ДОБРИЧ - архив
Модератори: mitaka7, Общи модератори
mladi написа:ееей играчите защо се изпокрихте бреееееее,къде сте?Лазаронка аз утре ,ще имам малко работа до към обяд вав Варна и след това имам желанието да си сменя накладките и онзи датчик с който ме спонсорира и след това съм напълно свободен като пеперуда
Ако искаш, може и двамата, аз до 2 някъде съм в Силистра, после до Варна до един приятел за малко тунинг

Може да осъществим онова с гумите в Кобъклъка да е по интересно или да потърсим по голямата площадка от двете

Take Me to the Hospital...
- mladi
- младши ентусиаст
-
- Кара: ИНТЕРЕСНО!
- Мечтае да кара: в гр.Толбухин :)
- Детайли за колата: В клуба на 20+
еемиии...какво да кажа?Стана,стана макар и малка но доста добра и изпълнена с адреналин сбирка
първата с бат Лазарони от миналата пролет,надявам се в събота да се съберем повечко имайки предвид ,че и днес бяхме що-годе добра бройка лоши момчета с бмв-та 

ISTINSKI PRIATEL E NE TOZI,KOITO TI BARSHE SALZITE,A TOZI KOITO NE TE KARA DA PLACHESH!
В КАКЪВ СВЯТ ЖИВЕЕМ,ЩОМ ДА ВЪРНЕШ НЕЩО,КОЕТО НЕ ТИ ПРЕНАДЛЕЖИ Е ГОЛЯМ ПОДВИГ?
- DILDO
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е30;Е65
- Мечтае да кара: Е30
mladi написа:еемиии...какво да кажа?Стана,стана макар и малка но доста добра и изпълнена с адреналин сбиркапървата с бат Лазарони от миналата пролет,надявам се в събота да се съберем повечко имайки предвид ,че и днес бяхме що-годе добра бройка лоши момчета с бмв-та
Да, особено след това вечерта... хехех. Ще бягаш от ченгетата а, мръсник

Преди малко с 574 зора изпънах Вардар! баси леда, баси чудото! Трябва да изтъркам някъде гумите, да излезе телта - нов тип шипове.

kiro_320 написа:mladi написа:еемиии...какво да кажа?Стана,стана макар и малка но доста добра и изпълнена с адреналин сбиркапървата с бат Лазарони от миналата пролет,надявам се в събота да се съберем повечко имайки предвид ,че и днес бяхме що-годе добра бройка лоши момчета с бмв-та
Да, особено след това вечерта... хехех. Ще бягаш от ченгетата а, мръсник![]()
![]()
![]()
Преди малко с 574 зора изпънах Вардар! баси леда, баси чудото! Трябва да изтъркам някъде гумите, да излезе телта - нов тип шипове.
Влязохме във филма снощи

За тая вечер ако има събрали се желаещи аз съм на линия с баба ягата 0888839485
Иначе мое се засечем посред нощите някъде

Жалко че Младенката е на бачкане, моеме да му спретнем една засада

Take Me to the Hospital...
- justboy
- Олдскул фен
-
- Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
- Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)
Ами аз съм с малко крива джанта и леко чукната броня под халогена след снощи иначе бих се присъединил..

E34, E38
- mladi
- младши ентусиаст
-
- Кара: ИНТЕРЕСНО!
- Мечтае да кара: в гр.Толбухин :)
- Детайли за колата: В клуба на 20+
айде колеги ЧЕСТИТА КОЛЕДА!За съжаление обаче скоро няма да се виждаме по пътищата,съединителят се збогува рано днес!Няма да казвам колко мноооого ме е яд,че точно сега стана това просто не ми върви и тва е!
ISTINSKI PRIATEL E NE TOZI,KOITO TI BARSHE SALZITE,A TOZI KOITO NE TE KARA DA PLACHESH!
mladi написа:айде колеги ЧЕСТИТА КОЛЕДА!За съжаление обаче скоро няма да се виждаме по пътищата,съединителят се збогува рано днес!Няма да казвам колко мноооого ме е яд,че точно сега стана това просто не ми върви и тва е!
Да не ти пука и аз 6 бубини сменям стана 1 месец.

Честита Коледа на всички.

- **Novobraneca
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 525 tds ЧЕРНАТА ПИЧЕЛОВКА
- Детайли за колата: С чио чипс :D