Перник-Архив
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- PRADO
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: най-убавата....
а после на нас кой ще помага
ей ....ще се съберем ли в неделя 12-00

ей ....ще се съберем ли в неделя 12-00
Последна промяна PRADO на 13 Мар 2009, 1:41, променена общо 1 път
everything you say,can and will be used against to you....so shut up and drive ........
- dokie
- ентусиаст
-
- Кара: BMW e39, VW Golf, Audi
- Мечтае да кара: Е60 М5
P_L_A_Y_B_O_Y написа:Наистина много куца вечер, но да приемем, че просто така се е случило, аз имам още една идея за местенце, само че там са плочки горе долу като на центара, в неделя може да го навестимСмокче бате мнооо ме е яд за колицата, много добре си танцува с нея ама те ШАНС
Да нямаш впредвид там близо до метал, едни такива като тротоарни плочки - не ми се нравят много като настилка, ама ако е някъде с плочи като на площада... лелееее как свирят само...
За IS-ката - ще помагаме с каквото можем - то най-същественото са парите, ама верно си е криза - и при мен са дефицит... но с работа, връзки, познати и т.н. имам ли време и възможност - на линия съм... и не само за тази кола, а и за всички тук в подфорума за ПК. Не съм голям майстор, ама дори инструментите да подавам пак е нещо

- P_L_A_Y_B_O_Y
- кандидат ентусиаст
-
Ами близо е до метал, като малки там карахме ройлери и знам, че много се хлъзгаше ... така че ще проверим тези дни как е 

Черно БМВ в завой с вратите влизаме...
- PRADO
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: най-убавата....
целта на тия сбирки е точно такава,да се забавляваме заедно и да си помагаме,поне аз така разбирам нещата и всичко е от добро желание...разбира се ,че кои с каквото може 

everything you say,can and will be used against to you....so shut up and drive ........
- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
- Кара: E38 735i
- makabeo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 4ервено/4ерна е36-ца
TuNero написа:много каръшка вечер .....на тошко водното съединение,на румбата....дето му изгасна,смок,смок ,смок![]()
![]()
за капак на всичко и на мен ми светна ABS....
брат на мене ABS ми свети винаг когато се намокри в движение изклучваш и палиш и вс. е ок от личе опит го знам ако не си забелязал вече

само нинджа може да убие друга нинджа и само BMW може да изпревари друго BMW!!!
- Sivako
- младши ентусиаст
-
- Кара: F20 116d / F01 750i xDrive
- Мечтае да кара: Колело
Относно ремонтът на смоук Да си свали двигателя да приготви една гидорка и да ме пуска всяка вечер от 19.00 до когато не ме замързи и ще стане до другата сбирка 

- P_L_A_Y_B_O_Y
- кандидат ентусиаст
-
Ех ех ех като гледам клипчето пак ми става много кофти, а относно ремонта на колата, пишете за частите да ги търся в моргата при нас и да видим дали ше я направиме до другия четвъртък 

Черно БМВ в завой с вратите влизаме...
- djsancho
-
-
- Кара: Куките да го спират !!!
- Мечтае да кара: G - Power M5 Hurricane Rs
и аз имам познати тук там ако трябва нещо казвай
ще го намерми на ПРИМОЦИЯ 

Жената и колата, не си ли въртят г*за - НЕ ГИ ПРИЗНАВАМЕ !!!
- pitbullche
- Потребител
-
- Кара: e36
- Мечтае да кара: Jumbo jet
- Детайли за колата: nqmam detaili daite malko nasam :P
Момци тежка работа дееейба ... аз мога да помогна в намерането на части с някаква отстъпка не само за случая на смок а като цяло ако прецените свържете се с мен и ще мислим какво да правим.
Кола и жена не въртят ли дупето не ми ги хвалете!
- BMW_Myself
- Потребител
-
фууууууууууу
Смок.бг ти си нинджа...
а тъпя комютър защо така ми спира горивото и гасне колата, някои да има отговор?? Иначе вчера беше добре, ако изключим всички инциденти...

Catch me if you can!?
:
Sivako написа:Относно ремонтът на смоук Да си свали двигателя да приготви една гидорка и да ме пуска всяка вечер от 19.00 до когато не ме замързи и ще стане до другата сбирка
Братле аз имам гидория и също мога да помагам в ремонта ако смок реши да го правим ние!Не съм много на ясно с нещата,но имам огромното желание да помогна на всеки,който се нуждае от помощ и конкретно за случая да съживим звяра!!!Мога да идвам и аз всяка вечер след 19:00!Ако наистина искате да го правиме в неделя да се разберем кога ще го започваме и да действаме!Дори и за свалянето на двигателя можем да помогнем!!!
ПС: Трябва да е готов за четвъртак!
Или водиш, или следваш, или ми се махаш от пътя!
- BMW_Myself
- Потребител
-
.,.,.,
Ще вдигнем звяра на колела за четвъртък, ако мога да помогна и аз с нещо съм на линия само казвайте... Поне смок не е от хората кадето се стрескат а само каза " попи вода" хехеххехе
Catch me if you can!?
BMW manqk
Гледам клипа и немога да повярвам
че аз несъм я изрезал мнооо е кво стана 

Роден с четри бъбрека.