Седмични сбирки в София. Дискусия за ново място.
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
Еми до колкото разбрах при тази бензиностанция, самото място за паркиране и заведението били зад самата сграда и далеч от колонките, така че не би трябвало да има проблеми 

Tux0 Ca !

///sasho
ок колега съгласен съм,но мислиш ли,че при наличието на голям паркинг няма да има някой който да не успее да устиска на изкушението .
ще идем там,тая тема ще се заключи,щото проблема ще е решен и след седмица две айде месец,шак ще се отключи и отново ще мъдрим каде да идем...
ок съгласен съм и с друго,цените на горивата найстина вече граничат с лудост и трябва на всеички да е максимално удобно ( да винаги ще има недоволни ) но какви алтернативи имаме пред нас в момента ?!
нетрябва да е бензиностанция щото "селянията ще е с нас навсякаде"
нетрябва да е в Ж.К. че " бабката ще скочи от терасата с бастун в ръка викайки по трима на игла"
обаче трябва да е в центъра за да е удобно на всички....
лично аз невиждам подобно място кадето няма да пречим на хората в наща малка и китна София дето вече и площатки за децата не останаха всичко се застрои...
единствената алтернатива която може да доведе до нови и сериозни збирки на столичани е някаде в покрайнините,да ще има ощетени и такива който ще са по доволни други ще идват и пеша даже,че ще им е под носа,но аз лично невиждам варянт за излизане от ситуацията по друг начин
ок колега съгласен съм,но мислиш ли,че при наличието на голям паркинг няма да има някой който да не успее да устиска на изкушението .
ще идем там,тая тема ще се заключи,щото проблема ще е решен и след седмица две айде месец,шак ще се отключи и отново ще мъдрим каде да идем...
ок съгласен съм и с друго,цените на горивата найстина вече граничат с лудост и трябва на всеички да е максимално удобно ( да винаги ще има недоволни ) но какви алтернативи имаме пред нас в момента ?!
нетрябва да е в Ж.К. че " бабката ще скочи от терасата с бастун в ръка викайки по трима на игла"
лично аз невиждам подобно място кадето няма да пречим на хората в наща малка и китна София дето вече и площатки за децата не останаха всичко се застрои...
единствената алтернатива която може да доведе до нови и сериозни збирки на столичани е някаде в покрайнините,да ще има ощетени и такива който ще са по доволни други ще идват и пеша даже,че ще им е под носа,но аз лично невиждам варянт за излизане от ситуацията по друг начин
Стига бе човек , мислиш ли за тия колеги , които живеят от другата страна на София , дали ще е удобно да ходят до там. Мисля , че си имаме една сбирка в квартал , защо трябва да има още една квартална. Виждаш колко БМВ-та идват в "Дружба" и виждаш колко на "ЕКО" , разликата е голяма.Все пак ако сбирката е в центъра , никой няма да мрънка , че му е далече. Разгледайте пак мястото , мисля , че по-добро място , по-безопасно , с толкова възможни заведения в центъра няма.
Не мисля , че ще има причина някой да ни гони от там , защото паркинга е обществен и не е забранен за ползване.
Не мисля , че ще има причина някой да ни гони от там , защото паркинга е обществен и не е забранен за ползване.
Последна промяна ///sasho на 16 Апр 2008, 15:33, променена общо 1 път
- hackon
- Потребител
-
- Кара: e90 330d вече не кара що я гепиха
- Мечтае да кара: е21
Аз съм за стадиона мястото е страхотно. Предлагам да се пусне един глас за да се стигне до някакво решение.
Човек се учи докато е жив...????
genezis написа:///sasho
Още един човек да говори с мойте думи, ама поне повечето да ги прочетат и да се съглсят, щото място НЯМА. Няма начин и дъшата в рая и кура до края, все някой ще мрънка, дано да са по-малко народ, но в крайна сметка, ако искаме да имаме сбирки, трябва да правиме и жертви. Хубавото на това, ако сбирките са по-далеч е това, че изпосняците няма да идват, а обикновенно те правят простотиите. Позанавам доста народ, които не влизат във форума, но идват по сбирки и те просто не знаят за изписаните редове за реда на бензиностанцията, като сме по-далеч, такива хора ще са по-малко и респективно качеството на феновете ходещи по сбирки, ще качи драстично.
sonny написа:genezis написа:///sasho
Още един човек да говори с мойте думи, ама поне повечето да ги прочетат и да се съглсят, щото място НЯМА. Няма начин и дъшата в рая и кура до края, все някой ще мрънка, дано да са по-малко народ, но в крайна сметка, ако искаме да имаме сбирки, трябва да правиме и жертви. Хубавото на това, ако сбирките са по-далеч е това, че изпосняците няма да идват, а обикновенно те правят простотиите. Позанавам доста народ, които не влизат във форума, но идват по сбирки и те просто не знаят за изписаните редове за реда на бензиностанцията, като сме по-далеч, такива хора ще са по-малко и респективно качеството на феновете ходещи по сбирки, ще качи драстично.

