Перник-Архив
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- P_L_A_Y_B_O_Y
- кандидат ентусиаст
-
P_L_A_Y_B_O_Y написа:Важно Съобщение: От този Четвъртък натам сбирките ще бъдат от 20:00 часа ... мястото спирка Метал. Мооооооооооооооооооооо!!!!!!!

Черно БМВ в завой с вратите влизаме...
:
Момчета за утре има ли някакви предложения какво ще правим?Ще ходим ли някъде?Или ще решаваме на место?
Айде поздрави на всички!
ПС: Моооооооооооооооооооооо
Айде поздрави на всички!
ПС: Моооооооооооооооооооооо
Или водиш, или следваш, или ми се махаш от пътя!
- PRADO
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: най-убавата....
еее браво тази вечер се събрахме доста ,а като знам ,че може и повече....с нетърпение чакам събота и дано времето е арно да си ги премерим

everything you say,can and will be used against to you....so shut up and drive ........
Bmw manqk
Само момчето с Е30ката дето беше отделно се поизложи можеше едно здрасти да каже но той си знае 

Роден с четри бъбрека.
- P_L_A_Y_B_O_Y
- кандидат ентусиаст
-
Ами въпрос на избор, сигурен съм че ако беше дошъл при нас никой нямаше да го изгони, ама той си знае най - добре. 

Черно БМВ в завой с вратите влизаме...
- PRADO
- кандидат ентусиаст
-
по въпроса за е-30 ката от вчера мен ме е страх да карам с такива малоумници в колона......такива дето повече пушат,от колкото вървят и се палят на бутане.....благодарско
а по въпроса за сбирката
утре 12-00 на метал присъствито на всеки един е желателно да не кажа задължително,да не си миришем чорапите после
мооооооооооооооо
а по въпроса за сбирката
утре 12-00 на метал присъствито на всеки един е желателно да не кажа задължително,да не си миришем чорапите после
мооооооооооооооо
everything you say,can and will be used against to you....so shut up and drive ........
- stf85
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Чераната Перла
- Мечтае да кара: BMW Z4 M ROADSTER
- Детайли за колата: ЧИП + 6 ЦИЛИНДЪРА МНОГО ЯК СПОЙЛЕР И ЛУД ЗАД ВОЛАНА :P
Пичове Извинявам се,че се отклонявам от темата.но може ли да ми кажете кой са най-слушаните радиа в Перник и най четените местни вестници.Благодаря предварително.
- Sivako
- младши ентусиаст
-
- Кара: F20 116d / F01 750i xDrive
- Мечтае да кара: Колело
stf85 написа:Пичове Извинявам се,че се отклонявам от темата.но може ли да ми кажете кой са най-слушаните радиа в Перник и най четените местни вестници.Благодаря предварително.

А както си се засилил да идваш и на сбирките от 2 седмици и никакъв те няма ако дойдеш утре и вестник ще ти купа

- PRADO
- кандидат ентусиаст
-
днеска лудница мнооо яко беше......и всички ....кои сега е номер 1....е-39 ,е-36,е- 34 да си оправите пауар-а
мооооооооо
толкова съм добър,че анатоли от страх избяга по ливадите
да се стягат смок и макабео.....

мооооооооо
толкова съм добър,че анатоли от страх избяга по ливадите

да се стягат смок и макабео.....

Последна промяна PRADO на 21 Мар 2009, 21:14, променена общо 2 пъти
- Sivako
- младши ентусиаст
-
- Кара: F20 116d / F01 750i xDrive
- Мечтае да кара: Колело
Забрави e60 и e30
Мисля че хората трябва да знаят какви коли се събираме,но няма начин като е изтрито мнението 

BMW manqk
Колеги много ми харесахте днес дори и времето неможе да ни спре
Жалко за бронята на макабео ноо брат ше знаеш следвщия път не скачаи през островчето.Знаеме че и твоита върви ам се наигра пет минути преди сбирката

Последна промяна smok.bg на 21 Мар 2009, 19:34, променена общо 2 пъти
Роден с четри бъбрека.
- stf85
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Чераната Перла
- Мечтае да кара: BMW Z4 M ROADSTER
- Детайли за колата: ЧИП + 6 ЦИЛИНДЪРА МНОГО ЯК СПОЙЛЕР И ЛУД ЗАД ВОЛАНА :P
Sivako написа:stf85 написа:Пичове Извинявам се,че се отклонявам от темата.но може ли да ми кажете кой са най-слушаните радиа в Перник и най четените местни вестници.Благодаря предварително.
Радио хоризонт 103.00 Христо Ботев 90и нещо ако искаш мога и да ти ги настроя
А както си се засилил да идваш и на сбирките от 2 седмици и никакъв те няма ако дойдеш утре и вестник ще ти купа
НЕ ми трябва вестник интересува ме за реклама.Кой са най-слушаните радиа и най-четените вестници.Не че не мога да си настроя радиото

Благодаря предварително
- PRADO
- кандидат ентусиаст
-
STF имаш лс
момчета във вторник ще има извънредна важна сбирка на метал 20-00ч....присъствеито на всеки един е желателно
момчета във вторник ще има извънредна важна сбирка на метал 20-00ч....присъствеито на всеки един е желателно