Софиянци какво ще кажете да си направим един картинг...

Тук се дискутират срещите.

Модератори: mitaka7, Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

молба

Мнение от july`s » 10 Май 2003, 13:31

явно доста са били на пистата в интервала 19:1х - 20:4х..
цитирам този интервал, защото това горе долу е първия времеинтервал в който бях там :D

молбата ми е който е бил там по това време да си признае с какво е бил облечен и къде точно е бил, за да асоциирам нико-ве с физиономии:)
иначе аз бях около масите, бях с кратки гащи и по къс ръкав (бежаво-жълти на цвят), с цайси....
<br>
br

Потребител
Аватар

Мнение от HellPort » 10 Май 2003, 15:12

Еми аз бях с черна тениска "Reebok" и сиви къси гащи .... моят приятел целият в черно : )

Малката чичка
Малката чичка
Аватар

Мнение от naskoksan » 10 Май 2003, 15:37

ние бяхме двама смотаняци с мойто Бяло Е36 аз бях целия в синьо и бяло :wink: :lol: :lol: прияелчето беше с ярка оранжева тениска :lol:

Потребител
Аватар

Мнение от HellPort » 10 Май 2003, 15:41

Братле е вие май идвахте когато ние си тръгвахме .... а?

младши завивач
Аватар

Re: молба

Мнение от ivo » 12 Май 2003, 9:10

july`s написа:явно доста са били на пистата в интервала 19:1х - 20:4х..
цитирам този интервал, защото това горе долу е първия времеинтервал в който бях там :D

молбата ми е който е бил там по това време да си признае с какво е бил облечен и къде точно е бил, за да асоциирам нико-ве с физиономии:)
иначе аз бях около масите, бях с кратки гащи и по къс ръкав (бежаво-жълти на цвят), с цайси....

Аз също бях там към 19.30 с едно приятелче с моя Форд Ескорт(един черен грозен такъв дето много бучи :lol: ). Карах 10 мин., ама не се накефих и си тръгнахме. А иначе видях 2 БМВ-та - едно Е46 и едно бяло Е36, ама си викам тия са много малко да са от БМВ клуба - явно никой няма да идва :roll: . А то - july's и още много други "под прикритие" са били там :D :bchug: .
BTW трябваше да дойдете вчера на състезанието от 10ч. - беше готино... :) няма как да не се похваля, че направих нов рекорд на пистата :oops: - 21.487 @ 58+ км/ч 8) :D :wink: .

:arrow: айде да се разбереме от сега кога да се събереме повече хора за картинг

смирен поклонник
смирен поклонник
Аватар
Кара: w212 E500 4matic, E30 325ic
Мечтае да кара: Specialized S-Works Epic и Dacia Logan 0.9tce

Мнение от LandShark » 14 Май 2003, 11:59

Жалко наистина че стана такава разминавка. Пак казвам - основен виновник съм аз, че бензиновата помпа на колата взе че сдаде багажа... и закъснях ужасно. Но вече е сменена с нова, така че следващия път не би трябвало да има такива засечки. Кажете кога отново да направим един картинг?? Има ли навити за някоя вечер тази седмица?

Иво, поздравления за рекодното време на пистата! Миналата седмица когато ходихме на пистата (около 21ч) се пускахме по няколко пъти и най-добрите резултатите (само на участници във форума) са както следва:
1) Bawareca - 22.353
2) LandShark - 22.695
3) TOZI - 25.005
4) july's - 26.823

Най-добрия който караше с наш направи време 21.761, но не го познавахме пича. Иначе лично на мен ми допадна как са я променили пистата... :)

Предишна

Назад към Събори/Мероприятия