сбирки във Варна

Тук се дискутират срещите.

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Потребител
Аватар

Мнение от Alex_Sm » 24 Дек 2007, 23:11

двоиен пост, зажелавам
Последна промяна Alex_Sm на 24 Дек 2007, 23:14, променена общо 1 път

Потребител
Аватар

Мнение от Alex_Sm » 24 Дек 2007, 23:13

двоиен пост, зажелавам

ентусиаст
Аватар
Кара: bmw 328-turbo
Мечтае да кара: ГОЛФ 3

Мнение от kirililiev » 24 Дек 2007, 23:26

GTI-8V написа:
emok написа:А пък оня с Евото добре че му е 560коня колата иначе като пилот е пълна нула.

Що не я направи направо 1000 коня? Под 500 коня е и беше с улични гуми от горе на това, но както и да е. И как така прецени че е "пълна нула"??? Сначи лесно се кара мощна кола на картинг писта без истински прави?
Колата сам си печели нали? Ти май не си карал мощна кола и идея нямаш от моторспорт .....

пич,доста ралиджии те гледаха и си казаха мнението,ти не караш мощна кола,ти се возиш в нея!!незнам с кви гуми си бил или колко коня ти е точно колата,фактите са че даде само няколко секунди по добро време от кола с един двигателен мост и не повече от 150 коня.какво искаш да кажеш с това"Сначи лесно се кара мощна кола на картинг писта без истински прави?"мисля че на твоята кола с 4 двигателни колела специалитета са завоите,мисля също че с компетентните си расъжденията май ти не си наясно с моторните спортове.

Потребител
Аватар

Мнение от Alex_Sm » 24 Дек 2007, 23:27

Icco® написа:
Alex_Sm написа:...............

Абе разкарай се бе не разбра ли че не ти е мястото тук ?

Как ще ми говориш така? БМВ Маниак сам и сам карал с сигурност повече време и повече БМВ-та от теб, така че твоите желание няма да ти се сбъднат с сигурност колкото и да ти се иска да не пиша тук, ти с сигурност няма да си чувек които ще ми нарешда това.

Icco® написа:Отивам на масата и е желателно следващия път като седна да прегледам форума да не се нервирам от изказванията на млякооблизващи се още момченца а дори и да не си такъв вземи и го покажи с държание и възпитание !!! Да не говорим за грамотност !!

Кой го казва, пфффффт, първо ти се учи да се държиш като требва, да не съм при теб в къщи да ме заповядваш какво да права.
А възпитание и държание си е 100% на ниво, няма какво да се претесняваш. Още неколко годинки в БГ и сигурно и грамотноста ще се оправи, споко ;-)

P.С.: Прави ми печатление че си написала 39 думи без точка и запетайка, дали това е много грамотно, хахахахахахаха, весела коледа се пак и на теб, да не превръщаме нещата баш толко в лично отношение ;-)

Потребител
Аватар

Мнение от Alex_Sm » 24 Дек 2007, 23:53

kirililiev написа:
GTI-8V написа:
emok написа:А пък оня с Евото добре че му е 560коня колата иначе като пилот е пълна нула.

Що не я направи направо 1000 коня? Под 500 коня е и беше с улични гуми от горе на това, но както и да е. И как така прецени че е "пълна нула"??? Сначи лесно се кара мощна кола на картинг писта без истински прави?
Колата сам си печели нали? Ти май не си карал мощна кола и идея нямаш от моторспорт .....

пич,доста ралиджии те гледаха и си казаха мнението,ти не караш мощна кола,ти се возиш в нея!!незнам с кви гуми си бил или колко коня ти е точно колата,фактите са че даде само няколко секунди по добро време от кола с един двигателен мост и не повече от 150 коня.какво искаш да кажеш с това"Сначи лесно се кара мощна кола на картинг писта без истински прави?"мисля че на твоята кола с 4 двигателни колела специалитета са завоите,мисля също че с компетентните си расъжденията май ти не си наясно с моторните спортове.

Написал сам цел роман също много мощни коли по принцип НЕ за добре за писти от този вид и че дури вреди, ако имах важмосност да избера мощност на колата за тази писта бих избрал 225 - 250 коня които според мен за максимум за да може да се кара идеална линия че аз наистина повече коригирах от колкото карах, така си е. Когато намалих Boost-а от Boost Контроллера времето веднага е станало по добре с неколко секунди!

Мога да ти брой неколко пилоти от планински шампионът които си намалиха мошноста на колата заради куп причини за които вече евентуално сам ще се сетиш.

А за времето, какво да ти каша, това е положение когато требва хем да пасиш колата да не се удраш в некви гуми или огради, когато караш с улични гумит които нямат много много живот ветче, когато не си олекетон и когато требва да пасиш задния диференциял същото е още оригинал и хем да си некак си колкото може бърс, но да, това е положението. Нека всеки да си мисли каквото си иска, некав ден когато се качвате на много мощна кола ще видите че нещата не за така лесни както изглешдат същото се изисква много повече корекци, по бурса реакция и отново куп други неща където на по бавна кола си имаш време да си мислиш какво да правиш дури. Каре, не ми се обяснава вече, БЕЗСПОРНИЯ факт е че момчето с БМВ-то супер си е карал колата. И за писта и за публика!

