ПЛОВДИВ - архив
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- |`oTuH
- ентусиаст
-
- Кара: 2005 E61 525d
- Мечтае да кара: просто да кара...
- Детайли за колата: <3
просто си случил на псевдо форумци...
лично познавам много малко хора от форума, но просто съм 100% сигурен в тях, че дори "не дай си Боже" закъсам извън Пловдив, ще дойдат да помогнат...
п.с. не е зле да си направим нещо като телефонен указател, ако на някой му се наложи
лично познавам много малко хора от форума, но просто съм 100% сигурен в тях, че дори "не дай си Боже" закъсам извън Пловдив, ще дойдат да помогнат...
п.с. не е зле да си направим нещо като телефонен указател, ако на някой му се наложи

4 8 15 16 23 42
- sinster
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е36 М52B20
- Детайли за колата: ...най-бавната в Пловдив :)
това за тел. указаетел, за Пловдив, е идея, никой не знае .. 

...burn your tyres , not your soul.....

- sezo_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: от време на време
sinster написа:това за тел. указаетел, за Пловдив, е идея, никой не знае ..
Ми то колега във всеки подфорум (Е30, Е36, Е46) си има телефонен указател и е разделен на градове, въпроса според мен идва от това че много хора които викат "за кво да идвам на тия сбирки" немога да разбереат че така се създават контакти и познати ... примерно опознаваш хората, кой каде живее и така ако нещо изпаднеш в беда дзаркаш на някой дето живее наблизо и всичко е ОК (разбирасе ако човека е точен)
ама разбириасе тва си е лично мое мнение.....
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
идеята ми не е, че съм седнал на тротоара и съм чакал помощ
интересно ми стана как тук описвате колко сте взаимни и в същото време не случих на никой от форума
не се тръшкам, просто ми е смешно и го споделям

интересно ми стана как тук описвате колко сте взаимни и в същото време не случих на никой от форума

- bavaretca_tns
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Основно на запад и по писти.
....
Stanchev написа:идеята ми не е, че съм седнал на тротоара и съм чакал помощ![]()
интересно ми стана как тук описвате колко сте взаимни и в същото време не случих на никой от форума![]()
значи:
парво да започне с това че като са имали стикери на форума не озна4ава 4е идват на сбирки, дори може би не са идвали никога на сбирка на ОМВ то, при твоито кафе или кадето и другаде да е било
По принцип повечето от хората които ходят на сбирките ще се отзоват стига да имат тази възможност(в това число вкл.и себе си, дори и само да монавах през там)Аз по принцип живея много близко до 2 раионо и много често минавам от там.
НО вече към месец сам изван пловдив и незнам какво става въобще там,даже в момента сам изван пловдив.
второ- ще ти дам жив пример за лоялност един кам друг водена от любимата ни марка кола макар че хората които спряха бяха от различни региони на страната
Става въпрос за миналата година след събора беше ако не се лажа 2 маи.Правя аз дясен завои от 6 септемри кам руски и преди крастови6тето с даниел николаев колата се развали и врамките на 15 минути спряха поне пет съфоромци и ме попитаха имам ли нужда от някаква помощ но на мен немитрябваше за6тото повредата беше малка
Мога да ти кажа и друг пример корена разлика между двата но тогава бях с колата на братми и няма смисал да влизам в подробности как никои не спря да попита имам ли нужда от помощ няма значение от марките коли които минаваха става въпрос за лоялноста на хората като шофиори един спрямо друг
Вече друг е въпроса дали си очаквал някои да ти помогне или не.
Трето- За задружноста на съфоромниците стоят така нещата че сме толкова органнизирани за нещо че няма и накаде
Давам пример за това когато се провали парвото събиране на парите за пласмасите за номерата със стикерите се провали поради простата причина че се бяхме сабрали само трима човека,а нали знаете че една птичка пролет не прави.
другото което е когато се събирахме зимата при теб когато онзи пи4 донеси плакатите за 2009 имаше толкоз много желаещи хора че дори някои от редовните които идват на сбирките за тях нямаше календари даже се исписа доста по темата за тях
Същото стана и когато ицо раздаваше номерата за събора много от редовните неможаха да си вземат номера.
Та целия извод от тази история е че за пореден пат се убеждавам че пловдивските ентусиасти не сме задружни както в другите раиони
НЯМА СМИСАЛ ДА КОМЕНТИРАМ ПОВЕЧЕ.
За телефоните номера сам навит,макар че в всеки под форум има така ва тема и е много хубаво това защото утре незнаеш на каде ще пътуваш и какво ще тисе случи за тва не е лошо да имаш и номера на някои съфоромник от друг краи на родината.Аз лично имам номерата на доста хора от пловдиската сбирка и ако ми потрябва някои го търся
- Бибо
- Emotionally Unstable
-
- Кара: Convertible
sezo_ написа: в подфорум Е30,Е34/32, Е36, си има телефонен указател ............въпроса според мен идва от това, че много хора които викат "за кво да идвам на тия сбирки" не могат да разберат, че така се създават контакти и познати ... примерно, опознаваш хората, кой къде живее и така ако нещо..

