ДОБРИЧ - архив

Тук се дискутират срещите.

Модератори: mitaka7, Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от RokFort » 21 Яну 2009, 9:44

Да видя сега дали съм разбрал.

Срещите са в събота пред Техномаркет в 13:00 часа и от цялата работа ходят по две коли? :|

Потребител
Аватар

Мнение от veso_bawareca » 21 Яну 2009, 10:10

който дойде ще виде колко хора се събираме.такира коментари оставете са форума на фолксваген или някой бруг.ЕЛА,ВИЖ и се УБЕДИ.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ИНТЕРЕСНО!
Мечтае да кара: в гр.Толбухин :)
Детайли за колата: В клуба на 20+

Мнение от mladi » 21 Яну 2009, 11:18

Мале,малееее...пак се почна!!! :twisted: Абе ,защо всеки в тоя град само говори глупости беее,до кога бе хораааа...?Ви е какво искате бе?Като се събираме-що се събираме,като не се събираме-що не се събираме и някви си изцепки тука виждам на кой не му се смеело на кой му се смеело и незнам си квооо...пубертетски истории аз знам много добре ,защо Киро нямал да идва ама не ми се връща в годините назад да се сещам как съм бил и аз ...абе вместо да гледате напред сега ще се въртиме около едно и също мии на който не му се идва да не идва това е какъв е проблема...абе аааеее че ми писна не ми се занимава с такива детински истории вече...
ISTINSKI PRIATEL E NE TOZI,KOITO TI BARSHE SALZITE,A TOZI KOITO NE TE KARA DA PLACHESH!
В КАКЪВ СВЯТ ЖИВЕЕМ,ЩОМ ДА ВЪРНЕШ НЕЩО,КОЕТО НЕ ТИ ПРЕНАДЛЕЖИ Е ГОЛЯМ ПОДВИГ?

Олдскул фен
Аватар
Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)

Мнение от justboy » 21 Яну 2009, 12:28

RokFort написа:Да видя сега дали съм разбрал.

Срещите са в събота пред Техномаркет в 13:00 часа и от цялата работа ходят по две коли? :|

Поне да беше погледнал 1-2 страници назад да видиш по колко се събираме преди да се обадиш неподготвен.
Не сме няква свръх бройка, но не сме и двама, макар че и този период го имаше.
Изображение
E34, E38

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от lazaronni » 21 Яну 2009, 13:58

Капацитет ще излезеш ;)
Ти не беше ли един който на всяка манджа мерудия го играеше разбирач в така смешния бергон.нет със Сеат Марбела, който трупаше форума с теми от сорта на как да си сваля кората на лявата врата :lol:

Да на сбирките ходят само двама човека, по добре не пали изобщо комбито което ти харчи 15 градско, не за друго само ще се разкараш напразно ;) после ще те е яд че си изхарчил 5 лева за бензин. По добре недей да ходиш повярвай ми ;)
Take Me to the Hospital...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 320

Мнение от kiro_320 » 21 Яну 2009, 18:00

От 15:00-15:30 са срещите има го написано на всяка страница по 2 пъти поне.

Потребител
Аватар

Мнение от Malechko » 21 Яну 2009, 20:01

Пичове не се ядосваите на злобни голфаджйчета те са оште твърде малки и не ги разбират тия нешта пък и карат по нисш клас кола така че най сериозните пичове със най яките коли ште продължават да се събират пред техномаркет в 15 00

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от RokFort » 21 Яну 2009, 22:03

:D :D :D Леле леле голяма злоба ще излезете у тоя форум.
Да имал съм сеат марбелла ама никога не съм писал подобни мнения в Бергон форума или който и да е форум ,не пиша често в форумите и ако пиша няма нищо общо с кори на врати. :)

И да комбито ми гори 15 на 100км. :winky:
Ще изляза от работа и ще дойда да се запозная с тия бесове който пишат тук и реагират толкова остро за да се уверят ,че не съм такъв човек. :winky:

