сбирки във Варна
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- Runner
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34 520i Vanos и Е60 525i
- Мечтае да кара: F10
BraZeN написа:Айде наистина пи6ете тука к1де 6е се с1бирате секи п1т като наближи , 4е сега малко к1сно виждам написаното и явно с1м я изпуснал тая седмица сбирката , ама другата 6е се опитам да дойда 4е мн ми се иска да се запозная с1с Варненските колеги по ду6а !!!
За сега се събираме всяка събота в "Пицарела" срещу дискотека "4ас Пик" на Проектанска от 20:30ч

- Icco
- Музикално деформиран
-
- Кара: 330ci
То си личи кои сме
:):):)
освен ако няма рожден ден да си празнува някои както стана снощи но малко оставаше и щяхме да сме повече от тиа с рожденниа ден
а относно обаждането мисля че е нужно да се обадим ако има промяна щото те нещата са добре организирани като гледам

освен ако няма рожден ден да си празнува някои както стана снощи но малко оставаше и щяхме да сме повече от тиа с рожденниа ден
а относно обаждането мисля че е нужно да се обадим ако има промяна щото те нещата са добре организирани като гледам

- Runner
- младши ентусиаст
-
verdano написа:Айде ако се събирате пишете, звънете или каквото дойде там
0887184161
Всичко е, както съм описал в предното си мнение. Нови братя по съдба винаги приемаме

П.П: Може малко да закъснеете примерно с половин час, докато се съберем, за да няма обърквация

- Runner
- младши ентусиаст
-
Тази събота ще бъдем малко на сбирката. Korado, Icco® и др. ще са на Бужурище да се гонят
Аз и Vipers също няма да можем да дойдем. Който иска да отиде. Другата седмица се надявам да се съберем в по-пълен състав и да разберем как е било в Бужурище
Пожелавам приятно прекарване на всички 

Последна промяна Runner на 20 Май 2006, 14:29, променена общо 1 път
- BMW-X5
- Е53 Фанатик
-
- Кара: xDrive
Runner написа:Тази събота ще бъдем малко на сбирката. Korado, Icco® и др. ще са на Бужурище да се гонятАз и Vipers също няма да можем да дойдем. Който иска да отиде. Пожелавам приятно прекарване на всички
То и аз няма да мога да присъствам тази и другата събота и от мен приятно прекарване на всички ентусиасти

- korado
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е30
за следващата събота
има предложение от мен и Icco® да се съберем Варналии някаде на зелено да си направим барбекю но да има и малко асвалт да може да си потренираме като хората все пак
от Ицо месото от вас останалото
от мене дрифта
само място да се намери
дерзаите

дерзаите

- Icco
- Музикално деформиран
-
- Кара: 330ci
хаиде пичове дайте да се организираме малко по серозно да направим нещо като пикник с дрифт
не че едното си ходи на другото ама да ни е весело

- Runner
- младши ентусиаст
-
Аз напълно подкрепям идеята
Места за пикник има много, ама такива с асфалт не се сещам
Ще се поинтересувам по този въпрос и ако има някакъв напредък ще спомена и тук, и на сбирката да го обсъдим на място с колегите. Идеята е страхотна
Разчитам на korado да се погрижи за част от шоуто с неговата красавица
Поздрави!

Поздрави!