Седмични сбирки в София - Ст. град - картинг писта Дунев

Тук се дискутират срещите.

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 17 Май 2008, 22:32

AcOrP написа:а някой би ли се наел да ме по научи на контролирано поднасяне,сам се уча доста бавно защото гледам да внимавам повече и все още я поднасям съвсем съвсем малко и я връщам веднага за да не стават фалове :) А кораба е голям карам Е32.

Брат ,аз мога да ти покажа доколкото са ми възможностите - кораба го събрах между гумите на Дунев и без Шпер (с едно дребно изключение) :mhihi:

За целта ще е хубаво да имаш добра ръчна ,ако ще се прави там де :idea:

Георги Пенчев
Изображение

Трудно влиза в колата
Трудно влиза в колата
Аватар
Кара: '08 E91 330xi

Мнение от Kashalota » 18 Май 2008, 4:03

AcOrP написа:а някой би ли се наел да ме по научи на контролирано поднасяне,сам се уча доста бавно защото гледам да внимавам повече и все още я поднасям съвсем съвсем малко и я връщам веднага за да не стават фалове :) А кораба е голям карам Е32.

Без да си крива душата ще кажа ,че всичко което знам за поднасянето го знам от Сашо,Косата,Шофиращия бог или момчето с кабриото...както си го изберете...та само едно ще ти кажа:80% от времето думите му беха едни и същи,а именно"Газ бе...дай газ бе...още...а така!!!"
'94 E36 318is ; '91 E30 32* ; '99 Z3 1.9i; '91 E30 "червена"; '93 E30 convertible; '95 Е36 318ti ; '07 Е91 330xi

Потребител
Аватар
Кара: хубави работи
Мечтае да кара: още по-хубави работи

Мнение от calco » 18 Май 2008, 8:17

И последно няма видео, а?
Купувам Range Rover от 1996 до 2000 г.

ентусиаст
Аватар

Мнение от AcOrP » 18 Май 2008, 12:41

Penchev написа:

Брат ,аз мога да ти покажа доколкото са ми възможностите - кораба го събрах между гумите на Дунев и без Шпер (с едно дребно изключение) :mhihi:

За целта ще е хубаво да имаш добра ръчна ,ако ще се прави там де :idea:

Георги Пенчев

първото нещо след като взех колата беше да се оправи ръчната сега е с чисто нови накладки и е регулирана и държи перфектно за дунев след като се преострои пистата защото за начинаещ на толкова тясно място с голяма и тежка кола не съм убеден,че е подходящо :)

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 18 Май 2008, 18:02

Важно е колата да ти е с механични скорости и с окачване в добро състояние :arrow: заповядай ан следващата сбирка в Четвъртък ,ще ходим някъде където има мегдан ,че и на мен ми е любопитно с голямата машина как се пързаля :help:

Георги Пенчев
Изображение

Ох, на баба!
Аватар
Кара: селскостопанска машина
Мечтае да кара: 4етириосен самосвал

...

Мнение от bavareca_86 » 18 Май 2008, 19:05

най добре си земи една стара кошара и с нея се у4и кат мене :mhihi: ,4е с кораба по трудно
БМВ фен с Е30-ска и малко акъл си е неочаквано добра комбинация
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Дон Хуан де Маркофф
Аватар
Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
Мечтае да кара: X6 cabrio

Мнение от B U L L I » 18 Май 2008, 22:18

добре де сега в тая тема курсове по кормуване ли ще четем :!:
има си сбирка,говорете си там
ИзображениеИзображение
http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 19 Май 2008, 9:54

аз на последната среща за пръв път в живота си се качих на карт...!!! ареса ми...!!! ма имах мускулна треска и ми напраи липоиндукция на бъбреците-ебаси тесната седалка е тва...!иначе може да се научи много на карта. слудващият път-пак!!щом успех да не съм последен в мойта гонка-начи може и да стане работата...!!
на тва място сбирките са арни!!

Трудно влиза в колата
Трудно влиза в колата
Аватар
Кара: '08 E91 330xi

Мнение от Kashalota » 19 Май 2008, 10:22

SKISA написа:аз на последната среща за пръв път в живота си се качих на карт...!!! ареса ми...!!! ма имах мускулна треска и ми напраи липоиндукция на бъбреците-ебаси тесната седалка е тва...!иначе може да се научи много на карта. слудващият път-пак!!щом успех да не съм последен в мойта гонка-начи може и да стане работата...!!
на тва място сбирките са арни!!

Да ти кажа и на мене са ми тесни седалките,ама май не е от тях...навремето като бях 30 кг надолу ми беха тамън...
'94 E36 318is ; '91 E30 32* ; '99 Z3 1.9i; '91 E30 "червена"; '93 E30 convertible; '95 Е36 318ti ; '07 Е91 330xi

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 19 Май 2008, 10:37

верно си е и тва...!!а дали има с различни седалки или сичките са еднакви!?!?че видех ,че има с различно разстояние до педалите и ако на една волана ти е между мъдите-на друга по-става...! а и тия картове колко коня са!?!?че докат отлепи с мойте 120 кила и сичките са вече на първия завой !! :lol: и още един въпрос-има ли училище да пусна сина да кара,ма е на 13г и не знам дали може да го пускат и кога...

Потребител
Аватар

Мнение от calco » 19 Май 2008, 10:44

Има училище на самата писта, както и на тази в Красна Поляна....
Картовете са около 4-6 коня.
Седалки - незнам, но мисля че в серииното производство няма по големи седалки, които и на мен са ми тясни... :)

Мечтае за Z3 M Coupe
Аватар
Кара: '99 530dА Touring

Мнение от err0r » 19 Май 2008, 11:20

На картинг писта Бенковски седалките са адски широки. Слагам си възглавници за да не се размятвам в коритото.
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от calco » 19 Май 2008, 11:32

err0r написа:На картинг писта Бенковски седалките са адски широки. Слагам си възглавници за да не се размятвам в коритото.

А и самата писта е много по интересна от тази в Студ. Град. Предлагам да се съберем някой Уикенд и да покараме малко.... Може би трябва да се уговори и със самите хора там...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2

Мнение от b2 » 19 Май 2008, 12:04

Щом тоя на Дунев ви харесва горещо ви препоръчвам да идете на Лаута-Пловдив! (www.kartnglauta.com). Разликата е в светлинни години. Има 3 вида картинги - 200cc-6,5к.с., 270cc-9к.с. и 125cc-28,5к.с.-Rotax :shock: Като отначало можеш да караш само най-слабия и трябва да покриеш норматив за да ти позволят да караш следващия модел. Е вервайте ми дори и 200cc-то няма нищо общо с другите които съм карал (София Бенковски и Дунев и Сливен) въпреки, че и там се водят същите. И пистата като подредба, ширина и настилка е абсолютно перфектна! Аз за 1 ходене 60лв :mhihi: неможах да стигна до Rotax-a, но и 270cc-то е в пъти по-силна тръпка. А Rotax-a само като гледах как минават на правата и всеки завой с рамената на пред е истинска лудница! Вече мисля следващия път да се напъна на 270cc-то да покрия норматива и за Rotax-a да покарам "яката работа" :twisted:
Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от SummonedToDIe » 19 Май 2008, 12:12

На Събора някой покарахме на Лаута :mhihi: Пистата е доста по-бърза :D

ПредишнаСледваща

Назад към Събори/Мероприятия