ТРОЯН - Архив
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- krasy1982
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46
- Мечтае да кара: M3
- Детайли за колата: 318 i
OTLICHNIKA-83 написа:krasy1982 написа:Колеги здравейте и от мен. Опитах се да допълня сайта който изработи Ванката и се получи това http://bmwclub-troyan.hit.bg/
Ванката се е заел да направи и форума и след като е готов ще пусна линк към него. Ще помоля хората които не се виждат в сайта да ми пратят снимка на мейл krasy1982@abv.bg за да мога да ги включа.
Освен това приемам всякакви критики и предложения как да се промени, защото това е само начална идея
Краси ако доида с корсата ще ме снимаш ли за саита![]()
Няма проблем ще те снимам където кажеш, но мисля че ще се намери все едно бмв да те снимаме на него

- dan4o_powera
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 320I Coupe
момчета ходих на Доиренци беше интересно имаше драг после се появиха 2 БМВ Е30 пишеше по тях Дрифт Баховица,,,накараха един с една Астра една баничарка и една Е30 др да се наредят една до др., и ония минаваше покраи тях на дрифт изпълни ми душата ви казвам
- dan4o_powera
- кандидат ентусиаст
-
трябва да видим дали др петък ще се ходи пак на Доиренци да идем в колана до там,,,,,,а пък чух че тея с бмв-та заминаха на Баховица
- Azidaha
- младши ентусиаст
-
- Кара: зеленият крокодил Лакоста
thelux написа:момчета аз се заех с правенето на размерите на лепенките,а сега ми кажете големите лепенки отзад на задния прозорец колко да е голяма,само това ми остава да направя и давам на човека да ги прави![]()
![]()
55см. беше на Дани тази на задният прозорец.
- dan4o_powera
- кандидат ентусиаст
-
- Azidaha
- младши ентусиаст
-
- Кара: зеленият крокодил Лакоста
То пишеше сайтът на ТРОЯНСКИТЕ BMW ентусиасти.
И Идеята беше именно такава, да се направи една такава голям с този надпис отдолу за задният прозорец, и другите с адреса на сайта за страничните. Поне когато показвах шаблона (който го има и тук някъде из страниците) всички така ги видяха.
Лепенката за задния прозорец е 55см. Това не е само за на Дани Е36-цата. Тази лепенка не му е от начало до край на прозореца. Това е размер, който би се побрал на задният прозорец на всяка една кола. Слага се в центъра и отстрани си остава място.
А и ако има някой от нашият клуб който трябва да се притеснява за размера на лепенката отзад, то това сме аз и Николай. Нашите задни прозорци са най-малки така или иначе.
Поздрави!
Иван
п.с. Вики, в документа който ти бях изпратил преди време в скайп има описано всичко за лепенките. Шаблон, размер, бройка.
И Идеята беше именно такава, да се направи една такава голям с този надпис отдолу за задният прозорец, и другите с адреса на сайта за страничните. Поне когато показвах шаблона (който го има и тук някъде из страниците) всички така ги видяха.
Лепенката за задния прозорец е 55см. Това не е само за на Дани Е36-цата. Тази лепенка не му е от начало до край на прозореца. Това е размер, който би се побрал на задният прозорец на всяка една кола. Слага се в центъра и отстрани си остава място.
А и ако има някой от нашият клуб който трябва да се притеснява за размера на лепенката отзад, то това сме аз и Николай. Нашите задни прозорци са най-малки така или иначе.
Поздрави!
Иван
п.с. Вики, в документа който ти бях изпратил преди време в скайп има описано всичко за лепенките. Шаблон, размер, бройка.
- dan4o_powera
- кандидат ентусиаст
-
в краина сметка утре нали ще се събираме ще се уточним ама каквото кажете аз претенция нямам харесвами и 2та модела така че наи хубаво е на всички да са еднакви да не се делим
- OTLICHNIKA-83
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: КАРУЦА
- Мечтае да кара: ФАИТОН
Ще се ходи ли да дерем по Орешакаdan4o_powera написа:надявам се утре да не вали......за да може да се съберем и така не разбрах утре кои ще идва 850 или 750?
ЖИВЕИ ТАКА ЧЕ КОГАТО УМРЕШ И ДЯВОЛА ДА ТИ ЗАПАЛИ СВЕЩ
- Night_Shadow
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е30.......
- Pesho_MPower
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 320i Coupe
- Azidaha
- младши ентусиаст
-