BMW Power - на море
Модератори: mitaka7, Общи модератори
58 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Mishel_Vaian
- ИС-пушил ентусиаст
-
- Кара: С 601 Трабант И С БМВ 318
- Мечтае да кара: Ферари ф 40
- Детайли за колата: Малко е счупена , но и предстои реставрация
Ей нямам търпение да се съберем пак . Айде че ми се насабра много имам повод за разпускане 

My life is all I have ...
Не е важно какво БМВ караш а доколко си ентусиаст ...
Не е важно какво БМВ караш а доколко си ентусиаст ...
- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
- Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
- Мечтае да кара: и да е жив и здрав!
Аре казвайте какво мислите! Аз съм ЗА! 

<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
И аз съм за! Ако искате може да се заключи тази тема и в една нова в която първото мнение да е информацията дадена от Маги всички желаещи ще могат да се запишат и да кажат колко места искат. Как предлагате да става записването - с превеждане на пари на някой от морските ни колеги или направо на собствениците на бунгалата?

- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
..
по добре ще е от секи град да се избере един 4овек и той да сабира парите от желаещите примерно по збирките
- D_U_D_E_
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 TDS
- Мечтае да кара: M5 с гуми за горене
- Icco
- Музикално деформиран
-
- Кара: 330ci
- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
- Кара: ниско на земята
Според мен да се направи нова тема както предложи Ексайтъра и там да се почне един списък кой колко легла иска както правихме за Карандила и да имаме ориентировъчна бройка с хората и ако трябва да се запазват и другите бунгала... А вече като наближи времето от всеки град да се съберат парички и да се пусне едно капаро и да ни ги пазят 

- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
..
SuPeR_FLY написа:Според мен да се направи нова тема както предложи Ексайтъра и там да се почне един списък кой колко легла иска както правихме за Карандила и да имаме ориентировъчна бройка с хората и ако трябва да се запазват и другите бунгала... А вече като наближи времето от всеки град да се съберат парички и да се пусне едно капаро и да ни ги пазят

- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
Re: ..
bavareca_86 написа:абе една малка групи4ка ве4е пихме на моретопозбрахме се малко,ина4е за 1,2 и 3 август сам навит щот пак ще сам там,поздрави на тез дет се видяхме и на тез дет не се
![]()
На 25,26,27.....1,2,3ти пак съм там, ако имаш път драсни един ЛС да видиме колко кръга правят БИМИТЕ на кръговото на Несебър

Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
а патрулката дет седи малко след кръговото кво ще я правимhemicharger написа:bavareca_86 написа:абе една малка групи4ка ве4е пихме на моретопозбрахме се малко,ина4е за 1,2 и 3 август сам навит щот пак ще сам там,поздрави на тез дет се видяхме и на тез дет не се
![]()
На 25,26,27.....1,2,3ти пак съм там, ако имаш път драсни един ЛС да видиме колко кръга правят БИМИТЕ на кръговото на Несебър

SuPeR_FLY написа:Според мен да се направи нова тема както предложи Ексайтъра и там да се почне един списък кой колко легла иска както правихме за Карандила и да имаме ориентировъчна бройка с хората и ако трябва да се запазват и другите бунгала... А вече като наближи времето от всеки град да се съберат парички и да се пусне едно капаро и да ни ги пазят
И аз съм за!
- Гост
-
bavareca_86 написа:а патрулката дет седи малко след кръговото кво ще я правим
Ти минаваш под носа им с Яга с 20км/ч, ама както е в момента - без номер, стоп и т.н. - след това докато те хванат - ние отцепваме кръговото...

- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
58 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4