Темите за регионални сбирки!

Тук се дискутират срещите.

Модератори: mitaka7, Общи модератори

клавиатурен мунингист
Аватар
Кара: E39 520i 1997
Мечтае да кара: E36 323ti

Мнение от amd » 22 Яну 2008, 1:48

Пример за нова тема "Тази вечер на ЕКО...", "ЕКО 13.10.200*, "Вчера на ЕКО" и т.н. :mhihi: Донякъде има право и колегата :)
BMW only!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е36, E87
Мечтае да кара: McLaren F1

Мнение от Vlado Sky Fox » 22 Яну 2008, 1:52

Защо не кажете направо, че Сливен и провинцията като цяло ви дразнят. Да си кажем нещата право в очите какво увъртаме. До тука каквото прочетох всичко е с контекст Сливен. :( Колегите за много кратко време сформираха сериозен отбор фенове на марката, за което :bowdown: , вярно, че пишат доста в темата си, но нали си е тяхна и става въпрос за тях и тяхната организация. Които иска да чете, които не иска да не чете тука нещата опират до избор. :bchug:

Бургаското явление
Аватар

Мнение от Illusion » 22 Яну 2008, 1:52

Айде сега нека преди да оплюваме всички да погледнем себе си! Аз се извинявам както на Асен, така и на останалите модератори понеже и мои мнения са били изтрити и и мои мнения стоят не на мястото си!
Истината е една тези хора си сцепват задниците да ни угодят и правят това, което мислят за правилно, обаче това, че ние не ги разбираме си е наш проблем. Разберете, че се наложи темите да бъдат заключени. Когато следващия път (дано да има такъв) темите станат по толкова страници отново ще се случи същото предполагам.
И нека се замислим дали, ако на Асен, който нападаме 3-та страница вече, не му пукаше за всичко това, той щеше да виси тука и да ни обяснява като гламав защо е всичко това.
Аз вече се обурках! :conf:
Нека не забравяме защо сме в този форум, не забравяйте онези три букви, които когато чуем очите ни заблестяват, не забравяйте къде сте!
Mishel_Vaian написа:Качвайте се на бързи ИС-ки. И отзад возете яки Миски. Жените от мотори не разбират.Те колите по цвят избират
Само Илюжън не може се прекара да опита ИС-ка тя да кара

ИзображениеИзображениеИзображение

Палавника
Аватар
Кара: 320 D '03; Х5 Е70

Мнение от тони6600 » 22 Яну 2008, 1:55

!!Asen_X написа:
anton2106 написа:къде другаде да си постнем снимките как сме избухвали с групата в някое заведение и някой от нашите е липсвал и с нетърпение чака да ги види,

И на теб ще задам същия въпрос. Кой ви е спрял да правите тези неща? Кой ви е казал, че не можете да си пускате снимки от срещите ви, че не можете да споделяте случки от съвместните си преживявания и т.н?

Добре виж сега как сам превърна темата в чат и от там на тотален оффтопик не отговори на нито един въпрос,единственото което разбрахме беше има много офф и какво Ви пречи да пишете пак.Ами пречи ми дадох ти примера с спринтьора,и какво значи за теб форум не е ли място за дискусии това,че на теб не ти допадат някой неща аз нямам вина нали,както каза Ицо ами забрани на Явор да влиза и да пише накажи го за една седмица или две или всички които пускат системно спам предупреждение ама нали е по-лесно да покажете,че го можете да ги заключите,и да кажете я си гледайте работата аз го мога вие не,на мен на това ми прилича.Това беше последния ми пост в тази тема защото виждам,че просто няма смисъл да дискутираме нещо което е решено ей така за по-лесно да ни смачкат фасона на всички дано да сте доволни искрено се надявам в форума да не останат само 14-15 годишни "дришльовци" които да дрънкат простотии.И както каза колегата по-горе стойностните хора ще спрат да пишат и влизат,и честно да ти кажа вземи да заключиш и темата Национален Събор 2008 защото като гледам от 8 страници поне 6 са оффтопик според мен :mhihi: ,вече се чудя дали да се смея или да плача ама за това което става си има доста народни мъдрости.

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 22 Яну 2008, 1:57

Vlado Sky Fox написа:Защо не кажете направо, че Сливен и провинцията като цяло ви дразнят. Да си кажем нещата право в очите какво увъртаме. До тука каквото прочетох всичко е с контекст Сливен. :( Колегите за много кратко време сформираха сериозен отбор фенове на марката, за което :bowdown: , вярно, че пишат доста в темата си, но нали си е тяхна и става въпрос за тях и тяхната организация. Които иска да чете, които не иска да не чете тука нещата опират до избор. :bchug:

Какво те накара да констатираш, че ни дразни Сливен? :shock:

Палавника
Аватар
Кара: 320 D '03; Х5 Е70

Мнение от тони6600 » 22 Яну 2008, 1:58

Illusion написа:Айде сега нека преди да оплюваме всички да погледнем себе си! Аз се извинявам както на Асен, така и на останалите модератори понеже и мои мнения са били изтрити и и мои мнения стоят не на мястото си!
Истината е една тези хора си сцепват задниците да ни угодят и правят това, което мислят за правилно, обаче това, че ние не ги разбираме си е наш проблем. Разберете, че се наложи темите да бъдат заключени. Когато следващия път (дано да има такъв) темите станат по толкова страници отново ще се случи същото предполагам.
И нека се замислим дали, ако на Асен, който нападаме 3-та страница вече, не му пукаше за всичко това, той щеше да виси тука и да ни обяснява като гламав защо е всичко това.
Аз вече се обурках! :conf:
Нека не забравяме защо сме в този форум, не забравяйте онези три букви, които когато чуем очите ни заблестяват, не забравяйте къде сте!

