Седмични сбирки в София. Дискусия за ново място.

Тук се дискутират срещите.

Модератори: mitaka7, Общи модератори

FiRe WaLK WiTh Me !
Аватар
Кара: винаги с усмивка :)
Детайли за колата: 316is touring - Виолетка

Мнение от SpUd3r » 16 Апр 2008, 15:14

Еми до колкото разбрах при тази бензиностанция, самото място за паркиране и заведението били зад самата сграда и далеч от колонките, така че не би трябвало да има проблеми ;)
Tux0 Ca !
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: е34 520

Мнение от genezis » 16 Апр 2008, 15:23

///sasho

ок колега съгласен съм,но мислиш ли,че при наличието на голям паркинг няма да има някой който да не успее да устиска на изкушението .
ще идем там,тая тема ще се заключи,щото проблема ще е решен и след седмица две айде месец,шак ще се отключи и отново ще мъдрим каде да идем...
ок съгласен съм и с друго,цените на горивата найстина вече граничат с лудост и трябва на всеички да е максимално удобно ( да винаги ще има недоволни ) но какви алтернативи имаме пред нас в момента ?!
нетрябва да е бензиностанция щото "селянията ще е с нас навсякаде"
нетрябва да е в Ж.К. че " бабката ще скочи от терасата с бастун в ръка викайки по трима на игла"
обаче трябва да е в центъра за да е удобно на всички....
лично аз невиждам подобно място кадето няма да пречим на хората в наща малка и китна София дето вече и площатки за децата не останаха всичко се застрои...
единствената алтернатива която може да доведе до нови и сериозни збирки на столичани е някаде в покрайнините,да ще има ощетени и такива който ще са по доволни други ще идват и пеша даже,че ще им е под носа,но аз лично невиждам варянт за излизане от ситуацията по друг начин

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ///sasho » 16 Апр 2008, 15:31

Стига бе човек , мислиш ли за тия колеги , които живеят от другата страна на София , дали ще е удобно да ходят до там. Мисля , че си имаме една сбирка в квартал , защо трябва да има още една квартална. Виждаш колко БМВ-та идват в "Дружба" и виждаш колко на "ЕКО" , разликата е голяма.Все пак ако сбирката е в центъра , никой няма да мрънка , че му е далече. Разгледайте пак мястото , мисля , че по-добро място , по-безопасно , с толкова възможни заведения в центъра няма.
Не мисля , че ще има причина някой да ни гони от там , защото паркинга е обществен и не е забранен за ползване.

Обозначения:
Червен кръг - паркинга
Червени квадрати - пицарията , кафенето , бирарията
Зелени квадрати - Двете къщички , от които се продава бира , безалкохолни , скара и т.н.
Лилав квадрат - детска площатка

Изображение
Последна промяна ///sasho на 16 Апр 2008, 15:33, променена общо 1 път

Потребител
Аватар
Кара: e90 330d вече не кара що я гепиха
Мечтае да кара: е21

Мнение от hackon » 16 Апр 2008, 15:31

Аз съм за стадиона мястото е страхотно. Предлагам да се пусне един глас за да се стигне до някакво решение.
Човек се учи докато е жив...????

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 16 Апр 2008, 15:36

genezis написа:///sasho

ок колега съгласен съм,но мислиш ли,че при наличието на голям паркинг няма да има някой който да не успее да устиска на изкушението .
ще идем там,тая тема ще се заключи,щото проблема ще е решен и след седмица две айде месец,шак ще се отключи и отново ще мъдрим каде да идем...
ок съгласен съм и с друго,цените на горивата найстина вече граничат с лудост и трябва на всеички да е максимално удобно ( да винаги ще има недоволни ) но какви алтернативи имаме пред нас в момента ?!
нетрябва да е в Ж.К. че " бабката ще скочи от терасата с бастун в ръка викайки по трима на игла"
лично аз невиждам подобно място кадето няма да пречим на хората в наща малка и китна София дето вече и площатки за децата не останаха всичко се застрои...
единствената алтернатива която може да доведе до нови и сериозни збирки на столичани е някаде в покрайнините,да ще има ощетени и такива който ще са по доволни други ще идват и пеша даже,че ще им е под носа,но аз лично невиждам варянт за излизане от ситуацията по друг начин

Още един човек да говори с мойте думи, ама поне повечето да ги прочетат и да се съглсят, щото място НЯМА. Няма начин и дъшата в рая и кура до края, все някой ще мрънка, дано да са по-малко народ, но в крайна сметка, ако искаме да имаме сбирки, трябва да правиме и жертви. Хубавото на това, ако сбирките са по-далеч е това, че изпосняците няма да идват, а обикновенно те правят простотиите. Позанавам доста народ, които не влизат във форума, но идват по сбирки и те просто не знаят за изписаните редове за реда на бензиностанцията, като сме по-далеч, такива хора ще са по-малко и респективно качеството на феновете ходещи по сбирки, ще качи драстично.

