Състезатели кръстовището на Военна болница ?!!
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo

Просто когато ги чуя ми се изправя косата!

- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
другия път вземете по една кафемелачка на 12В. да пресъздавате звук на формула1 че като гледам автора и е фен 

- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
Icco® написа:Аз мога да кажа само довечера да се съберете и да отидете отново там да попързаляте и после така малко с клаксончета да доразкрасите звуковия фон и пича може да слезе (ако наистина са му корави топките) пък после вие си знаете
по-добре не, че пак идваха патрулки вчера, а и да благодарим на единя полицай, който 99% четеше форума, да мине някой път да го черпим бира

иначе забавна вечер беше

а после на връщане в дружба кво беше мокроооо, ма бързо се прибрах да не дофтасат едни други мой приятели там

ПП - деба и цървулкювците сме

Tux0 Ca !

- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
..
психопат,аз сам най долния селянин тука с 23 годишна кола за това ще ти е.. пут...а лени.а лай..р,заповядай другия път при колите,язък 4е сега не сам бил,ма нали колата ми е на 23 и не варви 

Re: ..
bavareca_86 написа:психопат,аз сам най долния селянин тука с 23 годишна кола за това ще ти е.. пут...а лени.а лай..р,заповядай другия път при колите,язък 4е сега не сам бил,ма нали колата ми е на 23 и не варви
alex_matrix написа:A_DUNCHEV написа:Абе кво го жалите тоз! Я изкарайте големите черпаци и го нахранете хубаво!!!
...обратно на общоприетото БМВ феновете са доста културни и образовани за разлика от типичните "селяни" стоящи по балконите и псуващи от далече и безопасно...
та кво викаш Алекс за феновете

- Alexbmw
- Кукуригуууу
-
- Кара: Луда Баба Яга
- Мечтае да кара: Още по-луда Баба Яга
Re: Състезатели кръстовището на Военна болница ?!!
psihopat написа:Здравейте.
Живея близо до кръстовището на Военна болница. За поредна вечер тук дойдоха група цървули и започнаха да дрифтят с гадните си кочини /БМВ-та "резачки" на по 25 години - 3 или 4 броя/!!! А, извинявам се, имаше една добра тройка, жълта, сравнително нова. Направи ми впечатление това, че всички бяха със стикери или каквото се слага на стъклата , когато има сбирка на форума, та това е причината да пиша тук. Моля най учтиво, този който организира сбирките и който контролира мероприятията /ако има такъв/ да обясни на необузданите пубери - селяндури, че това не е писта и място за избиване на комплекси. Нека се хванат с гадните к**ва , които седят до тях и да си ебават майката на някъде. Живеем в град, а на въпросното кръстовище има доста жилищни сгради, а и представете си, нямам желание и нерви да слушам свирене на гуми и форсиране на изтърбушени двигатели. Плащаме данъци, опитваме се да гледаме деца и да направим държавата си едно по добро място за живеене. Е, ТАКА НЯМА ДА СТАНЕ!!! Не толерирам подобно поведение и смятам , че хората , които са създали, които се грижат за този форум ще се съгласят с мен.
Що не слезна да ни се скараш

И нема да обиждаш баба яга, че била на 25 години

Като имаш проблеми със съня отиди на лекар да ти предпишат преспивателни

пс: Трябва по-често да се пързаляме из София

- alex_matrix
- младши ентусиаст
-
...аз пък казвам, че докато имам пари за гуми и бензин ще вдигам шум ако ще и 120 годишна да ми е колата, който не му понася да се изнася от София тъкмо ще има повече места за дрифт... 

Monster Energy Drift Athlete
2014 King of Europe Street Legal Champion
2013 King of Europe Street Legal Champion
http://www.facebook.com/alexmatrix

2014 King of Europe Street Legal Champion
2013 King of Europe Street Legal Champion
http://www.facebook.com/alexmatrix

- Гост
-
Re: ..
bavareca_86 написа:психопат,аз сам най долния селянин тука с 23 годишна кола за това ще ти е.. пут...а лени.а лай..р,заповядай другия път при колите,язък 4е сега не сам бил,ма нали колата ми е на 23 и не варви
Тоше, от къде ги купуваш тия големи черпаци бе, кажи и аз да взема неколко...

- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
Alexbmw написа:пс: Трябва по-често да се пързаляме из Софиябеше много силна вечер
от толкова адреналин заспах чак към 3:00
ееее ми що не звънна да покараме из мокра дружба

Tux0 Ca !

И аз ви мразя всичките
Двайсе минути преди да се засечем на кръстовището бяхме със сивото "Скайлайнче" и една Имрезка...подпръцквахме си по центъра (
че там сухо а на Бояна реки текат) Отидохме до Люлин, оставихме ги и точно натоварени във 7-местният тромав жип ще ви засечем напът за Студентски
Едноооо голяяяямооо Евала на човека с червената Е30 (сори ама не знам койси...единствено Сони знам, че имаше нещо червено) с едни арни BBS-ки
Беше първа кола и мнооого ме напълни как взе цялата дъга
После като видях Пенчи (и дългокосото му "гадже" да виси през прозореца....Шари Мари след това и май още 2 Е30-ки...ииии ми стана ясна работата ) 

Едноооо голяяяямооо Евала на човека с червената Е30 (сори ама не знам койси...единствено Сони знам, че имаше нещо червено) с едни арни BBS-ки

Подписът не служи за рекламно пано. Иво.

- vesko06
- старши ентусиаст
-
- Кара: F90 M5
Sharo написа:chocho-rz написа:Аве момчета вие пък сега защо правихте такане знаете ли че не е редно така ако майките ви бяха видели какво ще ше да последва а?
![]()
![]()
![]()
последния път като бравих някъв обратен завой майка ми беше на прозореца и някви възрастни жени бяха почнали да ме хранят та майка ми им обяснила, че тя ме е учила да карам за тва ако имат някви претенции към нея да се обърнат

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
да викнем Росен Коларов да не се оплакват че дърти коли бръмчали
ебаси миндилите.
аз си имам дограма и не се оплаквам.
вземете си и вие
ебаси миндилите.
аз си имам дограма и не се оплаквам.
вземете си и вие

- Turbo_Ted
- великият шестак
-
- Кара: няколко и киселее
е, велики авторе, щом караш толкова нова и тиха кола те предизвиквам на дуел с една дърта 25 годишна кошница, която реве много, гори много и ще ти разплаче пластмасовата коруба
до мен се вози ЧОВЕК, а щом до тебе се вози к**ва... нали знаеш к**ва за кво са с теб - не щото имаш акъл, а щото имаш пари
а ти явно нито едно от двете имаш, щото ако имаш акъл няма да ебеш к**ва, а ако имаше пари щеше да караш бмв, а не няква пластмасова кУруба от типа на хлопел баластра
нали си много бърз... предизвиквам те
и... лично аз ще мина някоя вечер да ти поопуша догрЪмЪтЪ и ще си сваля сички възможни гърнета... после и серенада може да ти направя, белким слезеш да те видим кой си
интересноо ми е дали от 47893264876238476 пъти се става ........, ама ти ще кажеш
ТИ ЩЕ КАЖЕШ НА КОЙ КВА МУ Е КОЛАТА.... Я СЕ ВИЖ СЕБЕ СИ
п.с. рекактирах си мнението, щото четат и жени и непълнолетни

п.с. рекактирах си мнението, щото четат и жени и непълнолетни

Последна промяна Turbo_Ted на 09 Юни 2008, 14:55, променена общо 1 път
- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
- Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
- Мечтае да кара: и да е жив и здрав!
Момци разсипвайте яко с черпаците,че скоро сигурно ще ни ударят катанеца!
П.П. Да е.а ма..та на този с орела с ориз дето ми сече на кръстовището,удари ми калника и избяга! Ако си мисли,че не съм успял да го вкарам в картотеката много се лъже!
А после ние сме били простаците! 

П.П. Да е.а ма..та на този с орела с ориз дето ми сече на кръстовището,удари ми калника и избяга! Ако си мисли,че не съм успял да го вкарам в картотеката много се лъже!

<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!