Темите за регионални сбирки!

Тук се дискутират срещите.

Модератори: mitaka7, Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo

Мнение от VesoPesa » 22 Яну 2008, 1:26

!!Asen_X написа:
anton2106 написа:къде другаде да си постнем снимките как сме избухвали с групата в някое заведение и някой от нашите е липсвал и с нетърпение чака да ги види,

И на теб ще задам същия въпрос. Кой ви е спрял да правите тези неща? Кой ви е казал, че не можете да си пускате снимки от срещите ви, че не можете да споделяте случки от съвместните си преживявания и т.н?

Асене,знам че не ти е лесно и на тебе,но ти като отвори тая тема написа че темите се заключват заради спама,а не заради обема йм ;)
И фактически излиза че за тебе тея неща са спам,поне аз така си го обяснявам :roll:

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 22 Яну 2008, 1:27

Vlado Sky Fox написа:Май само в нашия форум нещата са такива. В другите форуми има уважение, тука май сме се самозабравили. А въвеждането на реда става по странен начин. А колегата горе е прав така няма да се промени нищо, най-много регистрациите във форума да се увеличат драстично при евентуално наказание на някой колега. :(

Уважение? Уважение няма от ваша страна. Мисля, че се постарах да бъда коректен, дадох ви поле да изявите критиката си, отговорих на всеки един от вас колкото и време да ми отне. Не избързах да започна с наказанията, а ви дадох време да разберете какво всъшност искам от вас.

Няма вариант при който нещата да си вървят по стария начин.

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 22 Яну 2008, 1:29

VesoPesaW123 написа:
!!Asen_X написа:
anton2106 написа:къде другаде да си постнем снимките как сме избухвали с групата в някое заведение и някой от нашите е липсвал и с нетърпение чака да ги види,

И на теб ще задам същия въпрос. Кой ви е спрял да правите тези неща? Кой ви е казал, че не можете да си пускате снимки от срещите ви, че не можете да споделяте случки от съвместните си преживявания и т.н?

Асене,знам че не ти е лесно и на тебе,но ти като отвори тая тема написа че темите се заключват заради спама,а не заради обема йм ;)
И фактически излиза че за тебе тея неща са спам,поне аз така си го обяснявам :roll:

Ако нямаше спам, темите нямаше да са и на половина толкова големи!
А когато все пак станеха толкова големи, щяха да бъдат заключени, да бъдат отворени нови и в тях да се сложи и линка към старата тема.

Музикално деформиран
Аватар
Кара: 330ci

Мнение от Icco » 22 Яну 2008, 1:31

!!Asen_X написа:
Vlado Sky Fox написа:Май само в нашия форум нещата са такива. В другите форуми има уважение, тука май сме се самозабравили. А въвеждането на реда става по странен начин. А колегата горе е прав така няма да се промени нищо, най-много регистрациите във форума да се увеличат драстично при евентуално наказание на някой колега. :(

Уважение? Уважение няма от ваша страна. Мисля, че се постарах да бъда коректен, дадох ви поле да изявите критиката си, отговорих на всеки един от вас колкото и време да ми отне. Не избързах да започна с наказанията, а ви дадох време да разберете какво всъшност искам от вас.

Няма вариант при който нещата да си вървят по стария начин.

Аре само да ми обясниш какво ще прави Явор при това положение ? Той трябва доживотно да му се забрани да влиза в Форума според думите ти :)

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 22 Яну 2008, 1:32

Illusion написа:Истината е, че седя и си мисля кое как е и стигнах до единствения извод, че си заключил темите понеже е било нужно вече, но се опита да ни покажеш, че трябва да спрем със спама, но за нас това не е спам. Ако греша, поправи ме

Беше нужно да се заключат големите, но понеже има и по-малки заключени, не е това основната причина да ги заключа.
Главния проблем е, че се бълват например десет страници дневно в една тема. От тези десет страници има седем, които са тотален оффтопик. Ама тотален!!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от VesoPesa » 22 Яну 2008, 1:34

!!Asen_X написа:
Illusion написа:Истината е, че седя и си мисля кое как е и стигнах до единствения извод, че си заключил темите понеже е било нужно вече, но се опита да ни покажеш, че трябва да спрем със спама, но за нас това не е спам. Ако греша, поправи ме

Беше нужно да се заключат големите, но понеже има и по-малки заключени, не е това основната причина да ги заключа.
Главния проблем е, че се бълват например десет страници дневно в една тема. От тези десет страници има седем, които са тотален оффтопик. Ама тотален!!

