BMW Power в Ахтопол .... - Снимков мат'рял и коментари
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
Re: ..
е тва е супер,аз така сам по сагласен,от мен има една шатра,за барбекю нямам но мога да зема от някой ако се налойи,само трябва да кажетеA_DUNCHEV написа:bavareca_86 написа:колко ще да е,а аз само да си питам там кра4ми ала бала или бунгало парти с алкохол от колите![]()
![]()
![]()
и мезе по суфрите
Тоше,предния път на Царево си носихме барбекю и си направихме голям купон под шатрите! И тази година който има барбекюта и скари да ги носи пак ще ги спретнем! Музиката гърмеше от кабриото на Простия,а и уредба беше домъкнал Владо-небесната лисица.
Предполагам,че и с кръчмите няма да има проблемации,но за толкова народ трудно се намират толкова местенца!

- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
- Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
- Мечтае да кара: и да е жив и здрав!
Re: ..
bavareca_86 написа:...е тва е супер,аз така сам по сагласен,от мен има една шатра,за барбекю нямам но мога да зема от някой ако се налойи,само трябва да кажете
Така е!
Нека от колегите да напишат,кой може да вземе барбекюта защото ще сме доста хора и ще е добре да са няколко! Меса и матреял за скарата може на място да вземем или от Бургас.Главен оператор по приготвянето на скарите,предлагам да назначим отново Простия поради причината,че е спеца в тази част

<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
- Icco
- Музикално деформиран
-
- Кара: 330ci
- bobi 318 is
- младши ентусиаст
-
- Кара: 8,5&10X17 Keskin KT1
- Мечтае да кара: Само Мки.
колеги има ли място за още един BMW фен с цвят лилав (сас шпер4е):) такмо ше се запознаем
така за 3 дни ми е супер.трябва да се разберем с колегите от София да се 4акаме някаде 4е да патуваме зедно
поздрави.пс.трява да видя и моето барбекю каде е,да са пове4е,от имане глва не боли 

- plamenar
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: черно бмв и още някои неща
- Мечтае да кара: .... карам си мечтите :)
- Детайли за колата: абе много детайли са :)
Трябва да се разберем и за някакъв час на тръгване. Калоян предложи да ви чакаме на изхода за Созопол. Колегите, които идват от Сливен знаят къде е Лукойл-а на изхода, а колегите от Варна можем да ги посрещнем на Петрол-а на входа за Бургас. Само трябва да се разберете кога ще се тръгва от София, за да се сметне разписанието към Бургас 

- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
- Кара: ниско на земята
Ще се събираме на Паркинга на БИЛА Бургас за да напазарим и след това ще има втори сборен пункт на изхода за Созопол (бензиностанция Лук Ойл)
За тези които незнаят къде е Била-та - тя се намира на пътя за Созопол (кръстовище Трапезица) и няма как да не я видите , пада се от дясната страна и има отбивка
За тези които незнаят къде е Била-та - тя се намира на пътя за Созопол (кръстовище Трапезица) и няма как да не я видите , пада се от дясната страна и има отбивка

- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
- bozukov_g
- Голямата Базука
-
- Кара: E36-328i sedan E30-323i cabrio
- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
- Кара: Х5
- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
- Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
- Мечтае да кара: и да е жив и здрав!
stambo_81dg написа:и аз мога да взема 1-брои ББК![]()
Вземай!За сега се оформиха 3-4 барбекюта и нещата в печенето ще са по-лесни!

<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>