BMW Power в Ахтопол .... - Снимков мат'рял и коментари
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- samsurnik
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 комби
:)
колеги аз съм от бургас но ще идвам с вас тамън да се запознаем, аз имам къде да спя в царвео така че няма да запазвам места но ще се надявам да тръгннем заедно от бургас като се чакаме всички, а дори си мисля да опъна палатката там айде чакам да видим какво ще е развитието и кога и къде ще се чакаме
- bozukov_g
- Голямата Базука
-
- Кара: E36-328i sedan E30-323i cabrio
А зареждането на скарите от къде ще е??? Смисъл такъв меса ще си носим ли или ще вземем от там, щото ако се носят към морето трябва и хладилни чанти некви да търсиме!

- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
- Кара: ниско на земята
- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
- Кара: Х5
SuPeR_FLY написа:Нали затова ще се събираме на Вила в Бургас е Бозуче, пак не четеш
аз си взимам от града от някои месарски магазин мръвки както направихме на върховръх

а ребърцата които си бяхме взели 3 кг (за двама души) 16лв станаха смърт!
толкова за няколко часа нищо няма да им стане

като се вземе месо студено слага се у една торба и се увива у едно одеало и цял ден ще стои хладно

- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
- Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
- Мечтае да кара: и да е жив и здрав!
stambo_81dg написа:SuPeR_FLY написа:Нали затова ще се събираме на Вила в Бургас е Бозуче, пак не четеш
аз си взимам от града от някои месарски магазин мръвки както направихме на върховръхщото другите пазаруваха от била и едно че мнооо по скъпо друго че не ме накефиха мръвките
![]()
като се вземе месо студено слага се у една торба и се увива у едно одеало и цял ден ще стои хладно
Искаш да кажеш,че всеки индивидуално ще се спасява и че мръвките ще издържът 2-3 дни без хладилник?Надявам се да не си сготвим на 2-ки или 3-ки и да си хапваме в някой ъгъл! Ако ли пък имате такива идеи казвайте по навреме за да знаем кво да правим!

<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
- Кара: Х5
A_DUNCHEV написа:stambo_81dg написа:SuPeR_FLY написа:Нали затова ще се събираме на Вила в Бургас е Бозуче, пак не четеш
аз си взимам от града от някои месарски магазин мръвки както направихме на върховръхщото другите пазаруваха от била и едно че мнооо по скъпо друго че не ме накефиха мръвките
![]()
Надявам се да не си сготвим на 2-ки или 3-ки и да си хапваме в някой ъгъл!

нямах предвид това

- bozukov_g
- Голямата Базука
-
Батка аз сам абсолютен фен на месата на (КУШАРАТА) та имах предвид да се съберем поне сливналии и да си вземем месо,кебапчета и кюфтете от него или от Елито (които никак не отстъпват на кушарските), а щом има и хладилници.................A_DUNCHEV написа:stambo_81dg написа:SuPeR_FLY написа:Нали затова ще се събираме на Вила в Бургас е Бозуче, пак не четеш
![]()
Искаш да кажеш,че всеки индивидуално ще се спасява и че мръвките ще издържът 2-3 дни без хладилник?Надявам се да не си сготвим на 2-ки или 3-ки и да си хапваме в някой ъгъл! Ако ли пък имате такива идеи казвайте по навреме за да знаем кво да правим!
мисля че е добре да го обсъдиме

- dido_lom
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е34 тдс
- Мечтае да кара: 740
колеги ,от ЦАРЕВО сам и мислиа да доида на това мероприатие,ако не сам на работа,А за мръвките мога да посаветвам желаештите 4е има голям супрмаркет'БОЛЕРО' се казва и може дасе намерит доста неща там,в ЦАРЕВО имам предвид 

- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
2. prostia - 2+4легла (6)
3. pavlin_e30 - 2легла
5. haho - 2легла
6. X-citer - 4легла
7. Icco - 3легла
8. bozukov_g - 2легла
9. djesi - 2легла
10.L-Donovan - 2легла
11. fifi_kukus - 1легло
12. Morridin - 2легла
13.Mishel_Vaian - 4легла
14.Memphis - 2легла
15.bumar - 1легло
16.bavareca_86 - 1легло
17.b2 - 1легло
18.SpUd3r - 1легло
19.TooCool - 1легло
20.vanko_terziev - 2легла
21.Peter Angelov - 1легло
22.plamenar - 3легла
23.bobi 318 is - 1легло
чок калабалък ва

3. pavlin_e30 - 2легла
5. haho - 2легла
6. X-citer - 4легла
7. Icco - 3легла
8. bozukov_g - 2легла
9. djesi - 2легла
10.L-Donovan - 2легла
11. fifi_kukus - 1легло
12. Morridin - 2легла
13.Mishel_Vaian - 4легла
14.Memphis - 2легла
15.bumar - 1легло
16.bavareca_86 - 1легло
17.b2 - 1легло
18.SpUd3r - 1легло
19.TooCool - 1легло
20.vanko_terziev - 2легла
21.Peter Angelov - 1легло
22.plamenar - 3легла
23.bobi 318 is - 1легло
чок калабалък ва

Последна промяна bmwfena на 10 Авг 2008, 23:21, променена общо 1 път

- prostia
- младши ентусиаст
-
- Кара: e28 e30 e38
labour написа:колеги ,от ЦАРЕВО сам и мислиа да доида на това мероприатие,ако не сам на работа,А за мръвките мога да посаветвам желаештите 4е има голям супрмаркет'БОЛЕРО' се казва и може дасе намерит доста неща там,в ЦАРЕВО имам предвид
оо то го знаем миналата година понапазарихме от там

кво стана с тръгването има ли вече някви предложения за час??
за мръвката няма ли да е добре да си я вземем от бате BULLI например едно прасенце
Ако искате вече може да се организирате за събирането на парите.
Ще е добре до 25.08.08г да се съберат и да ми ги изпратите за да дам капаро седмица преди събитието, а и така ще имам сигурна бройка
Някой беше предложил да има по един човек от град, който да се нагърби с тежката задача, мисля че това е добра идея. После ще дам сметка на отговорниците по която да се преведат сумите
Ще е добре до 25.08.08г да се съберат и да ми ги изпратите за да дам капаро седмица преди събитието, а и така ще имам сигурна бройка

Някой беше предложил да има по един човек от град, който да се нагърби с тежката задача, мисля че това е добра идея. После ще дам сметка на отговорниците по която да се преведат сумите
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
- bozukov_g
- Голямата Базука
-
- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
- Кара: ниско на земята
bozukov_g написа:За сливналий викам аз Дунчев (старши) да стиска кесията
Жоре, аз ще почна да ги събирам, за да може Маго и Хахи като идват тоя месец до Сливен да им ги дам