BMW Power в Ахтопол .... - Снимков мат'рял и коментари

Тук се дискутират срещите.

Модератори: mitaka7, Общи модератори

АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
Аватар
Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
Кара: E53 Х5 3.0d
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Мнение от X-citer » 08 Сеп 2008, 9:03

Момчета, хайде да не прекаляваме с майтапите, защото 100% ще има обидени ;) Нека се постараем да запазим хубавите спомени от Ахтопол без да ги разваляме на края :)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 520i E39 Touring M54

Мнение от m@rtin » 08 Сеп 2008, 9:37

невероятно беше макар че присъствах само една вечер,много ми хареса :) софиянци определено знаят как да купонясват :mhihi:

п.п. Алекс много ти ходи аватарчето :mhihi: имаш късмет че не излезе някой с пушката сутринта да отстрелва петли :mhihi:

п.п.1 айде и от мене малко компромати :mhihi:

Изображение

баварец не си само ти :mhihi:

Изображение

Изображение
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: BMW 323i e46 & 318i e30
Мечтае да кара: M3

Мнение от L-Donovan » 08 Сеп 2008, 10:27

Много готина сбирка се получи!Искам да благодаря на всички присъстващи!Радвам се че се запознах с още готини ентусиасти!Нямам тарпение вече за следващото събиране!Пускайте снимки и видео!

Матрицата на SuPeR_FLY
Аватар
Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
Мечтае да кара: и да е жив и здрав!

Мнение от POL_Starshi » 08 Сеп 2008, 10:31

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Изображение
Изображение
<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 8,5&10X17 Keskin KT1
Мечтае да кара: Само Мки.

Мнение от bobi 318 is » 08 Сеп 2008, 10:53

ае сега и аз да попиша малко 4e кат се пребрах мн.ми се спеше.искам да кажа 4е вси4ко беше уникално,баси якия уикенд си изкарах,толкова много алкохол маи не сам употребявал за 2 дни.И НА МОИТЕ НОВИ ПРИЯТЕЛИ, :winky: ЕВАЛА,СУПЕР СТЕ УНИКАЛНИ НАПРАВО,БЛАГОДАРЯ ВИ :bowdown: :bchug: на вис4ки.с нетарпение о4аквам следващата сбирка, :have one: решаваите де.еи Алекс каф е тоя петел ве :mhihi: и на колегата с новия ранг с теб ше се видим на дрифт дея нали, може да доида в сабота ве4ер и ше те водя на едно място,ма незнам само дали ще има мацки кат за теб :mhihi: пс.Алекс разбрах 4е с БАБОБОЕБА разбирате много от центровка на бобините на М42 та имам питане ма ша е кат се видим другия пат :duel:Любо ти как си :have one:
ИзображениеИзображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 8,5&10X17 Keskin KT1
Мечтае да кара: Само Мки.

Мнение от bobi 318 is » 08 Сеп 2008, 11:24

Alexbmw написа:
bavareca_86 написа:айде лягайте си :mhihi:
пс.сливналии да не сте заспали бре,или продалжавате некаде на домашно,баси не вярвам да сте си легнали :mhihi:

Намерил съм ти нещо интересно точно по-твоя вкус :mhihi: :mhihi:

Изображение
аве Тошко що не я взе и нея ве,кво стах те е да не да ти я вземе някои от нас ли ве:winky: напрао не издаржах като я видях и :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:няма ли сестра близна4ка 4е нещо и мен зе да ме кефи :mhihi:
Последна промяна bobi 318 is на 09 Сеп 2008, 10:16, променена общо 1 път
ИзображениеИзображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от vanko_terziev » 08 Сеп 2008, 11:52

Ае поздрави на всичките - Никой не познавах от BMW Drink Team ,обаче всички се оказаха много готини....! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Въобще изкарах много яки два дена.Простотията нямаше край. С нетърпение очаквам следващото подобно събиране!Следващия път вече няма да се излагам със служебната.....

