КАРАНДИЛА-2 BMW Team Sliven се завръща
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
мисля че не съм ви спамил в темата за да почвате да злословите по мой адрес...това че нямам желание да идвам си е мой проблем и аз си решавам.извинявам се ако съм ви засегнал.пожелавам ви приятно прекарване на всичкиmiro_mcm написа:A_DUNCHEV написа:Ей,Мирадзе,а какво мислиш зас мерцедеси?
Ми как да ти отговоря ве брат

- b2
- старши ентусиаст
-
- Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2
за мене 1 легло 

Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.
- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
- Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
- Мечтае да кара: и да е жив и здрав!
bmwfena написа:мисля че не съм ви спамил в темата за да почвате да злословите по мой адрес...това че нямам желание да идвам си е мой проблем и аз си решавам.извинявам се ако съм ви засегнал.пожелавам ви приятно прекарване на всичкиmiro_mcm написа:A_DUNCHEV написа:Ей,Мирадзе,а какво мислиш зас мерцедеси?
Ми как да ти отговоря ве братаз съм чист пред себе си
Я виж ти!Гузен негонен бяга.Ама важното е,че чете!!!
ЕЙ ФЕН АЗ И БРАДЪРА СМЕ УБЕДЕНИ,4Е СИ ИСТЕНСКИ МЪЖКАР И ЗА НАС ЩЕ БЪДЕ ГОЛЯМО УДОВОЛСТВИЕ АКО ДОЙДЕШ!

ЗА ПОСЛЕДЕН ПЪТ ТИ ПОДАВАМ РЪКА,А ОСТАНАЛОТО СИ Е ТВОЯ РАБОТА!
<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
- miro_mcm
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е-34 525i, E-39 520i, E-36 320i
bmwfena написа:мисля че не съм ви спамил в темата за да почвате да злословите по мой адрес...това че нямам желание да идвам си е мой проблем и аз си решавам.извинявам се ако съм ви засегнал.пожелавам ви приятно прекарване на всичкиmiro_mcm написа:A_DUNCHEV написа:Ей,Мирадзе,а какво мислиш зас мерцедеси?
И да допълня ГОЛЕМИЯ БРАТ само ще кажа следното: ти се сърдиш като малко хлапе ние на никого не сме накривили калпака това че твоя е паднал нямаме вина. Ако си мъжкар ще дойдеш.
- bmwfena
- БМВманиачения
-
ми как няма да чета...може ли да има БМВ сбирка и аз да не чета..а дали съм гузен -не виждам за кво.таа година съм навъртял сума си километри да ходя по сбирки-не знам къде ми е винатаA_DUNCHEV написа:bmwfena написа:мисля че не съм ви спамил в темата за да почвате да злословите по мой адрес...това че нямам желание да идвам си е мой проблем и аз си решавам.извинявам се ако съм ви засегнал.пожелавам ви приятно прекарване на всичкиmiro_mcm написа:A_DUNCHEV написа:Ей,Мирадзе,а какво мислиш зас мерцедеси?
Я виж ти!Гузен негонен бяга.Ама важното е,че чете!!!
ЕЙ ФЕН АЗ И БРАДЪРА СМЕ УБЕДЕНИ,4Е СИ ИСТЕНСКИ МЪЖКАР И ЗА НАС ЩЕ БЪДЕ ГОЛЯМО УДОВОЛСТВИЕ АКО ДОЙДЕШ!

- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
miro_mcm написа:bmwfena написа:мисля че не съм ви спамил в темата за да почвате да злословите по мой адрес...това че нямам желание да идвам си е мой проблем и аз си решавам.извинявам се ако съм ви засегнал.пожелавам ви приятно прекарване на всичкиmiro_mcm написа:A_DUNCHEV написа:Ей,Мирадзе,а какво мислиш зас мерцедеси?
И да допълня ГОЛЕМИЯ БРАТ само ще кажа следното: ти се сърдиш като малко хлапе ние на никого не сме накривили калпака това че твоя е паднал нямаме вина. Ако си мъжкар ще дойдеш.
ФЕНА Е МЪЖКАР!!!!!!!!
Поне аз така мисля!
АКО НЕ ДОЙДЕ,ЩЕ ПУСНА ТЕМА ЗА НЕГО И НЕКА ФОРУМА ДЕ РЕШИ!
- miro_mcm
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е-34 525i, E-39 520i, E-36 320i
ФЕНА Е МЪЖКАР!!!!!!!!
Така е нека го докаже!!!
П.С. Ние с никого не сме се дразнили ФЕНЧЕ дай да го уточним това веднъж завинаги, Апостол ти подаде ръка ти ако желаеш ще я приемеш. Слагам край на безмислените дрънкания и няма да взема повече отношение по въпроса.
- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
miro_mcm написа:ФЕНА Е МЪЖКАР!!!!!!!!
Така е нека го докаже!!!
П.С. Ние с никого не сме се дразнили ФЕНЧЕ дай да го уточним това веднъж завинаги, Апостол ти подаде ръка ти ако желаеш ще я приемеш. Слагам край на безмислените дрънкания и няма да взема повече отношение по въпроса.
И аз!!!САМО БМВ-ЗАВИНАГИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

- bmwfena
- БМВманиачения
-
- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
bmwfena написа:ще чакам снимки ей..да видя дали сте я направили по яка от първата среща

- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
b2 написа:за мене 1 легло
А бре нинджо компютърна

тая збирка бре

Че ми са пий с тая ваща ненормалната група

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
- Кара: ниско на земята
Ей дайте да си наемем оператор тоя път да снимаме всичко, та да видят хората кво се казва купон и простотии

- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
КОИ хора да ни видят бе мънинкуто
темата след малко ще направи 24ч.от както е пусната и е вече 3 страници,
по мои груби сметки до датата остават да речем 20дена по 3 страници равно на 60 страници
да ни е честита
ама нещата след датата
снимки и да речем още 15 страници коментари
грубо 80 стават.
аре честито на младоженците,на кума и кумата,честито на всички близки и приятели.
пс.миро ще може ли да заявим по едно легло,а да наняме по двоики,за да се сберем повече паплач

темата след малко ще направи 24ч.от както е пусната и е вече 3 страници,
по мои груби сметки до датата остават да речем 20дена по 3 страници равно на 60 страници

да ни е честита
ама нещата след датата

снимки и да речем още 15 страници коментари

грубо 80 стават.
аре честито на младоженците,на кума и кумата,честито на всички близки и приятели.
пс.миро ще може ли да заявим по едно легло,а да наняме по двоики,за да се сберем повече паплач

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
- bozukov_g
- Голямата Базука
-
- Кара: E36-328i sedan E30-323i cabrio
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
SuPeR_FLY написа:Ей дайте да си наемем оператор тоя път да снимаме всичко, та да видят хората кво се казва купон и простотии![]()
аз ще взема камерата отново,но тоя път приятелката ще снима,че нещо не съм навитак да съм оператор...