СОФИЯ - Е36 архив
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- djvisage
- младши ентусиаст
-
- Кара: Ford Galaxy
- Мечтае да кара: ///M
А къде точно е този хотел? Някой от студентски град ще ходи ли тая седмица и ако може да тръгна с него?
THE POWER IS NOTHING WITHOUT CONTROL!!!

- BMW дизайн
- ентусиаст
-
- Кара: икономично
- Мечтае да кара: на 1.2лв/л бензин
BMW дизаин написа:За хората който незнаят къде се намира това е зеленото каре в ляво от червената точка

- BMW дизайн
- ентусиаст
-
Бирите отидоха където им е мястото
видехте бира и се почна това си е било уговорка между SKISA и МИШЕЛ

- M.Velichkov
- ентусиаст
-
- Кара: ретро ръжди
е аде де.последния дошъл в неделя отива за бира 

Айде да играем на една игра. Казва се "върви на майната си". Ти си пръв.......
- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
moksika написа:е аде де.последния дошъл в неделя отива за бира
Другата неделя ще ги "замериме" колите де!
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
- PRADO
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: най-убавата....
здравеите колеги,има ли желаещи да се присъедините към нас в събота да си направим едно шоу заедно....ето го мястото
http://vbox7.com/play:3cb849e7
малка писта в страни от пътя и може да си правим каквото си искаме.ако имате желание пишете лс да ви кажа часа и мястото на срещата.....
поздрави от перник
http://vbox7.com/play:3cb849e7
малка писта в страни от пътя и може да си правим каквото си искаме.ако имате желание пишете лс да ви кажа часа и мястото на срещата.....

everything you say,can and will be used against to you....so shut up and drive ........
- lowrider
- ентусиаст
-
- Кара: DUB bimmer down the road in style
неделя най-после ще дойда пак, ама съм с е30 за момента, че на моята принцеса и правят някои корекции
До колегата от Перник: Това пистата до Слаковци ли е, ако да, готина е пистата за драг и барбекю, обаче асфалта е много груб и за друго не е приятен, идеята е добра, аз съм навит по принцип да си спретнем мохабетчето, но тази събота е дрифта в Плевен и ще съм там, а и последно като ходихме на Слаковци, дойде една патрулка и казаха, че трябва да платим за ползване на пистата бла, бла и ни забраниха всякакви дръпкии и щуротии с колите, та наблегнахме на скарата

До колегата от Перник: Това пистата до Слаковци ли е, ако да, готина е пистата за драг и барбекю, обаче асфалта е много груб и за друго не е приятен, идеята е добра, аз съм навит по принцип да си спретнем мохабетчето, но тази събота е дрифта в Плевен и ще съм там, а и последно като ходихме на Слаковци, дойде една патрулка и казаха, че трябва да платим за ползване на пистата бла, бла и ни забраниха всякакви дръпкии и щуротии с колите, та наблегнахме на скарата

Последна промяна lowrider на 19 Мар 2009, 3:19, променена общо 1 път
Влаев made me do it…
силиконките да барам
шестаците да карам
силиконките да барам
шестаците да карам
- BMW дизайн
- ентусиаст
-
Идеяата е добра за съвмесна среща с групата от перник но ще е добре и да е на място където може д се правят щуротий 

- PRADO
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: най-убавата....
lowrider написа:неделя най-после ще дойда пак, ама съм с е30 за момента, че на моята принцеса и правят някои корекции
До колегата от Перник: Това пистата до Слаковци ли е, ако да, готина е пистата за драг и барбекю, обаче асфалта е много груб и за друго не е приятен, идеята е добра, аз съм навит по принцип да си спретнем мохабетчето, но тази събота е дрифта в Перник и ще съм там, а и последно като ходихме на Слаковци, дойде една патрулка и казаха, че трябва да платим за ползване на пистата бла, бла и ни забраниха всякакви дръпкии и щуротии с колите, та наблегнахме на скарата
колега да ти кажа, лично ченгетата от брезник ни упътиха на там.да точно за тази писта става въпрос и никои не ни притеснява в рамките на един час,правихме си каквото си поискаме,а по принцип сбирката е на спирка метал,но за часа ще се уточним утре и ще ви кажа.елате и ще се разберем какво ще правим......
п.с. за какъв дрифт в перник,че нищо не сме чули за това
-
- Кара: DUB bimmer down the road in style
TuNero написа:lowrider написа:неделя най-после ще дойда пак, ама съм с е30 за момента, че на моята принцеса и правят някои корекции
До колегата от Перник: Това пистата до Слаковци ли е, ако да, готина е пистата за драг и барбекю, обаче асфалта е много груб и за друго не е приятен, идеята е добра, аз съм навит по принцип да си спретнем мохабетчето, но тази събота е дрифта в Перник и ще съм там, а и последно като ходихме на Слаковци, дойде една патрулка и казаха, че трябва да платим за ползване на пистата бла, бла и ни забраниха всякакви дръпкии и щуротии с колите, та наблегнахме на скарата
колега да ти кажа, лично ченгетата от брезник ни упътиха на там.да точно за тази писта става въпрос и никои не ни притеснява в рамките на един час,правихме си каквото си поискаме,а по принцип сбирката е на спирка метал,но за часа ще се уточним утре и ще ви кажа.елате и ще се разберем какво ще правим......
п.с. за какъв дрифт в перник,че нищо не сме чули за това
шестаците да карам
силиконките да барам
шестаците да карам
- saseda
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe
- Мечтае да кара: M3 AC Schnitzer
- Детайли за колата: 316i Coupe/E36/M43/сребрист металик/лети джанти 16 -ки
Кога са сбирките? Само в неделя, пред Кемпински ли, или и други дни също?
Аз съм с Е36 и много искам да дойда
От Левски-Г съм, ако има някой от тук може да ходиме заедно на там 
Аз съм с Е36 и много искам да дойда

BMW - правилната марка!
- BMW дизайн
- ентусиаст
-