ентусиаст
Аватар

Мнение от kirililiev » 25 Дек 2007, 0:01

Alex_Sm написа:
kirililiev написа:
GTI-8V написа:

Написал сам цел роман също много мощни коли по принцип НЕ за добре за писти от този вид и че дури вреди, ако имах важмосност да избера мощност на колата за тази писта бих избрал 225 - 250 коня които според мен за максимум за да може да се кара идеална линия че аз наистина повече коригирах от колкото карах, така си е. Когато намалих Boost-а от Boost Контроллера времето веднага е станало по добре с неколко секунди!

Мога да ти брой неколко пилоти от планински шампионът които си намалиха мошноста на колата заради куп причини за които вече евентуално сам ще се сетиш.

А за времето, какво да ти каша, това е положение когато требва хем да пасиш колата да не се удраш в некви гуми или огради, когато караш с улични гумит които нямат много много живот ветче, когато не си олекетон и когато требва да пасиш задния диференциял същото е още оригинал и хем да си некак си колкото може бърс, но да, това е положението. Нека всеки да си мисли каквото си иска, некав ден когато се качвате на много мощна кола ще видите че нещата не за така лесни както изглешдат същото се изисква много повече корекци, по бурса реакция и отново куп други неща където на по бавна кола си имаш време да си мислиш какво да правиш дури. Каре, не ми се обяснава вече, БЕЗСПОРНИЯ факт е че момчето с БМВ-то супер си е карал колата. И за писта и за публика!

ясно,разбрах.аз чаках да я парзаляш здраво а ти си я пазел.

Потребител
Аватар

Мнение от BMW_MAN » 25 Дек 2007, 0:01

КОЙ Е ТОЗ ДЕТО ТОЛКОВА МНОГО СЕ ПАЛИ ? : :evil:

Потребител
Аватар

Мнение от BMW_MAN » 25 Дек 2007, 0:07

Митак утре ако ходите някъде обаде те се и аз ще дойда :bchug:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от emok » 25 Дек 2007, 0:12

Алекс това че карам дизел няма нищо общо с това колко разбирам от моторни спортове и не ми пречи да видя очевидното. Евото е съвременна кола наблъскана с електроника и 4 задвижващи колела а времето ти беше 3 секунди по-добро от това на Краси.
Извинявам се за "пълната нула" прекалено беше от моя страна ,но все пак с тази кола би трябвало разликата която направи да е доста по-голяма във времево отношение.
Също така мисля ,че една доста по премерена,равномерна и плавна работа с газта ще дадат доста по-добър резултат от този който ти постигна.
Преднината ти беше изключително на старт - финала ,където буквално машината ти се изтрелваше.
Ако искаш да се докажеш като пилот ,просто не идвай с турбо кола Януари - едва ли е подходяща за това състезание.
Ако забеляза никой от публиката не беше запленен от теб като пилот ,а от колата ти ,която 2 мнения няма че е невероятна. Другия път си сложи някой познат в публиката да слуша кой е най-аплодирания и пак ще говорим за отзивите.
Весела коледа на всички фенове и на теб Алекс.
Доста кончета в един обор.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от MAiK » 25 Дек 2007, 0:13

aleks spokoino :P ti si pich karaisi hubavoto mitsubishi i ne se pali na hora deto govorqt za da draznqt :) vesela koleda
BMW FOREVER!!!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от MAiK » 25 Дек 2007, 0:14

кот го нападнахте човека басии :evil: не хубаво така ;)
BMW FOREVER!!!

Чичо Митко
Аватар
Кара: Х5 и W209
Мечтае да кара: DDT на море :)

Мнение от Митко Стоянов » 25 Дек 2007, 0:52

Весела Коледа на всички и още веднъж поздрави за перфектното каране на Краси :yes: :yes: :yes:
Изображение

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю :mhihi: :mhihi: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от DK krasi » 25 Дек 2007, 9:46

Хиляди благодарности на феновете,които ме подкрепят и обичат :yes: Весели празници желая на всички от сърце.Дано новата година ви донесе много здраве,щастие,успехи-както в личен,така и в професионален план :D

Джакпота изтеглете днес,за да карате М Power още днес :lol:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от DKeika » 25 Дек 2007, 11:06

Icco Името ти свято днес да бъде то полято с руйно вино, песни, танци, веселба и така до сутринта!

:bchug:

DK krasi & Dkeika

ентусиаст
Аватар

Мнение от kirililiev » 25 Дек 2007, 11:20

аиде в 13,00 на картинг пистата,да покараме малко :D засега сме трима които ще бъдем там,ако има още желаещи да идват.после може малко дрифтинг даже да направим някаде.

ПредишнаСледваща

Назад към Събори/Мероприятия