ДОБРИЧ - архив
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- veso_bawareca
- Потребител
-
който дойде ще виде колко хора се събираме.такира коментари оставете са форума на фолксваген или някой бруг.ЕЛА,ВИЖ и се УБЕДИ.
- mladi
- младши ентусиаст
-
- Кара: ИНТЕРЕСНО!
- Мечтае да кара: в гр.Толбухин :)
- Детайли за колата: В клуба на 20+
Мале,малееее...пак се почна!!!
Абе ,защо всеки в тоя град само говори глупости беее,до кога бе хораааа...?Ви е какво искате бе?Като се събираме-що се събираме,като не се събираме-що не се събираме и някви си изцепки тука виждам на кой не му се смеело на кой му се смеело и незнам си квооо...пубертетски истории аз знам много добре ,защо Киро нямал да идва ама не ми се връща в годините назад да се сещам как съм бил и аз ...абе вместо да гледате напред сега ще се въртиме около едно и също мии на който не му се идва да не идва това е какъв е проблема...абе аааеее че ми писна не ми се занимава с такива детински истории вече...

ISTINSKI PRIATEL E NE TOZI,KOITO TI BARSHE SALZITE,A TOZI KOITO NE TE KARA DA PLACHESH!
В КАКЪВ СВЯТ ЖИВЕЕМ,ЩОМ ДА ВЪРНЕШ НЕЩО,КОЕТО НЕ ТИ ПРЕНАДЛЕЖИ Е ГОЛЯМ ПОДВИГ?
- justboy
- Олдскул фен
-
- Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
- Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)
RokFort написа:Да видя сега дали съм разбрал.
Срещите са в събота пред Техномаркет в 13:00 часа и от цялата работа ходят по две коли?
Поне да беше погледнал 1-2 страници назад да видиш по колко се събираме преди да се обадиш неподготвен.
Не сме няква свръх бройка, но не сме и двама, макар че и този период го имаше.

E34, E38
RokFort написа:Да видя сега дали съм разбрал.
Срещите са в събота пред Техномаркет в 13:00 часа и от цялата работа ходят по две коли?
Капацитет ще излезеш

Ти не беше ли един който на всяка манджа мерудия го играеше разбирач в така смешния бергон.нет със Сеат Марбела, който трупаше форума с теми от сорта на как да си сваля кората на лявата врата

Да на сбирките ходят само двама човека, по добре не пали изобщо комбито което ти харчи 15 градско, не за друго само ще се разкараш напразно

Take Me to the Hospital...

Да имал съм сеат марбелла ама никога не съм писал подобни мнения в Бергон форума или който и да е форум ,не пиша често в форумите и ако пиша няма нищо общо с кори на врати.

И да комбито ми гори 15 на 100км.

Ще изляза от работа и ще дойда да се запозная с тия бесове който пишат тук и реагират толкова остро за да се уверят ,че не съм такъв човек.

Ако някой се е обидил ,сорри не е било с цел да обиждам ама от последните две страници чета само някакви мнения кой нямало да ходи повече щото нямало смисъл и така нататък.

Айде пичове и неоставайте с лошо мнение за мен ще се запознаем в събота ,най вероятно ще сме с колегата Чефо

- **Novobraneca
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 525 tds ЧЕРНАТА ПИЧЕЛОВКА
- Детайли за колата: С чио чипс :D
- justboy
- Олдскул фен
-
RokFort написа::D![]()
Леле леле голяма злоба ще излезете у тоя форум.
Да имал съм сеат марбелла ама никога не съм писал подобни мнения в Бергон форума или който и да е форум ,не пиша често в форумите и ако пиша няма нищо общо с кори на врати.![]()
И да комбито ми гори 15 на 100км.![]()
Ще изляза от работа и ще дойда да се запозная с тия бесове който пишат тук и реагират толкова остро за да се уверят ,че не съм такъв човек.![]()
Ако някой се е обидил ,сорри не е било с цел да обиждам ама от последните две страници чета само някакви мнения кой нямало да ходи повече щото нямало смисъл и така нататък.![]()
Айде пичове и неоставайте с лошо мнение за мен ще се запознаем в събота ,най вероятно ще сме с колегата Чефо
Жив и здрав да си, заповядай. А относно изграждането на мнение за някого са ми нужни доста повече от 2-3 поста във форум.

И стига спам и оффтопик.. Тея модератори трябва да ги черпим здраво, че много аванта ни отпускат.

E34, E38
- justboy
- Олдскул фен
-
- veso_bawareca
- Потребител
-
момчета какво става бе?миналата седмица чаках ме с брата но никой не дойде.тази събота ще има ли някой или....айде дано да се съберем че ми е малко скучно.
- justboy
- Олдскул фен
-
Нещо си се объркал. Събота в 15:15 аз бях там и си бяхме доста хора сигурно се изредиха 10-12 души. Даже аз дойдох със 7цата 

E34, E38
- veso_bawareca
- Потребител
-
добре.явно самчакал не достатъчно.както и са е.дано да се видим тази Събота.айде лека.
......
Преди да пуснеш някакво мнение провери го за правописни грешки !!
Никой не е безгрешен но ти си от лидерите !
......
Преди да пуснеш някакво мнение провери го за правописни грешки !!
Никой не е безгрешен но ти си от лидерите !
- mladi
- младши ентусиаст
-
- Кара: ИНТЕРЕСНО!
- Мечтае да кара: в гр.Толбухин :)
- Детайли за колата: В клуба на 20+
Хайде набирайте се миналата седмица се посъбрахме добре,айде и тая да е така,че ще чакаме едно момче с едно зверче---да дойде!!!Обещал ми е но има доста работа и затова не се знае кога ще присъства 

ISTINSKI PRIATEL E NE TOZI,KOITO TI BARSHE SALZITE,A TOZI KOITO NE TE KARA DA PLACHESH!