BMW Power в Ахтопол .... - Снимков мат'рял и коментари
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Момчета, хайде да не прекаляваме с майтапите, защото 100% ще има обидени
Нека се постараем да запазим хубавите спомени от Ахтопол без да ги разваляме на края 

- m@rtin
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 520i E39 Touring M54
невероятно беше макар че присъствах само една вечер,много ми хареса
софиянци определено знаят как да купонясват
п.п. Алекс много ти ходи аватарчето
имаш късмет че не излезе някой с пушката сутринта да отстрелва петли
п.п.1 айде и от мене малко компромати
баварец не си само ти

п.п. Алекс много ти ходи аватарчето

п.п.1 айде и от мене малко компромати

баварец не си само ти

- L-Donovan
- Потребител
-
- Кара: BMW 323i e46 & 318i e30
- Мечтае да кара: M3
Много готина сбирка се получи!Искам да благодаря на всички присъстващи!Радвам се че се запознах с още готини ентусиасти!Нямам тарпение вече за следващото събиране!Пускайте снимки и видео!
- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
- Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
- Мечтае да кара: и да е жив и здрав!
<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
- bobi 318 is
- младши ентусиаст
-
- Кара: 8,5&10X17 Keskin KT1
- Мечтае да кара: Само Мки.
ае сега и аз да попиша малко 4e кат се пребрах мн.ми се спеше.искам да кажа 4е вси4ко беше уникално,баси якия уикенд си изкарах,толкова много алкохол маи не сам употребявал за 2 дни.И НА МОИТЕ НОВИ ПРИЯТЕЛИ,
ЕВАЛА,СУПЕР СТЕ УНИКАЛНИ НАПРАВО,БЛАГОДАРЯ ВИ
на вис4ки.с нетарпение о4аквам следващата сбирка,
решаваите де.еи Алекс каф е тоя петел ве
и на колегата с новия ранг с теб ше се видим на дрифт дея нали, може да доида в сабота ве4ер и ше те водя на едно място,ма незнам само дали ще има мацки кат за теб
пс.Алекс разбрах 4е с БАБОБОЕБА разбирате много от центровка на бобините на М42 та имам питане ма ша е кат се видим другия пат
Любо ти как си 

- bobi 318 is
- младши ентусиаст
-
- Кара: 8,5&10X17 Keskin KT1
- Мечтае да кара: Само Мки.
аве Тошко що не я взе и нея ве,кво стах те е да не да ти я вземе някои от нас ли ве:winky: напрао не издаржах като я видях и

Последна промяна bobi 318 is на 09 Сеп 2008, 10:16, променена общо 1 път
- vanko_terziev
- кандидат ентусиаст
-
Ае поздрави на всичките - Никой не познавах от BMW Drink Team ,обаче всички се оказаха много готини....!
Въобще изкарах много яки два дена.Простотията нямаше край. С нетърпение очаквам следващото подобно събиране!Следващия път вече няма да се излагам със служебната.....
Давайте още снимки!

Въобще изкарах много яки два дена.Простотията нямаше край. С нетърпение очаквам следващото подобно събиране!Следващия път вече няма да се излагам със служебната.....
Давайте още снимки!
BMW Team Varna
Радвам се, че ви е харесало!
Петела беше много добър (понеже имаше карави, коне и овце и аз го взех за истински), триногата имаше опасност да остане двунога както беше се качил на оградата с тея шипове...за бабоеба не съм сигурна щото хазайката на бунгалата не беше особено доволна като си тръгвахме (трябваше да се постараеш повече
)
Аз си изкарах страхотно (а на кръчмата така ми се играеше), ако има възможност за другата година пак!!!
Петела беше много добър (понеже имаше карави, коне и овце и аз го взех за истински), триногата имаше опасност да остане двунога както беше се качил на оградата с тея шипове...за бабоеба не съм сигурна щото хазайката на бунгалата не беше особено доволна като си тръгвахме (трябваше да се постараеш повече

Аз си изкарах страхотно (а на кръчмата така ми се играеше), ако има възможност за другата година пак!!!
- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
Magi написа:за бабоеба не съм сигурна щото хазайката на бунгалата не беше особено доволна като си тръгвахме (трябваше да се постараеш повече)

Айде къде са снимките, защо никой нищо не е качил.
Качвайте и давайте да разглеждаме, че а злично нямам търпение

Tux0 Ca !

- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
ми маги тя щеше да е доволна ма баща и кат видя на каде отиват нещата и я прибраMagi написа:Радвам се, че ви е харесало!
Петела беше много добър (понеже имаше карави, коне и овце и аз го взех за истински), триногата имаше опасност да остане двунога както беше се качил на оградата с тея шипове...за бабоеба не съм сигурна щото хазайката на бунгалата не беше особено доволна като си тръгвахме (трябваше да се постараеш повече)

- Alexbmw
- Кукуригуууу
-
- Кара: Луда Баба Яга
- Мечтае да кара: Още по-луда Баба Яга
Magi написа:Аз не говоря за тази хазайка, а за вашата
Ма той нея не я знае

- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
- Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
- Мечтае да кара: и да е жив и здрав!
Тошко,ти си най-големия бате! С петела и Любчо ни водите с много обиколки! 

<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Alexbmw написа:Magi написа:Аз не говоря за тази хазайка, а за вашата
Ма той нея не я знаеа и как да я знае като нито едната вечер не си спа в бунгалото
![]()
явно възкръсването в колата му проми мозъка, защото след това само по колите налиташе да спи
![]()
Някой изобщо спа ли в бунгалото?

Пък и те го наплашиха, че жената го е харесала

- Alexbmw
- Кукуригуууу
-
- Кара: Луда Баба Яга
- Мечтае да кара: Още по-луда Баба Яга
A_DUNCHEV написа:Тошко,ти си най-големия бате! С петела и Любчо ни водите с много обиколки!
Е той първата вечер беше спукал гума и за малко да го изпреварите