ВАРНА >архив
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- E30_M_Tech_ll
-
-
- Кара: e30 318is
абе в краен случай може и снимка как киро яде пица и 10 човека са го наобиколили и го гледат в устата
пък ако някой намери клипче как разкрива дрифт техники и чалъми на масата цена няма да има 

Аз съм изключително нагъл, въпреки, че ме предупредиха за комерсиалните обяви, аз използвах подписа си за такава, и затова получих дъъъъъъъъъъъъълъга почивка!!!
една идея...искате ли да започнем да се събираме на голямото прашно и широко място/че ние с малолитражките къв ще го дървим иначе на арабския
/ ?
Мисля,че пишман-дрифтърите като мен ще им е по-удобно там да понаучат някоя друга техника,пък и под погледа на старейшините биха получили по някой ценен съвет?

- E30_M_Tech_ll
-
-
за кое място говориш? то именно на широкото и прашно място му викаме арбския! уточни се
Аз съм изключително нагъл, въпреки, че ме предупредиха за комерсиалните обяви, аз използвах подписа си за такава, и затова получих дъъъъъъъъъъъъълъга почивка!!!
- sharkvn
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е30 с PVC мотор
за чоплене на семки не ни трябват широки места а и има ли смисъл да привличаме внимание отново мен лично не ми се занимава с полицаи повече
- E30_M_Tech_ll
-
-
ти кажи кога да идвам за шпера
той кво число е и кво прасе е?

той кво число е и кво прасе е?

- sharkvn
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е30 с PVC мотор
то пък верно той заслужава да му създадем малко работа понеже обеща че ще дойде на сбирка а пак пропусна 

Оу явно малко съм се пообъркал в названиятаE30_M_Tech_ll написа:за кое място говориш? то именно на широкото и прашно място му викаме арбския! уточни се

където беше последната сбиркан не е ли то арабския? леле

говоря за широкото място,дето даже го преградиха с едни метални огради,а преди беше голям паркинг мисля че

mnh написа:Колеги,случайно някой да разполага с товарен автомобил-камионче,микробус,някакъв пикап да кажем..
трябва ми транспорт на мотоциклет от аспарухово до виница
http://pozvanete.bg/ads_results.php?tow ... A%F0%F1%E8

- E30HaKuC
- Потребител
-
- Кара: 530i V8
- Мечтае да кара: 324TD
mnh написа:Колеги,случайно някой да разполага с товарен автомобил-камионче,микробус,някакъв пикап да кажем..
трябва ми транспорт на мотоциклет от аспарухово до виница
През няколко улици имаш пътна помощ (комшията ми)
0896176183 Миро
- spens_82
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E60
- Мечтае да кара: бмв М3,M5,X6
- Детайли за колата: E60 530D 218коня
- E30_M_Tech_ll
-
-
ми най-вероятно да