BMW Power - на море
Модератори: mitaka7, Общи модератори
58 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Нека колегите от варна кажат къде може да се приюти глутницата ,така че враговете да са далеч от нас
Аз мисля ,че Фичоза е добро място ,но все пак нека местни хора да дадат мнение
Георги Пенчев

Аз мисля ,че Фичоза е добро място ,но все пак нека местни хора да дадат мнение

Георги Пенчев
- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
- Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
- Мечтае да кара: и да е жив и здрав!
Sharo написа:По-добре някъде по на диво, не по големите градове, че в тях има много врагове
И аз така мисля! Ама май никой няма желания да организира!

<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
Penchev написа:И аз гласувах за началото на септември![]()
Лично на мен ми се ще да направим нещо по Варна ,досега винаги тези сбирки са били на юг![]()
В морската столица има огромна група веселяци ,които ще ни посрещнат добре
Георги Пенчев
Това е вярно за веселяците там, ходих на една сбирка през юни (завърши кофти, но хората са супер)
Аз ще съм там от 04.09. до 14.09.
- sharkvn
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е30 с PVC мотор
Penchev написа:Нека колегите от варна кажат къде може да се приюти глутницата ,така че враговете да са далеч от нас![]()
Аз мисля ,че Фичоза е добро място ,но все пак нека местни хора да дадат мнение![]()
Георги Пенчев
По това време на Фичоза е голяма тъпканица днес бях там хубаво е обаче вероятноста за настаняване някаде там е абсурдна дори на плажа трудно се намира място за 4 човека примерно камо ли за голяма компания.
Най-добре уточнете първо датата и поне приблизителна бройка на хората за да знаем какво да търсим също така не е зле да кажете и какво предпочитате бунгала, хижа, хотел и т.н
- Гост
-
И аз този уикенд трасирах пътя към Несебър...
Направихме и няколко снимки на по-интересни бимеро-екземпляри, сред които и кабриото на BULLI, което си стоеше кротко на паркинга на пристанището...
Собственика не беше забелязан...
Абе с две думи - nice weekend...
А за форумното море - и аз съм за последната седмица на Август или първата на Септември... Повечето колеги мисля началото на Август са им отпуските, включително моята, и ако е тогава - просто няма да дойдат... Но да видим какво ще покаже анкетата де...

Направихме и няколко снимки на по-интересни бимеро-екземпляри, сред които и кабриото на BULLI, което си стоеше кротко на паркинга на пристанището...

А за форумното море - и аз съм за последната седмица на Август или първата на Септември... Повечето колеги мисля началото на Август са им отпуските, включително моята, и ако е тогава - просто няма да дойдат... Но да видим какво ще покаже анкетата де...

- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
..
абе една малка групи4ка ве4е пихме на морето
позбрахме се малко,ина4е за 1,2 и 3 август сам навит щот пак ще сам там,поздрави на тез дет се видяхме и на тез дет не се

- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
- Кара: ниско на земята
Кво става сега до кога е активна анкетата
Така като гледам ще е началото на август
Ще получим ли някакво съдействие от моряците или всеки ще се спасява 

- Митко Стоянов
- Чичо Митко
-
- Кара: Х5 и W209
- Мечтае да кара: DDT на море :)
sharkvn написа:Penchev написа:Нека колегите от варна кажат къде може да се приюти глутницата ,така че враговете да са далеч от нас![]()
Аз мисля ,че Фичоза е добро място ,но все пак нека местни хора да дадат мнение![]()
Георги Пенчев
По това време на Фичоза е голяма тъпканица днес бях там хубаво е обаче вероятноста за настаняване някаде там е абсурдна дори на плажа трудно се намира място за 4 човека примерно камо ли за голяма компания.
Най-добре уточнете първо датата и поне приблизителна бройка на хората за да знаем какво да търсим също така не е зле да кажете и какво предпочитате бунгала, хижа, хотел и т.н

- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
ша прайм ли нящо или само са прайм,че прайм
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- D_U_D_E_
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 TDS
- Мечтае да кара: M5 с гуми за горене
Варналия
ок пичове аз мога да ви дам няколко съвета. По това време (имам в предвид юли-август) не можеш намери място в кръчмите камо ли някаде да се спи. Края на август началото на септември се освобождават много места и според мен тогава е времето за ендо такова грандиозно
събитие. Подходящи места има много но примерно Фичоза, Камчия, Шкорпиловци, такива не нмого оживени са идеални за мероприятието. Без да искам попаднах на темата, но с удоволствие бих помогнал и дошъл. Тази седмица съм много зает, но ако се организирате и направите един списък, ще се заема да пообиколя и да попитам за места и цени за дадения период от време.
П.С. само ще помоля ако искате да ми пишете на Л.С. че много забравям.

П.С. само ще помоля ако искате да ми пишете на Л.С. че много забравям.
- Пецата
- младши ентусиаст
-
- Кара: е36 compact 95' 1,6
- Мечтае да кара: m3 e92
и аз съм много навит за моренце,в момента съм на Приморско ако някой е тук да пише да се видим да пийм по една бира някъде 

- VT5602AK
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36S50B30,Mini Cooper S
- Мечтае да кара: S50B30 turbo
- Детайли за колата: модифицирани
- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
- Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
- Мечтае да кара: и да е жив и здрав!
Днес ми се обади Маги и ме пита дали сме навити в началото на септември за Ахтопол!Прдложих и да го напише във форума и да решим! 

<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
58 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4