Еми ето ти го решението - оффтопика се трие и провинилите се се наказват по преценка,за какво трябва да се вдига врява до небето :?:

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 22 Яну 2008, 1:36

VesoPesaW123 написа:...

7 страници оффтопик мнение по мнение да се трие?
малко по-нанагорно ще му дойде,особенно ако го прави във всяка тема...просто се предупреждават всички с едно заключване...по-радикално е си мисля аз :roll:
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от VesoPesa » 22 Яну 2008, 1:37

///MapTo написа:

7 страници оффтопик мнение по мнение да се трие?
малко по-нанагорно ще му дойде,особенно ако го прави във всяка тема...просто се предупреждават всички с едно заключване...по-радикално е си мисля аз :roll:

ако имам права аз ще ги трия,ако ще дума по дума,след като поставяш така въпроса ;)
едит:
това значи че може примерно още няколко човека да бъдат направени модератои на раздела окйто да следят за тези работи.

едит2: марто сложи 3 нули отзад и се ловине на бас че докато не ми се съсипе достатъчно здравето за да не моа да влизам във форума ще го права,ако имам правата
Последна промяна VesoPesa на 22 Яну 2008, 1:40, променена общо 2 пъти

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 22 Яну 2008, 1:37

VesoPesaW123 написа:Еми ето ти го решението - оффтопика се трие и провинилите се се наказват по преценка,за какво трябва да се вдига врява до небето :?:

Ами точно това е и плана за действие, написал съм го и в самата тема.
Врявата се вдигна от тези, които не си направиха труда да прочетат какво се иска от тях.

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 22 Яну 2008, 1:38

Слагам 50лв,че ако ти дадат правата ще го правиш точно 1 седмица и след това ще ти дойде до гуша...а в случая Асен се занимава с това от години... ;)
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

клавиатурен мунингист
Аватар
Кара: E39 520i 1997
Мечтае да кара: E36 323ti

Мнение от amd » 22 Яну 2008, 1:38

Аз викам споко - четете си, пишете си, да заключват и отварят каквито си поискат теми, аз лично не се притеснявам. шокирах се малко като видях катинара, но като видях важната тема с обяснението на Асен разбрах причината и сега съм спокоен. В крайна сметка е прав колегата, че нито ни е наложена цензура, нито ни трие някой мнения и забранява комуникацията. Просто като си пишем, да си пишем малко по-конкретно. Примерно не пускайте само емотиконки или някакв дребни закачки. Имаме си тема със зададен ден, час и място на сбирката, можем спокойно да си обсъждаме преживяваната и идеите около събиранията, пък ако стане много голяма и бъгава темата модераторите ще отворят нова и така. Ще си имаме линк към старите теми с бисерите примерно :) Пък който сгафи ще си поеме наказанието и така, няма нищо ново и сложно. Аз лично го приемам това масово заключване като акт за напомняне на правилата и начин да ни накарат да се замислим. Вярно е, че темата ни за сбирките в Дружба нямаше много офтопик (един ден Любо ни свърши услуга и я почисти от излишните мнения), но не е била и 100% с конкретни неща около сбирката.

п.с. Весо, вярно се замисли - това са всички теми от раздела, всяка от които си има таланти по писане на постове нямащи нищо общо с този форум, доста ще ти дойде - погледни себе си :mhihi: и мен :mhihi:
BMW only!

