КАРАНДИЛА-2 BMW Team Sliven се завръща
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- Гост
-
Първо - "Евала" на Спит - файър за клипа
Второ - СТИГА с тея пари
Ясно е че ще ги платим НИЕ балъците които си платихме всичко , а не тези (те си знаят кои ) които не дадоха дори и по един лев за сервиране
МарТо кофти се е получило с колата ти но защо не каза още горе и щяхме да намерим виновника и да си плати за стореното
Така че да съберем пари и да възтановим на Миро нежеланите разходи

Второ - СТИГА с тея пари

МарТо кофти се е получило с колата ти но защо не каза още горе и щяхме да намерим виновника и да си плати за стореното

Така че да съберем пари и да възтановим на Миро нежеланите разходи

- ///milko way
- ентусиаст
-
- Кара: не кара пил-ама пий карал
AlibiTu написа:Разни мисли на страничен наблюдател .....
Абе чета, чета .... и немога да разбера какъв е бил смисъла да се поръчват тия порции предварително, след като сте отишли рано на хижата и е можело да се доуточни направо горе кой колко и какво ще яде. Така Миро е нямало да бъде ощетен.
А и отделно немога да разбера ... някой хора са се отказа ... ами може да имат ангажимент нещо ... а останалите ако направят 1500 лв сметка горе ... кво дай и и тия дето са се отказали да включите да плащат...
Аммм ... не бях чувал хижа да те задължава и да ядеш там, след като спиш в нея ... ми ако бяха казали по 20 лв за порция ... ко праим тогава ... аз съм чувал, че тоя дето плаща, той поръчва и музиката
взе ми буквите от клавиатурата
-и стига сте писали с недомлъвки от типа на ''една група,едни вещи лица''......
познаваме се отдавна-знаем си имената--дайте да минем на ''право куме в очи'' и да се реши всичко с два-три реда а не да разтягаме локуми в 15 стр

Bcu4ko cBъP|_|_|Ba Do5pe.Ako He|_|_|_o cBъP|_|_|u 3/\e,To npocTo He e cBъp|_|_|u/\o!
- Spit-Fire
- Scrapyard user
-
- Кара: Peugeot 3008 + Yamaha MT-09
The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.
. 

Последна промяна Коцето на 23 Окт 2007, 15:43, променена общо 1 път
Две неща на този свят са безкрайни - човешката глупост и вселената. За второто не съм съвсем сигурен.

- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
Коцето написа:сори че и аз се меся във нещо което слабо ме засяга но като страничен наблюдател малко ми е странно "те си знаят те си знаят" ами добре кажете и на нас и ние да знаем назовете въпросните личности стига с недомлъвки давайте направо ..............
я ми кажи що си такъв пън ма раинооо.
трупаш само мнения,знаеш кои са хората.
значи искам да призная,че бях един от хората които не бяха съгласни с кувертната сума.още когато започнахме да събираме парите за кауфланд останах с впечатление,че тоя куверт е отпаднал та затова събираме,даже предварително се наядох и си купих отделно пиене и торта.горе платих само двете салати и трите безалкохолни и с това консумацията ми се изчерпа(освен ментата на павлин и прахчетата

беше допусната грешка ,няма да я коментирам,но ще се присъеденя към желаещите да възтановят недостигащата сума като дам още 10лв.
към тях ще прибавя рестото от китаиския ресторант което възлиза на 15 кинта

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
- Spit-Fire
- Scrapyard user
-
И аз с тази цел я пуснах снимката. Не искам да се заяждам с Марто, но да си имаме взаимно уважение помежду си защото горе сме се качили все свои хора и не вярвам колкото и да има вражди между нас да се стигне чак до чупене на халогени и дране на боя 

The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.
Spit-Fire написа:И аз с тази цел я пуснах снимката. Не искам да се заяждам с Марто, но да си имаме взаимно уважение помежду си защото горе сме се качили все свои хора и не вярвам колкото и да има вражди между нас да се стигне чак до чупене на халогени и дране на боя
по вероятно е на летището някой мангал да се е мъчил да ги сваля или по пътя ако е станало нещо но незнам Марто не казва нищо повече

па и кви са тея вражди не мога да разбера дето ги приказвате и камо ли да се стигне до такива простотий,тва са пълни глупости за мене

- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
който ходи до сливен,да мине покрай мен да му дам 20 кинта!
и горе нали имаше някви голфаджии,да не би те да са срали по колата на момчето?а аз дори не успях да го видя кой е!
що да няма карандила пак,само ,че на хижата дето ходихме първия път-онази на завоя,бялата!!
покрай тия проблеми,белкем се сплотим повече
и горе нали имаше някви голфаджии,да не би те да са срали по колата на момчето?а аз дори не успях да го видя кой е!
що да няма карандила пак,само ,че на хижата дето ходихме първия път-онази на завоя,бялата!!
покрай тия проблеми,белкем се сплотим повече

Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- Spit-Fire
- Scrapyard user
-
Аз съм сигурен, че не е бил никой от нас ако наистина и има нещо на колата... щото всичките бяхме толкова пияни, че едва ли някой е можел да стигне до горе

ми да да си кажем направо кой се ската
съгласна съм с изписаното по горе че не на всички им е станало ясно че не знам кво незнам що ама не ми е ясно що Миро трябва да плаща за всички
така че групичката дето доиде последна и седна на края на масата те си знаят кой са ма не им знам имената за да се сетят кой са ще подскажа че на единия жена му направи стрииптиз, ама ако си мисли че с него ще си плати куверта не става слаба работа беше да не се скатават ми да си плащат ако не са яли да са, виновен не им е никой !
това е положението!!!!!!!!!!!!!!!
съгласна съм с изписаното по горе че не на всички им е станало ясно че не знам кво незнам що ама не ми е ясно що Миро трябва да плаща за всички
така че групичката дето доиде последна и седна на края на масата те си знаят кой са ма не им знам имената за да се сетят кой са ще подскажа че на единия жена му направи стрииптиз, ама ако си мисли че с него ще си плати куверта не става слаба работа беше да не се скатават ми да си плащат ако не са яли да са, виновен не им е никой !
това е положението!!!!!!!!!!!!!!!
- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
- Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
- Мечтае да кара: и да е жив и здрав!
<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
Ok,az si znam za sebesi koga sum gi vidql schypeni..dori chisti na snimka ne se vijdat no na jivo bix gi pokazal na vseki edin..qd me za postupkata,ne za xalogenite ili boqta..
- Andronoff
- триногата
-