Състезатели кръстовището на Военна болница ?!!

Тук се дискутират срещите.

Модератори: mitaka7, Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo

Мнение от VesoPesa » 09 Юни 2008, 11:38

:mhihi: :mhihi: :mhihi: аз също искам да се оплача от тези шумове който пройзвеждат 25 годишните ви кочини :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Просто когато ги чуя ми се изправя косата! :mhihi: Не издържам повече!!! :mhihi: влиаят ми на мозъка и ме карат да изкарам своята 13 годишна кочина и да изтъркам задните си гуми и да изхарча така ценния ни бензин и да се друсам с ароматите на изгоряли гуми и бензин 95 от лукойл :mhihi: МОЛЯ ВИ ПРЕСТАНЕТЕ!!! :mhihi: :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530D F07 530D
Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
Детайли за колата: трошляче някакво :)

Мнение от spacepl » 09 Юни 2008, 11:58

другия път вземете по една кафемелачка на 12В. да пресъздавате звук на формула1 че като гледам автора и е фен :)

FiRe WaLK WiTh Me !
Аватар
Кара: винаги с усмивка :)
Детайли за колата: 316is touring - Виолетка

Мнение от SpUd3r » 09 Юни 2008, 12:30

Icco® написа:Аз мога да кажа само довечера да се съберете и да отидете отново там да попързаляте и после така малко с клаксончета да доразкрасите звуковия фон и пича може да слезе (ако наистина са му корави топките) пък после вие си знаете ;)

по-добре не, че пак идваха патрулки вчера, а и да благодарим на единя полицай, който 99% четеше форума, да мине някой път да го черпим бира ;)
иначе забавна вечер беше :mhihi:
а после на връщане в дружба кво беше мокроооо, ма бързо се прибрах да не дофтасат едни други мой приятели там :mhihi:

ПП - деба и цървулкювците сме :mhihi:
Tux0 Ca !
Изображение

Ох, на баба!
Аватар
Кара: селскостопанска машина
Мечтае да кара: 4етириосен самосвал

..

Мнение от bavareca_86 » 09 Юни 2008, 13:18

психопат,аз сам най долния селянин тука с 23 годишна кола за това ще ти е.. пут...а лени.а лай..р,заповядай другия път при колите,язък 4е сега не сам бил,ма нали колата ми е на 23 и не варви :mhihi:
БМВ фен с Е30-ска и малко акъл си е неочаквано добра комбинация
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

ентусиаст
Аватар
Кара: е34 520

Re: ..

Мнение от genezis » 09 Юни 2008, 13:22

bavareca_86 написа:психопат,аз сам най долния селянин тука с 23 годишна кола за това ще ти е.. пут...а лени.а лай..р,заповядай другия път при колите,язък 4е сега не сам бил,ма нали колата ми е на 23 и не варви :mhihi:

alex_matrix написа:
A_DUNCHEV написа:Абе кво го жалите тоз! Я изкарайте големите черпаци и го нахранете хубаво!!! :evil:

...обратно на общоприетото БМВ феновете са доста културни и образовани за разлика от типичните "селяни" стоящи по балконите и псуващи от далече и безопасно... :mhihi:

та кво викаш Алекс за феновете :mhihi:

Кукуригуууу
Аватар
Кара: Луда Баба Яга
Мечтае да кара: Още по-луда Баба Яга

Re: Състезатели кръстовището на Военна болница ?!!

Мнение от Alexbmw » 09 Юни 2008, 13:27

psihopat написа:Здравейте.
Живея близо до кръстовището на Военна болница. За поредна вечер тук дойдоха група цървули и започнаха да дрифтят с гадните си кочини /БМВ-та "резачки" на по 25 години - 3 или 4 броя/!!! А, извинявам се, имаше една добра тройка, жълта, сравнително нова. Направи ми впечатление това, че всички бяха със стикери или каквото се слага на стъклата , когато има сбирка на форума, та това е причината да пиша тук. Моля най учтиво, този който организира сбирките и който контролира мероприятията /ако има такъв/ да обясни на необузданите пубери - селяндури, че това не е писта и място за избиване на комплекси. Нека се хванат с гадните к**ва , които седят до тях и да си ебават майката на някъде. Живеем в град, а на въпросното кръстовище има доста жилищни сгради, а и представете си, нямам желание и нерви да слушам свирене на гуми и форсиране на изтърбушени двигатели. Плащаме данъци, опитваме се да гледаме деца и да направим държавата си едно по добро място за живеене. Е, ТАКА НЯМА ДА СТАНЕ!!! Не толерирам подобно поведение и смятам , че хората , които са създали, които се грижат за този форум ще се съгласят с мен.

Що не слезна да ни се скараш :mhihi: можеше да те повозим и тебе, да станеш една от нашите " к**ва ", но нямаше да се возиш до нас, а в багажника :evil:
И нема да обиждаш баба яга, че била на 25 години :mhihi: та тя е само на 22 :mhihi: , а и скоро и е правена сърдечна операция и сърчицето и е като на млада булка :mhihi:
Като имаш проблеми със съня отиди на лекар да ти предпишат преспивателни :mhihi: :mhihi:

пс: Трябва по-често да се пързаляме из София :mhihi: беше много силна вечер :D от толкова адреналин заспах чак към 3:00 :mhihi:
Изображение
Човечеството е оцеляло не защото се е смяло, а защото късно е изобретило презерватива!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от alex_matrix » 09 Юни 2008, 13:31

...аз пък казвам, че докато имам пари за гуми и бензин ще вдигам шум ако ще и 120 годишна да ми е колата, който не му понася да се изнася от София тъкмо ще има повече места за дрифт... :mhihi:
Monster Energy Drift Athlete
2014 King of Europe Street Legal Champion
2013 King of Europe Street Legal Champion

http://www.facebook.com/alexmatrix

Изображение

Гост
Аватар

Re: ..