Какво обеснява нищо само имало спам,какво ти пречи само това казва имам чуството,че го е направил на автоматичен отговор,можеше да се вземат къде по-малко крупни мерки.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo

Мнение от VesoPesa » 22 Яну 2008, 1:59

Асене мисля че е време да са се сложи точка на тая тема защото нещата вече не отиват на добре :roll:
обясни накратко защо е налага всичко това и да се приключи щото ще стане мазало като гледам :roll: :confused:

Музикално деформиран
Аватар
Кара: 330ci

Мнение от Icco » 22 Яну 2008, 2:04

VesoPesaW123 написа:Асене мисля че е време да са се сложи точка на тая тема защото нещата вече не отиват на добре :roll:
обясни накратко защо е налага всичко това и да се приключи щото ще стане мазало като гледам :roll: :confused:

Схемата е че на форумчето му идват множко циркулацията на 200 страници в тема която се врътка нон стоп идеята е да се продължи в друга такава тема с предупреждението да не пишем толкова глупости
но всичко това така беше направено и поднесено че вместо да кажем ОК няма проблем всеки почна да хапе Асен дори и аз въпреки че се занимавам с интернет и нещата са м ясни
Хайде сега да са ни честити новите ни теми и по млако глупости в тях ! :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 22 Яну 2008, 2:07

!!Asen_X написа:
bam-bam написа:
!!Asen_X написа: ....

имам 1 въпрос ... понеже съм редовен читател на любимия ни форум ... колко теми има за регионални сбирки на градовете .. спярмо тея които се образуват в СФ ... в колко от тея в СФ може да кажеш че не са били оффблявочи ?
редовно някои прави тема за поредната сбирка дори и в ИЗВЪН ... и след няколко снимки и коментари се почват едни лиготии базици глупости и офф ...

просто хората от градовете си имат 1 темичка и това им е начина да си пишат помежду си .. докато вие си правите нон стоп такива ... но на вас няма кои да ви се скара щот сте си приятелчета и власта е у вас ... покажи ми колко НОВИ теми има създадени за дадена сбирка извън СФ ... а замисляш ли се дали някои го вълнува какво правите вие и е длъжен да чете за всяко ваше приключение в нова тема ;)

Методи, недей да се опитваш да родиш идея за градско разделение. Подхожда се еднакво към всички, както виждаш и темата за "Дружба" срещите замина, макар колегите правилно да ме коригираха, че от нея оффтопика е бил изчистен, защото е малка.
Факта, че ти си отнасял дотука поне десет наказания (ако не и повече) е достатъчно показателен относно мнението ти. Спри да търсиш под вола теле и да си представяш конспирации и т.н. До гуша ми е дошло да се разправям с тебе и вече горещо съжалявам, че преди време се застъпих за теб и ти махнахме едно от наказанията.
Обясни ми ти какво общо имаш с тази тема та се насади да наливаш масло в огъня?!

аз ли търся под вола теле ?
защо си мислиш че винаги искам да става спор .. просто попитах .. както забележи и на някои друг му е направило впечатление ;)
въпроса е можеби на някои не им се пише .. но аз да си кажа
колко теми е имало ДНЕС на ЕКО днес там днес еди къде си предимно ваши ... просто казвам СФ щото ние не се виждаме всеки ден и за това не пишем .. съберем се 1 път в месеца и драснем малко офф .. не мисля че това е голям проблем .. докато ваште теми са редовни за дадена изцепка еди къде си ;)

пречи ти че ние пишем в 1 тема понякога .. а не ти ли пречи че вие си пишете НОВИ теми ? ... има тема с сбирки има тема с снимки но доста нови сбирки директно си правите нова тема и си драскате в нея без да ви пука като накрая темата си е чист офф като се обсъди целото мероприятие .. и в 1 момент проблема е при нас с 1 тема за цел подфорум .. кажи ми че е нормално ;)

не ми е правило впечатление или не ми е проблем да ги чета радвам се за вас просто в момента те дразнат теми които се броят на пръсти и се сетих за всички останали които съм срещал и то редовно ... но в момента си го изкарваш на хора които имат 5 теми за ЦЯЛА БГ а всичко останало са ваши теми
Последна промяна bam-bam на 22 Яну 2008, 2:09, променена общо 1 път
Изображение