Ако някой се е обидил ,сорри не е било с цел да обиждам ама от последните две страници чета само някакви мнения кой нямало да ходи повече щото нямало смисъл и така нататък. :winky:

Айде пичове и неоставайте с лошо мнение за мен ще се запознаем в събота ,най вероятно ще сме с колегата Чефо ;)

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E39 525 tds ЧЕРНАТА ПИЧЕЛОВКА
Детайли за колата: С чио чипс :D

Мнение от **Novobraneca » 22 Яну 2009, 0:43

Да заповядa всеки който пожелае :!: :!: :!: 15:00ч. Събота Паркинг Техномаркет :!: :!: :!:

Олдскул фен
Аватар

Мнение от justboy » 22 Яну 2009, 0:54

RokFort написа::D :D :D Леле леле голяма злоба ще излезете у тоя форум.
Да имал съм сеат марбелла ама никога не съм писал подобни мнения в Бергон форума или който и да е форум ,не пиша често в форумите и ако пиша няма нищо общо с кори на врати. :)

И да комбито ми гори 15 на 100км. :winky:
Ще изляза от работа и ще дойда да се запозная с тия бесове който пишат тук и реагират толкова остро за да се уверят ,че не съм такъв човек. :winky:

Ако някой се е обидил ,сорри не е било с цел да обиждам ама от последните две страници чета само някакви мнения кой нямало да ходи повече щото нямало смисъл и така нататък. :winky:

Айде пичове и неоставайте с лошо мнение за мен ще се запознаем в събота ,най вероятно ще сме с колегата Чефо ;)

Жив и здрав да си, заповядай. А относно изграждането на мнение за някого са ми нужни доста повече от 2-3 поста във форум. :bchug:
И стига спам и оффтопик.. Тея модератори трябва да ги черпим здраво, че много аванта ни отпускат.
Изображение
E34, E38

Олдскул фен
Аватар

Мнение от justboy » 27 Яну 2009, 17:15

Да не забравите тая събота 31.01.09 15:00 ТЕХНОМЕРКЕТ
За жалост няма да присъствам Изображение
Изображение
E34, E38

Потребител
Аватар

Мнение от veso_bawareca » 29 Яну 2009, 20:38

момчета какво става бе?миналата седмица чаках ме с брата но никой не дойде.тази събота ще има ли някой или....айде дано да се съберем че ми е малко скучно.

Олдскул фен
Аватар

Мнение от justboy » 29 Яну 2009, 20:56

Нещо си се объркал. Събота в 15:15 аз бях там и си бяхме доста хора сигурно се изредиха 10-12 души. Даже аз дойдох със 7цата :lol:
Изображение
E34, E38

Потребител
Аватар

Мнение от veso_bawareca » 29 Яну 2009, 21:19

добре.явно самчакал не достатъчно.както и са е.дано да се видим тази Събота.айде лека.
......
Преди да пуснеш някакво мнение провери го за правописни грешки !!
Никой не е безгрешен но ти си от лидерите !

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ИНТЕРЕСНО!
Мечтае да кара: в гр.Толбухин :)
Детайли за колата: В клуба на 20+

Мнение от mladi » 30 Яну 2009, 3:04

Хайде набирайте се миналата седмица се посъбрахме добре,айде и тая да е така,че ще чакаме едно момче с едно зверче---да дойде!!!Обещал ми е но има доста работа и затова не се знае кога ще присъства :D
ISTINSKI PRIATEL E NE TOZI,KOITO TI BARSHE SALZITE,A TOZI KOITO NE TE KARA DA PLACHESH!
В КАКЪВ СВЯТ ЖИВЕЕМ,ЩОМ ДА ВЪРНЕШ НЕЩО,КОЕТО НЕ ТИ ПРЕНАДЛЕЖИ Е ГОЛЯМ ПОДВИГ?

ПредишнаСледваща

Назад към Събори/Мероприятия