Мнение от Гост » 09 Юни 2008, 13:33

bavareca_86 написа:психопат,аз сам най долния селянин тука с 23 годишна кола за това ще ти е.. пут...а лени.а лай..р,заповядай другия път при колите,язък 4е сега не сам бил,ма нали колата ми е на 23 и не варви :mhihi:

Тоше, от къде ги купуваш тия големи черпаци бе, кажи и аз да взема неколко... :mhihi: :mhihi: :mhihi:

FiRe WaLK WiTh Me !
Аватар
Кара: винаги с усмивка :)
Детайли за колата: 316is touring - Виолетка

Мнение от SpUd3r » 09 Юни 2008, 13:39

Alexbmw написа:пс: Трябва по-често да се пързаляме из София :mhihi: беше много силна вечер :D от толкова адреналин заспах чак към 3:00 :mhihi:

ееее ми що не звънна да покараме из мокра дружба :D
Tux0 Ca !
Изображение

Аватар

Мнение от mafia » 09 Юни 2008, 13:41

И аз ви мразя всичките :mhihi: Двайсе минути преди да се засечем на кръстовището бяхме със сивото "Скайлайнче" и една Имрезка...подпръцквахме си по центъра ( :shock: че там сухо а на Бояна реки текат) Отидохме до Люлин, оставихме ги и точно натоварени във 7-местният тромав жип ще ви засечем напът за Студентски :mhihi:

Едноооо голяяяямооо Евала на човека с червената Е30 (сори ама не знам койси...единствено Сони знам, че имаше нещо червено) с едни арни BBS-ки :mhihi: Беше първа кола и мнооого ме напълни как взе цялата дъга :P После като видях Пенчи (и дългокосото му "гадже" да виси през прозореца....Шари Мари след това и май още 2 Е30-ки...ииии ми стана ясна работата ) :mhihi:
Подписът не служи за рекламно пано. Иво.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F90 M5

Мнение от vesko06 » 09 Юни 2008, 13:42

Sharo написа:
chocho-rz написа:Аве момчета вие пък сега защо правихте така :mhihi: не знаете ли че не е редно така ако майките ви бяха видели какво ще ше да последва а? :mhihi: :mhihi: :mhihi:

последния път като бравих някъв обратен завой майка ми беше на прозореца и някви възрастни жени бяха почнали да ме хранят та майка ми им обяснила, че тя ме е учила да карам за тва ако имат някви претенции към нея да се обърнат

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 09 Юни 2008, 14:20

да викнем Росен Коларов да не се оплакват че дърти коли бръмчали
ебаси миндилите.
аз си имам дограма и не се оплаквам.
вземете си и вие
Изображение

Аватар

Мнение от mafia » 09 Юни 2008, 14:25

Сектата си е секта...както някой беше казал "Истинският BMW-фен рано или късно добавя едно Е30 в колекцията си" :D :mhihi:
Подписът не служи за рекламно пано. Иво.
Изображение

великият шестак
Аватар
Кара: няколко и киселее

Мнение от Turbo_Ted » 09 Юни 2008, 14:31

е, велики авторе, щом караш толкова нова и тиха кола те предизвиквам на дуел с една дърта 25 годишна кошница, която реве много, гори много и ще ти разплаче пластмасовата коруба :maad: до мен се вози ЧОВЕК, а щом до тебе се вози к**ва... нали знаеш к**ва за кво са с теб - не щото имаш акъл, а щото имаш пари :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: а ти явно нито едно от двете имаш, щото ако имаш акъл няма да ебеш к**ва, а ако имаше пари щеше да караш бмв, а не няква пластмасова кУруба от типа на хлопел баластра :mhihi: :mhihi: :mhihi: нали си много бърз... предизвиквам те :duel: и... лично аз ще мина някоя вечер да ти поопуша догрЪмЪтЪ и ще си сваля сички възможни гърнета... после и серенада може да ти направя, белким слезеш да те видим кой си :mhihi: :mhihi: :mhihi: интересноо ми е дали от 47893264876238476 пъти се става ........, ама ти ще кажеш :mhihi: ТИ ЩЕ КАЖЕШ НА КОЙ КВА МУ Е КОЛАТА.... Я СЕ ВИЖ СЕБЕ СИ :evil:
п.с. рекактирах си мнението, щото четат и жени и непълнолетни :winky:
Последна промяна Turbo_Ted на 09 Юни 2008, 14:55, променена общо 1 път
Изображение
оооо велики шестако :bowdown: да пребъдат сегментите ти ... все у високи обороти да стоиш :bowdown: и да живее шпера ти :bowdown: АМИН :bowdown:

Матрицата на SuPeR_FLY
Аватар
Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
Мечтае да кара: и да е жив и здрав!

Мнение от POL_Starshi » 09 Юни 2008, 14:42

Момци разсипвайте яко с черпаците,че скоро сигурно ще ни ударят катанеца! :mhihi:

П.П. Да е.а ма..та на този с орела с ориз дето ми сече на кръстовището,удари ми калника и избяга! Ако си мисли,че не съм успял да го вкарам в картотеката много се лъже! :bang: А после ние сме били простаците! :evil:
<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!

ПредишнаСледваща

Назад към Събори/Мероприятия