Събор 2008
Модератори: mitaka7, Общи модератори
Колеги,нека се отнесем малко по-сериозно!Стига глупости са се писали.5лв.,10 лв.Всичко на тоя свят струва пари.В крайна сметка събора е един път в годината и много от ентусиастите са приготвили поне 100-200 лв. само за гориво.Пък и карате БМВ-та нали.
По скоро да обсъдим къде ще се спи,къде ще се печат мръвите и къде ще се пият бирите.Има ли вариант за палатки на пистата?Некви такива по-смислени неща а?
По скоро да обсъдим къде ще се спи,къде ще се печат мръвите и къде ще се пият бирите.Има ли вариант за палатки на пистата?Некви такива по-смислени неща а?
- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
Относно варианта за палатки на пистата, ще бъде обявен и той в темата за настаняването така, че не се притесявайте.. тази година ще има за всеки по нещо 

Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
hemicharger написа:Слагам джанти и летни гуми, оправям "интимната прическа" слагам сомбрерото и ИИиииихааааааа!!!
Тя "интимната" трябва винаги да е оправена, а и всеки знае че в Пловдив са едни от най-хубавите жени.

Иначе по същество - беше ми хрумнала една идея, но така или иначе аз няма да мога да я осъществя. Става въпрос за CAM CAR. Няколко камери в една кола, закачени с вакуум стойки. Мислех да поръчвам такива стойки от щатите, но изпуснах момента. Ако някой разполага с такова оборудване или знае откъде може да се наеме нека пише. За това става въпрос: http://www.filmtools.com/gripsuccupca.html. Мисля, че никой досега не го е правил от другите клубове и както винаги ние трябва да сме пионери!
П.С: А тази стойка е идеална за рацери, пък и Пенчев няма вече да снима само таблото на М-ката

Последна промяна BMX на 04 Апр 2008, 13:43, променена общо 1 път
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
..
живот и здраве сас сигурност сам на линия с кару4ката,ма нещо след като про4етох програмата сам малко песимисти4но настроен за това как ще мине си4ко,сигурен сам 4е от управата на клуба са се постарали максимално за този сабор,ма нещо си мисля 4е ще е по слабо от миналата година,и никой нищо не каза кога си тръгваме от пловдив,на 4 в неделя ли или в събота ве4ерта,ина4е ве4е нямам тарпение
- NeoPrint
- бай печатар
-
- Кара: E34 525tds-A
- Мечтае да кара: Е38 728i
Нещо варианта с палатки на пистата ми се струва недообмислен. Знаете що за анимационни герой си имаме и силно се съмнявам да може да се спи изобщо. Аз лично ще търся друго решение.
Второ именно пътуването в колона насам-натам беше един от най-големите кефове на съборите,отпадането му лишава събора от много.Магистралата е скучна и после на полето при тиквите,прахта и жаркото слънце,мерси но не ми изглежда оферта нещо
Не 5,а 25лв бих дал,но за нещо повече от това което се предлага за трети пореден път.
Ако все пак не съм зачеркнал съвсем събора от плановете си то е защото има няколко гадни сектанти дето ще ми е кеф да видя.
Второ именно пътуването в колона насам-натам беше един от най-големите кефове на съборите,отпадането му лишава събора от много.Магистралата е скучна и после на полето при тиквите,прахта и жаркото слънце,мерси но не ми изглежда оферта нещо

Не 5,а 25лв бих дал,но за нещо повече от това което се предлага за трети пореден път.
Ако все пак не съм зачеркнал съвсем събора от плановете си то е защото има няколко гадни сектанти дето ще ми е кеф да видя.
- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
- Vlado Sky Fox
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36, E87
- Мечтае да кара: McLaren F1
Нека да излезе програмата и тогава ще се умува. Има достатъчно време, всеки град да се организира и да види възможностите за спане и предвижване към събора. Нека да се разбере за палатките дали ще може да се осъществи, и всеки си решава според ситуацията. Колонките се организрат според пътуващите, всеки решава в кой ден ще му е най-удобно и така. Тези които не са били на събор предни години да си носят шапки и слънчеви очила, че ще са като домати като си тръгват ако има сериозно слънце.
и походно столче да не им се появят разширени вени (това в рамките на шегата разбира се.) Надявам се този събор да е по-добър от предния и така всяка година нещата да върват нагоре. Успех на организаторите, и нека да направим събора празник, а не критикарска седянка. Само организаторите и Тиим Сливен могат да кажат колко е трудно да се организира нещо толкова мащабно. 

- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
BMX написа:hemicharger написа:Слагам джанти и летни гуми, оправям "интимната прическа" слагам сомбрерото и ИИиииихааааааа!!!
Тя "интимната" трябва винаги да е оправена, а и всеки знае че в Пловдив са едни от най-хубавите жени.![]()
Иначе по същество - беше ми хрумнала една идея, но така или иначе аз няма да мога да я осъществя. Става въпрос за CAM CAR. Няколко камери в една кола, закачени с вакуум стойки. Мислех да поръчвам такива стойки от щатите, но изпуснах момента. Ако някой разполага с такова оборудване или знае откъде може да се наеме нека пише. За това става въпрос: http://www.filmtools.com/gripsuccupca.html. Мисля, че никой досега не го е правил от другите клубове и както винаги ние трябва да сме пионери!
П.С: А тази стойка е идеална за рацери, пък и Пенчев няма вече да снима само таблото на М-ката
с такава стойка съм карал на атв-то щом там оцеля значи си ги бива

ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
- rosen.kolarov
- Старши ентусиаст
-
Колеги,
тъкмо се прибираме от Пловдив, засега сме запазили 2 хотела с по
100 легла горе-долу, очакваме потвърждаване в понеделник за да
обявим цените и условията. Другата седмица ще обсъдим и вариант
за палатки на Калояново - който иска разбира се.
Остава да се уточни партито вечерта къде ще бъде, че се оказа
много натоварен месец май, пък ние търсим кръчма с 250 места.
Това е засега като има още инфо ще пишем.
тъкмо се прибираме от Пловдив, засега сме запазили 2 хотела с по
100 легла горе-долу, очакваме потвърждаване в понеделник за да
обявим цените и условията. Другата седмица ще обсъдим и вариант
за палатки на Калояново - който иска разбира се.
Остава да се уточни партито вечерта къде ще бъде, че се оказа
много натоварен месец май, пък ние търсим кръчма с 250 места.
Това е засега като има още инфо ще пишем.
- alex_matrix
- младши ентусиаст
-
Трябва да се уточни за италианското преследване ще има ли класове, съответно какви. СЪщо така е важно да е уточни с какви гуми гуми може да се участва, само с обикновенни гуми или обикновенни и семи сликове или пък ще се допускат и сътезателни сликове
Също така мерки за безопасност в колите най-вече каски и пожарогасители /работещи/
Също така мерки за безопасност в колите най-вече каски и пожарогасители /работещи/
Monster Energy Drift Athlete
2014 King of Europe Street Legal Champion
2013 King of Europe Street Legal Champion
http://www.facebook.com/alexmatrix

2014 King of Europe Street Legal Champion
2013 King of Europe Street Legal Champion
http://www.facebook.com/alexmatrix

- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
а за класовете ще има ли контестации

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
alex_matrix написа:Трябва да се уточни за италианското преследване ще има ли класове, съответно какви. СЪщо така е важно да е уточни с какви гуми гуми може да се участва, само с обикновенни гуми или обикновенни и семи сликове или пък ще се допускат и сътезателни сликове
еми май не е нормално да са в едн група нормални гуми и такиа със семи и пълни сликове
па и тюнингите траа са в друг ..
Последна промяна Sharo на 04 Апр 2008, 22:15, променена общо 1 път
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
- SnakeOne
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: силно казано
Само колегите, които ще остават на палатки да не стане така, че събота когато дойдат останалите на пистата, те тепърва да си лягат 

- Turbo_Ted
- великият шестак
-
- Кара: няколко и киселее
идеята за палатките и лагерния огън на шаро е супер
остава да си намеря палатка ...
зимам китарата и усилвателите и .. само певица ше ни липсва