Стикерите в никакъв случай не гарантират, безплатна пътна помощ

- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
- AGT
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото ми попадне .
- Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
- Детайли за колата: Лачена 39_ка .
Ей да не псувате и след моята кола,че даже не знам кой я кара сега

Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
- Adrenalinka
- младши ентусиаст
-
AGT написа:Ей да не псувате и след моята кола,че даже не знам кой я кара сега![]()
--- Славчо бръмчи с нея

- Ludmil
- ентусиаст
-
- Детайли за колата: Е46 M47N20
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=160638
Ето защо на всяка сбирка покрай OMV минават няколко патрулки ...
- AGT
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото ми попадне .
- Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
- Детайли за колата: Лачена 39_ка .
Ludmil написа:http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=160638
Изловиха престъпниците из държавата и сега е ред на автомобилистите

Съвет от КАТ !
AGT написа:Ludmil написа:http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=160638
баш!

Ако неможеш да караш, НЕДЕЙ! Уважавай живота на другите ако не ти пука за твоя.
АЗ КАРАМ СПОРЕД ПРАВИЛНИКА ЗА ДВИЖЕНИЕ. А ВИЕ?
АЗ КАРАМ СПОРЕД ПРАВИЛНИКА ЗА ДВИЖЕНИЕ. А ВИЕ?
- sezo_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: от време на време
DJJonny написа:AGT написа:Ludmil написа:http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=160638
баш!
Тази година по пътищата на българия ще загинат 900 човека..... ами колко ще загинат от некадарни лекари,колко ще загинат в престрелки,колко футбулни хулигани ще бъдат смазани от бой, колко ще се самоубият или полудеят заради тъпата ситуация в държават, колко ще бъдат изнасилени, ограбени, пребите, заляти с кисилина,колко ще станат нарко зависими и ще починат от свръх доза и тем подобни... Е ТО ТВА НЕ Е ПРОБЛЕМ ЗА ПОЛИЦИЯТА....... Проблема за полицията са шофьорите на които забележете точно полицията дава книжки.... Не ме разбирайте погрешно и аз съм против войната по пътищата, щото и на мен не ми се мре заради някой кретен на пътя, само дето наще управници се правят че незанят че рибата се вмирисва от към глават, и 90% от тия дето карат скъпите и лъскави коли с по 200 км/ч в градовете са именно техните "чада" на които те са дали по един или друг начин зелена светлина......
- JoRkAtA_pld
- младши ентусиаст
-
- Кара: E30-ката да си пали джапанките
- Мечтае да кара: E39 M5
JoRkAtA_pld написа:Колеги да ви питам, преди 1-2 дена видях черна Е30-ка двоен стоп с преправяна предна броня от троен.Дали не е на някой от тийма.Просто искам да го питам нещо.
Май не е на никой от форума а?