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 22 Яну 2008, 2:07

anton2106 написа:Добре виж сега как сам превърна темата в чат и от там на тотален оффтопик не отговори на нито един въпрос,

Тази тема беше отворена за да ви се обясни защо са заключени темите, че можете да си пуснете нови, защо се е получило така, какъв е проблема и т.н. Отговорих на всеки въпрос, който ми беше зададен. Ако съм пропуснал някой, посочи ми го и ще отговоря. Както виждаш само аз ви отговарям, а сте доста хора с доста дълги постинги. Все пак се старая да не пренебегна никого.

anton2106 написа:и какво значи за теб форум не е ли място за дискусии това

Да това е място за дискусии на определена тематика

anton2106 написа:че на теб не ти допадат някой неща аз нямам вина нали,

А ако обърнем въпроса: Това че на теб не ти добадат някои работи, каква вина пък имам аз????

anton2106 написа:както каза Ицо ами забрани на Явор да влиза и да пише накажи го за една седмица

Ако ще говорим за Явор, отвори нова тема например в "Предложения, дискусии...." и там ще го разискваме колкото пожелаеш. Ще ти обясня колко наказания е отнсъл и т.н.

anton2106 написа:или всички които пускат системно спам предупреждение ама нали е по-лесно да покажете,че го можете да ги заключите,и да кажете я си гледайте работата аз го мога вие не,на мен на това ми прилича.Това беше последния ми пост в тази тема защото виждам,че просто няма смисъл да дискутираме нещо което е решено ей така за по-лесно да ни смачкат фасона на всички дано да сте доволни искрено се надявам в форума да не останат само 14-15 годишни "дришльовци" които да дрънкат простотии.И както каза колегата по-горе стойностните хора ще спрат да пишат и влизат,и честно да ти кажа вземи да заключиш и темата Национален Събор 2008 защото като гледам от 8 страници поне 6 са оффтопик според мен :mhihi: ,вече се чудя дали да се смея или да плача ама за това което става си има доста народни мъдрости.

Всички които спамят биват предупреждавани няколко пъти, след което получават забрана да пускат постинги за една седмица. След като тя изтече и ако пак се провинят, действията ни зависят от това какво е провинението и респективно нов картон или директен бан, за какъв период и т.н.
Защо реши, че някой иска да ви мачка фасона? С какво ще ви го смачка, с това че има правила ли? С това че не трябва да пускате постинги, които нямат общо с темите ли?
Мен ако питаш, подкарали сте го по инерция... Кучето си лае, керавана си върви.
А темата за Събор2008 - беше изчистена преди няколко дни от модераторите. Да се изчистят например десет страници отнема около 40-60 минути. Сам си прави сметката колко точно нахалскво се изисква да искате от нас да ви трием глупостите, вместо да се опитате да не ги пускате.

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 22 Яну 2008, 2:14

VesoPesaW123 написа:Асене мисля че е време да са се сложи точка на тая тема защото нещата вече не отиват на добре :roll:

Ако сложа край на темата - утре ще осъмна с нови 40 създадени, в които ще има революции, обвинения за цензура и всичко друго за което се сетиш.
Явно ще трябва да вися тук докато не обясня и на последния разбрал недоразбрал какъв е случая.
Последна промяна Новини на 22 Яну 2008, 2:23, променена общо 1 път

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 22 Яну 2008, 2:15

bam-bam написа:...

Пиши каквото си искаш, стига да не нарушаваш правилата и спри да ломотиш едно и също, защото найстина ми дотегна да се разправям с тебе.

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 22 Яну 2008, 2:16

VesoPesaW123 написа:Асене мисля

Само 1 нещо ще ти кажа...в момента съм на 19,регистриран съм тук преди почти 5 години...за всичкото това време не съм имал наглоста да използвам такива обръщения и отношение към хора,които изобщо не познавам...бил съм на 14...и до ден днешен гледам да се стремя максимално в тази насока...ти,който вчера се пръкна от нищото...весо песа...Най-малкото не ти прави чест :idea:
В интерес на истината съвсем скоро си стиснахме ръцете с Асен,но това изобщо не променя нещата...ей заради тази наглост и това отношение и бунтарство ви се заключват темите!Защото аз за 5 години съм изял един жълт картон за 4(четири) дни,но не тръгнах да се бунтувам...казах съжалявам...ей затова не се толерират такива като теб :idea:
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo

Мнение от VesoPesa » 22 Яну 2008, 2:21

///MapTo написа:
VesoPesaW123 написа:Асене мисля

...

Ти няма ли да престанеш най-накрая :?:
Как да се обърна към него? Господин _Х ли?
Другото - къде ме видя да се бунтувам?
А друго,ако аз си изям картонче или бан за спама няма кво да се тюфкам щот съм си виновен.
Земи се спри щото въобще не ме познаваш,а си правиш някакви генерални заключения :!:

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 22 Яну 2008, 2:25

VesoPesaW123 написа:...

Не си ли се замислял,че може би имам някаква база да вадя такива заключения?
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

ПредишнаСледваща

Назад към Събори/Мероприятия