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 22 Яну 2008, 1:41

amd написа:Аз викам споко - четете си, пишете си, да заключват и отварят каквито си поискат теми, аз лично не се притеснявам. шокирах се малко като видях катинара, но като видях важната тема с обяснението на Асен разбрах причината и сега съм спокоен. В крайна сметка е прав колегата, че нито ни е наложена цензура, нито ни трие някой мнения и забранява комуникацията. Просто като си пишем, да си пишем малко по-конкретно. Примерно не пускайте само емотиконки или някакв дребни закачки. Имаме си тема със зададен ден, час и място на сбирката, можем спокойно да си обсъждаме преживяваната и идеите около събиранията, пък ако стане много голяма и бъгава темата модераторите ще отворят нова и така. Ще си имаме линк към старите теми с бисерите примерно :) Пък който сгафи ще си поеме наказанието и така, няма нищо ново и сложно. Аз лично го приемам това масово заключване като акт за напомняне на правилата и начин да ни накарат да се замислим. Вярно е, че темата ни за сбирките в Дружба нямаше много офтопик (един ден Любо ни свърши услуга и я почисти от излишните мнения), но не е била и 100% с конкретни неща около сбирката.

Правилно си разбрал, точно това е което се иска ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 22 Яну 2008, 1:41

[quote="!!Asen_X"] .... [quote]

имам 1 въпрос ... понеже съм редовен читател на любимия ни форум ... колко теми има за регионални сбирки на градовете .. спярмо тея които се образуват в СФ ... в колко от тея в СФ може да кажеш че не са били оффблявочи ?
редовно някои прави тема за поредната сбирка дори и в ИЗВЪН ... и след няколко снимки и коментари се почват едни лиготии базици глупости и офф ...

просто хората от градовете си имат 1 темичка и това им е начина да си пишат помежду си .. докато вие си правите нон стоп такива ... но на вас няма кои да ви се скара щот сте си приятелчета и власта е у вас ... покажи ми колко НОВИ теми има създадени за дадена сбирка извън СФ ... а замисляш ли се дали някои го вълнува какво правите вие и е длъжен да чете за всяко ваше приключение в нова тема ;)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от VesoPesa » 22 Яну 2008, 1:45

bam-bam написа:
!!Asen_X написа: ....

имам 1 въпрос ... понеже съм редовен читател на любимия ни форум ... колко теми има за регионални сбирки на градовете .. спярмо тея които се образуват в СФ ... в колко от тея в СФ може да кажеш че не са били оффблявочи ?
редовно някои прави тема за поредната сбирка дори и в ИЗВЪН ... и след няколко снимки и коментари се почват едни лиготии базици глупости и офф ...

просто хората от градовете си имат 1 темичка и това им е начина да си пишат помежду си .. докато вие си правите нон стоп такива ... но на вас няма кои да ви се скара щот сте си приятелчета и власта е у вас ... покажи ми колко НОВИ теми има създадени за дадена сбирка извън СФ ... а замисляш ли се дали някои го вълнува какво правите вие и е длъжен да чете за всяко ваше приключение в нова тема ;)

аз да ти кажа на тебе,да не се обащдаш щото може и аз да прекалявам със спама,ама най-мраза като вляза вечер късно във форума и да вида твоето име нявсякъде :evil:
Колкото до темите,не всички засягат само София,другото което е че тоя раздел е за тая работа и който иска да си пусне тема,за някакво ораганизирано събитие ;)

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 22 Яну 2008, 1:47

bam-bam написа:
!!Asen_X написа: ....

Методи, недей да се опитваш да родиш идея за градско разделение. Подхожда се еднакво към всички, както виждаш и темата за "Дружба" срещите замина, макар колегите правилно да ме коригираха, че от нея оффтопика е бил изчистен, защото е малка.
Факта, че ти си отнасял дотука поне десет наказания (ако не и повече) е достатъчно показателен относно мнението ти. Спри да търсиш под вола теле и да си представяш конспирации и т.н. До гуша ми е дошло да се разправям с тебе и вече горещо съжалявам, че преди време се застъпих за теб и ти махнахме едно от наказанията.
Обясни ми ти какво общо имаш с тази тема та се насади да наливаш масло в огъня?!

ПредишнаСледваща

Назад към Събори/Мероприятия