СВИЩОВ - седмични сбирки... Всеки Вторник в 20:30ч.
Модератори: mitaka7, Общи модератори
Re: Свищов - Седмични сбирки... Всеки Четвъртък в 22ч.
И аз ще дойда! С колегата с добричкото е46.Само дето съм Опелче ама няма да ме ругаете мн
Opel Astra G Bertone пак ТХ

- Kambe
- старши ентусиаст
-
- Кара: Peugeot 307 HDI
Re: Свищов - Седмични сбирки... Всеки Четвъртък в 22ч.
и момчета да се разбере от сега, на 1-вата среща дойдоха полицаите и им обещах да няма проблеми... надявам се да се разберем от един път. Града ни е малък и винаги ще ни издирят
ако е възможно някох да отрази свищовските сбирки в официалния сайт на БМВ Клуб България, много ще се радвам

- mimo1987
- младши ентусиаст
-
Re: СВИЩОВ - седмични сбирки... Всеки Четвъртък в 22ч.
Колеги готвите ли се за утре вечер да се видим.Еи да не доиеда напразно само.В тоя студ еба мааумуу.И защо толкова касно даите по рано кам 20:00 например тря после да се вращам.както решите нп...
- Kambe
- старши ентусиаст
-
Колега супермаркета затваря в 22:00 и тогава паркинга е напълно сбоводен, затова сме измислили този час
и аз ще се радвам ако успеем след време да намерим друго място да се събираме по навреме
инъче утре сме там 22:00
не вярвам ватъра да уплаши някой.

- nestta
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 530 D e39
- Мечтае да кара: M5 и B10
Аз съм там твърдо,мисля че от миналия път всички ще дойдат + още някои нов колега.До утре 

- mimo1987
- младши ентусиаст
-
ок колеги и аз ще сам там 22:00 ЕИИ Взимаите си шапки и ракавици

- staevski
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E 36 1,8 i & DK E30
- Мечтае да кара: e 30-ската си преобразена
nestta написа:Аз съм там твърдо,мисля че от миналия път всички ще дойдат + още някои нов колега.До утре
Там сме всички, пък така като гледам доста нови колеги ще има

- Kambe
- старши ентусиаст
-
днес говорих по телефона и с Испанеца със златното Е46 купе, каза че ще дойде, само Юли май ще пропусне. А ще има още доста коли бъдете сигурни 

- nestta
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 530 D e39
- Мечтае да кара: M5 и B10
Аз на Юли все пак утре ще му звънна щот неска гледам че бавареца му е тука
- Kambe
- старши ентусиаст
-
- Giovanni
- младши ентусиаст
-
той бавареца и аз му го виждам до читалището, един път намалих да го поздравя а то вътре някакъв мъж на средна възраст (сигурно баща му) и малко момче, и продължих 

Набарах нет на лекциите
Ей ся към 5 и нещо отивам да ударя една мивка на мойта и след тва.... ще чакам да стане 22ч.
Тей като гледам, ще напълним паркинга, а?
И аз ще довлача няколко аверчета (2ма пеша и един с предно
)
До довечера, колеги
П.С. МноУ спамите в темата , Уа

П.С. МноУ спамите в темата , Уа

btw къде мога да намеря добра автомивка в свищов ? Там до каприза добре ли мият ? Колеги днес няма да мога да дойда сигурно другия ми съквартирант идва и трябва да пием по 1-2-3 ракий 

ReSp3cTT написа:btw къде мога да намеря добра автомивка в свищов ? Там до каприза добре ли мият ? Колеги днес няма да мога да дойда сигурно другия ми съквартирант идва и трябва да пием по 1-2-3 ракий
Бих ти препоръчал автомивка "Узунов" .Малко по скъпо е ама пък качествено.Като тръгнеш за Русе от ляво се пада>
- Ю.Г.
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 325is Motorsport International LE
- Мечтае да кара: m50b32 :)
- Детайли за колата: CAI Cosmo Racing,Modded Chip VR Performance , 7200rmp rev limiter, lightweight flywheel, Straight pipes , cat delete + dtm style rear muffler, short shifter
Колеги , много ме е яд че няма да мога да присъствам днес , но съм в София до началото на другата седмица , но на следващата сбирка трябва вече да съм си свършил работата и да присъствам на 100%.
Направете снимки , че да е документирано всичко , а и да видя и от тук от форума новите коли на сбирките.
Да отговоря на въпроса на колегата , най- добрата автомивка в града е "ОАЗИС" след бившото военно поделение , до БКС-то , на излизане от града към Русе преди хлебозавода.
А тя колата ми ще я виждате пред Читалището докато се върна , че съм я оставил на баща ми докато ме няма и той да се порадва на марката БМВ

Направете снимки , че да е документирано всичко , а и да видя и от тук от форума новите коли на сбирките.
Да отговоря на въпроса на колегата , най- добрата автомивка в града е "ОАЗИС" след бившото военно поделение , до БКС-то , на излизане от града към Русе преди хлебозавода.
А тя колата ми ще я виждате пред Читалището докато се върна , че съм я оставил на баща ми докато ме няма и той да се порадва на марката БМВ