сбирки във Варна
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- Един
-
Вече кара БМВ
-
- Кара: Миксер. BMW i4 M50
ами такъв на който куриер може да ти донесе едно ЦД.
Преди да монтирате нещо "спортно" на автомобила си, поинтересувайте се поне за какъв спорт е.
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
ПРЕДЛОЖЕНИЕ
--------------------
Какво ще кажете за следното: В събота да отидем на едно гости на Г.Пенчев, ТОМ и ICE в Несебър
3нам, че е малко далеч- има-няма 250км., но според мен не е лошо като идея... Пътя е хубав, има хубави завои и се стига за около час и половина спокойно каране... Чух се с Жоро и човека е с две ръце "3а" това да им отидем на гости- той за съжаление както знаете не може да дойде да ни види поради липсата в момента на нормален автомобил...
Решението го оставям на вас- вие сте с колите и ще кажете дали отиваме, аз колкото и да искам съм пешеходец и от мен не зависи нищо.
--------------------
Какво ще кажете за следното: В събота да отидем на едно гости на Г.Пенчев, ТОМ и ICE в Несебър

Решението го оставям на вас- вие сте с колите и ще кажете дали отиваме, аз колкото и да искам съм пешеходец и от мен не зависи нищо.
- Runner
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34 520i Vanos и Е60 525i
- Мечтае да кара: F10
Аз съм "За", но както Милен, така и аз съм пешеходец (поради все още липса на документи
) и оставям другите да решат. Инче идеята ми се струва добра. Нека мобилните да кажат мнение по въпроса 

- ms
-
-
- Runner
- младши ентусиаст
-
ms написа:Runner написа:Аз съм "За", но както Милен, така и аз съм пешеходец (поради все още липса на документи) и оставям другите да решат. Инче идеята ми се струва добра. Нека мобилните да кажат мнение по въпроса
........
...........
Последна промяна Runner на 05 Сеп 2006, 0:12, променена общо 1 път
- ms
-
-
- Runner
- младши ентусиаст
-
- korado
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е30
километрите са 95 в едната посокаms написа:ПРЕДЛОЖЕНИЕ
--------------------
Какво ще кажете за следното: В събота да отидем на едно гости на Г.Пенчев, ТОМ и ICE в Несебър3нам, че е малко далеч- има-няма 250км., но според мен не е лошо като идея... Пътя е хубав, има хубави завои и се стига за около час и половина спокойно каране... Чух се с Жоро и човека е с две ръце "3а" това да им отидем на гости- той за съжаление както знаете не може да дойде да ни види поради липсата в момента на нормален автомобил...
- Runner
- младши ентусиаст
-
За жалост сега се сетих, че събота няма да мога да дойда, понеже ми е пълна програмата от сутринта. Остатъка от семейните фенове също няма да могат, поради наложителността да присъстват на една сватба. Ако искате може и да го оставим да речем за неделя, но ако твърдо сте решили да ходите събота, еми предайте много поздрави на колегите Г.Пенчев, ТОМ и ICE 

Мммдааа : Това дето аз ше го напиша май напоследък нещо много изтъркано стана и доста използвано от колегите по - горе , ама аз съм поредният пешеходец , който изгаря от желание да попътва малко с BMW .Та това пътуване много интересно ми се вижда и ми се иска и на мен доста да се състои и да присъствам.
- ms
-
-
BraZeN написа:Еми то за неделя , аз например съм ок , ама Милен е на работа и май няма да може да се освободи .
Кой- аз да не изкръшкам от работа:?:

- Icco
- Музикално деформиран
-
- Кара: 330ci
- Icco
- Музикално деформиран
-
- Кара: 330ci
Току що пристигна един Видео материал от Явор който показва първите стъпки на групата обезумели дрифтари
Предлагам довечера да се съберем на
и да получите материал
А на Явор големи благодарности които в някой момент съм сигурен че ще преминат в
и после
само да се видим 

А на Явор големи благодарности които в някой момент съм сигурен че ще преминат в