ентусиаст
Аватар
Кара: е34 520

Мнение от genezis » 16 Апр 2008, 15:40

sonny написа:
genezis написа:///sasho

Още един човек да говори с мойте думи, ама поне повечето да ги прочетат и да се съглсят, щото място НЯМА. Няма начин и дъшата в рая и кура до края, все някой ще мрънка, дано да са по-малко народ, но в крайна сметка, ако искаме да имаме сбирки, трябва да правиме и жертви. Хубавото на това, ако сбирките са по-далеч е това, че изпосняците няма да идват, а обикновенно те правят простотиите. Позанавам доста народ, които не влизат във форума, но идват по сбирки и те просто не знаят за изписаните редове за реда на бензиностанцията, като сме по-далеч, такива хора ще са по-малко и респективно качеството на феновете ходещи по сбирки, ще качи драстично.
:yes: :yes:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ///sasho » 16 Апр 2008, 15:45

sonny
Идвал ли си на сбирката в "Дружба"? Там 70% от колите са какви ли не , но не и БМВ , а на "ЕКО" 99% са само БМВ. Ако сбирката се премести някъде в покрайнините ще се получи същото като в "Дружба", ще е пълно с квартални рейсъри. Само , че и повечето фенове с БМВ-та няма да дойдат , а ще си останат истинските фенове с всички от околноста където е сбирката.

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 16 Апр 2008, 15:46

аз съм навит за къде да е...!само сбирка да има!
"...да ви кажа честно аз почвам да се навивам за "амбасадор"!! не че в гранд-хотела нещо ,ама...!" :mhihi: :mhihi:
откъс от "Оркестър без име"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: само по празници

Мнение от Wolfen » 16 Апр 2008, 16:26

Много ми хареса предложението за стадион В. Левски. Централно място, голям паркинг и на мен ми е близичко ;) Харно, харно...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 528iA

Мнение от IAV » 16 Апр 2008, 18:49

Идеята за паркинга на стадиона не е лоша но искам да ви кажа че след 3 тото изфорсиране и първия донът няма да можеме да си тръгнеме дни от там ,защото ще се съберат поне 3 патрулки викнати от пешаците в парка!
Просто мястото на сбирката ако е в центъря трябва да е някое забравено от бога място-а такова няма на удобно място!
А вариянта за първи километър не е никак лоша ,паркинга е зад сградата и е доста голям,но пък и караулката е доста близо и може пак да стане фал! Докато не спрът изцепките на сбирките място няам да си намерим!
Сещам се за един вариянт -между панчарево икокаляне има един огромен паркинг на който преди години имаше събор но пък там няма заведения никакви около него! :dunno:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ///sasho » 16 Апр 2008, 18:56

Затова момчета , ако се събираме на паркинга между стадион "Васил Левски" и езерото "Ариана" , на който му се правят много дрифтове и бърнаути може да използва водните колела в езрото за тази цел , за да не ни изгонат всички заради него. :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 528iA

Мнение от IAV » 16 Апр 2008, 19:17

е надали има сила която да спре всички който са свикнали да са център на внуманието!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от NStorm » 16 Апр 2008, 21:09

Само една бърза идея - Къде си правят сбирките другите автомобилни клубове? Що не използваме някое тяхно място? Мисля, че Хонда клуб са на борсата в Слатина..., може да се провери другите къде са се настанили и дали имат подобни проблеми.. :roll:
21/02/08...speechless

Дружба Дринк Тийм
Аватар
Кара: Само на БИРА !

Мнение от dizle » 16 Апр 2008, 21:36

NStorm написа:Само една бърза идея - Къде си правят сбирките другите автомобилни клубове? Що не използваме някое тяхно място? Мисля, че Хонда клуб са на борсата в Слатина..., може да се провери другите къде са се настанили и дали имат подобни проблеми.. :roll:

там сме всеки вторник ;) не мисля че е добра идея за слатина, но пък на дружба тиим ни е близко :mhihi: :mhihi: :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от TiGoNiSh » 16 Апр 2008, 22:03

Като искамЕ забравено място от Бога що не отидем на битака,дето е в Орландовци,верно доста е странно мястото,но пък е доста обширно (и доста дупчесто :mhihi: ) малко кофти се стига до там,но е насред полето и не ми се вярва някой от квартала да мранка толкоз.Само предлагам,без критики,аз там съм се въртял,доста е голямо и е асвалтирано.Но пък едва ли ще е удобно за всички...

ПредишнаСледваща

Назад към Събори/Мероприятия