;)

А бе той Ванко след някое гадже е бягал като се е контузил :mhihi: Но то ако не се гонят мадамите как да го огрее човек... Ванко, другият път да внимаваш повече като ги гониш- мадамите като бягат си мислят "Дали не бягам много бързо :?: Да взема да намаля, че иначе няма да ме хване" :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от BraZeN » 27 Окт 2006, 9:46

И така , вчера направихме договора за продажбата на колата . Това беше момента , който чаках за да го обявя офицялно и тука . Снощи нямах време и сега влизам и гледам че вие вече всички знаете . Както и да е ! Вече го обявявам офицялно - горд собственик съм на Е21 . Мерси на всички за хубавите пожелания ;) :!: Колата в момента е пред бокса щото има спешна нужда от един спирачен апарат , за което очаквам съдействие от Vipers - да взема от него една донорка . Иначе проблеми има доста , но нищо фатално . Ако успеем да докараме другата е21 за донор пред бокса достатъчно бързо се надявам още утре всички присъстващи на офицялната сбирка да я видят .

На Ванката : сори мой обаче нямам цифров фотоапарат и докато намеря и да кача снимки тука се надявам ти вече да си се оправил ! В тази връзка - и аз не знам как си се подредил така , но ти пожелавам много бързо оздравяване , че така не е работа ;) :!:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 520i Vanos и Е60 525i
Мечтае да кара: F10

Мнение от Runner » 27 Окт 2006, 12:34

Миленчо оцели правилния отговор :mhihi: А Тошко почти, тя мадамата си пада по БМВта и си е хаpесала едно Z4 Roadster :mhihi: Каквото и да мине вика "Z4 е по-хубаво" 8) То аз бях у тях като ме взе ескорта :mhihi: Явно съм заразен за околните :mhihi:

Иво, дай поне ВИН да я видим, щото нищо не казваш за мотора и т.н. Айде, че ме яде любопитството :twisted: А относно снимките да ти дам едно апаратче за някой друг шот?

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от DK krasi » 27 Окт 2006, 13:08

Runner написа:Миленчо оцели правилния отговор :mhihi: А Тошко почти, тя мадамата си пада по БМВта и си е хаpесала едно Z4 Roadster :mhihi: Каквото и да мине вика "Z4 е по-хубаво" 8) То аз бях у тях като ме взе ескорта :mhihi: Явно съм заразен за околните :mhihi:

Иво, дай поне ВИН да я видим, щото нищо не казваш за мотора и т.н. Айде, че ме яде любопитството :twisted: А относно снимките да ти дам едно апаратче за някой друг шот?

знам ,че нямате търпение :arrow: но аз бях първият щастлив навигатор на Иво като дрифти на полигона :clap: за начало добре се справя :yes:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от DK krasi » 27 Окт 2006, 13:29

Icco® написа:Днес ще пропусна :(

аве това момче маи маи не си пие хапчетата ,ама тои не спря да се върти :help: взех да се претеснявам да нему стане лошо :( де да знам може пък да му е гот :mhihi: :mhihi: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от DK krasi » 28 Окт 2006, 8:45

тази неделя даси направим авто поход :?: А днес дрифт :?: чакам ваши мнения ;) :driving:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от van_ko » 28 Окт 2006, 10:35

Краси дрифта е ясен,относно авто похода имаш ли нещо впредвид? :bgflag:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Vipers » 28 Окт 2006, 10:45

Алооооооо. Довечера къде ще бъде сбирката щото не съм идвал отдавна

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от DK krasi » 28 Окт 2006, 10:46

van_ko написа:Краси дрифта е ясен,относно авто похода имаш ли нещо впредвид? :bgflag:

завоите на Осеново :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Vipers » 28 Окт 2006, 10:46

звъннете по тлф че съм на работа :twisted:

ПредишнаСледваща

Назад към Събори/Мероприятия