Давайте още снимки!
BMW Team Varna

на haho дивака
Аватар

Мнение от Magi » 08 Сеп 2008, 12:02

Радвам се, че ви е харесало!
Петела беше много добър (понеже имаше карави, коне и овце и аз го взех за истински), триногата имаше опасност да остане двунога както беше се качил на оградата с тея шипове...за бабоеба не съм сигурна щото хазайката на бунгалата не беше особено доволна като си тръгвахме (трябваше да се постараеш повече :mhihi: )
Аз си изкарах страхотно (а на кръчмата така ми се играеше), ако има възможност за другата година пак!!!

FiRe WaLK WiTh Me !
Аватар
Кара: винаги с усмивка :)
Детайли за колата: 316is touring - Виолетка

Мнение от SpUd3r » 08 Сеп 2008, 12:08

Magi написа:за бабоеба не съм сигурна щото хазайката на бунгалата не беше особено доволна като си тръгвахме (трябваше да се постараеш повече :mhihi: )

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Айде къде са снимките, защо никой нищо не е качил.
Качвайте и давайте да разглеждаме, че а злично нямам търпение :D
Tux0 Ca !
Изображение

Ох, на баба!
Аватар
Кара: селскостопанска машина
Мечтае да кара: 4етириосен самосвал

Мнение от bavareca_86 » 08 Сеп 2008, 12:12

Magi написа:Радвам се, че ви е харесало!
Петела беше много добър (понеже имаше карави, коне и овце и аз го взех за истински), триногата имаше опасност да остане двунога както беше се качил на оградата с тея шипове...за бабоеба не съм сигурна щото хазайката на бунгалата не беше особено доволна като си тръгвахме (трябваше да се постараеш повече :mhihi: )
Аз си изкарах страхотно (а на кръчмата така ми се играеше), ако има възможност за другата година пак!!!
ми маги тя щеше да е доволна ма баща и кат видя на каде отиват нещата и я прибра :mhihi: :mhihi:
БМВ фен с Е30-ска и малко акъл си е неочаквано добра комбинация
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

на haho дивака
Аватар

Мнение от Magi » 08 Сеп 2008, 12:33

Аз не говоря за тази хазайка, а за вашата :mhihi:

Кукуригуууу
Аватар
Кара: Луда Баба Яга
Мечтае да кара: Още по-луда Баба Яга

Мнение от Alexbmw » 08 Сеп 2008, 12:35

Magi написа:Аз не говоря за тази хазайка, а за вашата :mhihi:

Ма той нея не я знае :mhihi: а и как да я знае като нито едната вечер не си спа в бунгалото :mhihi: :mhihi: явно възкръсването в колата му проми мозъка, защото след това само по колите налиташе да спи :mhihi: :mhihi:
Изображение
Човечеството е оцеляло не защото се е смяло, а защото късно е изобретило презерватива!

Матрицата на SuPeR_FLY
Аватар
Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
Мечтае да кара: и да е жив и здрав!

Мнение от POL_Starshi » 08 Сеп 2008, 12:37

Тошко,ти си най-големия бате! С петела и Любчо ни водите с много обиколки! :mhihi:
<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!

на haho дивака
Аватар

Мнение от Magi » 08 Сеп 2008, 12:41

Alexbmw написа:
Magi написа:Аз не говоря за тази хазайка, а за вашата :mhihi:

Ма той нея не я знае :mhihi: а и как да я знае като нито едната вечер не си спа в бунгалото :mhihi: :mhihi: явно възкръсването в колата му проми мозъка, защото след това само по колите налиташе да спи :mhihi: :mhihi:

Някой изобщо спа ли в бунгалото? :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Пък и те го наплашиха, че жената го е харесала :lol:

Кукуригуууу
Аватар
Кара: Луда Баба Яга
Мечтае да кара: Още по-луда Баба Яга

Мнение от Alexbmw » 08 Сеп 2008, 12:41

A_DUNCHEV написа:Тошко,ти си най-големия бате! С петела и Любчо ни водите с много обиколки! :mhihi:

Е той първата вечер беше спукал гума и за малко да го изпреварите :mhihi: :mhihi: ама добре, че от бокса работиме много бързо та си запази темпото и преднината :have one: :drinking: :mhihi: :mhihi:
Изображение
Човечеството е оцеляло не защото се е смяло, а защото късно е изобретило презерватива!

ПредишнаСледваща

Назад към Събори/Мероприятия