ДОБРИЧ - архив

Тук се дискутират срещите.

Модератори: mitaka7, Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E39 525 tds ЧЕРНАТА ПИЧЕЛОВКА
Детайли за колата: С чио чипс :D

Мнение от **Novobraneca » 22 Фев 2009, 15:17

:shock: Хидравлична ръчна :shock: :shock: :shock: , лелеее направо нямам търпение да си дойдеш че да видим кво ще става :uups: .вчеа имаше малко проишествия, ходихме на Кобаклъка, но ни трябваше булдозер да стигнем до паркинга дето се въртим, Пламен събори едно дърво, а Венко го игра снегорин ама всичко завърши с бутане на коли и малко кал по дрехите :) и отидохме до зала Добротица там кадето се въртяхте с Калоян и Киро преди да заминеш, обаче имаше инциденти, първия бях аз въртейки се около оня стълб прекарах точно посредата на колата един винкел който не се виждаше от снега и ми направи на дроб кората под мотора, за щастие се отървах само с това, спрях и им показах на останалите къде е тоя винкел, но Пламен не ме е видял и след малко мина с задна дясна гума през него и тва беше фатално направо я разпра, а бе общо взето голям купон беше :mhihi: :mhihi: :mhihi: малко замръзнахме, отървахме се мн леко с Пламен :uups: ама то от толкова ентусиазъм и недоглеждане така става, мн поздрави тогава на слъчева Германия и от нас 8)

ентусиаст
Аватар

Мнение от WALL » 22 Фев 2009, 18:43

E браво на Вас.... Как така си съсипвате колите..., вместо да ги стягате. :shock: Аз навъртях за 10 дни 5 000км. и се изкефих супер. То с тая 530д тва е за мен удоволствието- левия мигач :D

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от cobrata_m3 » 22 Фев 2009, 20:18

другия път живот и здраве се разберете и ше одим да лъзгаме по завоите стига с това въртене на сняг да я въртиш няма тръпка на асфалта си е друго :P аз нея вечер сумати ентусиасти срешнах и всеки на страни с вратите :mhihi: евала много доволен останах а иначе срещнах и едни други ентусиасти дето с предното е по хубу зимата и са много стабилни та фиятчето беше забравило да завие и го вадеше едно камионче от храстите и малко по късно срещнахме един авер с а4 с предно и ми вика глеи ква ми е стабилна колата 500лв нови гуми няма мърдане и на другия ден разбрахме че не харесвали подлеза на булеварда за шела и решили да карат с 100 и кусур и да въртят волана и оп челно без спираче път нищо им няма ама колата за нищо не става ама тъй предното рулззз :mhihi:

Олдскул фен
Аватар
Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)

Мнение от justboy » 22 Фев 2009, 22:06

WALL написа:E браво на Вас.... Как така си съсипвате колите..., вместо да ги стягате. :shock: Аз навъртях за 10 дни 5 000км. и се изкефих супер. То с тая 530д тва е за мен удоволствието- левия мигач :D

Toва удоволствие дето ми го доставя пързалянето.. може да ми го достави чрез ускорение само много мощна кола. А и нали е БМВ..
То направо с висока скорост вървят и колите от грешното задвижване..
Изображение
E34, E38

ентусиаст
Аватар

Мнение от WALL » 23 Фев 2009, 19:21

justboy написа:....

Мощ като за Рали, разход като за "Тико" :D Ей на това му викам аз удоволствие, ако не беше така, веднага я засилвах. Мен емблема само не ме "топли"... 8)

Олдскул фен
Аватар

Мнение от justboy » 23 Фев 2009, 19:35

Че има мощ има, ама чак като за рали.. и разхода си е нисък, спор нема. Но тоя разход и тоя вървеж го има и на 2.5 ТДИ 180 к.с. както и да е, на бмв е различна концепцията, а и като се се счупи ще се прави, да няма да я пазя и да и треперя, затова е кола..

Въпрос на виждане за отделния човек си е.. :)
Изображение
E34, E38

ентусиаст
Аватар

Мнение от **Novobraneca » 23 Фев 2009, 23:04

:yes: :yes: :yes: Respect BMW

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от mladeja » 24 Фев 2009, 0:00

мене не ме ебе да се чупи поне ще знам защо се е счупило не да го пазя и пак да се счупи и тогава да се чудя аджеба защо се е счупило таи поне и да се счупи нещо ще знам защо е ;)
...

ентусиаст
Аватар

Мнение от **Novobraneca » 24 Фев 2009, 0:19

Ами като за начало почни да идваш на сбирките, а не да обикаляш и да минаваш покрай нас все едно не се познаваме :winky: 8)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от mladeja » 24 Фев 2009, 14:07

**Novobraneca написа:Ами като за начало почни да идваш на сбирките, а не да обикаляш и да минаваш покрай нас все едно не се познаваме :winky: 8)

кога сам се правел че не ви познавам ве :) ако мислиш че не ми се идва се лажиш това че не остава време е савсем др вапрос :)
...

ентусиаст
Аватар

Мнение от **Novobraneca » 24 Фев 2009, 15:54

:yes: Казвам го с наи добри намерения, щото миналата събота те видяхме даже с Младен бях и ти мина покрай нас и не ни отрази :winky: както и да е, това е право на твои личен избор всеки сам решава какво и как да го прави. Успех :!:

Олдскул фен
Аватар

Мнение от justboy » 25 Фев 2009, 16:54

Момчета, да се похваля, обжалвах акта и ми върнаха книжката.
Изродите са ми сбъркали името в акта, рег номер на колата.
НЕ са ми написали ЕГН-то. Не са написали серийния номер на радара.
Не са написали дали радара е минал технически преглед. И нямат право да ми засичат скоростта в завой.
Най-вероятно ще отпадне акта.
И се каня към петък да ходя към София..
Изображение
E34, E38

ентусиаст
Аватар

Мнение от WALL » 25 Фев 2009, 19:18

justboy написа:....

Късмет! :D Добре е човек да попадне на неграмотни куки :mhihi: :mhihi: :mhihi: :bchug: Това за завоя като се видим ще раздуеш... да обжалваме и ние като се наложи. 8)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от cobrata_m3 » 25 Фев 2009, 21:19

lazaronni написа:Няма ли снимки, тука при мене пролет :( , преди няколко дена валя брутално и излизахме с един приятел и сигурно 3 часа драхме по пустите заснежени улици и накрая затънах в една канавка след най бруталния ми и дълъг дрифт, който съм правил някога, баси манията :D
Тия дни си слагам и новия волан OMP Corsica и до една седмица ще си поръчам и една хидравлична ръчна, че да мога да дрифтя и на сухо :D
Дай боже и едно Sparco Evo XL до май месец, че средната ми конзола е вече тотал :mhihi:
Пускайте снимки вие, излагате се :D Май месец ще се видим, резервирам, цялата хайка за бала на брат ми, ако сте ангажирани, ще ви изтупвам един по един :mhihi: :mhihi: :mhihi: :twisted: 8)

Поздрави!

има снимки и клипчета ама няма къде да ги кача а иначе идвай май месец и не бери грижа за бала ше дигнем гиролтията :mhihi:

Олдскул фен
Аватар

Мнение от justboy » 25 Фев 2009, 23:41

100% сме там ше сложа някви бърноутки :twisted: да стане шоу.
Изображение
E34, E38

ПредишнаСледваща

Назад към Събори/Мероприятия