sonny
Идвал ли си на сбирката в "Дружба"? Там 70% от колите са какви ли не , но не и БМВ , а на "ЕКО" 99% са само БМВ. Ако сбирката се премести някъде в покрайнините ще се получи същото като в "Дружба", ще е пълно с квартални рейсъри. Само , че и повечето фенове с БМВ-та няма да дойдат , а ще си останат истинските фенове с всички от околноста където е сбирката.
Идвал ли си на сбирката в "Дружба"? Там 70% от колите са какви ли не , но не и БМВ , а на "ЕКО" 99% са само БМВ. Ако сбирката се премести някъде в покрайнините ще се получи същото като в "Дружба", ще е пълно с квартални рейсъри. Само , че и повечето фенове с БМВ-та няма да дойдат , а ще си останат истинските фенове с всички от околноста където е сбирката.
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
аз съм навит за къде да е...!само сбирка да има!
"...да ви кажа честно аз почвам да се навивам за "амбасадор"!! не че в гранд-хотела нещо ,ама...!"
откъс от "Оркестър без име"
"...да ви кажа честно аз почвам да се навивам за "амбасадор"!! не че в гранд-хотела нещо ,ама...!"

откъс от "Оркестър без име"
- Wolfen
- старши ентусиаст
-
- Кара: само по празници
Много ми хареса предложението за стадион В. Левски. Централно място, голям паркинг и на мен ми е близичко
Харно, харно...

- IAV
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 528iA
Идеята за паркинга на стадиона не е лоша но искам да ви кажа че след 3 тото изфорсиране и първия донът няма да можеме да си тръгнеме дни от там ,защото ще се съберат поне 3 патрулки викнати от пешаците в парка!
Просто мястото на сбирката ако е в центъря трябва да е някое забравено от бога място-а такова няма на удобно място!
А вариянта за първи километър не е никак лоша ,паркинга е зад сградата и е доста голям,но пък и караулката е доста близо и може пак да стане фал! Докато не спрът изцепките на сбирките място няам да си намерим!
Сещам се за един вариянт -между панчарево икокаляне има един огромен паркинг на който преди години имаше събор но пък там няма заведения никакви около него!
Просто мястото на сбирката ако е в центъря трябва да е някое забравено от бога място-а такова няма на удобно място!
А вариянта за първи километър не е никак лоша ,паркинга е зад сградата и е доста голям,но пък и караулката е доста близо и може пак да стане фал! Докато не спрът изцепките на сбирките място няам да си намерим!
Сещам се за един вариянт -между панчарево икокаляне има един огромен паркинг на който преди години имаше събор но пък там няма заведения никакви около него!

- IAV
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 528iA
Само една бърза идея - Къде си правят сбирките другите автомобилни клубове? Що не използваме някое тяхно място? Мисля, че Хонда клуб са на борсата в Слатина..., може да се провери другите къде са се настанили и дали имат подобни проблеми.. 

21/02/08...speechless
- dizle
- Дружба Дринк Тийм
-
- Кара: Само на БИРА !
NStorm написа:Само една бърза идея - Къде си правят сбирките другите автомобилни клубове? Що не използваме някое тяхно място? Мисля, че Хонда клуб са на борсата в Слатина..., може да се провери другите къде са се настанили и дали имат подобни проблеми..
там сме всеки вторник

Като искамЕ забравено място от Бога що не отидем на битака,дето е в Орландовци,верно доста е странно мястото,но пък е доста обширно (и доста дупчесто
) малко кофти се стига до там,но е насред полето и не ми се вярва някой от квартала да мранка толкоз.Само предлагам,без критики,аз там съм се въртял,доста е голямо и е асвалтирано.Но пък едва ли ще е удобно за всички...